Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Konuyu neredeyse 1 haftadır takip ediyorum arkadaşlar. Tavsiyelerinize uyarak protective cover ve screen guard ekran koruyucu aldım. Protective cover süpermiş, gerçekten nasıl desem %100 oturuyor ilk kez bir kılıfta tuşları bu kadar güzel basılan bir kılıflayım. Screen guardı birazdan takacağım ekranın üzerine koyduğumda herhangi bir görüntü bozulması vs olmuyor. Cabuk çizilmeyeceksa yansıtmayacaksa oda benden tam puan alır hemde fiyatı 10 lira Orjinal olmayan OTG kablolarında bir sıkıntı varmı, Eskişehirde OTG kablo varmı diyorum one diyorlar mecbur internetten alıcaz onu

Hayırlı olsun..
    Screen guardı nereden aldıniz acaba..?
    Birde takınca durumu söylermisiniz....nasıl kalitesi..spende falan sorun çıkıyormu..?
    Tesekkurler

Teşekkürler
    Screenguard'ı Eskişehirdeki avea bayisinden aldım hocam internetten almadım. Eğer eskişehirde iseniz detaylı şekilde tarif edebilirim.
    Öncelikle ekranın yansıma durumuna baktım, oda lambası üzerinde deneme yaptım normal ekranda neyse aynı şekilde yansıma yapıyor hocam ne fazla nede az. Hani bazı ekran koruyucular vardır parlama yapmaz vs durumları olur ya bunda öyle birşey yok sanırım.Kesinlikle ekran kalitesinde en ufak bir düşüş olmadı mat ekran koruyucular pixelleşme yapıyor bunda hiç öyle bir sorun yok. Evde ıslak mendil vardı oda sabunluymuş yeni farkettim onunla taktıktan sonra silmiştim ekran koruyucuyu. Sabunlu olduğunu bilmiyordum sildikten sonra acayip acayip lekeler bıraktı sonra lcd silme sıvısıyla sildim herhangi bir problem olmadı. Parmak izlerini az düzeyde bırakıyor çok kullanım sonrası ekranda kalitesizlik yaratabilir,silinmesi gerekir silindikten sonra hiçbir problem yaratmaz sanırım tek eksiği bu gibi geldi bana.Spen'de kesinlikle bir sorun yok dokununca algılıyor 3cm üzerinden önizleme yapabiliyor. Normal ekranda nasılsa ekran koruyucudada öyle Ben memnun kaldım, fiyatına göre daha ne olsun ki Zaten bu ekran koruyucuyu bu topicte biri tavsiye etmişti bende ona uyarak aldım hocam.Kısacası bende memnun kaldım diyebilirim.

bilgiler için çok teşekkür...birde marka/model ve fiyat yazarsanız sevinirim..
    belki denk düşer..direct alırız.. spende sorun olmamasıda güzel...

Kalin harfler ile screenguard yazıyor altın da ise professional-screen protector yazıyor hocam jelatin kabında. Her kapta iphone resmi var altindada note 2 clear yazıyor benim aldığım bu şekilde

2 günlük kullanım sonrası fikirlerim: ekran koruyucu parmak izi bırakıyor 1 gün sonrası ekranda hep parmak izi oluyor ve haliyle görüntü bozuluyor. Silmek gerekli sildikten sonra hicbir problem yok cam gibi görüntü. Ben parmak izleri ile uğraşamam derseniz bu ekran koruyucuyu tavsiye etmiyorum. Ama yanlış bilmiyorsam mat ekran Koruyucular pixellesme yapıyor şeffaflar yapmıyor parmak izini de matlar bırakmıyor sanırım. Her 2 yönden 2sininde kusurları var.

Edit: telefon ile girdiğim için önceki alıntıları silemedim Kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zamandır düşündüğüm kılıf alma işini bugün sonlandırayım dedim. Genpa'dan protective cover siparişi vermeye çalıştım ama banka onaylamadı diye mesaj çıktı. Kredi kartında limit vardı, internetten alışveriş özelliği açıktı. Her şey uygundu ancak işlem onaylanmadı. Acaba bu bana bir mesaj mı? otterbox commuter almaya niyetliydim ama çok para vermeyim protective cover alayım demiştim. Allah bana pintilik yapma git otterbox'u al mı dedi Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Ne zamandır düşündüğüm kılıf alma işini bugün sonlandırayım dedim. Genpa'dan protective cover siparişi vermeye çalıştım ama banka onaylamadı diye mesaj çıktı. Kredi kartında limit vardı, internetten alışveriş özelliği açıktı. Her şey uygundu ancak işlem onaylanmadı. Acaba bu bana bir mesaj mı? otterbox commuter almaya niyetliydim ama çok para vermeyim protective cover alayım demiştim. Allah bana pintilik yapma git otterbox'u al mı dedi Yorumlarınızı bekliyorum

Bende suan beklemedeyim su otteebox modellerinden alan bir arkadas resimli anlatsa ve yorumda bulunsa cok sevab alir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Ne zamandır düşündüğüm kılıf alma işini bugün sonlandırayım dedim. Genpa'dan protective cover siparişi vermeye çalıştım ama banka onaylamadı diye mesaj çıktı. Kredi kartında limit vardı, internetten alışveriş özelliği açıktı. Her şey uygundu ancak işlem onaylanmadı. Acaba bu bana bir mesaj mı? otterbox commuter almaya niyetliydim ama çok para vermeyim protective cover alayım demiştim. Allah bana pintilik yapma git otterbox'u al mı dedi Yorumlarınızı bekliyorum

Bende suan beklemedeyim su otteebox modellerinden alan bir arkadas resimli anlatsa ve yorumda bulunsa cok sevab alir:)

Cennetin kapısını aralar. Yüzüne hafiften ilahi bir ışık vurur. Onun bulunduğu ortamda lamba yakmaya gerek kalmaz. O derece sevap alır yani

• Ben de bugün aldım, Samsung Galaxy Note II, bakalım daha kılıf ve koruma jelatini almadım. Onları biraz daha araştırmak istedim. Tavsiyeleriniz neler ? Kapaklı bir kılıf almak istiyorum.
  • 1 haftadır flip cover kullanıyorum ama hiç memnun değilim yakın zamanda protective cover almayı düşünüyorum
  • bugün vatandan aldığım..ttec marka ekran koruyucuyu taktım..(daha doğrusu eşim taktı...) mat...spende sorun yok..ama ne bileyim pekte kaliteli değil..idareten kullanılabilir..ama daha kaliteli bir sey isteyen arkadaslar spiegenin ultra crystal modeline yönelsinler bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buğra_137

1 haftadır flip cover kullanıyorum ama hiç memnun değilim yakın zamanda protective cover almayı düşünüyorum

fiyatları nasıl ? Kaliteli bir kılıf arıyorum.
  • bende telefoncu olduğum için aksesuarcıdan aldım 20 liraya ama herhalde en düşük flipler 40 diye hatırlıyorum
  • Protective cover gibi biraz daha saglam otterbox commuter almak daha iyi olacak. Defender modeli daha kalın duruyor. Gerci ekranı koruması icin ön kapak mevcut... offf halen kararsızım..

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: buğra_137

1 haftadır flip cover kullanıyorum ama hiç memnun değilim yakın zamanda protective cover almayı düşünüyorum

fiyatları nasıl ? Kaliteli bir kılıf arıyorum.

Protective kilifi genpadan kargo dahil 42tlye aldim. 1gun sonra elimdeydi. En ucuz genpaydi hala da oyle saniyorum. Kilif da harika, tavsiye edilir.

• ben daha telefonu almadım ama aksesuarlara bakmaya başladım :D alır almaz sorun oldgunda araştıranlardan olmayalım diye
    :D
  • Bende telefon alirken hemen ayni anda kılıf siparisi gecmistim.4s den sonra akillandim .tekrar ekran kirmak istemiyorum :)

• Ne zor işmiş bu kılıf işi telefonu bu kadar incelemedim :)

konudan anladığım kadarı ile 10-20TL arası bir şey arıyorsan bu kılıf alınabilir
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-S-Desenli-Silikon-Kilif-Beyaz_31278.html#0
    yalnız benim telefon beyaz acaba bu beyaz modeli nasıl duruyor.

Aslında telefonu bu kılıflar gibi koruyacak ama kapaklı yani flip cover olacak (mıknatıslı olmayacak) ucuz olacak, kaba olmayacak, beyaz olacak bir kılıf önerisi olan var mı?
    kesip biçerek yapan arkadaşın yaptığı çok güzel o mantıkta bir kılıf olsa güzel olur.

• aslında şu tarz bir kapaklı kılıf almayı düşünüyordum. mıknatıslı diye vazgeçtim kullananlar var mı acaba?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-2-n7100-miknatis-kapak-kilif-70682240#product-information

aslında şu kılıflarda güzel ama çinden sipariş vermek gerek.
    http://www.aliexpress.com/item/Flip-PU-Leather-Stand-Case-Cover-Protector-Skin-for-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-25031-99/700792067.html

yada şu hepsiburadada satılan var çüzdan tarzı olanlar gerçi kart filan koymaya ihtiyacım yok korunaklı olur ama kullanışlı olmaz diye düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-illuzion-samsung-galaxy-note2-cuzdan-kilif-beyaz/productDetails.aspx?productId=telkilsgpnote2illb&categoryId=16102&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d16102%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d36%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelkilsgpnote2illb%26fh_lister_pos%3d38%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f217722%253d%257bsamsung%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16102%257d%26fh_refview%3dlister#Gorseller

Mıknatıs olayı olmasa aslında şu kılıf güzel duruyor hemde fiyatı uygun
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-2-n7100-miknatis-kapak-kilif-70682240#product-information

Aslında şu pencerli kılıfda olabilir kapağı açmadan cevap verip konuşulabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-galaxy-note-2-n7100-beyaz-pencereli-stand-kilif-plus3xfilm-105240262/detay
    aslında kullanımı biraz zorlaşabilir ve estetik kaybolabilir ama böyle kaba kılıflar daha iyi koruyabilir telefonu diye düşünüyorum.

neyse düşünüp düşünüp sipariş veremedim kaldı öle :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist99 -- 24 Aralık 2012; 23:13:48 >

• Mıknatıslı bir kılıf aldım ama problem olur mu ? Ekranda acaba ? Mıknatıslı kılıf kullanan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: santos66

ben daha telefonu almadım ama aksesuarlara bakmaya başladım :D alır almaz sorun oldgunda araştıranlardan olmayalım diye
    :D

Ben de aynısını düşünmüştüm. Güzel heyecanlar bunlar bugün protective cover siparişi verdim. bakalım sonumuz ne olacak.
  • Arkadaşlar samsung pek cok Note 2 aksesuarını Türkiyeye getiriyor.
    Flip Cover, Protective Cover, Batarya+Şarj Standı, Kalem,
    hatta ilginçytir fiyatları avrupadan daha ucuz.
    Samsung Dijital Plaza Samsung Mobile Plaza mağazalarında vardır hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoqkhan

Merhabalar arkadaşlar. Ben de yakın zamanda Note 2 alacağım ama Micro SD'sine kılıfına önceden bakmaya başladım Aşağıdaki kılıftan kullanan var mı acaba? Telefonu masaya falan koyarken arkasından destek olması bana cazip geldi. Eğer kullanan birileri varsa kalitesi hakkındaki fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/liste/casecrown-samsun-note2-360-derece-donebilen-kilif/productDetails.aspx?productId=telkilcasenote2rot&categoryId=16102&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d16102%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d24%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelkilcasenote2rot%26fh_lister_pos%3d33%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f217722%253d%257bsamsung%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16102%257d%26fh_refview%3dlister#Gorseller

hocam stand olarak kullanılması tabi ki güzel ama üst kısım ile alt kısım açıkta kalıyor ve bu bölgeler kolay çizilen bölgeler. ona göre seçiminizi yapın derim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.