Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımda bluetooth sistemi oldugundan, araç dışında günlük kullanım için bir bluetooth kullaklık almak istiyorum. Esas amacım telefon görüşmesi oldugundan Samsung HM1100 kulaklık fiyat performans acısından uygun geldi. Kullanan varsa merak ettiğim nokta, HM1100 BT kulaklık ile mono şekilde müzik / video da dinlenebiliyor mu? Biraz araştırınca, market teki BTmono isimli uygulama tarzı uygulamalar ile stereo yo mono ya çevirerek bu tarz bir şeyin mümküm oldugunu öğrendim. Note2 ve HM1100 kullanan bir arkadas denedi mi?
    HM1100 işimi görecek bir cihaz mıdır? tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn_82s

merhaba arkadaslar,

Aracımda bluetooth sistemi oldugundan, araç dışında günlük kullanım için bir bluetooth kullaklık almak istiyorum. Esas amacım telefon görüşmesi oldugundan Samsung HM1100 kulaklık fiyat performans acısından uygun geldi. Kullanan varsa merak ettiğim nokta, HM1100 BT kulaklık ile mono şekilde müzik / video da dinlenebiliyor mu? Biraz araştırınca, market teki BTmono isimli uygulama tarzı uygulamalar ile stereo yo mono ya çevirerek bu tarz bir şeyin mümküm oldugunu öğrendim. Note2 ve HM1100 kullanan bir arkadas denedi mi?

mono kulaklıklarda A2DP profili bulunmadığından müzik dinleyemezsiniz hatta genel anlamda media programlarında ses alamazsınız.
    BT Mono emulatörü kullanabilir ama çok bir randıman alamazsınız

• http://www.ebay.com/itm/150947774188?var=450142220023&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Şöyle bişey buldum ama nasıl koruma sağlar mı bunlar? Birde daha önceden hiç ebaydan filan alışverişim olmadı o yüzden gümrük filan muhabbetleri nasıl oluyor.
  •  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

Buda diğer beğendiğim.

http://www.ebay.com/itm/Brushed-Aluminum-Metal-Hard-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Silver-/121041238983?pt=PDA_Accessories&hash=item1c2e9ebbc7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 22 Aralık 2012; 11:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

merhaba arkadaslar,

mono kulaklıklarda A2DP profili bulunmadığından müzik dinleyemezsiniz hatta genel anlamda media programlarında ses alamazsınız.

Tesekkurler,
    Benim amacımda zaten telefon görüşmeleri için. Stereo olan Samsung sbh-500 BT kulaklıgımda var..ama o günlük kullanım, telefon görüşmesi için hiç uygun değil, sadece müzik dinlemek için stereo bir kulaklık.
    Ben rahat taşınabilir, telefon görüşmesi yapabileceğim, vede gerekirse müzik dinleyebileceğim ufak bir cihaz arıyorum.
    Çünkü note2 çok büyük, normal görüşme yapınca garip duruyor.
    Önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? hm1100 iyi bir seçenek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Konuyu neredeyse 1 haftadır takip ediyorum arkadaşlar. Tavsiyelerinize uyarak protective cover ve screen guard ekran koruyucu aldım. Protective cover süpermiş, gerçekten nasıl desem %100 oturuyor ilk kez bir kılıfta tuşları bu kadar güzel basılan bir kılıflayım. Screen guardı birazdan takacağım ekranın üzerine koyduğumda herhangi bir görüntü bozulması vs olmuyor. Cabuk çizilmeyeceksa yansıtmayacaksa oda benden tam puan alır hemde fiyatı 10 lira Orjinal olmayan OTG kablolarında bir sıkıntı varmı, Eskişehirde OTG kablo varmı diyorum one diyorlar mecbur internetten alıcaz onu

Hayırlı olsun..
    Screen guardı nereden aldıniz acaba..?
    Birde takınca durumu söylermisiniz....nasıl kalitesi..spende falan sorun çıkıyormu..?
    Tesekkurler

Teşekkürler
    Screenguard'ı Eskişehirdeki avea bayisinden aldım hocam internetten almadım. Eğer eskişehirde iseniz detaylı şekilde tarif edebilirim.
    Öncelikle ekranın yansıma durumuna baktım, oda lambası üzerinde deneme yaptım normal ekranda neyse aynı şekilde yansıma yapıyor hocam ne fazla nede az. Hani bazı ekran koruyucular vardır parlama yapmaz vs durumları olur ya bunda öyle birşey yok sanırım.Kesinlikle ekran kalitesinde en ufak bir düşüş olmadı mat ekran koruyucular pixelleşme yapıyor bunda hiç öyle bir sorun yok. Evde ıslak mendil vardı oda sabunluymuş yeni farkettim onunla taktıktan sonra silmiştim ekran koruyucuyu. Sabunlu olduğunu bilmiyordum sildikten sonra acayip acayip lekeler bıraktı sonra lcd silme sıvısıyla sildim herhangi bir problem olmadı. Parmak izlerini az düzeyde bırakıyor çok kullanım sonrası ekranda kalitesizlik yaratabilir,silinmesi gerekir silindikten sonra hiçbir problem yaratmaz sanırım tek eksiği bu gibi geldi bana.Spen'de kesinlikle bir sorun yok dokununca algılıyor 3cm üzerinden önizleme yapabiliyor. Normal ekranda nasılsa ekran koruyucudada öyle Ben memnun kaldım, fiyatına göre daha ne olsun ki Zaten bu ekran koruyucuyu bu topicte biri tavsiye etmişti bende ona uyarak aldım hocam.Kısacası bende memnun kaldım diyebilirim.

bilgiler için çok teşekkür...birde marka/model ve fiyat yazarsanız sevinirim..
    belki denk düşer..direct alırız.. spende sorun olmamasıda güzel...

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

Tesekkurler,
    Benim amacımda zaten telefon görüşmeleri için. Stereo olan Samsung sbh-500 BT kulaklıgımda var..ama o günlük kullanım, telefon görüşmesi için hiç uygun değil, sadece müzik dinlemek için stereo bir kulaklık.
    Ben rahat taşınabilir, telefon görüşmesi yapabileceğim, vede gerekirse müzik dinleyebileceğim ufak bir cihaz arıyorum.

mono olarak hm1500
    stereo olarak hs3000 önerebilirim

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

Tesekkurler,

3000 modeliğne kadar maalesef müzik dinleyemezsiniz.... 1100 ve 1500 de sadece tel ile konuşabilirsiniz...2 side mono zaten..ve tek kulaklık mevcut...3000 de stereo çift kulaklık var..seside creative ep-630 seviyesinde..biraz baslar daha az..ama bundada tireşim yok...yani çağrı geldiğinde sizi uyarmıyor...(fakat sanırım kulaklık kulağınızda ise müziği kesiyor..ki zaten müzik dinlerkende kulağınızda olacak...)))))
    1500 modeli müzikten fedakarlık edebilirseniz...çok kullanışlı..ve hafif...sürekli kulağınızda durmasına gerek yok...bir klips ile yakanızda tutturuyorsunuz...titreşimle sizi uyarıyor...ve cevaplıyorsunuz..üstelik voice speed dial tarzı programlarlada uyumlu..yani teli hiç elinize almadan..çantanızdan çıkarmadan..direct arayacağınız kişinin ismini söylüyerek arama yapabiliyorsunuz..birde çift telefon ile eşleştirebiliyorsunuz... mesela extradan bir iphone ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

Tesekkurler,

3000 modeliğne kadar maalesef müzik dinleyemezsiniz.... 1100 ve 1500 de sadece tel ile konuşabilirsiniz...2 side mono zaten..ve tek kulaklık mevcut...3000 de stereo çift kulaklık var..seside creative ep-630 seviyesinde..biraz baslar daha az..ama bundada tireşim yok...yani çağrı geldiğinde sizi uyarmıyor...(fakat sanırım kulaklık kulağınızda ise müziği kesiyor..ki zaten müzik dinlerkende kulağınızda olacak...)))))
    1500 modeli müzikten fedakarlık edebilirseniz...çok kullanışlı..ve hafif...sürekli kulağınızda durmasına gerek yok...bir klips ile yakanızda tutturuyorsunuz...titreşimle sizi uyarıyor...ve cevaplıyorsunuz..üstelik voice speed dial tarzı programlarlada uyumlu..yani teli hiç elinize almadan..çantanızdan çıkarmadan..direct arayacağınız kişinin ismini söylüyerek arama yapabiliyorsunuz..birde çift telefon ile eşleştirebiliyorsunuz... mesela extradan bir iphone ile...

@Chronos1121 @ganeja

ben o zaman tercihimi hm1500 den yana kullanayım clips vs daya kullanıslı gibi. hemde titreşim varmış.
    peki speed dial tarzı programlarla uyum nasıl oluyor? kulaklıkla kullanabileceğim, play store dan indirilebilen bir app sayesinde mi? yoksa note2 nin kendi özelliği mi bu ?

Tskler

• hayır bir app indireceksiniz...vöice speed dial ismiş..benzer uygulamalarda var incelersiniz...uygulama paralı yanlız...ama rehberdeki isimleri kendi sesinizle gireceğiniz için..ses tanıma başarısı yüksek..sorun olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

http://www.ebay.com/itm/150947774188?var=450142220023&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Şöyle bişey buldum ama nasıl koruma sağlar mı bunlar? Birde daha önceden hiç ebaydan filan alışverişim olmadı o yüzden gümrük filan muhabbetleri nasıl oluyor.

Her ikisi de şık gözüküyor ancak darbe emici özellikleri yok. Yani telefon düştüğünde o kasa darbeyi aynı şiddetle içeri yansıtır bence. Cebe koyup çıkarırken olabilecek muhtemel çizilmeleri önleyebileceği muhakkak ama dediğim gibi, darbe olayı sorun olabilir.

Gümrük üst limiti 75 Euro olarak biliyorum. Buna kargo ücretini de dahil ediyorlar çoğu zaman. Bu rakamın altındaki ticari olmayan şeyler büyük bir ihtimalle geçer, fakat "kesin geçer" denemiyor maalesef.

• cüzdan şeklinde deri kılıf için zenus'unkiler çok kaliteli gözüküyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=xZT7fH3-J-o
    yok mudur ülkemizde bunlardan satan yer?
  • BU MESAJIMA CEVAP VEREBİLECEK DENEYİMLİ BİR ARKADAŞ ARIYORUM .

Kıymetli N7100 kullanıcıları ve ilgilileri , Ben bir tane N7100 almak istiyorum ama , alma amacım tamamen telefonu tablet olarak akıllı tahtayla entegre etmek . Fakat telefonu incelediğimde tek bir hdMI çıkışı olduğunu gördüm .

Fakat bana aynı anda , ayrı ayrı iki çıkış lazım . Telefondaki bu tek çıkışı ayrı ayrı , aynı anda hem USB hemde VGA çıkışına çevirebilecek bir aparat bulunabilir mi ?

Aynı anda iki ayrı çıkışın birisi yani VGA görüntü amacıyla projeksiyon sistemine , diğeri ise USB akıllı tahtanın ses sistemine gitmesi lazım .

Bazı arkadaşlar diyebilir ; bunu sadec bir HDMI çıkışıyla halledemiyor musun diye ama , okuldaki tahta sistemi bu şekilde yapılmış . Tahtalarda HDMI girişi yok . Kablo tesisatında duvara montajlı ayrı ayrı USB ve VGA girişleri var .

Çözüm önerebilecek ya da sunacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum .

Şöyle bir çözüme de açığım . Mesela , bunu N7100 ile değil ama , şu marka tabletle halledebilirsiniz de diyebilirsiniz .

Saygılarımla ...

• arkadaşlar genel olarak kutunun içerisinden çıkan kulaklığa kötü denmiş ama ben bugün denedim ve gayet hoşuma gitti.müzik dinlerken dışarıdan ses alma olayı neredeyse yok gibi.neden bu kulaklık beğenilmiyor?müzik anlamında profesyonel değilim yüksek sesli müzikler de pek dinlemem açıkçası.bu kulaklık ideal midir bana yoksa başka bir kulaklık mı alayım?
    bir de mediamarkttan telefonu alırken kılıf da alayım dedim flipcover aldım orjinal mi diye sordum evet dedi satıcı ama pek güvenemedim.fiyatı 50 tl üzerinde natek yazıyor markası yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 23 Aralık 2012; 4:32:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceylan22

BU MESAJIMA CEVAP VEREBİLECEK DENEYİMLİ BİR ARKADAŞ ARIYORUM .

Kıymetli N7100 kullanıcıları ve ilgilileri , Ben bir tane N7100 almak istiyorum ama , alma amacım tamamen telefonu tablet olarak akıllı tahtayla entegre etmek . Fakat telefonu incelediğimde tek bir hdMI çıkışı olduğunu gördüm .

Fakat bana aynı anda , ayrı ayrı iki çıkış lazım . Telefondaki bu tek çıkışı ayrı ayrı , aynı anda hem USB hemde VGA çıkışına çevirebilecek bir aparat bulunabilir mi ?

Aynı anda iki ayrı çıkışın birisi yani VGA görüntü amacıyla projeksiyon sistemine , diğeri ise USB akıllı tahtanın ses sistemine gitmesi lazım .

Bazı arkadaşlar diyebilir ; bunu sadec bir HDMI çıkışıyla halledemiyor musun diye ama , okuldaki tahta sistemi bu şekilde yapılmış . Tahtalarda HDMI girişi yok . Kablo tesisatında duvara montajlı ayrı ayrı USB ve VGA girişleri var .

Şöyle bir çözüme de açığım . Mesela , bunu N7100 ile değil ama , şu marka tabletle halledebilirsiniz de diyebilirsiniz .

Saygılarımla ...

Calısmadığımiz yerden sörmuşsunuz..ama mutlaka bilen bir arkadaş veya fikri olan vardır....

• Dün ankara batıkent carrefour da ekran kouyucu baktım..heryerde varmış megerse.....samsung bayii..vodafon v.s..ama heryerde ayni marka ttec diye bir sey..yerli....donerken vatanada bakayım dedim.oradada aynı....oradaki eleman kendi notesine uygulamiş... Mat ama fena olmamaış..kalemdede sorun yok dedi....bende spiegenin ultra crystalini netten siparis gecene kadar bani bir deniyeyim dedim..sizler için kendimi feda edeceğim yani..ögleden sonra durumu yazarım...fiyat heryede 20 tl...ama vatanda pesin indirimi ile 16 tl ye aldım...
    Bakalım.....

• quote:

Saygılarımla ...

Akıllı tahta devletin kullandığı m yoksa promethean gibi bir marka mı?

Tahta kaleme mi duduyarlı yoksa her nesneye mi duyarlı?

Sanırım siz telefonun kalemi ile tahtaya yazar gibi ders anlatma niyetindesiniz, eğeroöyle ise cihaz size göre değil.

Kullanım amacinizi ve cihazın özelliklerini paylasirsaniz yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, öncelikle selamlar. İzniniz olursa sizlere bir sorum olacak: Avukatlık için lap topta kullanılan sinerji ( mevzuat ve icra programı[alacak verecek takibi gibi] ) Note 2 de kullanılabilir mi? Bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaş var mı acaba? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Saygılarımla ...

Akıllı tahta devletin kullandığı m yoksa promethean gibi bir marka mı?

Tahta kaleme mi duduyarlı yoksa her nesneye mi duyarlı?

Sanırım siz telefonun kalemi ile tahtaya yazar gibi ders anlatma niyetindesiniz, eğeroöyle ise cihaz size göre değil.

Kullanım amacinizi ve cihazın özelliklerini paylasirsaniz yardımcı olmaya çalışırım.

Tahta'nın markası promethean galiba . Projeksiyon ile birlikte çalışıyor . İki ayrı cihaz var . Projeksiyon ayrı , tahta ayrı . Dolayısıyla projeksiyona giden çıkış VGA olması gerekiyor . Ayrıcada USB çıkışı ile tahtanın ses sistemine bağlanmamız gerekiyor ki zaten problemde buradan kaynaklanıyor .

Telefonda sadece bir tane çıkış HDMI çıkışı var bildiğim kadarıyla . Bana ise , aynı anda birbirinden bağımsız iki çıkış lazım . Öncelikle tek çıkışlı HDMI 'yı ses ve görüntü olarak ayıran bir aparatla ayrı ayrı hem görüntü için VGA hemde ses için USB çıkışı almamız lazım .

Bu durumda sorun çözülecek ve yanımda kocaman bir PC taşımak yerine cebimdeki telefonla bütün işlerimi , sunumlarımı halledebileceğim .

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.