Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cüzdan tipli kılıflar tehlikeli değil mi?
    tamam çok şık duruyor ama içine konan kartlar paralar ekrana basınç yapmayacak mı? yada telefonu aceleyle açtığınızda içindekiler yere boca olacak.
    bir de çalındığını düşünün herşey gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

bu cüzdan tipli kılıflar tehlikeli değil mi?
    tamam çok şık duruyor ama içine konan kartlar paralar ekrana basınç yapmayacak mı? yada telefonu aceleyle açtığınızda içindekiler yere boca olacak.

Bencede öyle. Kartı, parayı geçin, bu tip kılıflarda ki kapama dili var ya mıknatıslı, çıtçıtlı vs o dahi ekrana cebinizde basınç yapan bir nokta oluşturur ve ekrana zarar verir. Benim bir telefonum ekranı bu nedenle gitmişti geçmişte.

Ayrıca para pis ve mikrop kaynayan birşey. Kulağınıza yüzünüze ağzınıza tuttuğunuz telefonu parayla birlikte aynı kılıfa koymak mantıklı değil. Sadece kart olsa dahi basınç oluşturur yine sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

bu cüzdan tipli kılıflar tehlikeli değil mi?

Bencede öyle. Kartı, parayı geçin, bu tip kılıflarda ki kapama dili var ya mıknatıslı, çıtçıtlı vs o dahi ekrana cebinizde basınç yapan bir nokta oluşturur ve ekrana zarar verir. Benim bir telefonum ekranı bu nedenle gitmişti geçmişte.

Ayrıca para pis ve mikrop kaynayan birşey. Kulağınıza yüzünüze ağzınıza tuttuğunuz telefonu parayla birlikte aynı kılıfa koymak mantıklı değil. Sadece kart olsa dahi basınç oluşturur yine sakat.

ayrıca kredi kartları ve o çıtçıtlarda manyetik alan olduğundan dokunmatiğe zarar verme olasılığı cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Arkadaşlar, bir kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim. Herkes memnun mu Note II içinden çıkan kulaklıktan, hiç rahatsız olan yok mu?
    Farklı daha rahat bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklıkları kulağıma oturtana kadar 2-3 dakika harcıyorum.

Ben Sennheiser IE8 de kullandım geçmişte, o da böyleydi. Maalesef ne kadar pahalı ve kaliteli olsalar dahi kulak içi kulaklıklar hem rahat olmuyor, hem de ses kalitesi ancak belirli bir noktaya kadar çıkabiliyor. Kulak dışı kulaklık tek çözüm ama taşıması kolay olmuyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, bir kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim. Herkes memnun mu Note II içinden çıkan kulaklıktan, hiç rahatsız olan yok mu?
    Farklı daha rahat bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklıkları kulağıma oturtana kadar 2-3 dakika harcıyorum.

Ben Sennheiser IE8 de kullandım geçmişte, o da böyleydi. Maalesef ne kadar pahalı ve kaliteli olsalar dahi kulak içi kulaklıklar hem rahat olmuyor, hem de ses kalitesi ancak belirli bir noktaya kadar çıkabiliyor. Kulak dışı kulaklık tek çözüm ama taşıması kolay olmuyor.

telefonu dün aldım ve sadece kulaklık konusunda kötü bir izlenimim oldu önümüzdeki hafta ep630 almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Arkadaşlar ebay'den allshare cast dongle alırsam, gümrüğe takılma bedel sınırı nedir? 100 dolar mı? 85 dolarlık parça takılmadan geçer mi?
    Pdateknolojiden alacaktım ama onlar nedensiz olarak fiyatı 160'tan 170 yapmışlar. Dolar kuru düşüyor bunlar fiyat yükseltiyor nedense.

posta gümrüğündeki üst limit eskiden 150USD idi ama hükümetimiz sağolsun bu üst limiti 75USDye düşürdü.
    sipariş verirken satıcıya rica edebilirsiniz ürünü 50USD beyan edebilir.
    O durumda takılmaz.
    Gerçi posta gümrüğüne takılırsa da gözünüz korkmasın masraf çok fazla değil.
    sadece dhl tarzı bir kurye ile isterseniz mutlaka takılır ve çok masraf çıkar.
    ems vasıtasıyla göndersinler ki ptt vasıtasıyla elinize geçsin.
    takılırsa da masrafınız nispeten çok daha az olur.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Ben ipod kulaklıklarımdan çok memnundum. Samsung'un kulak içi kulaklıkları çok rahatsız ve kulağıma oturtamıyorum. Böyle iphone tarzı mikrofonlu kulaklık arıyorum.

• kılıf olayını sonunda hallettim. açıkcası daha önceki telefonlarımda da cihazı kalınlaştıran, kaba kılıflarla koruma olsun diye kullanılan kılıfları kullanamadım. ilk başta hevesle alıyorsunuz ama bir süre sonra telefonun inceliğini berbat ediyorlar. bunu da sadece elimden kaymasın diye almıştım fakat inanılmaz hoş bir kılıf..cihazım gri olmasına rağmen siyah yerine kahverengi renk çok daha hoş oldu...kesinlikle tavsiye ederim. kenarlar ekrandan yüksek olduğu için ekranıda korur, sadece mikrofon ve şarj kısmı açıkta kalıyor onun dışında gayet memnunum. yanında bir de otg kablo aldım orjinali değil ama 10 TL ye iş görüyor.gayet güzel çalışıyor.

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Nillkin-Marka-Sert-Kaucuk-Kilif-Kahverengi_31288.html#0
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Otg-Kablo_30209.html#0

• sert kauçuk darbeleri emmede daha başarısız değil mi yumuşak kılıflara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

kılıf olayını sonunda hallettim. açıkcası daha önceki telefonlarımda da cihazı kalınlaştıran, kaba kılıflarla koruma olsun diye kullanılan kılıfları kullanamadım. ilk başta hevesle alıyorsunuz ama bir süre sonra telefonun inceliğini berbat ediyorlar. bunu da sadece elimden kaymasın diye almıştım fakat inanılmaz hoş bir kılıf..cihazım gri olmasına rağmen siyah yerine kahverengi renk çok daha hoş oldu...kesinlikle tavsiye ederim. kenarlar ekrandan yüksek olduğu için ekranıda korur, sadece mikrofon ve şarj kısmı açıkta kalıyor onun dışında gayet memnunum. yanında bir de otg kablo aldım orjinali değil ama 10 TL ye iş görüyor.gayet güzel çalışıyor.

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Nillkin-Marka-Sert-Kaucuk-Kilif-Kahverengi_31288.html#0
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Otg-Kablo_30209.html#0

bende aynı kılıfı kullanıyorum hatta protective cover da aldım nillkinle beraber fakat nillkini daha çok beğendim..protective cover'ı denedim ve kutusuna geri koydum =)

orjinal flip cover alıp kullanamayan varsa ve protective cover almayı düşünuyorsa pdateknolojiden aldığım faturalı protective ile takas edebiliriz..flip coverıda denemek istiyorum çünkü, kılıf siyah renkdir ve gerçekten masamda önce protective deneyip ardından nillkini denedim ve kutusuna koydum öylece duruyor 1 hafta oldu alalı faturasıda mevcut zaten..ilgilenen olursa pm den görüşebiliriz..flip cover tercihim gri renktir.teşekkür ederim..

nillkin kılıfı bende maksimu_s arkadaşım gibi tavsiye ederim çok memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

Arkadaşlar ebay'den allshare cast dongle alırsam, gümrüğe takılma bedel sınırı nedir? 100 dolar mı? 85 dolarlık parça takılmadan geçer mi?
    Pdateknolojiden alacaktım ama onlar nedensiz olarak fiyatı 160'tan 170 yapmışlar. Dolar kuru düşüyor bunlar fiyat yükseltiyor nedense.

posta gümrüğündeki üst limit eskiden 150USD idi ama hükümetimiz sağolsun bu üst limiti 75USDye düşürdü.
    sipariş verirken satıcıya rica edebilirsiniz ürünü 50USD beyan edebilir.
    O durumda takılmaz.
    Gerçi posta gümrüğüne takılırsa da gözünüz korkmasın masraf çok fazla değil.
    sadece dhl tarzı bir kurye ile isterseniz mutlaka takılır ve çok masraf çıkar.
    ems vasıtasıyla göndersinler ki ptt vasıtasıyla elinize geçsin.
    takılırsa da masrafınız nispeten çok daha az olur.

teşekkür ederim bilgiler için, masraf belki fazla çıkmaz da gümrükte verilen uğraş çok oluyor, git görüş çekmeye çalış filan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

ayrıca ürün orjinal samsung ürünü ise getiremezsiniz... çünkü resmi satıcısı varsa cihaz gümrükte kalıyor... bizim flip cover siparişi resmi satıcı samsung olduğundan gümrükte takılmıştı....

bu ilginç gelişme işte. bu durum kesin mi? tüm samsung ürünleri kapsıyor mu?
  • daha önce burda paylaştığım ÜBER kılıfı normal fiyata
    http://www.ebay.com/itm/330828275817?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • quote:

daha önce burda paylaştığım ÜBER kılıfı normal fiyata
    http://www.ebay.com/itm/330828275817?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

bu kılıfla telefonu kavgada karşı tarafa silah niyetine kullanabiliriz.at kafasına yarılsın.
    şaka bir yana hoş kılıf ta telefonu olduğundan da büyük ve kaba göstermiyor mu?
  • Arkdaslar protective cover benzeri cihazi darbelere karsi daha cok koruma sağlayan ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nillkin marka arka kaplama ile ilgili,
    ebayden bende almıştım, sonuç hüsran telefon kılıfsız elden kaymaya meyilli, nillkin ilede değişen bir şey yok, kozmetik olarak güzel görünüyor ama eli tutmuyor, bundada ciddi kayma eğilimi var, idareten aldığım noname arka kapalama ise hem incelik olarak hemde elde kaymama olarak hemde malzeme kalitesi olarak nillkinden çok çok daha iyi, bence elinize almadan buna para vermeyin sonu benim gibi hüsran olabilir,
    halihazırda protective cover kullanıyorum, telefonu biraz kalınlaştırsada hafifi düşmelere vs karşı güven veriyor, yolda olan bir kemere geçmeli kılıf siparişim var, gelince düşüncelerimi yazarım, ucuz bir şey, cüzdan kılıflar tercih meselesi bende belli bir süre inceledm tip harika ama kullanışlılık ciddi soru işareti, şimdi kış cekep mont kaban vs de çok dert olmaz taşımak ama bahar yazda o kılıflar ile taşımak büyük soru işareti, benim ölçülerimde kot cebine protective ile limitlerde giren telefon, bu tarz kılıflarla hiç bir yere girmez, sadece elde taşınır bayan cüzdanı misali

mıknatıs ve çıt çıt konusu ayrı bir dert zaten

bunun dışında full kaplamalar var onlardaki temel problemdeelefonu önemli ölçüde kalınlaştırmaları tercih meselesi tabikir

her neyse bence mükemmel kılıf = kapaklı protective kılıf, piyasada yok ama benzer çin malları var, bazıları ciddi kalitelide görünüyor, tridea marka olanlar örneğin

• quote:

bu kılıfla telefonu kavgada karşı tarafa silah niyetine kullanabiliriz.at kafasına yarılsın.
    şaka bir yana hoş kılıf ta telefonu olduğundan da büyük ve kaba göstermiyor mu?

Çok popüler olan otterbox kılıfı bundan çok küçük değil. Adı üstüne über koruma isteyenler için, ama alanlar yoğun kimyasal kokudan şikayetçi. Beni ise ayak cezbediyor iyi yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 20 Aralık 2012; 8:47:14 >
  • Ben de note2 almayı planlıyorum. Kullanım yerlerinden biri de araba olacak. Arabada hem navigasyon hem de trafiği kamerayla kaydetme amaçlı kullanacağım. Eğer gücü yeterse mp3 çalar olarak da kullanabilirim. Önerebileceğiniz araba dock'u ya da tutacağı var mı? Ya da kesinlik le uzak dur diyeceğiniz. (Amacım kesinlikle ukalalık değil ama dock derken kastedilen hem tutan hem de sarj eden anlamında kullanılır.) Ben hiç arabada kullanılan dock'a rastlamadım.
  • quote:

teşekkür ederim bilgiler için, masraf belki fazla çıkmaz da gümrükte verilen uğraş çok oluyor, git görüş çekmeye çalış filan

posta gümrüğünde pek öyle değil.
    gidiyorsunuz memur "bu ne işe yarıyor, fiyatı ne kadar" diyor (çoğunun önünde bilgisayarda ya da kutunun üzerinde yazılı, genelde sizi kontrol ediyor beyan doğru mu diye) , önündeki tarifeye göre şu kadar ödeme yap makbuzu getir diyor, posta gümrüğünde ödeme yapıp ürünü alıyorsunuz.
    dhl ups falan olursa haklısınız, adamların kendi gümrük ofisleri var ve 76 dolar olsa bile direkt takılıyor. ordino açmanız lazım vekalet vermeniz lazım vs. kısaca adamın cüzdanından cash alırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

posta gümrüğünde pek öyle değil.
    gidiyorsunuz memur "bu ne işe yarıyor, fiyatı ne kadar" diyor (çoğunun önünde bilgisayarda ya da kutunun üzerinde yazılı, genelde sizi kontrol ediyor beyan doğru mu diye) , önündeki tarifeye göre şu kadar ödeme yap makbuzu getir diyor, posta gümrüğünde ödeme yapıp ürünü alıyorsunuz.
    dhl ups falan olursa haklısınız, adamların kendi gümrük ofisleri var ve 76 dolar olsa bile direkt takılıyor. ordino açmanız lazım vekalet vermeniz lazım vs. kısaca adamın cüzdanından cash alırlar...

Bu gidişle yine pdateknolojiye kazdırcağız parayı herhalde :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.