Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

ayrıca ürün orjinal samsung ürünü ise getiremezsiniz... çünkü resmi satıcısı varsa cihaz gümrükte kalıyor... bizim flip cover siparişi resmi satıcı samsung olduğundan gümrükte takılmıştı....

bu ilginç gelişme işte. bu durum kesin mi? tüm samsung ürünleri kapsıyor mu?

ben yurtdışından çok alış veriş yaptım, hiç rastlamadım.
    nice sony, philips, samsung, jabra ürün geldi burada da resmi kanaldan satılan.
    adamların takık olduğu 3 şey var; kozmetik, ilaç ve cep telefonu.
    bu gruplar dışında bir de ticari olmamak kaydıyla pek müdahale etmiyorlar.

ticariden kastım: örneğin 1 dolarlık ekran koruyucudan 50 tane sipariş verirseniz o takılır, vergi ödetirler.
    gümrüğe takılması için ücret + miktar da önemli

• Popüler bilgisayar oyun aksesuarları üreticisi Steelseries'ten mobil cihazlar için ilginç oyun aksesuarı.
    http://steelseries.com/products/other/steelseries-free-touchscreen-gaming-controls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

arkadaşlar fabrika ortamında calısıyorum ve bana özellikle tam koruma saglayan kılıf lazım ince ve görüşünüşü önemli degil bu yüzden ne önerilsiniz?

%100 koruma istiyorsanız otterbox kılıf almalısınız....
    http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Defender-Series-Case/sam2-galaxy-note-2,default,pd.html?dwvar_sam2-galaxy-note-2_color=20&start=1&cgid=samsung-galaxy-note-2-cases
    Almak İsterseniz Bu Siteden Alın Ben Aldım Sorunsuz Geldi Hemde 3 Günde :http://www.clove.co.uk/
    Ürünün Videosu :http://www.youtube.com/watch?v=p7q4EWQfxPs

Arkadasim kilif nasil cihazla iyi uyum sagladi mi? Memnunmusun biraz yorumuna ihtiyacım var. İşim geregi tam koruma saglayacak kilif alip cihazı korumaya almak istiyorum. Aslinda bu marka nın birde commuter adinda bir kılıfı daha var onu mu alsam diye düşünüyorum. Ne dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sanal pazardan 10 lira bonusum var. Note 2 telefonum için ekran koruyucu sticker bakiyorum. Tavsiye edeceğiniz satıcı var mıdır?
  • Arkadaslar..bir ön koruma almak istiyorum ama...kullanan varmı acaba...spiegenin güzel ekran korumaları var..ama insan fazlada güvenemiyor..malüm spen olayı....acaba deneyimi olan varmi...?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Ben de haftaya sipariş vereceğim telefon için. Ekran koruyucularına bakıyorum şu an. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Aklıma ilk Sgp Ultra Crystal gelmişti ama bu ve ucuz ekran koruyucuları daha rahat çiziliyor diye okudum. Özellikle s-pen ile. Ayrıca yumuşak oldukları için s-pen camın üstündeymiş gibi hareket etmiyormuş.

Kim yazdıysa onu yalan atmıştır. Ultra crystal kullanıcısıyım Note 1'den beri. En sert SGP filmlerindendir, kalemle ilgili sıkıntı yok, mat alırsanız sorun olur. Çizilmeye gelince, Note 1'd 1 sene sonunda çizikler oluştu ama sadece ekran kapalıyken belli oluyorlardı. Yani kısacası filmden memnundum ve Note 2 için aynısını aldım.

Hocam atlamısım bu yazıni..öneriyorsan bende alayım..mat almayayım diyorsün yani....?

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Ben de haftaya sipariş vereceğim telefon için. Ekran koruyucularına bakıyorum şu an. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Aklıma ilk Sgp Ultra Crystal gelmişti ama bu ve ucuz ekran koruyucuları daha rahat çiziliyor diye okudum. Özellikle s-pen ile. Ayrıca yumuşak oldukları için s-pen camın üstündeymiş gibi hareket etmiyormuş.

Kim yazdıysa onu yalan atmıştır. Ultra crystal kullanıcısıyım Note 1'den beri. En sert SGP filmlerindendir, kalemle ilgili sıkıntı yok, mat alırsanız sorun olur. Çizilmeye gelince, Note 1'd 1 sene sonunda çizikler oluştu ama sadece ekran kapalıyken belli oluyorlardı. Yani kısacası filmden memnundum ve Note 2 için aynısını aldım.

Hocam atlamısım bu yazıni..öneriyorsan bende alayım..mat almayayım diyorsün yani....?

mat filmlerde daha çok kumlumsu şekilde kaydığını söylüyorlar. Ben kendim zaten parlak film taraftarıyım, mat olanlar çok ışık yiyor

• http://www.more-tr.com/Galaxy-Note-2-icin-Ekran-Koruyucu-SPIGEN-SGP-Screen-Protector-Steinheil,PR-2557.html

Hocam bu film spiegenin(sgp) tr temsilcisi olan more .tr de var.ama 4 ayrı tipi var...Ultra crystal..ultra optics..fine..v.s gidiyor.ben özelliklerinede baktım..ama hangisinin kaygan..hangisinin mat oldüğunu tam anlıyamadım..bir bakıversen..? Yoksa sirect senin kullandığın ultra crystalimi alayım...
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 21 Aralık 2012; 20:01:35 >
  • quote:

http://www.more-tr.com/Galaxy-Note-2-icin-Ekran-Koruyucu-SPIGEN-SGP-Screen-Protector-Steinheil,PR-2557.html

Hocam bu film spiegenin(sgp) tr temsilcisi olan more .tr de var.ama 4 ayrı tipi var...Ultra crystal..ultra optics..fine..v.s gidiyor.ben özelliklerinede baktım..ama hangisinin kaygan..hangisinin mat oldüğunu tam anlıyamadım..bir bakıversen..? Yoksa sirect senin kullandığın ultra crystalimi alayım...
    Tesekkurler

crystal olan en kaygan ve parlak olanı fine olanı ise en mat olan

• arkadaşlar note alarak aramıza katıldım, rom root falan biletler konuşmuşsunuz hiç birşey anlamadım. birisi şöyle güzelce anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

arkadaşlar fabrika ortamında calısıyorum ve bana özellikle tam koruma saglayan kılıf lazım ince ve görüşünüşü önemli degil bu yüzden ne önerilsiniz?

%100 koruma istiyorsanız otterbox kılıf almalısınız....
    http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Defender-Series-Case/sam2-galaxy-note-2,default,pd.html?dwvar_sam2-galaxy-note-2_color=20&start=1&cgid=samsung-galaxy-note-2-cases
    Almak İsterseniz Bu Siteden Alın Ben Aldım Sorunsuz Geldi Hemde 3 Günde :http://www.clove.co.uk/
    Ürünün Videosu :http://www.youtube.com/watch?v=p7q4EWQfxPs

Arkadasim kilif nasil cihazla iyi uyum sagladi mi? Memnunmusun biraz yorumuna ihtiyacım var. İşim geregi tam koruma saglayacak kilif alip cihazı korumaya almak istiyorum. Aslinda bu marka nın birde commuter adinda bir kılıfı daha var onu mu alsam diye düşünüyorum. Ne dersin?

bende bu sekilde kılıf düşünüyorum hocam alacaksan haber verirmisin bende alacam

• quote:

quote:

http://www.more-tr.com/Galaxy-Note-2-icin-Ekran-Koruyucu-SPIGEN-SGP-Screen-Protector-Steinheil,PR-2557.html

Tesekkurler

crystal olan en kaygan ve parlak olanı fine olanı ise en mat olan

Tesekkurler hocam.....

• quote:

Orijinalden alıntı: FrenchPress

arkadaşlar note alarak aramıza katıldım, rom root falan biletler konuşmuşsunuz hiç birşey anlamadım. birisi şöyle güzelce anlatabilir mi?

n7000 le n7100 arasında ne fark var. ikiside galaxy note değil mi

• Konuyu neredeyse 1 haftadır takip ediyorum arkadaşlar. Tavsiyelerinize uyarak protective cover ve screen guard ekran koruyucu aldım. Protective cover süpermiş, gerçekten nasıl desem %100 oturuyor ilk kez bir kılıfta tuşları bu kadar güzel basılan bir kılıflayım. Screen guardı birazdan takacağım ekranın üzerine koyduğumda herhangi bir görüntü bozulması vs olmuyor. Cabuk çizilmeyeceksa yansıtmayacaksa oda benden tam puan alır hemde fiyatı 10 lira Orjinal olmayan OTG kablolarında bir sıkıntı varmı, Eskişehirde OTG kablo varmı diyorum one diyorlar mecbur internetten alıcaz onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Konuyu neredeyse 1 haftadır takip ediyorum arkadaşlar. Tavsiyelerinize uyarak protective cover ve screen guard ekran koruyucu aldım. Protective cover süpermiş, gerçekten nasıl desem %100 oturuyor ilk kez bir kılıfta tuşları bu kadar güzel basılan bir kılıflayım. Screen guardı birazdan takacağım ekranın üzerine koyduğumda herhangi bir görüntü bozulması vs olmuyor. Cabuk çizilmeyeceksa yansıtmayacaksa oda benden tam puan alır hemde fiyatı 10 lira Orjinal olmayan OTG kablolarında bir sıkıntı varmı, Eskişehirde OTG kablo varmı diyorum one diyorlar mecbur internetten alıcaz onu

Hayırlı olsun..
    Screen guardı nereden aldıniz acaba..?
    Birde takınca durumu söylermisiniz....nasıl kalitesi..spende falan sorun çıkıyormu..?
    Tesekkurler

• quote:

quote:

arkadaşlar note alarak aramıza katıldım, rom root falan biletler konuşmuşsunuz hiç birşey anlamadım. birisi şöyle güzelce anlatabilir mi?

n7000 le n7100 arasında ne fark var. ikiside galaxy note değil mi

ne biçim forum burası kimse hiç yardımcı olmuyor

• hocam cidden hiç bakmadınızmı internete konunun adı note 2 aksesuar vs. vs. düzmantık yapın bari note 2 varsa note 1 de önceki versiyonudur..
    n7000 ilk çıkan note kodudur,7100 ise note 2 kodudur.
    google'a n7000 yazın birde n7100 yazın zaten çıkan sonuçlardan ikisinin farklı cihazlar olduğunu göreceksiniz..

siz kendinize eziyet ediyorsunuz burda cevap bekleyerek hocam..bide kızmışsınız,neyse umarım anlatabilmişimdir ikisi arasındaki farkı..
    saygılar..
  • Kıymetli N7100 kullanıcıları ve ilgilileri , Ben bir tane N7100 almak istiyorum ama , alma amacım tamamen telefonu tablet olarak akıllı tahtayla entegre etmek . Fakat telefonu incelediğimde tek bir HDMI çıkışı olduğunu gördüm .

Fakat bana aynı anda , ayrı ayrı iki çıkış lazım . Telefondaki bu tek çıkışı ayrı ayrı , aynı anda hem USB hemde VGA çıkışına çevirebilecek bir aparat bulunabilir mi ?

Aynı anda iki ayrı çıkışın birisi yani VGA görüntü amacıyla projeksiyon sistemine , diğeri ise USB akıllı tahtanın ses sistemine gitmesi lazım .

Bazı arkadaşlar diyebilir ; bunu sadec bir HDMI çıkışıyla halledemiyor musun diye ama , okuldaki tahta sistemi bu şekilde yapılmış . Tahtalarda HDMI girişi yok . Kablo tesisatında duvara montajlı ayrı ayrı USB ve VGA girişleri var .

Çözüm önerebilecek ya da sunacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum .

Şöyle bir çözüme de açığım . Mesela , bunu N7100 ile değil ama , şu marka tabletle halledebilirsiniz de diyebilirsiniz .

Saygılarımla ...

• Arkadaşlar,

Samsung Protective Cover arıyorum nereden bulabilirim? İstanbul'da yarın gidip bir dükkandan
    almak istiyorum kargo ile uğraşmak istemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

Konuyu neredeyse 1 haftadır takip ediyorum arkadaşlar. Tavsiyelerinize uyarak protective cover ve screen guard ekran koruyucu aldım. Protective cover süpermiş, gerçekten nasıl desem %100 oturuyor ilk kez bir kılıfta tuşları bu kadar güzel basılan bir kılıflayım. Screen guardı birazdan takacağım ekranın üzerine koyduğumda herhangi bir görüntü bozulması vs olmuyor. Cabuk çizilmeyeceksa yansıtmayacaksa oda benden tam puan alır hemde fiyatı 10 lira Orjinal olmayan OTG kablolarında bir sıkıntı varmı, Eskişehirde OTG kablo varmı diyorum one diyorlar mecbur internetten alıcaz onu

Hayırlı olsun..
    Screen guardı nereden aldıniz acaba..?
    Birde takınca durumu söylermisiniz....nasıl kalitesi..spende falan sorun çıkıyormu..?
    Tesekkurler

Teşekkürler
    Screenguard'ı Eskişehirdeki avea bayisinden aldım hocam internetten almadım. Eğer eskişehirde iseniz detaylı şekilde tarif edebilirim.
    Öncelikle ekranın yansıma durumuna baktım, oda lambası üzerinde deneme yaptım normal ekranda neyse aynı şekilde yansıma yapıyor hocam ne fazla nede az. Hani bazı ekran koruyucular vardır parlama yapmaz vs durumları olur ya bunda öyle birşey yok sanırım.Kesinlikle ekran kalitesinde en ufak bir düşüş olmadı mat ekran koruyucular pixelleşme yapıyor bunda hiç öyle bir sorun yok. Evde ıslak mendil vardı oda sabunluymuş yeni farkettim onunla taktıktan sonra silmiştim ekran koruyucuyu. Sabunlu olduğunu bilmiyordum sildikten sonra acayip acayip lekeler bıraktı sonra lcd silme sıvısıyla sildim herhangi bir problem olmadı. Parmak izlerini az düzeyde bırakıyor çok kullanım sonrası ekranda kalitesizlik yaratabilir,silinmesi gerekir silindikten sonra hiçbir problem yaratmaz sanırım tek eksiği bu gibi geldi bana.Spen'de kesinlikle bir sorun yok dokununca algılıyor 3cm üzerinden önizleme yapabiliyor. Normal ekranda nasılsa ekran koruyucudada öyle Ben memnun kaldım, fiyatına göre daha ne olsun ki Zaten bu ekran koruyucuyu bu topicte biri tavsiye etmişti bende ona uyarak aldım hocam.Kısacası bende memnun kaldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@zm@nic -- 22 Aralık 2012; 1:34:19 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.