Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tornady

protective cover alan arkadaşlar kılıfı çıkarmadan şarj edebiliyor musunuz cihazı?

Evet, kılıf orjinal Samsung ürünü. Cuk oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Orijinalden alıntı: btg10

quote:

quote:

ürünün direkt satışı yok. c5te arkadaşım çalıştığı için güç bela alabildim. hatta siz de talep edersiniz diye yardımcı olmak adına az önce aradım konuştum fakat zor olacağını söyledi. :(
    aldığım fiyat 145tl idi buarada.

fiyat güzel, 145 olsa hemen alırdım, ebay'e bakmazdım (ordan 150 liraya geliyor) :)
    ama pdatenolojide 170 lira diyor

20lira için değer mi sence? + taksit imkanı da var.

seçim senin tabi

bakacaz artık, taksit işi bende dövizde de var, world kart yapıyor onu :)

walla ağzını sulandırmak gibi olmasın ama gamepad bağlayıp shadowgun, dead trigger oynamak, klavye mouse bağlayıp nette sorf yapmak, digiturk web uyeliği ile maç izlemek, film izlemek daha niceleri... bi de 50inç'e bağladın mı oh mis

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ürünün direkt satışı yok. c5te arkadaşım çalıştığı için güç bela alabildim. hatta siz de talep edersiniz diye yardımcı olmak adına az önce aradım konuştum fakat zor olacağını söyledi. :(

fiyat güzel, 145 olsa hemen alırdım, ebay'e bakmazdım (ordan 150 liraya geliyor) :)

seçim senin tabi

walla ağzını sulandırmak gibi olmasın ama gamepad bağlayıp shadowgun, dead trigger oynamak, klavye mouse bağlayıp nette sorf yapmak, digiturk web uyeliği ile maç izlemek, film izlemek daha niceleri... bi de 50inç'e bağladın mı oh mis

o bağlantıları zaten yapıyorum ben :) otg kablosu var, bir tek büyük ekrana aktarmıyorum.
    aslında niyetim öncelikle smartdock almak, ama halen stoklarda yok hiç bir yerde, onun için allshare cast adaptörüne gözü çevirdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seçim senin tabi

o bağlantıları zaten yapıyorum ben :) otg kablosu var, bir tek büyük ekrana aktarmıyorum.
    aslında niyetim öncelikle smartdock almak, ama halen stoklarda yok hiç bir yerde, onun için allshare cast adaptörüne gözü çevirdim.

Alıntıları Göster
    sorma bende dock hastasıyım ama amerikadan yeni tanıdık geldi onu kaçırdım şu an da gelen olmadığı için bekleyemeyeceğim. Almanya'ya Ocak'ta geliyomuş. Fiyatı da orada 70-80 euro arası olacakmış. Türkiye'de en az 250lira olur o cihaz. Şu an için anlamı yok bence. All share fazlasıyla yetiyor.
    Bir tek root işini çözsek sorun kalmayacak.

• Ben de haftaya sipariş vereceğim telefon için. Ekran koruyucularına bakıyorum şu an. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Aklıma ilk Sgp Ultra Crystal gelmişti ama bu ve ucuz ekran koruyucuları daha rahat çiziliyor diye okudum. Özellikle s-pen ile. Ayrıca yumuşak oldukları için s-pen camın üstündeymiş gibi hareket etmiyormuş.

Karar vermeye çalışırken xda'daki ekran koruyucu başlığına baktım ve Just Like Glass("Cam Gibi" demek) isimli ekran koruyucuyu gördüm. Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi cam gibi sert ve kaygan. Aynı zamanda çiziğe dayanıklı. Ve çok netmiş ekran.

Eksi tarafları ise ıslak şekilde uygulanması ve kuruması için 4-5 gün beklemek zorunluluğu. Telefonu kullanabiliyorsunuz tabii bu sürede ama altındaki ıslaklığın kuruması zaman alıyor. Bir de ekranın kenarlarına kadar kaplamıyormuş. Milimlik boşluk varmış. Bir de sadece ekran kapalıyken görülebilen gökkuşağı efekti. Sararma ve solma gibi eksilerin önüne geçmek için bu efekti gideremediklerini belirtiyor CEO.

Videoda gördüğünüz kişi firmanın CEO'su. Kendisi xda'da birebir cevap veriyor. Türkiye'ye kargo olayını sorduğumda kargonun 11.5 dolar olduğunu, 50 dolar ve üstü alışverişe ücretsiz olduğunu söyledi. Ürünün kendisi ise 13.5 dolar. SGP, Wrapsol gibi ürünlerle aynı fiyata geliyor yani.

• Inceledim etkileyici bir ekranı var ama hala gereksiz olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam ekran koruyucu önerecek var mı? birde mhl kablosu ile otg kablosu farkı nedir? note 2 için otg var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Ben de haftaya sipariş vereceğim telefon için. Ekran koruyucularına bakıyorum şu an. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Aklıma ilk Sgp Ultra Crystal gelmişti ama bu ve ucuz ekran koruyucuları daha rahat çiziliyor diye okudum. Özellikle s-pen ile. Ayrıca yumuşak oldukları için s-pen camın üstündeymiş gibi hareket etmiyormuş.

Kim yazdıysa onu yalan atmıştır. Ultra crystal kullanıcısıyım Note 1'den beri. En sert SGP filmlerindendir, kalemle ilgili sıkıntı yok, mat alırsanız sorun olur. Çizilmeye gelince, Note 1'd 1 sene sonunda çizikler oluştu ama sadece ekran kapalıyken belli oluyorlardı. Yani kısacası filmden memnundum ve Note 2 için aynısını aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Sağlam ekran koruyucu önerecek var mı? birde mhl kablosu ile otg kablosu farkı nedir? note 2 için otg var mı?

ikisinin amaçları farklı bir kere
    otg usb ara kablosu demek, usb aygıtları bağlanır ona. Note 1'den uyuyor
    mhl hdmi üzeri video sinyali verir, televizyon veya monitöre bağlanır. Note 1'den uymuyor, SGS 3'ten uyuyor.
  • Arkadaşlar bluetooth kulaklık konusunda yardıma ihtiyacım var.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-mw-600-bluetooth-kulaklik-69389389?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-hs3000-bluetooth-kulaklik-cift-telefon-destegi-gumus/productDetails.aspx?productId=telbulsamhs3000&categoryId=16218&SKU=TELBULSAMHS3000&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelbulsamhs3000%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dbluetooth%255cu0020kulakl%255cu0131k%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

bu iki ürün arasında kararsız kaldım. sony MW600 ü kullanan var mı? sırf arayan kişiyi gösterme özelliği için bunu almayı düşünüyodum ancak forumda araştırdığım kadarıyla androit ile tam uyumlu çalışmadığı söyleniyor. Note 2 de kullanan birinin görüşlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Kim yazdıysa onu yalan atmıştır. Ultra crystal kullanıcısıyım Note 1'den beri. En sert SGP filmlerindendir, kalemle ilgili sıkıntı yok, mat alırsanız sorun olur. Çizilmeye gelince, Note 1'd 1 sene sonunda çizikler oluştu ama sadece ekran kapalıyken belli oluyorlardı. Yani kısacası filmden memnundum ve Note 2 için aynısını aldım.

E kullanıcısını bulmuşken 1-2 soru sorayım. Aklımdan çıkmadı çünkü Ultra Crystal.

- Parmak izi durumu nasıl? SGP Ultra Crystal'la ilgili herkesin birleştiği nokta parmak izini çok tutması. Sizi de rahatsız ediyor mu?
    - Gökkuşağı efekti oluyor mu?
    - Kesimi nasıl? Kenardaki plastiğe kadar kaplıyor mu yanlarda? Just Like Glass gitmiyor çünkü. Bazı insanları, özellikle küçük şeylere takılabilen insanları rahatsız etmiş. Amazon'da da bununla ilgili kötü yorumları var. Note 2'nin camı kenarlara doğru hafif eğimli olduğundan kısa kestik demişti firmanın sahibi. SGP'de nasıl?
    - SGP'yi nereden aldınız? More-tr.com'dan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

quote:

E kullanıcısını bulmuşken 1-2 soru sorayım. Aklımdan çıkmadı çünkü Ultra Crystal.

- Parmak izi durumu nasıl? SGP Ultra Crystal'la ilgili herkesin birleştiği nokta parmak izini çok tutması. Sizi de rahatsız ediyor mu?
    - Gökkuşağı efekti oluyor mu?
    - Kesimi nasıl? Kenardaki plastiğe kadar kaplıyor mu yanlarda? Just Like Glass gitmiyor çünkü. Bazı insanları, özellikle küçük şeylere takılabilen insanları rahatsız etmiş. Amazon'da da bununla ilgili kötü yorumları var. Note 2'nin camı kenarlara doğru hafif eğimli olduğundan kısa kestik demişti firmanın sahibi. SGP'de nasıl?
    - SGP'yi nereden aldınız? More-tr.com'dan mı?

Parmak izleri kalıyor, ama ben şahsi olarak sorun etmiyorum benim için saydamlık önemli ve görüntünü düzgün aktarılması.
    Gökkuşağı etkisi yok (ancak derin kesik ve çizik yapasanız)
    Genelde bilindik markalar kısa kesim yapıyor, yani evet ulaşmıyor kenarlara
    Ebay'den aldım 15 dolar.

• Sayfa başında konuyu ayırsak nasıl olur arkadaşlar, çok karışmış:

Uyumlu Bluetooth kulakllıklar şudur,
    Kılıflar bunlardır,
    Docklar gelmiştir,
    Bu SD kart iyi performanslıdır,
    Şu cover ekranı bozmaz gibi,
    Yurtdışında bunlar Türkiye de bunlar gibi vs vs...
  • Ben geçen gün 5tl lik dandik bir ekran koruyucu alıp taktım açan bunun zararı olurmu ekrana cikartayimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

Ben geçen gün 5tl lik dandik bir ekran koruyucu alıp taktım açan bunun zararı olurmu ekrana cikartayimmi?

sen 5 tl para verip almışsın. ben kılıfla birlikte hediye gelenleri kullanıyorum. sen yine iyisin :) sanıyorum bir zararı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 19 Aralık 2012; 7:51:01 >
  • Bu flip coverların grisi var mıdır?? Ben mavi almıştım (ya da fark etmeden) dün detaylı inceledim hiç olmamış, ben sevmem.. O yüzden grisi (telefon ile aynı renk olanını) bulabilir miyim bir yerlerde? İnternetten almak istemiyorum ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

Ben geçen gün 5tl lik dandik bir ekran koruyucu alıp taktım açan bunun zararı olurmu ekrana cikartayimmi?

sen 5 tl para verip almışsın. ben kılıfla birlikte hediye gelenleri kullanıyorum. sen yine iyisin :) sanıyorum bir zararı olmaz.

en güzelini yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Bu flip coverların grisi var mıdır?? Ben mavi almıştım (ya da fark etmeden) dün detaylı inceledim hiç olmamış, ben sevmem.. O yüzden grisi (telefon ile aynı renk olanını) bulabilir miyim bir yerlerde? İnternetten almak istemiyorum ama....

bir çok yerde bulabileceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

İnternette buldum ama orjinal mı sahte mi olduğunu anlayamadığım için güven sıkıntısı çekiyorum.. O yüzden görerek almakta fayda var, ha orda da sahtesi ile orjinali ne kadar ayrılır veya ayırabilir miyim sorgulanır ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

quote:

İnternette buldum ama orjinal mı sahte mi olduğunu anlayamadığım için güven sıkıntısı çekiyorum.. O yüzden görerek almakta fayda var, ha orda da sahtesi ile orjinali ne kadar ayrılır veya ayırabilir miyim sorgulanır ama...

kesinlikle. turkcelin orjinal diye kaç paraya sattığını duyduk en azından :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.