Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni bir note2 kullanıcısıyım an itibari ilede cok memnun telpadan sıfır olarak getirttim :) parasını hakeden bir cihaz diye düşünüyorum ancak sayfaların tamamını incelememe ragmen blackmart alpha'yı bir türlü edinemedim markette yok tek bildiğim indirme kanalı da orası yardımcı olmanız mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_00

Ben yeni bir note2 kullanıcısıyım an itibari ilede cok memnun telpadan sıfır olarak getirttim :) parasını hakeden bir cihaz diye düşünüyorum ancak sayfaların tamamını incelememe ragmen blackmart alpha'yı bir türlü edinemedim markette yok tek bildiğim indirme kanalı da orası yardımcı olmanız mümkün mü ?

resmi marketin içinde kırık marketin olacağını nasıl düşünüyorsunuz?
    v0.99.2.39http://yadi.sk/d/3PGcFUlC1wmaT

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Ben yeni bir note2 kullanıcısıyım an itibari ilede cok memnun telpadan sıfır olarak getirttim :) parasını hakeden bir cihaz diye düşünüyorum ancak sayfaların tamamını incelememe ragmen blackmart alpha'yı bir türlü edinemedim markette yok tek bildiğim indirme kanalı da orası yardımcı olmanız mümkün mü ?

hatta ben blackmarkette..bazı oyunların karşısında ücret yazıyor ya..kızmıştım..ne farkı var playstoreden diye..aman tıklayın ha...free indiriyor..

• quote:

quote:

NASIL TELEFONA ATIP NASIL KURACAGIMIDA UFAKCA BİR ACIKLARSAN MUTHİŞ OLACAK DOSTUM

• quote:

quote:

quote:

NASIL TELEFONA ATIP NASIL KURACAGIMIDA UFAKCA BİR ACIKLARSAN MUTHİŞ OLACAK DOSTUM

büyük harf = bağırma
    https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=apk+nas%C4%B1l+kurulur&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

• herkeze iyi forumlar. telefon görüşmesi sırasında spenle bir başka telefon numarasını not aldım reklamdaki gibi o numarayı aramak için ne yaptıysam olmadı yani snot dan arama ekranına taşıyamadım?? çoklu pencere de arama ekranındayken snotu açıp numarayı yazmak istedim ama snot tüm pencereyi kaplıyor ve arama ekranını göremiyorum( snota bakarak numarayı arama ekranına yazmak istemiştim), yine aynı şekilde snota kaydettiğim numarayı mesaj atmak istedim sadece mms olarak snot görüntüsünü fotoğraf olarak mesaj atmaya çalışıyor, snotdan normal mesaja bilgi aktaramıyorum??? yardımlarınızı rica edeiyorum???

ana konuda bu sorunla pek ilgilenen olmadı belki burdaki arkadaşlar yardımcı olurlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

herkeze iyi forumlar. telefon görüşmesi sırasında spenle bir başka telefon numarasını not aldım reklamdaki gibi o numarayı aramak için ne yaptıysam olmadı yani snot dan arama ekranına taşıyamadım?? çoklu pencere de arama ekranındayken snotu açıp numarayı yazmak istedim ama snot tüm pencereyi kaplıyor ve arama ekranını göremiyorum( snota bakarak numarayı arama ekranına yazmak istemiştim), yine aynı şekilde snota kaydettiğim numarayı mesaj atmak istedim sadece mms olarak snot görüntüsünü fotoğraf olarak mesaj atmaya çalışıyor, snotdan normal mesaja bilgi aktaramıyorum??? yardımlarınızı rica edeiyorum???

ana konuda bu sorunla pek ilgilenen olmadı belki burdaki arkadaşlar yardımcı olurlar??

ilgilenen değilde..bir çözüm şu anda kimsenin aklına gelmemeiştir...biraz sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

herkeze iyi forumlar. telefon görüşmesi sırasında spenle bir başka telefon numarasını not aldım reklamdaki gibi o numarayı aramak için ne yaptıysam olmadı yani snot dan arama ekranına taşıyamadım?? çoklu pencere de arama ekranındayken snotu açıp numarayı yazmak istedim ama snot tüm pencereyi kaplıyor ve arama ekranını göremiyorum( snota bakarak numarayı arama ekranına yazmak istemiştim), yine aynı şekilde snota kaydettiğim numarayı mesaj atmak istedim sadece mms olarak snot görüntüsünü fotoğraf olarak mesaj atmaya çalışıyor, snotdan normal mesaja bilgi aktaramıyorum??? yardımlarınızı rica edeiyorum???

Metin modunda not alırsanız eğer kopyala yapıştır yapyapılıyor, ve yine metin modunda yazdıklarınızı şununla Paylaş seçeneklerinden düz metin i seçerseniz sms olarak gönderiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Metin modunda not alırsanız eğer kopyala yapıştır yapyapılıyor, ve yine metin modunda yazdıklarınızı şununla Paylaş seçeneklerinden düz metin i seçerseniz sms olarak gönderiyor

çok teşekkür ederim kardeş...

• arkadaşlar,pudding camera'yı tavsiye ederim.özellikle iç mekan çekimlerinde orjinal kamerayla çektiğim fotolardan hiç memnun kalmadım ama bu program baya iyi sonuç verdi.google play'den ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Ekran parlakligini otomatik ayarladim.az once forumda iken ekranda kiprasmalar oldu icim gitti acaba neden olmustur ? *#0*# ile ekranda sorun tespit edemedim ama bu olay neden oldu anlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Ekran parlakligini otomatik ayarladim.az once forumda iken ekranda kiprasmalar oldu icim gitti acaba neden olmustur ? *#0*# ile ekranda sorun tespit edemedim ama bu olay neden oldu anlayamadim.

güç tasarruf modu açıktır
  • quote:

quote:

Ekran parlakligini otomatik ayarladim.az once forumda iken ekranda kiprasmalar oldu icim gitti acaba neden olmustur ? *#0*# ile ekranda sorun tespit edemedim ama bu olay neden oldu anlayamadim.

Acik degil sadece oto parlaklik acik.acaba oto parlaklik sapittimi ? Telefon yeni daha icinde muzik ve videolar haricinde extra uygulama yuklemedim.darbe vs de soz konusu degil sadece 1 kere oldu.

• quote:

quote:

quote:

Acik degil sadece oto parlaklik acik.acaba oto parlaklik sapittimi ? Telefon yeni daha icinde muzik ve videolar haricinde extra uygulama yuklemedim.darbe vs de soz konusu degil sadece 1 kere oldu.

ne gibi bir gıpraşma oldu bilmiyorum ama şikayetler genelde güç tasarrufunda oluyor.
    sizinkini bilemem, tekrar etmediği sürece sorun yok. Bende de bir defa ışık sesörü kapandı, servis menüsünden kontrol ettirince düzeldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne gibi bir gıpraşma oldu bilmiyorum ama şikayetler genelde güç tasarrufunda oluyor.
    sizinkini bilemem, tekrar etmediği sürece sorun yok. Bende de bir defa ışık sesörü kapandı, servis menüsünden kontrol ettirince düzeldi

Hocam forumda ( mobil surum ) yazi okuyordum video vs. Arka plandada calisan uygulama yok.birden ekranin sag al koseye yakin kisimda sanki internet saglayicimi desem ekranmi desem siyahlasti.ama kararmadan kastim siyah iz gibi seri seri atislar halinde oldu.titreme gibi.sanki kriz geldi.simdi sorun yok hayirlisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

arkadaşlar,pudding camera'yı tavsiye ederim.özellikle iç mekan çekimlerinde orjinal kamerayla çektiğim fotolardan hiç memnun kalmadım ama bu program baya iyi sonuç verdi.google play'den ücretsiz indirebilirsiniz.

Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.
    Yükledikten sonra ki ilk denemelerim de beğendim.
    Güzel uygulamaama ayarlar da hafıza kartı veya cihaz hafızasına kaydet gibi vs seçenekleri göremedim.
    Sanırım uygulama direkt hafıza kartına kurulabildiği için öyle bir seçenek yok belki de.
    Bir de çekim için çözünürlülük ayarı sadece geniş vs gibi sadece 3 seçenek ile sınırlı biraz garip geldi :)

Saygılarımla...
  • Next Launcher'ın son sürümünü şiddetle denemenizi tavsiye ederim.
    Satın almadan önce Blackmart Alpha üzerinden son sürümü yükleyip inceleyebilirsiniz.

Özellikle dock bölümünde (telefon-mesaj-eposta nın olduğu bölüm) 3 farklıbölüm oluşturabilmek ve
    6x5 ikon olayını beğendim.
    2 farklı tema yüklenebiliyor son sürüm ile.
    İkisi de göze hoş gelen tema ve ikonlar.
    Pil harcamasıda gayet iyi neredeyse yok gibi.
    Şu ana kadar NOte II de herhangi birkasma veya kitlenme de yapmadı.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

arkadaşlar,pudding camera'yı tavsiye ederim.özellikle iç mekan çekimlerinde orjinal kamerayla çektiğim fotolardan hiç memnun kalmadım ama bu program baya iyi sonuç verdi.google play'den ücretsiz indirebilirsiniz.

Güzel uygulamaama ayarlar da hafıza kartı veya cihaz hafızasına kaydet gibi vs seçenekleri göremedim.
    Sanırım uygulama direkt hafıza kartına kurulabildiği için öyle bir seçenek yok belki de.
    Bir de çekim için çözünürlülük ayarı sadece geniş vs gibi sadece 3 seçenek ile sınırlı biraz garip geldi :)

Saygılarımla...

rica ederim,beğendiğinize sevindim.söylediğiniz seçeneklerin az olmasını programın ücretsiz olmasına bağlıyorum.belki güncellemelerle bu yönünü de biraz geliştirirler.bence önemli olan telefonumuzun daha iyi çekebileceğini göstermesi.samsung yazılımla bu yönünü de geliştirirse zaten bu tip programlara ihtiyacımız kalmaz diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Saygılarımla...

rica ederim,beğendiğinize sevindim.söylediğiniz seçeneklerin az olmasını programın ücretsiz olmasına bağlıyorum.belki güncellemelerle bu yönünü de biraz geliştirirler.bence önemli olan telefonumuzun daha iyi çekebileceğini göstermesi.samsung yazılımla bu yönünü de geliştirirse zaten bu tip programlara ihtiyacımız kalmaz diye düşünüyorum.

Haklısınız.
    Sadece panaromik bir fotoğraf çekmek için bile onlarca uygulamanın olduğunu düşünürsek :)
    Tekrar teşekkürler.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.