Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Next Launcher kullanmayı düşünen ve kullananlar, ayarlarının yedeğini almak isterler ise ;

Menü -> Preferences -> More settings in altında Backup&Restore ye tıklayın lütfen.
    Locak Backup'ın altında Backup Next Launcher seçeneği var.

Yedeği ana dizine atıyor ve ismi "NextLauncher_Data"

Naçizane tavsiyem bu yedeği, hafıza kartı kullanıyorsanız oraya da yedeklemeniz ve olası sorun durumunda
    ana dizindeki klasörü de dahil herşeyi kaldırıp tekrar yeni yükleme de hafıza kartında ki yedeğnizi yine ana dizine kopyalamanız
    ve yukarıda yazdığım yol üzerinden bu sefer sadece Restore'ye tıklayıp 2 sn de geri çağırmanız çok rahat olacaktır.

Saygılarımla...
  • BEYLER POWERAMP ALACAM. PAYPAL DAN ODEME YAPILMIYOR DEGIL MI. BIRI KREDI KARTIYLA ODESEDE BEN ONA PAYPALDAN B8RAZ FAZLASINI ODESEM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next Launcher kullanan arkadaşlar özellikle IRoN Hocam,

Sizin günlerdir tavsiye ettiğiniz Next Launcher'ı dayanamadım deneyim dedim :) Öncesinde Nova'yı kullanıyordum. Siz hiç Nova'yı denediniz mi? Çok bariz farkları yok sanırım. Next'in en önemli özelliği nedir size göre? şarj, ram-cpu kullanımı vb.? Tercih sebebi olmasını sağlayanları merak ediyorum..

Ona göre belki ben de Next'e geçeceğim
  • htc one x'de kullandığım ve samsung s2'dede gördüğüm haber widgeti note serisinde malesef yok acaba bu widgeti nasıl bulabilirim??
    googladada aradım fakat bulamadım malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

htc one x'de kullandığım ve samsung s2'dede gördüğüm haber widgeti note serisinde malesef yok acaba bu widgeti nasıl bulabilirim??
    googladada aradım fakat bulamadım malesef..

widget ismi veya resmi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 25 Ocak 2013; 8:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantona the King

Next Launcher kullanan arkadaşlar özellikle IRoN Hocam,

Sizin günlerdir tavsiye ettiğiniz Next Launcher'ı dayanamadım deneyim dedim :) Öncesinde Nova'yı kullanıyordum. Siz hiç Nova'yı denediniz mi? Çok bariz farkları yok sanırım. Next'in en önemli özelliği nedir size göre? şarj, ram-cpu kullanımı vb.? Tercih sebebi olmasını sağlayanları merak ediyorum..

Ona göre belki ben de Next'e geçeceğim

NOVA yı denemedim açıkçası.
    Daha önce bir Launcher denemiştim ama hakikaten adını hatırlamıyorum.
    Kurduğum paranoid rom iledenemek için kurmuştum ama bu tarz launcher da benim ilk baktığım şey kolay kullanılabilir olması ve
    Ram ve pil harcamada stabillik.

Açıkçası Next Launcher ile memnun kaldım ve beniim en hoşuma giden özelliklerinin başında,
    telefon, sms-mesaj ikonlarının olduğu dock bölümünü 3'e çıkarıp sağa sola parmak hareketi ile yeni dock bölümlerine geçebilmek.
    Belki diğerlerinde de vardır ama arayüz ve kullanılabilirlik bana göre çok keyifli.
    Bu tarz şeyler göreceliolduğu için sizin de denemeden ben ne desem boş olcağını düşünüyorum :)
    En azından sizin NOVA deneyiminiz de var,yükleyip denerseniz sizin kıyaslama şansınız daha çok bana göre sanırım :)

Saygılarımla...

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 25 Ocak 2013; 14:07:48 >

• Herkes kurdu ama duyurmayı unuttu sanırım ya da gözden kaçtı :)

İBB Cep Trafik uygulaması, Android'lere özel yenilendi ve eski halinden eser kalmadı.

İBB CEP TRAFİK

Saygılarımla...
  • Next launcher'i bilmiyorum ama ben Nova'dan çok memnunum. Hatta prime versiyonunu aldım. Zaten kullanılacaksa Nova prime kullanılmalı. Touchwiz'den daha hızlı, daha akıcı. Parmak kaydırma jestleri işleri çok hızlandırıyor. Artık parmağımı yukarı kadar götürüp çekmem gerekmiyor bildirim çubuğunu açmak için. Sayfanın herhangi bir yerinde aşağı çeksem yetiyor mesela. Parmağımı aşağı kaydırınca son kullanılan uygulamaları açıyor. Bir deneyin.

Ek: Alt kısmı kaydırılabilir docklara dönüştürme bunda da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk78 -- 25 Ocak 2013; 15:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Next launcher'i bilmiyorum ama ben Nova'dan çok memnunum. Hatta prime versiyonunu aldım. Zaten kullanılacaksa Nova prime kullanılmalı. Touchwiz'den daha hızlı, daha akıcı. Parmak kaydırma jestleri işleri çok hızlandırıyor. Artık parmağımı yukarı kadar götürüp çekmem gerekmiyor bildirim çubuğunu açmak için. Sayfanın herhangi bir yerinde aşağı çeksem yetiyor mesela. Parmağımı aşağı kaydırınca son kullanılan uygulamaları açıyor. Bir deneyin.

Ek: Alt kısmı kaydırılabilir docklara dönüştürme bunda da var.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Çalışan ve memnun kaldığım şeyleripek değiştirme adetim yok.
    Şİmdilik geçinip gidiyoruz NExt ile ama bir fırsat bulursam denemekte fayda var sanırım.

Next te aklım agelen bir trick'te işaret ve orta parmağınızı aynı anda yukarıdan aşağıya kaydrınca daha önceden atadığınız sürekli kullandığınız
    bir uygulama çalışmaya başlıyor.

Saygılarımla...

• arkadaşlar TSF Shell rakipsizdir bence Next launcer' da kullandım birçok launcer da kullandım en iyisi TSF Shell bence deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayshot -- 25 Ocak 2013; 23:09:59 >
  • Telefonun fiziksel tuşlarını yoğun kullanan ve yıpranırmı acaba diye düşünen arkadaşlara 2 program onericem.

1) Smart Screen On ( yakınlık sensorunu kullanarak ekrani acip yada kapatabiliyorsunuz, tavsiyem bunu sadece ekrani açmak icin kullanin çünkü sarj tuketimini en aza indirgemek için kapatmayi onerecegim ikinci programla yapmak)

2) Turn Off The Screen (ekraninizi kapatmak icin kisayol butonu ekler boylece kapatma tusunu kullanmaniz gerekmez)

Bu iki uygulamayi birlikte kullanmak telefondaki fiziksel tuşların kullanimini en aza indirgemek isteyen arkadaslar icin hem sarj tuketimi hemde stabilite anlaminda tavsiyem olur.

Ben sahsen ikisinide kullaniyordum ama phoenix v4.0 e gecince ikinci uygulamaya gerek kalmadi, status barda home tusuna basili tutarak ulastiginiz gorev yoneticisi ve ekrani kapatma kisa yolu mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Herkes kurdu ama duyurmayı unuttu sanırım ya da gözden kaçtı :)

İBB Cep Trafik uygulaması, Android'lere özel yenilendi ve eski halinden eser kalmadı.

İBB CEP TRAFİK

Saygılarımla...

Harika haber .sonunda eski camur görüntülü versiyondan kurtuldu cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

arkadaşlar TSF Shell rakipsizdir bence Next launcer' da kullandım birçok launcer da kullandım en iyisi TSF Shell bence deneyin

ilk çıktığı zamanlarda denedim, daha Note 1 varken. Ama pek kullanışlı bulmadım. Güzel, renkli, animasyonlu evet, ama kullanışlı değil (şahsi fikrim )
  • Kullanmasini ogrenene kadar zor gelir, dizilim ayarları ve menu ayarlari efectler kendi widget lari herseyiyle kullanici dostu bence kasmaya deger :)

• quote:

Şİmdilik geçinip gidiyoruz NExt ile ama bir fırsat bulursam denemekte fayda var sanırım.

Next te aklım agelen bir trick'te işaret ve orta parmağınızı aynı anda yukarıdan aşağıya kaydrınca daha önceden atadığınız sürekli kullandığınız

Saygılarımla...

Jest atamalarına bir fikir vermesi açısından:

Bu jestlere hem uygulamaları atayabiliyorsun, hem son kullanılan uygulamalar menüsünü atayabiliyorsun, hem de Nova'nın Etkinlikler sekmesi sayesinde uygulamaların içindeki özel şeyleri ekleyebiliyorsun. Bunları ayrıca ikonları yukarı çekme jestine de ekleyebiliyorsun. Mesela ben mesajlaşma ikonunu yukarı çekince çok mesajlaştığım bir arkadaşın mesaj sayfası çıkıyor direkt, önce mesajlaşmayı açıp sonra o kişinin üzerine tıklayacağıma. Ya da twitter uygulamasını yukarı çekince direkt tweet yazma ekranını açabiliyorsun vs. vs.

Bu jestler ücretli sürümde yalnız.

Beni nova'yla tanıştıran video ise şu oldu:

• Dostlar
    Bu Samsungapps'de uygulama indirirken, indirmeyi durdurmuyor mu? İstediğimiz zaman devam edebilmek için

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

quote:

Saygılarımla...

Jest atamalarına bir fikir vermesi açısından:

Bu jestlere hem uygulamaları atayabiliyorsun, hem son kullanılan uygulamalar menüsünü atayabiliyorsun, hem de Nova'nın Etkinlikler sekmesi sayesinde uygulamaların içindeki özel şeyleri ekleyebiliyorsun. Bunları ayrıca ikonları yukarı çekme jestine de ekleyebiliyorsun. Mesela ben mesajlaşma ikonunu yukarı çekince çok mesajlaştığım bir arkadaşın mesaj sayfası çıkıyor direkt, önce mesajlaşmayı açıp sonra o kişinin üzerine tıklayacağıma. Ya da twitter uygulamasını yukarı çekince direkt tweet yazma ekranını açabiliyorsun vs. vs.

Bu jestler ücretli sürümde yalnız.

Beni nova'yla tanıştıran video ise şu oldu:

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Özellikle dock bölümünde aynı anda klasör de oluşturma güzelmiş.

Kendime adapte etmek için bir launcher'ı kırk yılda bir Next ile uğraştım şimdi bir de Nova ile
    uğraşırsam vay halime :)

Saygılarımla...

• üstadlar aranızda yeniyim daha önce iphone 3g kullanıyordum...ara ara kızımın s2 sini kullandım 3 gün önce note 2 geçtim....gerçekten harika....
    özellikle sormak istediğim ram booster, önbellek temizleyici gibi uygulamaları kullanmak işe yarıyormu? ve olmazsa olmaz olan uygulamalar hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.