Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Kliksa'da 1449 tl ve maximuma 75 tl puan veriyor.Sıcak gibi

beyaz rengi ne zaman satışa sunulacak?
  • electronica kullanıcısına yanıt
    n9000 beyaz modeli distribitör garantili olduğu için kısa vadede bu fiyata satılması zor.Paralel olanlar artık bu fiyat bandına inmeye başladı.
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya kayıt gerekiyormuş. Maximuma mesajı gönderdim, basvurunuz değerlendiriliyor dedi ama onay mesajı gelmedi. Bankadan SMS beklemek mi gerekiyor yoksa dahil oldum mu? Acele edip 75 TL yakmayayım bir de.
  • Kliksadaki Gt-n6000 ile n6000 ayni mi baktim ozellikler ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Şu an için en uygun Kliksa'da var bu cihaz sanırım ve almayı düşünüyorum. Kliksa'yı arayıp sordum, garantiyi kim veriyor diye. Betpa, Dubai veya Evo'yla çalışıyoruz, bunlardan herhangi biri olabilir dediler. Bu firmalar hakkında görüşleriniz varsa alabilir miyim?
  • bugn kıpaya gıttım garantılerını sordum. evo garantısındeymiş.bozulursa musterı kendı istanbul a kargoluyor mesulıyet fırmada değil
  • elfelendil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Orada fiyat neydi? Biraz araştırma yaptım da betpa da pek güven vermiyor gibi. Samsung garantili arıyorum uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Teşekkürler. Orada fiyat neydi? Biraz araştırma yaptım da betpa da pek güven vermiyor gibi. Samsung garantili arıyorum uygun fiyata.

Arastirarak bulacaginiz tek sey olumsuz yorumlar okur genelde insanlar memnun kalinca gidip internette methiye duzeyim demez. Sahsen 300-400 tl fazla vermek mantikli gelmiyor bana samsung garanti diye.Onun yerine kasko alin daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n9005 modeli istanbul bilişimde 1629 tl sanırım en uygunu burası. Alan var mı

istanbul bilişime gittim aldım. kaskoda yaptırdım. g3 den inip note 3 e bindim. g3 e hiç ısınamamıştım.
    hadi bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasulan -- 22 Ekim 2014; 21:22:37 >
  • note 3 te kampanya vardı. mediamarketteki fiyata yakındı.1.699 olabilir emin değilim. bu arada kipadan alırsanız herhangı bır kipaya verebiliyorsunuz.onu eklemeyı unutmusum. iphone5s her yerdekı gb 1.800 cıvarıydı.kredı karta taksıt kalkması kotu olmuş:( bımeks axess varsa odeo bank aracılığı ile kolaylık sağlıyormuş. lakın bimekste hepsinin fiyatı uçuk. bimeksteki çalişan tel fıyatları artacak dedi. zam mı ne gelecekmiş .bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamfetamin

n9005 modeli istanbul bilişimde 1629 tl sanırım en uygunu burası. Alan var mı

istanbul bilişime gittim aldım. kaskoda yaptırdım. g3 den inip note 3 e bindim. g3 e hiç ısınamamıştım.
    hadi bakalım hayırlısı.

Durumlar nasıl ?
    Bende Z2 > G3'teyim şuan NOTE3 düşünüyorum
  • istabul bilişimden n9005 modelini aldım 1 hafta önce. araştırdığımda en uygunu burasıydı. herhangi bir sıkıntı yaşamadım, cihaz gayet iyi. kontrol edip öyle aldım zaten. ama yine de garantilik bir durum olursa istanbul bilişim süründürür mü bizi demiyor değilim içimden. sonra da diyorum ki, boşver türkiyede servise düşüp de sürünmeyen var mı anasını keseyim
  • haftasonu boyunca MM teknosa vatanda 1649dan satılan telefon şuan vatan hariç hiç bir yerde listede gözükmüyor vatanda da 1899 olmuş fiyatı nasıl iş anlamadım vallahi
  • http://www.buyakadan.com/samsung-galaxy-note-3-beyaz-cep-telefonu?utm_source=akakce&utm_medium=microbanner&utm_campaign=referencebid&v=0.31.2

KDV dahil 1.420 tl ve 1000 tl üzeri alışverişlerde 100 tl hediye çeki var bu site nedir ne değildir beyler ?
  • n11 deki abidik gubidik yerlerden almayın da neresi olursa olsun bence. %90'ı doğubank esnafı ithalatçıları da tahtakale esnafı. aldık 1 tane kayıtsız çıktı, ithalatçısında da onlardan gözükmüyor. ucuz aldık diye düşünürken bu tip konulara takılıyorsanız uykularınız kaçar :)
  • N9005. 1469 - 100 Chip para 1369 tl gayet sıcak fırsat gibi

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-3-n9005-cep-telefonu-132674429?scrf=son-gezdiklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazdan gayet memnunum arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yok şu an
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    n11'deki abidik gubidik bir yerden N9005 aldım 1370 TL'ye. Doğubank'dan bir esnaf. Kapalı, jelatinli, kutulu, güvenlik bantlı tam aksesuar ve sorunsuz geldi. IMEI kayıtlı, garanti ORA'dan. Satıcı birçok sorumu çok kibar ve ilgili bir şekilde cevaplandırdı ve ertesi gün telefon elime geçti. Sırf Samsung garantili olsun diye N9000'e 1700 TL vermek istemedim. Elektronik şans işi. Umarım ihtiyaç olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

n11'deki abidik gubidik bir yerden N9005 aldım 1370 TL'ye. Doğubank'dan bir esnaf. Kapalı, jelatinli, kutulu, güvenlik bantlı tam aksesuar ve sorunsuz geldi. IMEI kayıtlı, garanti ORA'dan. Satıcı birçok sorumu çok kibar ve ilgili bir şekilde cevaplandırdı ve ertesi gün telefon elime geçti. Sırf Samsung garantili olsun diye N9000'e 1700 TL vermek istemedim. Elektronik şans işi. Umarım ihtiyaç olmaz.

Ben de ordan aldım, yine ora garantili. Sanırım senle aynı yerden. Bu aşamada şu sıkıntı var, olası bir thh ile iade almaya çalışsak o acıdan sorun olacak, benim fatura ismini yanlış yazmışlar mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.