Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 den bir çek kampanyası daha bekliyorum eger 1 hafta içinde de yapmazlarsa artık Neo alacağım
    1068 tlye delta garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

N11 den bir çek kampanyası daha bekliyorum eger 1 hafta içinde de yapmazlarsa artık Neo alacağım

hocam bende senin gibi düşünüyorum. uygun bulamazsam neo alacağım. zaten en fazla 1 yıl kullanacağım için neo da yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Arkadaşlar telefonu 1200 civarına nerden bulabilirim acaba n9000q modeli sıfırını ?

11.11.2014 N11 Kampanyasıyla alabilirsin, muhakkak çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

N11 den bir çek kampanyası daha bekliyorum eger 1 hafta içinde de yapmazlarsa artık Neo alacağım

hocam bende senin gibi düşünüyorum. uygun bulamazsam neo alacağım. zaten en fazla 1 yıl kullanacağım için neo da yeterli olur.

Hocam aslında geçenlerde mobil 100 tl indirim veriyordu n11.
    O zaman alsaydım 1068-100=968 ve üstüne 30 lira da şipşak indirimim vardı yani 938 tlye delta garantili 4gli modeli alabiliyordum.Hata ettim almadım.
    Bu cihazın android L alacağını bilsem beş dakika durmam hemen alırım.

• quote:

quote:

quote:

O zaman alsaydım 1068-100=968 ve üstüne 30 lira da şipşak indirimim vardı yani 938 tlye delta garantili 4gli modeli alabiliyordum.Hata ettim almadım.

hocam bendede 77 liralık çek var. 111 lira maxı puanla beraber cazip oluyor.bende s4 var ama büyük ekran istiyorum artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bendede 77 liralık çek var. 111 lira maxı puanla beraber cazip oluyor.bende s4 var ama büyük ekran istiyorum artık.

quote:

1 yıl civarı kullanacaksanız sizi her türlü idare eder.
    Sıkılınca da en kötü 600-650 bandında 1 sene sonra satılır diye düşünüyorum.
    İkinci el note 3 düşündüm ama çıkalı 1 yıl olmasına rağmen ikinci elleri 1200-1300 den aşağı değil, ki sıkıntı vs çıkabilir onu hesaba katmıyorum.
    Bu durumda en iyisi sıfır note 3 neo gibi duruyor.
    İsterseniz siz de ayın 11'ini bekleyin belki daha cazip bir kampanya yapar N11 oradan alırsınız.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    hocam çekin tarihine nasılsa daha var. bende 11'ini bekleyim ozaman
  • teknosada, 1650 tl ve %10 indirim (hediye çeki) ile 1485 tl ye geliyor. alsak mı acaba yoksa n11 den bir kampanya gelir mi, samsung türkiye garantili olsun istiyorum.
  • arkadaşlar bende note 3 almayi düşünüyor ama n9000 mi 9005 mi karar veremedim

9005 te snapdragon işlemci var 4k destekli ve 4g var bunları biliyorum ancak bu iki telefon arasında pratikte ne gibi bir farklılık var (pil tarayici performansı vs bir cok sey) başka var mı ikisini kullanan karşılaştırma yapabilecek olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 9 Kasım 2014; 16:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar bende note 3 almayi düşünüyor ama n9000 mi 9005 mi karar veremedim

9005 te snapdragon işlemci var 4k destekli ve 4g var bunları biliyorum ancak bu iki telefon arasında pratikte ne gibi bir farklılık var (pil tarayici performansı vs bir cok sey) başka var mı ikisini kullanan karşılaştırma yapabilecek olan

bende aynı sorunun cevabını arıyorum. birde n 9005 olarakhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-3-n9005-cep-telefonu-133903103?scrf=gunun-firsati bu ürün alınır mı? sorusunun cevabını.

• Gittigidiyor cepport satıcısı güvenilir midir?

Bu cihaz şu anda tam alınacak fiyat seviyesinde sanırım.
  • bigstone B kullanıcısına yanıt
    ustam samsung Türkiye garantili olması için nelere dikkat edeceğiz...
  • sadece n9000q modeli samsung türkiye garantili onun dışında neye dikkat etmen gerekiyor bilmiyorum, distrübütor garantili olduğu açıkça yazmayan ürünleri almamaya dikkat et. ithalat, paralel, resmi ithalat falan diyorsa onları alma.
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

1-Delta Garantili
    2-Kutudan TR şarj cihazı çıkan
    3- Pili çıkarınca telefonun arkasındaki etiketteki yazılar çince değil ingilizce olan (made in kore,vietnam olan)

Bu özelliklte telefon satan satıcı kimdir. link verebilecek varmı çok araştırdım bulamadım. n11 den msj atıyorsun sallıyorlar.

tşkler şimdiden
  • şu neo 999 tl olmuş s4 e göre ekran kamera kötü başka dezavantaj var mı

• en düşük nerden ne kadara hangi kombinasyonla alabiliyorsunuz? ben haftada 3-4 tane alıp 1350"den telefoncuya satıyorum
  • istanbul bilişimden bold white n900 modelini aldık tel arkasında made in vietnam by samsung yazıyor, kutusundan bizim ülkeye uygun şarj aleti çıkıyor. hiçbir sorun yaşamadım ekranda ışık sızması ve ölü piksel yok kusursuz cihaz.
  • http://www.sanalreyonum.com/telefon-telekomunikasyon/cep-telefonu/samsung-galaxy-note-3-q900-beyaz-akilli-telefon.html

Bu sitedeki fiyat bana uygun gibi geldi ama site güvenilir mi değil mi bu konuda bir fikrim yok. Daha önce burdan alış veriş yapan arkadaşlar varsa site hakkında bilgi verebilirler.
  • fkoc38 F kullanıcısına yanıt
    note 3 ama hangi serisi.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.