Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben akabemobil'den aldım. Mağaza Doğubank'ta. Faturada BSZ Elektronik yazıyor ve Allah'tan üzerindeki tüm bilgilerim ve IMEI doğru, IMEI kayıtlı. Üründe şu an sıkıntı yok. Garantiye işim düşmez inşallah diyorum, o kadar. En iyi garanti firması bile üzüyor insanı bazen. Eminim memnun olmayan tüketicilerin yanı sıra bir o kadar, belki daha fazla memnun olan tüketici vardır ama ortalıkta hep sorunlu servis tecrübeleri geziyor. Sizin cihazdaki sıkıntı neydi? Mağaza sorumlusu bana çok yardımcı oldu, hızlı ve kibar cevaplar yazdı şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Ben akabemobil'den aldım. Mağaza Doğubank'ta. Faturada BSZ Elektronik yazıyor ve Allah'tan üzerindeki tüm bilgilerim ve IMEI doğru, IMEI kayıtlı. Üründe şu an sıkıntı yok. Garantiye işim düşmez inşallah diyorum, o kadar. En iyi garanti firması bile üzüyor insanı bazen. Eminim memnun olmayan tüketicilerin yanı sıra bir o kadar, belki daha fazla memnun olan tüketici vardır ama ortalıkta hep sorunlu servis tecrübeleri geziyor. Sizin cihazdaki sıkıntı neydi? Mağaza sorumlusu bana çok yardımcı oldu, hızlı ve kibar cevaplar yazdı şu ana kadar.

Cihaz kayıtsız gözüküyordu, ora iletişimin sitesinde de onların garantisi aldında değil gözüküyordu. zaten telefonun sayfasında bakarsan arka kapak oturmayan bir müşteri, gelen telefonun tozlu olduğunu gösteren 1 foto da var, ek olarak satıcı bana da kötü cevap vermedi ama gelen telefonların kutuları açılmış, ufak koruma etiketi üzerinde dahabüyük etiket yapıştırılmış. cihazın arka kapağının orjinal olmadığı konusunda şüphelerim de vardı, nette arkasında lte yazan bir kapak bulamadım. kalite de yan sanayi gibi, note 2 deki gibi bir kapak yok. satıcıya kutu açılmış yazmış 1-2 kişi, garanti belgesi koymak için açtık diye cevap vermiş, oysa garanti belgesi kutu içinde değil ki kutuyu açsın :)

telefonu da forumdan bir arkadaşın n11 hesabı ile aldım, fatura adresi ve teslim adresine kendi ismimi yazmama rağmen faturaya arkadaşın adını ve benim adresimi yazmışlar, bu konuda da başka bir müşterinin de benzer sorunu olmuş. umalım da dediğin gibi garantilik işimiz olmasın. zamanında 2. el aldığım TR garantili note1 ile olmuştu, ürün ücretini iade ettiler, ben bahtsız adamım yine böyle bir olay olur, sıkıntı olur diye düşünüyorum şimdiden.

bi de sana bişey sorayım, kutudan 4-5 tane toplu iğne gibi alet çıktı, bir de onları takıp çıkarmaya yarayan cımbız benzeri bir demir var, o nedir ? diye sordum ama nette bi aratınca kalemin yedek uçları olduğunu gördüm :)

http://www.ceplik.com/samsung-galaxy-note-3-kutusundaki-igneler-nedir-ne-ise-yarar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Kasım 2014; 21:23:08 >

• Bende n11(200tl)ve card finans kampanyasindan (forumda bir arkadasin kredi kartindan 70 tl indirimli) note 3 ve 45 tlik bir parfumu toplamda 1240 hallettim medcell ithalatci garantili...ins bir sikinyi cikmaz bakalim urun elime gecti gayet ilgiliydi satici imeini kontrol ettim sıkınti yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komkoman -- 2 Kasım 2014; 21:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum toplu igne gibi olan seyler ne ise yariyor

• şimdi bu telefon en iyi nerden alınır arkadaşlar, paralel olması önemli değil.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Evet, kutunun asıl etiketi açılmış ve üzerine ikinci bir etiket daha yapıştırılmış ama o da yine Samsung etiketi olduğu için ve kutu shrink wrap jelatinli olduğu için sorun etmedim. Üretim tarihi 11.08.2014, yani refurbished olma ihtimali de zayıf. Farkı anlayacak kadar tecrübeli değilim ama kapak bana orjinal gibi geldi. Biraz ince gibi ama oturmama sorunu yok. Web'de arkasında lte yazan kapak ben de bulamadım ama bu seri böyle olabilir. Playstore'dan Phone INFO ★Samsung★https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo programını indirip üretildiği yer ve tarih gibi bilgileri kontrol edebilirsiniz.

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, aldığım telefonla ilgili bilgiler paylaştım. SPaCeLoRD da paylaşmış. Ben şimdilik olumsuz birşey yaşamadım. Kampanya + hokus-pokus falan denk getirip bu mağazadan alabilirsin. Fiyatı uygun gibi. Bu arada satıcıyla herhangi bir ilgim yok, ben İzmir'deyim ve öğretmenim. Yanlş anlaşılma olmasın. Samsung garantili olsun diye N9000'e 1700 TL vermek istemediğim için buradan aldım.
  • Arkadaslslar Bende n11 den n9005 aldim 4 gun once. Beskenelektronik isimli magazadan. Kutusunda etiket acilmis daha buyugu ustune yapistirilmis. Kontrol amacli bataryasindan icine kadar her yeri kontrol ettim bi skinti gormedim. Actim imeisinden garantisine kadar hersey tamam oldugundan sikinti etmedim. Alisverisi site uzerinde hemen tamamlamayin kullanin 2 3 gun sonra tamamlayin. Bende suanda herhangi bi sorun yok. Sonradab cikarsa garanti ile problem yasayabiliriz benimki de ora :D. Tuketici heyetine selam yollariz en fazla :)

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Bende n11den dubai bilisimden aldim.hakkinda sikayet varda olumsuz yorumlar vardi ama hangi firmanin yok ki cok sukur sikintisiz bir sekilde geldi. Tertemiz ürün

• mumincalik kullanıcısına yanıt
    Benim kutudaki ikinci etiket bu. Taklit-çakma değilse bu da Samsung etiketi ve bunu ben kestim. Kutu shrink-wrap plastikle kaplıydı. Batarya, kulaklık poşetlerini ben açtım ve şarj aleti üzerindeki koruma jelatinlerini ben söktüm. Ürünün sıfır ve orijinal olmadığı konusunda bende bir şüphe oluşmadı ama ben kanmış da olabilirim. Sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.
  • quote:

Benim kutudaki ikinci etiket bu. Taklit-çakma değilse bu da Samsung etiketi ve bunu ben kestim. Kutu shrink-wrap plastikle kaplıydı. Batarya, kulaklık poşetlerini ben açtım ve şarj aleti üzerindeki koruma jelatinlerini ben söktüm. Ürünün sıfır ve orijinal olmadığı konusunda bende bir şüphe oluşmadı ama ben kanmış da olabilirim. Sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.

shrink wrap dediğin kutuyu kaplayan jelatinse onu sonradan çok kolay yapıyorlar :) ki garanti belgesi de o jelatinle kutu arasındaydı, samsungun telefonları jelatinle satılmıyor, yanlardaki etiketlerle korunuyor. o bahsettiğin şeyi ora iletşim yapmış. yada yaptırmış

• quote:

Hocam benimki de ayni boyleydi. Valla oylemiydi boylemiydi dusunemicem hic :D rahatina bak hocam s3 ilk ciktiginda almistim 2. Haftasinda ekranini kirmistim. Ne kadar ustune dusersen okadar basina is geliyor. Telefonda sorun yoksa aynen devam can sikmaya degmiyor :)

• Ayrica etiketmis jelatinmis hic bakmayin o islere koskoca telefonu taklit edenler jelatini etiketi mi taklit edemicekler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekol51

Bende merak ediyorum toplu igne gibi olan seyler ne ise yariyor

Hocam onlar spenin yedek uclari , metal gibi olan aparat da ucu degistirirken kullaniyo

• vatandan note 3 N 9000Q 1650 tl +50 tl odeabank kredi farkı 1700 tl 9 taksit aldım.. Samsung garantili
  • mumincalik kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. Ben çok memnunum şu an cihazdan. Çok da kurcalamaya gerek yok. Güle güle kullan.
  • Bu shrink wrap diye buyutulen olayi bizim semtteki kuruyemişçi yapıyor dikkatli olmakta fayda var

• 02.11.2014 tarihi itibariyle, paralel ithalat Samsung Galaxy Note 3 N9000, N11 de mobil uygulamadan 1000 TL üstü alışverişe 100 TL indirim kampanyası ve maximum karta 1000 TL alışverişe 111 TL maxi puan kampanyası ile 1218 TL ye alınabiliyor.1429-100-111=1218 TL
  • şu anda n9005 modeli günün fırsatı olarak

1459 tl gitti gidiyorda
  • Arkadaşlar telefonu 1200 civarına nerden bulabilirim acaba n9000q modeli sıfırını ?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.