Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ürünü seçtim 2-3 gün sepette bekledi mesaj da attıktan sonra indirim tanımladılar. Yalnız birşey farkettim, bu sefer N11'de de ürünüm bekliyordu bugün bana özel o sepette bekleyen ürüne de indirim yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurisen

hocam ürünü seçtim 2-3 gün sepette bekledi mesaj da attıktan sonra indirim tanımladılar. Yalnız birşey farkettim, bu sefer N11'de de ürünüm bekliyordu bugün bana özel o sepette bekleyen ürüne de indirim yapılmış

Ne kadara düşmüş hocam birde model 9005 olanmi yoksa 9000mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepport n9005 gittigidiyordan kaldırmış. tüh yaaa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurisen

hocam ürünü seçtim 2-3 gün sepette bekledi mesaj da attıktan sonra indirim tanımladılar. Yalnız birşey farkettim, bu sefer N11'de de ürünüm bekliyordu bugün bana özel o sepette bekleyen ürüne de indirim yapılmış

Ne kadara düşmüş hocam birde model 9005 olanmi yoksa 9000mi

Hocam cepporttaki n9005 modeliydi n11 de ise sepette note 3 neo kalmıştı tanımlamayı ona yapmışlardı ama bugün kalkmış
  • Merak etmeyin arkadaşlar duyduğum kadarıyla 9005 modelini avrupa da çok büyük bir disbiritor firma adeta kara borsa yapip çok fazla stok getirtmiş ABD ye ithal etmek için ancak gelen modeller avrupa sim kilitli olduğu için elinde patladi taa ülkemize geliyor dumani yoksa bu kadar ucuza alamaz kimse 1250 te alan var euro bazinda 350 euro bile etmiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Gittigidiyor da cepport satıcısından aldığım N9005 model telefon elime sorunsuz ulaştı. Imei kayıtlı, ölü piksel yok, priz aparatı ile beraber geldi(kutu dışında, kargo poşetinde) Onayını verdim. Düşünen arkadaşların aklında olsun.

Benimse cepport satıcısından aldığım telefon kutu jelatinleri olmadan yani kutu açılmış olarak ve telefonun üzerindeki jelatinler sökülmüş olarak geldi. Acaba Cepport kullanılmış telefonmu gönderdi diye düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine...
  • 1598Tl sunan teknosada n9000q

• http://m.gittigidiyor.com/urun/135838962 arkadaşlar aciklama bölümünde 9005 özelliklerini anlatiyo ama model 900 olarak baslikta. Bi bakin isterseniz fiyat 1419

• quote:

Orijinalden alıntı: riveryilmaz

cepport n9005 gittigidiyordan kaldırmış. tüh yaaa :(

evet bende takipteydim.
  • 1000 lira olsun alıcam
  • Gitti gidiyor n 9005 i 1200 yapsada alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Gittigidiyor da cepport satıcısından aldığım N9005 model telefon elime sorunsuz ulaştı. Imei kayıtlı, ölü piksel yok, priz aparatı ile beraber geldi(kutu dışında, kargo poşetinde) Onayını verdim. Düşünen arkadaşların aklında olsun.

Benimse cepport satıcısından aldığım telefon kutu jelatinleri olmadan yani kutu açılmış olarak ve telefonun üzerindeki jelatinler sökülmüş olarak geldi. Acaba Cepport kullanılmış telefonmu gönderdi diye düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine...

Geri gönderilmiş telefonlardan olabilir. Tutanak tutturup geri gönderseydiniz keşke. Yada iletişime geçin, yardımcı olabilirler.

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    Firmayı telefonla aradım hemen. Kutunun gümrükte kontrol amaçlı açılmış olabileceğini, zaten kendilerinin de kutuları açtıklarını sonradan jelatinlediklerini söylediler. Bunun dışında başka birşey olamaz içiniz rahat olsun dediler. Bende telefonu detaylı inceledikten sonra kullanılmadığına kanaat getirdim. Biraz da eşime verdiğim hediye sözünden dolayı iade etmedim. şimdilik bir sorun yok, ama ilanda jelatininde gelecek demelerine rağmen açık kutu gönderilmesi canımı sıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Firmayı telefonla aradım hemen. Kutunun gümrükte kontrol amaçlı açılmış olabileceğini, zaten kendilerinin de kutuları açtıklarını sonradan jelatinlediklerini söylediler. Bunun dışında başka birşey olamaz içiniz rahat olsun dediler. Bende telefonu detaylı inceledikten sonra kullanılmadığına kanaat getirdim. Biraz da eşime verdiğim hediye sözünden dolayı iade etmedim. şimdilik bir sorun yok, ama ilanda jelatininde gelecek demelerine rağmen açık kutu gönderilmesi canımı sıktı.

Bencede siz haklısınız ama dedikleri gibi paralel ithalat olduğu için zaten açıyorlar. İnşallah uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız. Ben şimdilik memnunum.
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-3-n9005-4g-lte-cep-telefonu-137156819

stoklara girmiş ama Bu seferde fiyat uçmuş bence elinde yok bile

• Albatros343 A kullanıcısına yanıt
    Aciklamalar ilginc. Sanki hata yapacaklari beĺliymiste yolunu yapiyolarmis gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

Merak etmeyin arkadaşlar duyduğum kadarıyla 9005 modelini avrupa da çok büyük bir disbiritor firma adeta kara borsa yapip çok fazla stok getirtmiş ABD ye ithal etmek için ancak gelen modeller avrupa sim kilitli olduğu için elinde patladi taa ülkemize geliyor dumani yoksa bu kadar ucuza alamaz kimse 1250 te alan var euro bazinda 350 euro bile etmiyor :)

hocam hangi ithalatçı firma ki bu acaba bilgin var mi adı sanı nedir gelirse garanti statusu vs ne olacak.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de samsung veya distrubutor garantili en uygun tavsiye edebileceginiz link varmidir

• Arkadaşlar bilgi vereyim istedim cepporttan gelen ürünümde sürekli yanan bir yeşil nokta var. Galiba ölü piksel ... Onlara mesaj attım cevap bekliyorum

• Note 3 Neo

arkadaşlar bi yorum bekliyorum sizce güvenilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.