Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutudan şu çıktı, bilginiz olsun diye paylaşıyorum :

http://i.imgur.com/rV1JRRv.jpg?1
  • Finney kullanıcısına yanıt
    Saol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Kafamız çorba oldu
    note 3 mü LG G2 mi?

bende bu ikilemdeyim arabistanda 1200 civariymis n9005 ordan aldirsam umreye giden birine bide kayit yaptirsam 1300 olur lg g2 alsam 1000 kusure gelicek kayitli ve garantili :/ bir turlu karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir_10 -- 11 Aralık 2013; 16:06:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finney

Kutudan şu çıktı, bilginiz olsun diye paylaşıyorum :

http://i.imgur.com/rV1JRRv.jpg?1

Kaşe ıslak kaşe mi _ belge veriliş tarihi 2009 yazıyor birde üstünde kvk genpa filan etiketleri var mıydı ?
  • N9005 siyah 32gb düşünen varsa 1 adet var, gerekli bilgiler burada.

http://forum.donanimhaber.com/m_84992433/f_//tm.htm#84992433
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipcioglu

Benim bildiğim : KVK lı ürün garanti için KVK bayisine gidiyor. Kendileri yedek parça temin edip , KVK teknilk servisinde tamir ediliyor.

Samsung garantili ürün: Herhangi bir Samsung servisine götürülüyor. Samsung kendi bünyesinde parça temin ver tamirini gerçekleştiriyor.

Yanlışsam düzeltin lütfen. Daha önce C5 in garantisi olan ürünlerin direk Samsung da tamir edilemediğini okuşumtum biryerlerde.

Samsung eskiden telefonlara bakmıyordu ancak şuan yapıyor diye biliyorum. Şüphelendim şimdi bende araştırmak lazım

ama paralel yok o kesin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: HibrahimCK

Arkadaşlar boşuna tartışılan bir konu var Bugün Note 3 ü nereden alırsanız alın İthalatçı garantisi diye birşey yok ürünlerin hepsi Resmi Distribütör Garantili ve Her Samsung servisi bakmakla yükümlü. !

Paralel ithalat olayı Note 3 için malesef daha gerçekleşemedi çünkü uyum problemi var. İthalatçılar Kilit olayını aşamadılar daha ve aşamayacaklar gibi o yüzden içiniz rahat olsun .

Alanlar ve alacaklar için söylüyorum !

dikkate almayın mağdur olursunuz. samsung garantisi olmayan ürünler de var. böyle bir kaide yok. n11'de dolandırıcı zihniyetli insanlar çıkmış RESMİ İTHALAT diye distribütör ürünü gibi algılansın diye kelime oyunu yapıyor. her ithalat resmidir. resmi olmayan zaten çakma imei'li olur.

iyi araştırıp alın.

Note 3 Resmi İthalat tabirini kullanamazlar şuan çünkü sokan yok Ülkeye Ya distribütördür yada kaçak.

Yani burada mesele Paralel İthalat şuan ülkede yok onu izah ettim.

Bu arada Resmi bir distribütörün getirdiği ürüne MARKA YETKİLİ SERVİSİ bakmakla yükümlü diye biliyorum az öncede yazdığım gibi tekrar araştırıcaz arkadaşın mesajından sonra şüpheye düştüm.

• HibrahimCK kullanıcısına yanıt
    ticaret yapan herhangi birisi ithalat yapabilir. önünde engel yok. kaçak değildir. resmi ithalattır. distribütör garantisi olması için distribütör tarafından ithal edilmesi gerekir.

distribütör garantili vardır.
    paralel ithalat vardır.
    kaçak da vardır. çakma imei'li. illegaldir.
    pasaport kayıtlı satan da vardır.
    kayıtsız satan da vardır.

araştırmadan alan mağdur olur.

bunu demek istedim.
  • sonunda şiparişi geçtim..
    n11 de
    avantajix:5 tl
    bkm: 15 tl
    wörld: 111 tl
    n11 çek: 75 tl...
    n11 para :2tl

ortalama:1700 tlye almış olduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

sonunda şiparişi geçtim..
    n11 de

link verir misiniz hocam hangisi
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

sonunda şiparişi geçtim..
    n11 de

link verir misiniz hocam hangisi
    hayırlı olsun

http://www.n11.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-cep-telefonu-P16625572

• http://www.taksitleal.com.tr/Samsung-N9000Q-Galaxy-Note-3-Cep-Telefonu,PR-579.html

birde bu var arkadaşlar 4 ay ertelemeli 12 taksit sizce sıkıntı varmıdır bu sitede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

ticaret yapan herhangi birisi ithalat yapabilir. önünde engel yok. kaçak değildir. resmi ithalattır. distribütör garantisi olması için distribütör tarafından ithal edilmesi gerekir.

distribütör garantili vardır.
    paralel ithalat vardır.
    kaçak da vardır. çakma imei'li. illegaldir.
    pasaport kayıtlı satan da vardır.
    kayıtsız satan da vardır.

araştırmadan alan mağdur olur.

bunu demek istedim.

Öyle her önüne gelen ithalat yapmaz Dünya kadar şartı var ve suan note 3 pararlel yok bunj izah ediyorum çünkü uyum sorununu aşamadılar hala neyse çok onemli degil kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanamıyorum... sonunda... çok şükür... internet şubesinde yüzde 10 indirim kodunu gördüm veeee..... 1999 - kliksa %10 yapı kredi indirim kodu + 100 tl world puan + yaklaşık 50 tl avantajix = 1650 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 12 Aralık 2013; 16:05:58 >

• erturk unal kullanıcısına yanıt
    yinr mi başladı %10 ykb? önceden alanlara da var mı tekrar?
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    ben ilk kampanyada kodu almış ancak kullanmamıştım.
  • @zhee isimli arkadaşa da çok teşekkür ederim ykb kodunun ikinci ayağının olduğundan haberdar ettiği için. yoksa şu an ilk kampanya zamanı maximum kart bulamayıp alamadığım için üzülmekle meşgul olacaktım...
  • erturk unal kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun o zaman

bu arada erkekler, nasıl taşıyorsunuz telefonu? hala gözüme kestiremedim, olacağını bilsem alacağım. cebe girmiyor. yazın ne yapacaksınız? kılıf mılıf takınca hele 2 katına çıkıyor. taşımayı nasıl hallediyor alanlar?
  • %10 indirim kodunu nerde gördünüz hocam bende yok yapıkredi 'de
  • theangeldie kullanıcısına yanıt
    üstte ortalardaki menünün en sağında ''size özel'' bölümü var orda gördüm. ama şartları nedir tam olarak bilmiyorum. yapı kredi internet şubesine ilk kez kaydolana veriliyor olabilir ama emin değilim. eğer 100 tl world puan ile bir araya getirebilirseniz çok iyi olur. ancak world puan için yarın(12 aralık) son gün. %10 indirim kodu için son gün ne zaman onu bilmiyorum. o bile tek başına almaya yeter ama ikisi bir araya gelirse harika olur umarım alamayan herkes kod bulur...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.