Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alırken üzerine hangi ülkelerde sim kilitsiz çalıştığı yazmıyormuymuş ? hollandadayken sim kartını bikere takıp telefonu açmamış mı ? chainfire programı ile simlock kilidi açılıyor haberi yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

arkadaşlar yurtdışından bir akrabam ile bölge kilitsiz note3 getirticem fiyat 650 dolar n9005 modeli ve sanırım 64 gb mış kesin bilgi yarın gelecek sizce fiyat nasıl alınırmı yurtdışı fiyatları bumudur? 64 gb olup olmadığı yarın kesinleşecek gidip soracakmış değilse bile 50 dolar fark varmış aralarında
    Türkiye ye geldiğinde imei çaktırmayı düşünüyorum

hocam ne zaman gelecek ben sizden satın alayım cihazı o fiyatta :)
  • Selamlar,

şuradaki ürünü satın aldım : http://www.n11.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-cep-telefonu-P16625572. world card ile satın aldım 111 TL worldpuan kazandım. 1798 TL'ye aldım diye düşünüyorum. Ürün gelince yorumlarımı yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

n9005 4G li versiyon burda calısmaz imei si falan yok. Arkdas aldı tablet olarak kullanıyor

Ne alakası var pasaport kayıtlı n9005'i kullanıyorum bir sıkıntı yok.
  • Vay beee, hemde İmei'si bile olmayan N9005 ha

Ulan ne kadar bilmeden boş boş konuşan tip varsa bu forumda yaa
  • dönmüyor bu yapı kredi yahu. kod almak için napabiliriz? müşteri hizmetlerine biraz baskı yapmamız lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Denemek isterseniz size getirelim bakalım kayıtlı olduğu halde çalışıyor mu çalışmıyor mu görün...

tamam hocam getir. çalışmazsa parası benden çalışırsa senden :)
  • Finney kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun hocam.gule gule eskitin telefonunuzu.
    Bende ne zamandır takip ediyorum biraz önce n11 den tık hızında indirimden 100 liralık çek kazanınca hemen word le (111 wp) geçtim siparişi bkm (15 wp) kullanarak bu durumda bayaga bi ucuza gelmiş oldu Note III

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 11 Aralık 2013; 11:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Bende ne zamandır takip ediyorum biraz önce n11 den tık hızında indirimden 100 liralık çek kazanınca hemen word le (111 wp) geçtim siparişi bkm (15 wp) kullanarak bu durumda bayaga bi ucuza gelmiş oldu Note III

Selamlar...

Nereden aldın acaba dostum linki bize atar mısın? Samsung Tr mi garanti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Selamlar...

Nereden aldın acaba dostum linki bize atar mısın? Samsung Tr mi garanti ?

bu ürünü aldımhttp://www.n11.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-cep-telefonu-P16625572

• Ürün 1 günde geldi, Samgung Türkiye garantili arkadaşlar, bilgi vereyim dedim.

http://www.n11.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-cep-telefonu-P16625572
  • quote:

Selamlar...

hocam o zaman 1800 fılan oluyor 111 wp ancak 1 tl edıyor. Yani pahalı degıl mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finney

Ürün 1 günde geldi, Samgung Türkiye garantili arkadaşlar, bilgi vereyim dedim.

Hocam bende Note III ün geldiyse sana soracaktım ekran kasa arası açıklık yok dimi? Bazı ürünlerde sorun vardı biliyorsun sende. Bir de Garantisi nedir hocam samsung türkiye garantili diyor ama c5 genpa kvk yazıyormu yoksa direk samsung servisimi garantisi benim şuan kullandığım Note I in C5 servisti mesela.

eywahmet

Adiosla 111 tl puan anlamında dedim yapıkredi 111 tl word puan anlamında karttan 1806,80 lira 3 taksit çekildi toplam 126 lirada puan gelirse 1680,8 lira olacak birde bu alışverişden doğan 9 tl puan verecek 1671,8 liraya geldi Note III Ykb %20 ve maksi puan dan (o zaman alamadım sepetteki ürünü zam yaptılar falan şans işte onun için buymuş kısmet bu da bayaga sıcak oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Vay beee, hemde İmei'si bile olmayan N9005 ha

Ulan ne kadar bilmeden boş boş konuşan tip varsa bu forumda yaa

Hee İmei'si falan yok adamlar öyle telefon yapmış senin haberi yok mu hay Allah

Tel benim değil.Arkadaş almış gelmiş . Demesine göre kaydı var ancak buna rağmen bölgesel sim kilidi uyarısı varmış . Bu yüzden kullamamıyor. Önerilen yolların jailbreak ten bir farkı yok , sanki gayet normalmiş gibi anlatılmış .Ahkam kesmekte milletin üstüne yok maşallah. Elbet bir yöntemle telefonu kıran eden kullanan vardır, milleti eleştircek halim yok. Ama bu işin normal bir yolu varsa daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.

• Kardeş öyle bi anlatmışsın ki sanki yapılan işlem 4 ay sonra telefonu kapatıyor bidaha açılmamak üzere!!! Yani sanki 4 aylık bi işlem, sonra telefon ölü Yahu arkadaş google var, forumlar var, bilmem ne var, varda var be kardeşim. Bi girip baksan 15DK'nı alır, bu kadarmı zor yani birşeyleri böyle buralarda bu kadar uzatmadan, dallandırmadan, millete laf yetiştirmeye çalışmadan girip 5DK araştırmak?

Arkadaş ROOT ROOOOOOOOOTTTTTTTT, androidin kalbi ROOT!!! Yapman gereken bi ROOT Sonra marketten Chainfire programı, 2$'dı yanılmıyorsam, bu kadar, başka birşey yapmana gerek yok, gayet normal bi yol, hiçbir anormallik yok, sağlıksız bi yöntem falanda değil yani, cihaz grip yada kanser falan olmuyor, gayet sağlıklı kalıyor kesinlikle

Root edecez garanti ne olacak saçmalıklarına sakın girmeyelim aman haa. Samsung Global Garanti mevzusunu kaldıralı tam 1 yıl oldu, Samsung Cep telefonlarında global garanti diye bir olay 1 senedir yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Finney

Ürün 1 günde geldi, Samgung Türkiye garantili arkadaşlar, bilgi vereyim dedim.

Hocam bende Note III ün geldiyse sana soracaktım ekran kasa arası açıklık yok dimi? Bazı ürünlerde sorun vardı biliyorsun sende. Bir de Garantisi nedir hocam samsung türkiye garantili diyor ama c5 genpa kvk yazıyormu yoksa direk samsung servisimi garantisi benim şuan kullandığım Note I in C5 servisti mesela.

eywahmet

Adiosla 111 tl puan anlamında dedim yapıkredi 111 tl word puan anlamında karttan 1806,80 lira 3 taksit çekildi toplam 126 lirada puan gelirse 1680,8 lira olacak birde bu alışverişden doğan 9 tl puan verecek 1671,8 liraya geldi Note III Ykb %20 ve maksi puan dan (o zaman alamadım sepetteki ürünü zam yaptılar falan şans işte onun için buymuş kısmet bu da bayaga sıcak oldu.

Kasaya baktım, bir sorun göremedim. Garantide sadece Samsung Türkiye yazıyor, kvk, genpa falan yazmıyor.

• Kafamız çorba oldu
    note 3 mü LG G2 mi?
    Tamam hocam saol samsung servisleri hizmet verecek o zaman. Kasa açıklığı olmaması da çok iyi tekrar saol güle güle kullan telefonunu umarım benim telefonumda yarın elime geçer...
  • quote:

Tamam hocam saol samsung servisleri hizmet verecek o zaman. Kasa açıklığı olmaması da çok iyi tekrar saol güle güle kullan telefonunu umarım benim telefonumda yarın elime geçer...

Şimdi aldığınız yere sordum

http://prntscr.com/2ac2qu linkteki ekran görüntüsündeki cevabı aldım kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.