Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revolutions

Arkadaşlar bir tanıdık Hollanda dan gitmiş 689 Euro ya Note 3 almış ama 4G li versiyon. Yani burada çalışmıyor Şimdi arkadaş ne yaparım ne ediyor diyor. Fikri bilgisi olan var mı ?

Tablet niyetine satsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas2558

Kardes kesinlikle ara sor dist mi gondereceksiniz diye bende g2 aldim dist dediler sonra ith. Dondu iptal ettirecektim ama taksitli aldigim icin iadede taksitli oluyormus velhasil ith.urunu aldim kargoda daha gelmedi ama bence firma guvenilebilir ozur dilediler bizden degil distin elinde yok dedilr onun icin boyle oldu dediler piyasada dist olanlari sordum stok yapmis onlar dedi biz siparis uzerine getiriyoruz dediler. @muzaffer567

Ne kadara ve ne zaman aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturk unal kullanıcısına yanıt
    Zeki bir arkadaş bu sebeple
  • Arkadaşlar boşuna tartışılan bir konu var Bugün Note 3 ü nereden alırsanız alın İthalatçı garantisi diye birşey yok ürünlerin hepsi Resmi Distribütör Garantili ve Her Samsung servisi bakmakla yükümlü. !

Paralel ithalat olayı Note 3 için malesef daha gerçekleşemedi çünkü uyum problemi var. İthalatçılar Kilit olayını aşamadılar daha ve aşamayacaklar gibi o yüzden içiniz rahat olsun .

Alanlar ve alacaklar için söylüyorum !
  • HibrahimCK kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim : KVK lı ürün garanti için KVK bayisine gidiyor. Kendileri yedek parça temin edip , KVK teknilk servisinde tamir ediliyor.

Samsung garantili ürün: Herhangi bir Samsung servisine götürülüyor. Samsung kendi bünyesinde parça temin ver tamirini gerçekleştiriyor.

Yanlışsam düzeltin lütfen. Daha önce C5 in garantisi olan ürünlerin direk Samsung da tamir edilemediğini okuşumtum biryerlerde.
  • saynın41 kullanıcısına yanıt
    ürününüz gönderildi mi acaba?
  • arkadaşlar yurtdışından bir akrabam ile bölge kilitsiz note3 getirticem fiyat 650 dolar n9005 modeli ve sanırım 64 gb mış kesin bilgi yarın gelecek sizce fiyat nasıl alınırmı yurtdışı fiyatları bumudur? 64 gb olup olmadığı yarın kesinleşecek gidip soracakmış değilse bile 50 dolar fark varmış aralarında
    Türkiye ye geldiğinde imei çaktırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 10 Aralık 2013; 21:27:23 >
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    n9005 4G li versiyon burda calısmaz imei si falan yok. Arkdas aldı tablet olarak kullanıyor
  • Bu arada kliksa dan ürün alan yok mu? Kutu üzerinde KVK , Basarı gibi bir ithalatçı etiketi varmı yoksa direk Samsung faturalı mı geliyor ??
  • quote:

n9005 4G li versiyon burda calısmaz imei si falan yok. Arkdas aldı tablet olarak kullanıyor

4g diye illa 4g şebeke arıyacak değil ya ne alaka? yurt dışından aldıysa ve kayıt yaptırdıysa sorunsuz kullanılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HibrahimCK

Arkadaşlar boşuna tartışılan bir konu var Bugün Note 3 ü nereden alırsanız alın İthalatçı garantisi diye birşey yok ürünlerin hepsi Resmi Distribütör Garantili ve Her Samsung servisi bakmakla yükümlü. !

Paralel ithalat olayı Note 3 için malesef daha gerçekleşemedi çünkü uyum problemi var. İthalatçılar Kilit olayını aşamadılar daha ve aşamayacaklar gibi o yüzden içiniz rahat olsun .

Alanlar ve alacaklar için söylüyorum !

dikkate almayın mağdur olursunuz. samsung garantisi olmayan ürünler de var. böyle bir kaide yok. n11'de dolandırıcı zihniyetli insanlar çıkmış RESMİ İTHALAT diye distribütör ürünü gibi algılansın diye kelime oyunu yapıyor. her ithalat resmidir. resmi olmayan zaten çakma imei'li olur.

iyi araştırıp alın.

• quote:

çakma imei ile kullanılamıyormu note3 ler sonuçta n9005 modeli daha iyi değilmi yurtdısından alınacak almışken n9005 olsun dedim o yüzden onu sorduruyorum akrabaya
    arkadaşınız kaça aldı acaba 650 dolar fiyatı iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 10 Aralık 2013; 22:34:10 >
  • Arkadasim irandan 600 dolara 9005 getirecek bana. Klonlamaisine gitsem problem olurmu.ş KKayit yaptircek kimsem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam reklam olarak olmasın ama ben satıyorum bu cihazı ve imei rahatlıkla çakılabiliyor.Yani tablet olarak kullanmaya gerek felan yok.Türkiye cihazının da çok üstünde bir modeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsodisss

hocam reklam olarak olmasın ama ben satıyorum bu cihazı ve imei rahatlıkla çakılabiliyor.Yani tablet olarak kullanmaya gerek felan yok.Türkiye cihazının da çok üstünde bir modeldir.

teşekkür ederim cevabınız için peki fiyat olarak ne dersiniz yani normalmidir bu fiyat yurtdısı için 650 dolar
    650 dolar iyi fiyat hocam,gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.n9005 modeli olmasına dikkat ediniz:)
  • Teşekkür ederim
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Denemek isterseniz size getirelim bakalım kayıtlı olduğu halde çalışıyor mu çalışmıyor mu görün...
  • hocam iranda türkiyeden daha pahalı haberiniz olsun:)İrandan telefon gitmez hiçbir yere,ondan dikkatli olunuz.
  • quote:

en kötüsüde bilmeden yorum yapmak. eşime aldım pasaport kayıtlı sorunsuz kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.