Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Imeı Klonlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Galaxy note var. Buna kullanmadığım eski model (nokia N80) Imeı klonlattım ve 1.5 senedirde kullanıyorum.N80 e hat vs takmadım tabi telefonu parça parça ettim.

Sorum şu.. Telefonum Wifi veya mobil şebeke ile internette bağladığımda Andoid güncellmesi oldugunu ve güncellmem gerektiği çıkıyor.IMeı kolanlarken telefonun efs yapısı bozuluyor bu durumda telefonuma gelen güncellmeleri yapsam(ROM ile Değil) telefonda birdaha hat çalışmazmı ve format atsam..?

Bu 2 durumdada telefon nasıl bir hal alır... Lütfen bunu denemiş olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Güncellmeyi yapıcam ama hat kaybolursa tekrar 50 60 tl verip baska tel ımeı attırmam gerekecek hem para hem zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkartalmis. -- 11 Ağustos 2014; 2:35:39 >

• omerkartalmis. O kullanıcısına yanıt
    Daha önceki bilgilerimden hatırladığım kadarıyla elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş Samsung Note 1 telefonların güncelleme yapıldığında efs yapısı bozulmuyor diye biliyorum. Ancak bu konuda kesin emin değilim. Halen kullanıcısı olanlardan yorum alıp denersen daha sağlıklı olur.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Bende söyledğiniz gibi tahmin ediyorum..Bakalım deneyen arkadaslar neler soyleyecekler tşk ederim yinede gorusleriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.