Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note mu, S3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
20.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ekran sorun değilse Note mantıklı bir tercih olabilir ama 4 çekirdekli bir telefon alıp uzun vadede kullanmak, hiç bir program ve uygulamada sıkıntı yaşamamak da var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 25 Mayıs 2012; 20:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Büyük ekran sorun değilse Note mantıklı bir tercih olabilir ama 4 çekirdekli bir telefon alıp uzun vadede kullanmak, hiç bir program ve uygulamada sıkıntı yaşamamak da var tabi

Note alırsam sorun çıkar mı ki ? Ram aynı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Büyük ekran sorun değilse Note mantıklı bir tercih olabilir ama 4 çekirdekli bir telefon alıp uzun vadede kullanmak, hiç bir program ve uygulamada sıkıntı yaşamamak da var tabi

Note alırsam sorun çıkar mı ki ? Ram aynı değil mi ?

4 çekirdek var hocam S III'de. Note 2 çekirdek.
    Hani uzun vadede diyelim,daha uzun ömürlü olur s III ama note da onun gerisinde kalmaz tabiki.
    Ramleri dediğin gibi 1 er gb

• Anladım. Şuan çok kararsızım. Note biraz ağır basıyor.
  • Uzun vadede en iyisi Galaxy SIII. Hem ekran boyutu büyük,hem rahat cebe sığıyor. 4 Haziran bi gelsin kararını o zaman verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max payne 35

Uzun vadede en iyisi Galaxy SIII. Hem ekran boyutu büyük,hem rahat cebe sığıyor. 4 Haziran bi gelsin kararını o zaman verirsin

4 Haziran'da ne olacak ki?
  • Merhabalar ben de N8 kullanıcısıyım artık daha büyük ekranlı bir telefon almak istiyorum. Geçenlerde Note elime aldım tamam biraz büyük taşıma sorunu olabilir ama o koca ekran büyüledi beni resmen. Ayrıca gayet ince idi almayı düşünmeye başladım. Lakin SIII de büyük bir ekranla geliyor ve daha taşınabilir bir durumda olduğu için şimdilik telefonun çıkmasını ve fiyat karşılaştırması yapmayı bekliyorum. Çok fiyat farkı olursa Note gerçekten atlanmayacak bir cihaz.
  • Dostum geçenlerde bende böyle bir konu açmıştım benim için birazda fiyat yönü vardı olayın ama bende birkaç ay içinde note almayı düşünüyorum
    bunlar aslında birazda senin ihtiyaçlarına bağlı mesela ben internette çok gezer ,çok film izler ve telefonun şarjınında bitmesini istemem dersen note al derim büyüklük bence o kadarda sıkıntı değil kulağıma götürmekte sıkıntı yaşarım dersen bir bluetooth kulaklık alır çıkarsın işin içinden .
    cepte taşınma konusunda aşşağıdaki video yu seyredersen faydalı olacağını düşünüyorum:

bunun dışında s3 te tasarım acısından biraz kötü doğrusu ama bu herkese göre değişir
    ama özellikleri bakımdan note dan fazla olmasada önde (4 çekirdekli işlemci vs.)
    sonuca gelirsek s3 güzel telefon özellikleri itibariyle ancak ,telefonda 7/24 oyun falan oynarım demessen bence daha iyi internet deneyiminin ve daha büyük bir ekranın 4 çekirdekli bir işlemciden daha yararlı olduğunu düşünüyorum
    yinede sen bilirsin

• AyiBende yarin gideyim s2 yi verip note alayim diyorum..s3 bir gorelim bir kullanin bakalim.okuyalim dinleyelim..ama s2 den cok farkli olmaz herhalde..ne dersiniZ alayim mj note ..ona gore ne derseniz onu yapacam samimiyim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim note olucak. Hepinize teşekkürler
  • quote:

Tercihim note olucak. Hepinize teşekkürler

doğru karar ve bende öyle yapacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Max payne 35

Uzun vadede en iyisi Galaxy SIII. Hem ekran boyutu büyük,hem rahat cebe sığıyor. 4 Haziran bi gelsin kararını o zaman verirsin

4 Haziran'da ne olacak ki?

Galaxy SIII 4 Haziran'da piyasaya girecek. Onu diyorum

• quote:

Tercihim note olucak. Hepinize teşekkürler

Doğru seçim..
  • Telefonda kalem kullanmak gerçekten iyi.Ama s3 te de hatta s2 de de kalem kullanıp çizim vs. yapabilirsin.S3 yeni teknoloji yeni çipset vs, ikisinin ekranıda büyük, ben tercih yapsam s3 alırdım.Note da tek avantajın kalemi cebinde taşımıyosun.Telefonun içinde...S3 için özel kalem ürettiler telefon özellikli!! şarj etmen gerekiyomuş.15 dolar kalem 45 dolar şarz cihazı yanılmıyosam.Note kötü bir telefon değil ama kıyaslamaya s3 girerse o kazanır ve para önemli değil diyosan özellikle...Hayırlısı olsun.
    Bence s3
  • bence galaxyy..

• s3 deki bu yazılımla ilgili yenilikler note a port edilir mi acaba? öyleyse note uma daha sıkı sarılayım
  • Ben de benzer bir ikilemde kalmıştım ama s3'ün itici gelen oval tasarımı ve daha küçük ekranı note'da karar kıldım sayılır. S3'ün tek +'sı işlemcinin 4 çekirdekli olması.
    Onun dışında note önde gibi. Note'da daha büyük ekran ve s-pen ile web sitelerinde gezinme, linklere kolayca tıklama daha rahat gibi görünüyor. Bataryanın 2500mah olması bir +.
    Bu arada S2'de de standart kapasitif kalem kullanıyordum, fakat s-pen denediğimde çok daha farklı, daha hassas bir sistem olduğunu gördüm.(ince ucuyla tıkladığınız yeri tam algılıyor)
    Web sitelerini masaüstü sürümlerinde görüntülerken linklere tıklanması s-pen ile çok daha rahat olacaktır gibime geliyor. Ama S3'de de s-pen desteği varsa, o zaman durumlar değişebilir elbette!
    Benim istediğim şey cihazın bir tabletteki veya pc'deki internette gezinme keyfine yakın bir kullanım kolaylığı sunabilmesi. S2 cihazımdan sırf bu yüzden vazgeçtim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 29 Mayıs 2012; 15:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Ben de benzer bir ikilemde kalmıştım ama s3'ün itici gelen oval tasarımı ve daha küçük ekranı note'da karar kıldım sayılır. S3'ün tek +'sı işlemcinin 4 çekirdekli olması.
    Onun dışında note önde gibi. Note'da daha büyük ekran ve s-pen ile web sitelerinde gezinme, linklere kolayca tıklama daha rahat gibi görünüyor. Bataryanın 2500mah olması bir +.
    Bu arada S2'de de standart kapasitif kalem kullanıyordum, fakat s-pen denediğimde çok daha farklı, daha hassas bir sistem olduğunu gördüm.(ince ucuyla tıkladığınız yeri tam algılıyor)
    Web sitelerini masaüstü sürümlerinde görüntülerken linklere tıklanması s-pen ile çok daha rahat olacaktır gibime geliyor. Ama S3'de de s-pen desteği varsa, o zaman durumlar değişebilir elbette!
    Benim istediğim şey cihazın bir tabletteki veya pc'deki internette gezinme keyfine yakın bir kullanım kolaylığı sunabilmesi. S2 cihazımdan sırf bu yüzden vazgeçtim diyebilirim.

O zaman kesinlikle Note alin. Buyuk ekranda internette gezmesi cok zevkli olacaktir. S3 de s pen ek olarak aliniyomus ama yne de Note daha iyi gibi.

• Arkadaşlar note kendini ispatladı s3 hala muallak çıksın 3 aya kadar zaten fiyatı düser ben dün genpa garantili full kutulu noteyi 1200 tl ye aldım 3 aylık cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 ü bugün inceledim taşıma konusunda artısı var ekran süper hız süper sorun yok ama yine note diyorum hatta bende note alacağım 1500e garantili düşmesini bekliyorum şuana kadar düştüğü rakam 1700 bir ay sonra inşallah düşerde alırım note alacağım için asus tabletimi bile satmaya karar verdim çünkü tabletimi her zaman yanımda taşıyamıyorum ama note her daim yanımda olacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.