Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note mu, S3 mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
20.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pentile ekran dizilimden kaynaklı tasarruf vb için kullanıldı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.Zaten s3 teli süper amoled sayesinde arada fark kalmıyor elinde büyüteç olmadığı sürece anlaşılmaz görülmez bile kim dikkat ederki renk dizilimine
  • Şu adamın Note'a yaptıklarından sonra yeminimi bozup Semsang! Note alacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 7 Haziran 2012; 0:20:28 >

• kardesim bana yardımcı olurmusun lütfen AVRUPADAN ALDIGIM GALAXY NOTE TELİMİ 4.03 Ü YÜKLERKEN TEL DONDU.VE SU ANDA TELİ ACTIĞIMDA BAŞLANGICTA GALAXY NOTE YAZISI GELİYOR VE O SEKİLDE TELEFON KALIYOR.ACILMIYOR YANI.NAPMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN ?
  • LEE ON ORDAMISIN
  • Dostum Bada kullanıyorum maalesef konuya hakim değilim. Ama Galaxy yazısı geliyorsa brick olmamıştır endişe yapma. Bilen birileri yardımcı olsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkpoem

kardesim bana yardımcı olurmusun lütfen AVRUPADAN ALDIGIM GALAXY NOTE TELİMİ 4.03 Ü YÜKLERKEN TEL DONDU.VE SU ANDA TELİ ACTIĞIMDA BAŞLANGICTA GALAXY NOTE YAZISI GELİYOR VE O SEKİLDE TELEFON KALIYOR.ACILMIYOR YANI.NAPMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN ?

hocam yedek aldınızmı rom atmadan önce
  • Benimde kafam son derece karışuk Note bana daha yakın nede lsa büyük ekran ve arada fazla fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Soru açık. İkisinden birini ingilterede alacağım, fiyat önemli değil. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Ben şahsen ilk çıktığı zaman 2011 ekim sonunda Note almıştım 2.250 TL bayılıp, ekranin güzelliğine ve büyüklüğüne kandım.
    Ama sonra telefon inanılmaz kullanışsız geldi bana, hiç memnun kalmadım, kullanamadım 2 ay sonra sattım. Bunun nedeni ise ekranının büyüklüğü oldu. Bence iyi düşünün özellikle toplu taşıma aracı kullaniyorsanız. Note kesinlikle size göre değil Şu an iphone 4S kullanıyorum ekranı küçük ama gayet yeterli örnek. Ama Samsung Galaxy S3 ü de araştırmıyor değilim bu sıra, ama bana beklediğimi tam veremedi, kararsızım.

Ben konuyu açan arkadaşın yerinde olsam S3 Alırdım. Şahsen hem performans olarak bence Note'dan daha iyi, S3 batarya konusunda daha stabil bence.
    Note'un bataryasına falanda kanma bence, 2.500 Mah olduğu halde her gün şarja koyduğumu hatırlıyorum, şu an 4S i de aynı şekilde şarja koyuyorum her gün 1.600 mah olduğu halde..
    Note bana zarardan başka birşey getirmedi :) 2.250 TL'ye aldım, sıfırı 1.800 e düşmüştü 2 ay sonra, 24 ay Telpa garantili olduğu halde doğubankta 1.300 TL fiyat verdiler :) Ben ise sahibindende 1.500 TL'ye satmak zorunda kaldım.

Tercih senin.Ayrıca batarya testlerinede bakmanı öneririm. Note ile 3G üzerinden internete girdiğin an şarj su gibi gidiyor..

Samsung Galaxy Note mu, S3 mü?
     Samsung Galaxy Note mu, S3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 9 Haziran 2012; 1:34:55 >

• SLM 2 GÜNLÜK SIFIRDAN FARKSIZ GARANTİLİ FATURALI S3 ÜMÜ NOTE ALMAK İÇİN SATIYORUM İLGİLENENLER ÖZELDEN ULAŞABİLİR
  • bende bu iki telefon arasında kaldım alacağım yerde aralarında 350tl fiyat farkı var s3ün bu paraya değer + sı var mı?
  • S3 için git ve bazı güzel özelliklere dikkat etmek karşılaştırmak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petersf

S3 için git ve bazı güzel özelliklere dikkat etmek karşılaştırmak vardır.

translate googledan çevirmiş gibi :D
  • s3 den sasmayin..note la kiyaslanmaz bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

s3 den sasmayin..note la kiyaslanmaz bile..

Note aldım 1.5 hafta oluyor. Çok memnunum, iyiki Note almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

s3 den sasmayin..note la kiyaslanmaz bile..

Note aldım 1.5 hafta oluyor. Çok memnunum, iyiki Note almışım.

hayirli olsun kardes..bende s3 aldim gayet memnunum..

• note onermiyorum gercekten iyi bir cihaz degil . Note alacagina s2 al daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: masterdr3am

note onermiyorum gercekten iyi bir cihaz degil . Note alacagina s2 al daha iyi

slm note iyi değil derken nasıl iyi değil yada iyi olmayan ney ? ( büyüklük dersen bu teli alan herse zaten büyük olduğu için alıyor film video resim internet herşey not ile güzel... 1 aydır kullanıyorum bundan iyi cihaz görmedim ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum s3 aldım 2gün sonra satıp note aldım yaptığım en iyi iş buydu bundan sonrada note serisisinden başka tel kullanmam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

quote:

Orijinalden alıntı: masterdr3am

note onermiyorum gercekten iyi bir cihaz degil . Note alacagina s2 al daha iyi

slm note iyi değil derken nasıl iyi değil yada iyi olmayan ney ? ( büyüklük dersen bu teli alan herse zaten büyük olduğu için alıyor film video resim internet herşey not ile güzel... 1 aydır kullanıyorum bundan iyi cihaz görmedim ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum s3 aldım 2gün sonra satıp note aldım yaptığım en iyi iş buydu bundan sonrada note serisisinden başka tel kullanmam ...

Hocam ben iki defa kullandım hiç memnun kalmadim. Hiç stabil değil . Acayip hantal çalışıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tel alirken kullanim amacinizi goz onunde bulundurun.ben fazla tel gorusmesi yapmam ama face.int.gazete okuma.oyun ve daha bi cogu icin noteyi tek gecerim..yanlız gun icinde tel gorusmesi vs sık yapiyorsaniz ve bu gorusmeler sirasinda aktifseniz yani bi yerden bi yere kosusturup duruyorsaniz biraz daha kullanisli olan s3 derim

• katiliyorum ..kullanim amaci onemli..yoksa cihazlarin birbirlerine belirgin ustunlukleri yok..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.