Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note mu, S3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
20.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryendi

s3 ü bugün inceledim taşıma konusunda artısı var ekran süper hız süper sorun yok ama yine note diyorum hatta bende note alacağım 1500e garantili düşmesini bekliyorum şuana kadar düştüğü rakam 1700 bir ay sonra inşallah düşerde alırım note alacağım için asus tabletimi bile satmaya karar verdim çünkü tabletimi her zaman yanımda taşıyamıyorum ama note her daim yanımda olacak...

Evet note'un en büyük avantajı o, yoksa gidip bu amaçlar için ipad 3'de alınabilir ama taşıması problem. Note standart bir telefona göre büyük, ama tablete göre de oldukça küçük ve taşınabilir bir cihaz.
  • Bir de arkadaşlar şunu sorayım, SIII'de optik video stabilizasyon özelliği olacak mı ? Kimi yerde var diyor kimi yerde de kesin bilgi yok...
    Şöyle bir video buldum ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 29 Mayıs 2012; 21:04:33 >
  • Tabiki s3 ekran buyuklugu islem hizliligi donanim acisindan s3 daima onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Tabiki s3 ekran buyuklugu islem hizliligi donanim acisindan s3 daima onde

Ekran büyüklüğü olarak note önde dostum, s3'ün ise 4 çekirdekli olma gibi bir artı yönü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Tabiki s3 ekran buyuklugu islem hizliligi donanim acisindan s3 daima onde

Ekran büyüklüğü olarak note önde dostum, s3'ün ise 4 çekirdekli olma gibi bir artı yönü var.

Demek istedigim ele oturma kullanim acisindan s3 un boyutu daha iyi

• Aslında şu da var, acele etmeyim diyorum, Galaxy Note 2 %99 4 çekirdekli olarak gelecek ve SIII'den daha iyi donanıma sahip olabilir.
    Samsung'un yeni üretime başlayacağı 2gb ram modülünü de bu cihazda kullanması muhtemel. Yakın zamanda çıkacaktır gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 30 Mayıs 2012; 19:12:51 >
  • Bende tercihimi Note 'dan yana kullandım,yani 2 seçeneğim vardı ya one x yada note,s3 alma listesine bile koymadım :) gerçekten çok araştırdım hem internette hemde bu işi gerçekten bilen kişilerden,½ 80 i Note tercih etti,ve bende note aldım ve şuan itibariyle çok memnunum,ilk başta biraz büyük geldi,ama daha sonrada one x ve s3 inceledim bana oyuncak gibi geldiler :) artık bundan sonra alacağım cihaz tablet hibritli cihazlar olacak"note gibi" ayrıcalıklı olmak istiyorsan ve cebimde hem tabletim hemde telefonum aynı anda olsun istiyorsan kesinlikle Note s3 ün note dan benim için tek farkı 4 çekirdek olması,bazı arkadaşlarımız 4 çekirdeği hız olarak biliyor işlemci hızları iki cihazında aynı 1.400 mhz"note ve s3" çekirdek olayıda bir kaç işlem aynı anda yapabilmen,note çift çekirdek olduğu halde ondan geri kalır yanıda yok neyse en önemlisi aldığın cihaz ne için alıyorsun,bunu bildikten sonra gerisi kolay,iyi günler hepinize...

iki cihazı karşılaştırın http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

• bence note
  • S3
  • quote:

Aslında şu da var, acele etmeyim diyorum, Galaxy Note 2 %99 4 çekirdekli olarak gelecek ve SIII'den daha iyi donanıma sahip olabilir.
    Samsung'un yeni üretime başlayacağı 2gb ram modülünü de bu cihazda kullanması muhtemel. Yakın zamanda çıkacaktır gibime geliyor.

sen bence galaxy S5 i bekle çok iyi bi cihaz olacak diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

Aslında şu da var, acele etmeyim diyorum, Galaxy Note 2 %99 4 çekirdekli olarak gelecek ve SIII'den daha iyi donanıma sahip olabilir.

Dostum S3 ve note farklı kulvarlarda cihazlar. Fakat note 4 çekirdekli cihazlardan sonra işlem gücü açısından bir miktar geride kalabilir gibime geliyor.
    Samsung 12 ayda bir üst modeli çıkardığına göre, note'un da devamının sonbaharda çıkması lazım düz mantığa göre, yani fazla bir zaman yok gibi.
    S4 önümüzdeki haziranda çıkar yine kesin Note 2 için de 4 çekirdek cpu + 3500mah batarya fena olmazdı hani...
    S3'ün tek cezbedici yanı daha yüksek işlem gücü, onun dışında internet amaçlı kullanımda s-pen, daha büyük ekran ve batarya ile note halen önde gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 4 Haziran 2012; 20:13:10 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum S3 ve note farklı kulvarlarda cihazlar. Fakat note 4 çekirdekli cihazlardan sonra işlem gücü açısından bir miktar geride kalabilir gibime geliyor.
    Samsung 12 ayda bir üst modeli çıkardığına göre, note'un da devamının sonbaharda çıkması lazım düz mantığa göre, yani fazla bir zaman yok gibi.
    S4 önümüzdeki haziranda çıkar yine kesin Note 2 için de 4 çekirdek cpu + 3500mah batarya fena olmazdı hani...
    S3'ün tek cezbedici yanı daha yüksek işlem gücü, onun dışında internet amaçlı kullanımda s-pen, daha büyük ekran ve batarya ile note halen önde gibi.

note bencede daha iyi olur aslinda ama cok buyuk ekrani o yuzden s3 u onerdim ama sen sunu bekliyim bunu bekliyim dersen daha cok beklersin

• Nasipse 1 Temmuz'da bende alıyorum ingiltere'den S3'ü. Ailemde note kullananlar var fakat note benim için mobilitesi olmayan bir cihaz. Hem boyut açısından hem de özellikleri ile S3'ü tercih edicem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

note bencede daha iyi olur aslinda ama cok buyuk ekrani o yuzden s3 u onerdim ama sen sunu bekliyim bunu bekliyim dersen daha cok beklersin

O konuda haklısınız, teknolojinin sonu yok. Ben kişisel olarak elimde zaten S2 olduğu için acele etmiyorum fazla, note 2 de sonbahar civarında geleceği için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O konuda haklısınız, teknolojinin sonu yok. Ben kişisel olarak elimde zaten S2 olduğu için acele etmiyorum fazla, note 2 de sonbahar civarında geleceği için

s2 varsa simdi telefon degistirme bence note 2 yi bekle

• Bu Arada S3'ün rami ddr2 arada kaynamasın ama genede ben GALAXY NOTE diyorum:):):)
  • Dell streak 5 kullaniyorum. Bence tek elle kullanilabilecek en buyuk ekran 4.8 inc. Sirf bu nedenle s3 alacagim ve satacagim streak i. Bence telefon mu ariyorsun tablet mi? Karar vermen gereken bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note kullanıcısıyım. Teknik özellikler bir tarafa note kullanmaya başlayınca diğer küçük ekranlı telefonlardan zevk almamaya başlıyorsun. Eline alınca biraz güdük durduğunu hissediyorsun. S3 şu anda ne kadar güzelde gözükse artık o boyutta yada daha düşük bir ekran kullanmak istemiyorum. Sanırım ileride telefonumu değiştirmek istersem seçeneklerim oldukça sınırlı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Ben de öyle düşünüyorum ancak yine de ikilemde kaldım, note biraz daha büyük olsa note alabilirdim hem tablet hem telefon olarak. Ama biri 4.8 , biri 5.3 kafam karıştı ayrıca s3 hakkındaki yorumlara bakıyorum da genelde kimse memnun değil samsung bölümündeki konuda. Belki de beklentilerin yüksek tutulmasındandır.

Daha büyük olsa telefon olmazdı hocam zaten Kimse memnun değil kısmına katılmıyorum. Çünkü 4 genel memnuniyetsizlik var telefon hakkında:

1. Tasarım (Görecelidir, tartışılmaz. Ben şahsen beğendim)
    2. 1GB RAM (2GB olsa daha iyi olurdu mutlaka ama sırf RAM miktarından dolayı bu telefon alınmaz demek bana doğru gelmiyor)
    3. Kamera (Bu konuda ben de hemfikirim. En azından kamerayı geliştirselermiş diyorum fakat kalite olarak S2'ye kıyasla biraz daha iyi. Karşılaştırmalar mevcut )
    4. Ekran (Pentile ekran olması olumsuzluk olarak gösteriliyor fakat Samsung'a göre daha az enerji tükettiği için pentile ekran kullanmışlar. Bana ekran da yeterli geliyor)

7 inç falan iyi olabilirdi TAB gibi.

Tasarımı bence çok hoş, dikdörtgen + tuş mu olsaydı yani? Bu konuda size katılıyorum.Bir tek bu pentileyi anlamadım. Bende Galaxy S vardı, super amoleddi. Gayet memnundum. S2 ye super amoled plus geldi falan. Bunu ilerleteceğine neden başka bir teknolojiye geçiyorlar anlaması güç.

Daha yüksek kontrast oranına rağmen daha az enerji tüketimi diye biliyorum. Başka bir açıklaması yok çünkü. Görüntü kıyaslaması mevcut;

Samsung Galaxy Note mu, S3 mü?

Galaxy S2'ye kıyasla daha keskin görüntülere sahip(Yukarıdan aşağıya sırayla; S3, nexus, S2. Zor okunuyor belirteyim dedim )

Hocam bu resmi bana açıklayabilir misin ?
    Sorun bende mi anlamadım. Benim gördüğüm kadarıyla S3 ile Nexus eşit gibi. Ama S2 onlardan kötü duruyor. Doğru mu görmüşüm, yoksa bariz bir fark var da ben mi göremedim. S3 ile Nexus'u karşılaştırırsan sence hangisi mesela ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.