Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar...bir süredir kullandığım note pro p900 cihazimin ekranı yanip sönüyor ve bazen de reset atıyordu. Forumdan sanırım bir arkadaşın verdiği tavsiye ile güç tasarrufundaki cpu performansını kisitladim ,göz kırpma olayı epey bir azaldı,ama arada hala devam ediyor.Cihaz epey ısınıyor bir de...çözümü bilen var mı? Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise yollamam gerektiğini söyleyenler oldu,malesef cihazın garantisi bitti
    Geçici de olsa ucuz çözümler arıyorum, tekrar Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer eliniz yatkınsa pili çıkarın ve güç düğmesine 30 s kadar (pil yokken yani) kadar basın. Düzelme ihtimali var. Ben bu şekilde yaptım, ekran daki bahsettiğiniz sorun ortadan kalktı. Olmazsa servise gönderin. Pil bağlantı soketine lehim atıyorlarmış sanırım. Konunun önceki sayfalarında uzunca konuşulmuş.
  • Cevabınız için teşekkür ederim,sağolun...dediğinizi deneyeceğim

Sorun hangi sayfalarda bahsedilmişti acaba?

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnmcclane kullanıcısına yanıt
    Şu mobildeyim, masaüstü sürümde en fazla10 sayfa geridedir

• Teşekkür ederim.

• johnmcclane kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Kapağı sökün, pilin bağlantı kablosu var renkli kablolu. Dikkatli çıkarın koparmayın. Youtube dan bakın. Sonra power tuşuna basın 30 saniye düzelecektir. Çok yaptım hepsi oldu. Hemen hemen hepsinde bu oluyor sanırım. Bunu yaptıktan sonra düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Kapağı sökün, pilin bağlantı kablosu var renkli kablolu. Dikkatli çıkarın koparmayın. Youtube dan bakın. Sonra power tuşuna basın 30 saniye düzelecektir. Çok yaptım hepsi oldu. Hemen hemen hepsinde bu oluyor sanırım. Bunu yaptıktan sonra düzeliyor.
    Teşekkür ederim ilginiz icin,deneyeceğim

• Benim tabletin kaleminin ucu kırıldı. tüm s penlerin ucu aynı mı oluyor? Note pro için bulamadım da internette.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

Teşekkür ederim ilginiz icin,deneyeceğim

Alıntıları Göster
    Denedim sanirim sorunum çözüldü,yardimci olan ,fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim,saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: trmntr

Benim tabletin kaleminin ucu kırıldı. tüm s penlerin ucu aynı mı oluyor? Note pro için bulamadım da internette.
    Note 4,note 10.1 modelleri uyar. Yeniler ince galaxy boox, tab s3 olmaz. Aliexpreste vardı. Ankaradaysan 1 tane verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Note 4,note 10.1 modelleri uyar. Yeniler ince galaxy boox, tab s3 olmaz. Aliexpreste vardı. Ankaradaysan 1 tane verebilirim.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim, aliexpressten buldum ben de
  • 2. El temiz kullanılmıs çiziği dahi olmayan orjinal samsung kılıfı ve sarj aletiyle beraber note pro 12.2 p900 550tl aldım arkadaşlar iyimi sizce fiyatı hiç araştıramadım

• zicirtma kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi fiyat arkadaşım.
  • Elinde temiz 12.2 note pro olan varmı. Yada okul için kalemli tablet öneriniz ne olur.

• Kardeşim 9.7 olan var p550, para varsa tab s3 var, p580 var... Bunlar daha yeni model. Ama sadece kalem için 12 inç olanı bence rakipsiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Gerek tab s 3 gerek p580 kalem olarak notr serisi kadar iyi degil maalesef.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Gerek tab s 3 gerek p580 kalem olarak notr serisi kadar iyi degil maalesef. Öğretmenim bu ara😂😂😂

• Samsung'un bu tableti hala çok başarılı, ama nedense çok erken çekti piyasadan, üstelik desteği de kesti. Mevcuttaki yeni hiçbir muadil bunun yaptığını yapmıyor. Bunun gibi başarılı ve yaptığına göre fiyayı çok iyi olan bir ürüne bu neden yapılır anlaşılır gibi değil.

Ben 3 sene kullandım kızıma verdim o da zevkle kullanıyor, ödev yapıyor, sunum hazırlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.