Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı senelerdir zor şarj olması haricinde (aldığımdan beri 6 7 saatte full şarj oluyordu) güzel güzel kullanırken güncelleme gelmiyor diye kaşıntım başladı. hadi dedim bir cesaret gittim custom rom yükledim. herşey iyi güzeldi. sonra birgün oyun oynarken şarjı %5e düştü şarja takayım dedim. şarja taktığım halde şarj az da olsa yine azalmaya devam ediyordu en son %0 oldu ve kapandı. daha da açılmıyor. bu kadar zor şarj olan hiçbir aracım olmamıştı. elektrikli araba bundan hızlı şarj oluyor ne yazık ki. şarja takılıyken eksiye giden pili de ilk kez bunda gördüm. şimdi ne yaptıysam açılmadı. acaba aklına bir çözüm gelen aynı sorunu yaşayan kimse var mı?
  • Bataryayı değiştir. P 900-902 T800 ve p600 serisi geç şarj oluyor. O zamanın teknolojisi ile. Şöyle düşün telefonlar o zaman ne kadar zamanda doluyodu? Bunda telefonun 3 katı pil var normal. Ama şunu atlamışsın, tablet hızlı şarj destekli! Hızlı şarja uygun adaptör ve kablo ile 4 saat gibi en geç doluyodu. Ayrıca tablet çıkalı 4 5 yıl oldu. Bataryanın ömrü bitebilir. Normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim cihazım p902 modeli ve ne yazık ki hızlı şarj desteği yok. hızlı şarj adaptörü ile takınca daha uzun sürede şarj oluyor.

pili değiştirince kesin düzelir mi acaba ne dersiniz? ona göre internetten pil sipariş edeyim. ve alacağım pilin montajı için istanbul anadolu yakasında önereceğiniz biyer olur mu fazla kazık yemeden halledebileceğim?
  • P902 hızlı şarjı destekliyor hocam. Bende öyle sanıyordum. Ama kabloda önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Yeri değil ama

Denizli elden teslim

800TL son fiyat. Pazarlık ve takas yok

Samsung p900 12.2 inch Android 5 işletim sistemi. 2K retina ekran. 9500mah batarya. 8 çekirdek işlemcili ve 3gb ram 32gb hafıza. Çok temiz. Batarya çok iyi durumda. 360 derece döner kılıf. Kırılmaz camı takılı.
    Merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olacak.
    ilk sorum ekranında ekran koruyucu olanlara . .bendede ekran koruyucu var .kalemi ekrana bastırmadan yazmıyor .kalemi bastıırmaktan ekranı kıracam normalde hiç bastırmadan cok rahat yazmaSI gerekir. Acaba bu durum ekran koruyucuSundan mı kaynakIanıyor.
    2. sorum : Pil ekran süresi 10 saat civarı. Pili değiştirmem gerekiyor mu ?
    3. sorum : Hiçbir Program açık olmamasına rağmen 3 gb ramin 2 gigabayta yakını dolu görünüyor sizlerde de böylemi ?
    4. Sorum : İşletim sistemini yedekleme işini nasıl yapıyoruz .Google drive Samsung senkronizaSyon filan yazıyor da onlara pek güvenemi yorum. 64 gb hafıza kartı var.Oraya Yedekleyebilir miyim?
    Son olarak kalemin ucunu çok bastırmaktan geçende kırdım.Uyumlu Yedek kalem ucunu nerden temin edebilirim ya da sizde yedek kalem ucu varsa alabilir miyim
    cevaplarınız için şimdiden cok teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 10 Şubat 2019; 15:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran süresi bunca yıla göre çok iyi. Eğer ekran süresinden kastınızı doğru anladıysam. Ram norma. Android böyle malesef. Root varsa titanium backup tarzı uygulamalarla yedek alabilirsin. Kalem için başka kalemle deneyin. Olmadı ekran koruyucuyu çıkartın deneyin. Sanki kalem bozulmuş gibi sizin. Aliexpresten, yada seevisten sorabilirsiniz kalemi ve yedek uçları.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için çok sağolun..bana enteresan gelen bir durum var.oda şu::yedek ucun ekrana temas eden en uçtaki minik yumuşak kısmı yani yazan kısmı kırılmış..sert kısım ortaya çıkmış..yazacakmı diye merak edip kalemi bu haliyle denedim..enteresan olan işte bu sert kısımla kaymak gibi ekrana hiç bastırmadan yazıp çizdi.hemde ne yazma, süpersonik hatasız yıldırım hızında bu nasıl oluyor, anlamış değilim..
    tabi bu şekilde yazmak ekrana zarar verecektir.
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende varmış yedek uç ankaradaysan beadavaya verebilirim.

konuyu meşgul etmemek adına size pm gönderdim.
  • Siz siz olun kimseye iyilik yapmayın. Arkadaşa kalem ucunu gönderdim, daha kargo varmadan 20 lira kargo parası çok değil mi diye arıyo beni!

Sonuç: kargo geri geldi ve gidiş geliş kargo ücreti 40 lira bana girdi. Geçmiş olsun.

İşin görülsün dedik ama nafile. İbanı ver atayım parayı diyor. 3 ay uyumazdın sanırım 40 lira gönderince!

• Merhabalar arkadaşlar..tabletimde daha önce ekran göz kırpması sorunu vardı, Forumdan öğrendiğim bataryayı söküp power tuşuna 30 sn kadar basma metodu ile epey bi uzun süre sorun Yaşamaz oldum, ancak bi kaç defa daha oldu. Yine aynı metodu uyguladım işe yaradı. Soracağım şu dostlar, bataryayı degistirsem (batarya süresi azaldı epeyce) yine aynı sorunu yaşar mıyım? Yoksa sorun ortadan kalkar mı?saygılar

• Yaşarsanda bataryanın söktüm dediğin o kablolarını direk lehimlet oraya. Kesin sonuçmu bilmiyorum.

Boydyoutube
    FIXED! Galaxy Note pro 12.2 screen flicker and battery charge issues
    https://youtu.be/Fwbc5-cf8Dc

• johnmcclane kullanıcısına yanıt
    burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım aynı sorunu yaşayan birisi olarak problemi şöyle çözdüm ben. Arkadaşın göstermiş olduğu videoda anakart üzerindeki soketi tamamen iptal edip lehimi anakarta doğrudan yapıyorlar ancak ben riske atmak istemedim. Bataryanın ucunda ki soketi söküp doğrudan anakart üzerinde bulunan soketin bağlantı pinlerine lehimledim.Çok şükür yaptığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım. Önemli olan anakarta fazla müdahale etmemek. Tavsiyem bu yönde arkadaşım.Aşağıdaki linki incelerseniz dafa net bir fikir elde edebilirsiniz. İyi günler.
    forums.androidcentral.com
    Samsung Note Pro 12.2: Screen flickering problems - Page 4 - Android Forums at AndroidCentral.com
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/369546-samsung-note-pro-12-2-screen-flickering-problems-4.html

• _numlock_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize

• johnmcclane kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yine aklınıza takılan bir husus olursa lütfen yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler.
  • Arkadaşlar en stabil hızlı verimli çalışan custom rom nedir?yükleyelim bari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Siz siz olun kimseye iyilik yapmayın. Arkadaşa kalem ucunu gönderdim, daha kargo varmadan 20 lira kargo parası çok değil mi diye arıyo beni!

Sonuç: kargo geri geldi ve gidiş geliş kargo ücreti 40 lira bana girdi. Geçmiş olsun.

İşin görülsün dedik ama nafile. İbanı ver atayım parayı diyor. 3 ay uyumazdın sanırım 40 lira gönderince!
    ptt kargo ile bir eski kitap arasina koyup yollasan yuzde 50 indirim ile 4-5 tl yollardin kargoyu

• catik kullanıcısına yanıt
    4 5 liraya bul sen ucu. Sayenizde iyilik yapmamayı öğrendik. Ptt ye gidip 50 kişi mi bekliycez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 16 Mart 2019; 2:38:48 >
    hocam fikir veriyorum bizim buralrda ptt sira olmaz... iyiyilk yaptin da bana da yollasan igne ucu kadar uc icin 20 tl kargo parasi vercek olsam hosuma gitmezdi... aslinda sen yollamdan hocam 20 tl kargo icreti cikiyor istermisin desen iui olurdu

• Servise bir sorun bakayım fiyatı kaç para? Var mı acaba bide? Hayatınız beleş olacak!

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.