Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim olduğum yer cebeci ptt de 2 3 satte gelir sıra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden kimseye iyilik yapmıycaksın! Bugüne kadar böyle artan malzemeyi çok bedavaya verdim. İlk defa 20 tl için laf edeni gördüm. Zaten bu fiyata bulamaz. Bulsada çinden orjinal olmayanı bulur. Adam beni aradığında niyetini anladım zaten. Ona dedimki paran yoksa ben vereyim. Arkadaş yok ben öyle insan değilim dedi. Sonuç? Dönüş parasını da ben ödedim!

• Dostlar merhabalar. Cihazım netten küçük bir video görüntülediğinde bile ciddi ısınma yapıyor, kronik bir sorun mudur? Çözümünü bilen yada bu tip bir sorunla karşılaşan var mı? Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnmcclane kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı var mı? Genelde ısınırdı.

• Arkadaşlar Samsung p901 var 5.0.2 Carbon rom yükledim telefon aktif ama sinir bozucu ekran göz kırpma sorunu var buna çare bulabilen oldumu,
    Güncel bir rom var mı?

Sim kart geri atmıyor kendini nasıl çıkarabilirim ? Yardımcı olabilecek olan var mı? Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım değil donanım hocam o, yine olur. Arka kapağı sök şarj giriiinin ordan çok ince plastik ile tık tık yavaş yavaş. Sonra bataryanın soketi var mavi kahverengi kırmızı gibi olan, görürsün zaten. Onu çıkar power düğmesine 30 sn basılı tut. Sonra bataryayı tak yine. Düzelir. Bi süre sonra olabilir yine. Aynısını yap
    Bataryayı çıkartırken dikkat et kabloları. Kırılırsa lehimlet. Lehimleyende çözüm olduğunu söylüyor ecnebilerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Yazılım değil donanım hocam o, yine olur. Arka kapağı sök şarj giriiinin ordan çok ince plastik ile tık tık yavaş yavaş. Sonra bataryanın soketi var mavi kahverengi kırmızı gibi olan, görürsün zaten. Onu çıkar power düğmesine 30 sn basılı tut. Sonra bataryayı tak yine. Düzelir. Bi süre sonra olabilir yine. Aynısını yap
    Bataryayı çıkartırken dikkat et kabloları. Kırılırsa lehimlet. Lehimleyende çözüm olduğunu söylüyor ecnebilerde...
    Çok teşekkür ediyorum üstad, ALLAH razı olsun rom öneriniz var mı? Batarya 4-5 saat gidiyor normal mi? 10 saat siye aldık ama hiç göremedik 😊

• ozidane kullanıcısına yanıt
    Merhaba, göz kırpması dediğiniz olay kronik. Bataryanın soketinden kaynaklanıyor. Lehimleme yaparak tamamen kurtuldum ben. Tek çaresi bu. Aşağıdaki linkleri inceleyin hocam fikir vermesi açısından yardımcı olacaktır.

forums.androidcentral.com
    Samsung Note Pro 12.2: Screen flickering problems - Page 5 - Android Forums at AndroidCentral.com
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/369546-samsung-note-pro-12-2-screen-flickering-problems-5.html

forums.androidcentral.com
    Galaxy Note Pro 12.2: Black Screen, wont turn on, no activity, no charging icon - Android Forums at AndroidCentral.com
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/679510-galaxy-note-pro-12-2-black-screen-wont-turn-no-activity-no-charging-icon.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 16 Eylül 2019; 9:19:49 >

• ozidane kullanıcısına yanıt
    Bataryayı, ektanı yarıya indirerek 10 saat kullanıyodum ben. Batarya ömrü azalmıştır artık. Romlara pek girme bence. Batarya aliexpresten yada tr de alışveriş sitelerinde vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Merhaba, göz kırpması dediğiniz olay kronik. Bataryanın soketinden kaynaklanıyor. Lehimleme yaparak tamamen kurtuldum ben. Tek çaresi bu. Aşağıdaki linkleri inceleyin hocam fikir vermesi açısından yardımcı olacaktır.

https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/369546-samsung-note-pro-12-2-screen-flickering-problems-5.html

https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-pro-12-2/679510-galaxy-note-pro-12-2-black-screen-wont-turn-no-activity-no-charging-icon.html
    Çok teşekkür ediyorum Lehim için telefoncu arkadaşım var ona yaptıracağım attım linkleri anladım ne yapacağımı dedi, şansımıza tabs6 romunu portlasalar tadından yenmez 😌

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Bataryayı, ektanı yarıya indirerek 10 saat kullanıyodum ben. Batarya ömrü azalmıştır artık. Romlara pek girme bence. Batarya aliexpresten yada tr de alışveriş sitelerinde vardır
    Sahte batarya satıyorlar hep hemen şişme yada yalan mah oluyor, Samsun 282 tl dedi yuh dedim 😀ama 5 saat fena süre değil bitene kadar kullanacağım artık bitince ne yapalım alacalı mecburen, çok teşekkür ediyorum üstad.

• merhaba galaxy 12.2 pro cihazım kapattım açılmıyor,açılış ekranına samsung yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor ne yapa bilirim..
  • 27celal27 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam recowery moda gir bi wipe Cash yap. Önbelliği temizle yani. Olmadı data cashe mi ne var. Tableti sıfırlar. Bunları yapınca bi 8 10 dk bekle ama açılması heç olabilir. Oda olmadı osin ile stock rom yükle

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

bu ekran geliyor sadece...
  • 27celal27 2 kullanıcısına yanıt
    Ses açmaya bas kısmaya değil.

Bu menüden odin ile stock yüklersin.

• samsung galaxy note pro 12.2 den satan varsa almak istiyorum, Özelden ulaşınız.

• Arkadaşlar bende de sm-p902 modeli var, buna windows yüklenemiyor mu?

• Merhabalar Android 5.02 orjinal rom dosyasi olam var mi elinde

• Yeni nesil Spenler

Arkadaşlar sizce bu Galaxy Tab S4, S5 veyahut S6'ların Spen kalemleri bu bizim emektarlarda çalışır mı?
  • Spenlerin hepsi aynı mantık olmalı

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.