Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE3 ''N9005'' ALICAM YARDIM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu 1 ay içinde Kuzey Irak'tan Galaxy Note3 N9000 alıcaktım fakat internette telefonu araştırırken Note3'ün 2 çeşit olduğunu gördüm, N9000 ve n9005 modelini . bu iki telefonun arasındaki farklara bakacak olursak N9005 modeli açık ara N9000 modeline göre önde görünüyor. Bende buna dayanaraktan kararımı N9005 modeline yönelttim mamafi n9005 modelinin Türkiye kilitli olduğunu duydum ve bunun üzerine internette araştırmadık yer bırakmadım ama net bir cevap bulamadım :( . . . Arkadaşlar sizden ricam lütfen yardım edermisiniz Note3 N9005 modeli alsam direk hattımı takıp kullanabilirmiyim yani sim kilit sorunu yaşarmıyım lütfen bi yardım . . .

• Yurt disindan alacak san IMEI kaydı yaptirman gerekli belli bır zamandan sonra kapanabilir n9005 diğer modeline gore daha hizlidir ayrica 4K video cekimide yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Yurt disindan alacak san IMEI kaydı yaptirman gerekli belli bır zamandan sonra kapanabilir n9005 diğer modeline gore daha hizlidir ayrica 4K video cekimide yapabiliyor.

biliyorum ama tek sıkıntım simkilit kaldırılabilirmi ??
  • ferhatsalmann kullanıcısına yanıt
    Kaldırılıyor ama hem para vermek gerek hemde bazı kişilerin tekrar kilitleniyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukraynadan 2 adet aldim N9005 birisini kaydettirdim birisine sahte imei attiracagim onuda kardesime vericem 10 gundur kullaniyorum bir kere kilitlendi actim kapattim duzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

Ukraynadan 2 adet aldim N9005 birisini kaydettirdim birisine sahte imei attiracagim onuda kardesime vericem 10 gundur kullaniyorum bir kere kilitlendi actim kapattim duzeldi

hadi ya . . kitlenme işi olmayaydı iyiydi . . peki ukraynadan kaça aldınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatsalmann

quote:

Ukraynadan 2 adet aldim N9005 birisini kaydettirdim birisine sahte imei attiracagim onuda kardesime vericem 10 gundur kullaniyorum bir kere kilitlendi actim kapattim duzeldi

S5 1200 liraya arkadasim aldi bende 7500 grivna yani 1400 tl ye aldim tanesini note 3 neo larda 6000 grivna 1120 lira idi tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahman27GS -- 30 Nisan 2014; 1:10:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

S5 1200 liraya arkadasim aldi bende 7500 grivna yani 1400 tl ye aldim tanesini note 3 neo larda 6000 grivna 1120 lira idi tanesi

eyvallah kardeş yardımın için . . . not: Note 3 n9005 ırak ta 550 dolarmış . . :D : D

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah kardeş yardımın için . . . not: Note 3 n9005 ırak ta 550 dolarmış . . :D : D

biraz daha pahaliya geliyor hemen hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.