Şimdi Ara

Samsung Galaxy Quantum 5 piyasaya sürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Quantum 5 piyasaya sürüldü
    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Quantum 5 akıllı telefonunu duyurdu. Cihaz, bu yıl Mart ayında piyasaya sürülen Galaxy A55 modelinin özel bir versiyonu.

Ayrıca Bkz.Honor, katlanabilir Magic V3'e dünyanın en küçük özrünü işledi: Hedef Samsung

Orijinal Galaxy A55'in aksine, yeni ürün daha yüksek bir güvenlik seviyesi sunuyor. Bu da ID Quantique şirketinin kuantum şifrelemeli özel bir modülü S2Q000 tarafından sağlanıyor. Bu çip, şifrelerin gücünü ve genel olarak veri koruma düzeyini önemli ölçüde artıran bir rastgele sayı üretme sürecini içeriyor.

Güney Kore'de satışa sunuldu

Teknik parametreler açısından Galaxy Quantum 5, Galaxy A55'ten çok da farklı değil. Exynos 1480 yonga setiyle gelen cihaz, 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,6 inçlik 120 Hertz Super AMOLED ekran ile donatılmış. Akıllı telefonun ön kamerası 32 MP, arka kamerası ise 50 MP, 12 MP ve 5 MP sensörlü üç modülden oluşuyor.

Samsung Galaxy Quantum 5 piyasaya sürüldü
    5000 mAh kapasiteli bir pil barındıran Samsung Galaxy Quantum 5, Güney Kore'de 465 dolar fiyatla satışa sunuldu. Cihazın diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-quantum-5-launched-security-chip-korea/

• Samsung gerçekten pazarlama özürlü bir marka, sen güvenlik özelliğine sahip özel versiyon telefon tanıttığında standart modeller acaba güvenli değil mi algısı oluşturuyorsun tüketici gözünde. Zaten insanların Android'e önyargısı var bu konuda korka korka geçecekse geçiyor iyice şüpheleri arttırmaya ne gerek var?

KNOX sistemini yok saymak ve o kadar geliştirme maliyetini, kullanıcı algısını tek seferde silmek demek bu.

Aynı konu olmasa da pazarlama özürlü davranışlarından bir diğeri de s24 ultra'daki yansıma engelleyici ekran. Sen git sektörde bir ilki getir, kullanıcı deneyimine direkt etkisi olan özelliği sun ama çoğunluğun haberi bile olmasın. Lansmanda bile Google'ın zaten her telefona sunacağı dandirik AI özelliklerini anlatıp durdular buna zaman bile ayırmadılar.

Haddimi aşmak gibi olmasın ama ben bile bu ürünleri daha iyi pazarlarım gibi hissediyorum.
  • Yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung gerçekten pazarlama özürlü bir marka, sen güvenlik özelliğine sahip özel versiyon telefon tanıttığında standart modeller acaba güvenli değil mi algısı oluşturuyorsun tüketici gözünde. Zaten insanların Android'e önyargısı var bu konuda korka korka geçecekse geçiyor iyice şüpheleri arttırmaya ne gerek var?

KNOX sistemini yok saymak ve o kadar geliştirme maliyetini, kullanıcı algısını tek seferde silmek demek bu.

Aynı konu olmasa da pazarlama özürlü davranışlarından bir diğeri de s24 ultra'daki yansıma engelleyici ekran. Sen git sektörde bir ilki getir, kullanıcı deneyimine direkt etkisi olan özelliği sun ama çoğunluğun haberi bile olmasın. Lansmanda bile Google'ın zaten her telefona sunacağı dandirik AI özelliklerini anlatıp durdular buna zaman bile ayırmadılar.

Haddimi aşmak gibi olmasın ama ben bile bu ürünleri daha iyi pazarlarım gibi hissediyorum.

• jasonw kullanıcısına yanıt
    Dedikl?rind? haklisin ama iPhonenin eskisi gibi satamama nedeni androidlerin piyasayi domine etme s?b?bi iPhonenin yıllardır 120 hz ekrana renk derinligi ne duz modellerinde gecmemesi ve pro modellerdede renk derinligi yok pwm diming yok apple ballandira ballandira yıllar sonra getirdigi ozelligi yeni gibi satıyor ve kullanıcılar artik bu enayiligi yemedigi için appleden uzaklasiyor ve yavaş sarj aleti USB 2.0 gibi çağ dışı öz?llikl?r bu yüzden 2019da 2013 te çıkan ekranı iPhone 11 e koydular ama gelisen teknolojiden sonra 2020 den beri iPhone satışları yerinde sayiyor apple hata hatasindan vazgecmiyor 2024 te 60 hz ekran koyacakmis maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jasonw kullanıcısına yanıt
    öyle deme s24 fanları linçleyebilir :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.