Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hydromax

quote:

Orijinalden alıntı: infersis

Geçmiş bayramnz kutlu olsun arkadaşlar :)
    Bu herkezin konuştuğu sayaç sıfırlama olayı nedir anlamadm biri açıklayabilirmi ?

Android telefonlarda bir sayaç olduğu vr bu sayacın ODİN ile yapılan her yüklemeden sonra arttığı söyleniyor böylece servis telefona yapılan dışarıdan müdahaleleri anlıyormuş. Bu sayacı sıfırlamanın bir yolu olduğu söyleniyor ve sıfırlanıyormuş. Konu kısaca böyle.

Custom romlarda artiyo bu sayac.samsungun resmi romlari odinle yuklendiginde bi degisim olmuyo sayacta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

quote:

quote:

Bu herkezin konuştuğu sayaç sıfırlama olayı nedir anlamadm biri açıklayabilirmi ?

Android telefonlarda bir sayaç olduğu vr bu sayacın ODİN ile yapılan her yüklemeden sonra arttığı söyleniyor böylece servis telefona yapılan dışarıdan müdahaleleri anlıyormuş. Bu sayacı sıfırlamanın bir yolu olduğu söyleniyor ve sıfırlanıyormuş. Konu kısaca böyle.

Custom romlarda artiyo bu sayac.samsungun resmi romlari odinle yuklendiginde bi degisim olmuyo sayacta

çok sağol kardeşim öğrendiğim iyi oldu:)

• quote:

quote:

quote:

bunu bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim. Şimdi biz 2.3.6 avusturya romunu yüklediğimizde yükseldimi yükselmedimi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunu bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim. Şimdi biz 2.3.6 avusturya romunu yüklediğimizde yükseldimi yükselmedimi?

Stock rom oldugundan yukselmez

• Telefon için oyunları nasıl bulabiliriz ? 480*800 her oyun çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Vay arkadaş ya, "ses kısma tuşu + menü tuşu + açma kapama tuşu" basıyorum, yok geçmiyor bir türlü download moduna..

ilk önce telefonu aç galaxy r logosunu görür görmez ses kısma ve menü tuşuna bas hemen download moduna geçer,recoveride ise ses yükseltme olacak,kesinlikle açılışta 3 ü aynı anda basma olmaz,galaxy r logosunu gör ondan sonra.

Galaxy r kullanıcıları

1.Telefonun teknosadan aldım 1399 ve az giden şarjdan dolayı root yaptım,rom yükledim.

root sayesinde gereksiz hubları kaldırıp sürekli aktif olan güncelleştirmeyi dondurdum.

2.kurduğum cwm ile anlatımı üstte yeni rom yükleyebiliyorum.

3.yaptığım odin ile 2.3.6 avusturya sürümüne geçip cwm ile bluerom yüklemek ve gereksiz hubları silmek.

4.yine cwm yolu ile ardatta .v1.5 kernel yüklemek.

5.Bilinmesi gereken galaxy r ile ilgili rom ve günceleştirme siteleri

a.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456

b.http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=265107&st=1340#entry11389552

c.bu da uygulama indirme sitesi paralılar ücretsiz

http://www.filecrop.com/search.php?w=cordy+full+apk&pos=31&opt_t=1&opt_d=0&order=score&mod=dec&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&c=100

diğer indirme siteleri önceki yazılarımda var.

SİZE TAVSİYE MEMNUN OLDUĞUNUZ KULLANDIĞINIZ ROM U CWM İLE BACKUP YAPMANIZDIR YANİ YEDEKLEMENİZ ROM DEĞİŞTİRİNCE BEĞENMEDİĞİNİZ ZAMAN RESTORE İLE ESKİ HALİNE DÖNEBİLİRSİNİZ.

ucretsiz oyun sitesi paralikar ucretsiz buyrun

• quote:

Şimdi flaşlama işlemine geçiyoruz...
    1- Telefonu kapatıyoruz ve usb kabloyu pc ye bağlıyoruz (Kies yüklü olsun nolur nolmaz)
    2- Telefonun Ses Kısma + Menü Tuşu (Ortadaki) + Açma/Kapama Tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    3- Uyarı yazısı gelecek (restart ederse tekrar deneyin) Ses Kısma tuşu telefonu baştan başlatır, ses açma tuşu download moduna alır, bize lazım olan bu 2.seçenek. Download moduna alıyoruz cihazı.
    4- Odini açıp çalıştırıp ayarları aynen resimdeki gibi yapıyoruz. (romu rardan çıkartmayı unutmayın)
     Samsung Galaxy R(Z)
    5- Start'a basıp bekliyoruz. (Güç kaybı yada kablo hatası telefonu brick (açılmaz) hale getirebilir dikkat)
    6- İşlem başarılı olduysa eğer sarı renkli barda yeşil renkte PASS yazısı gözükecek ve telefon açılacaktır.
    7- Telefon açıldıktan hemen sonra tekrar kapatın.Madde 2 den başlayarak 6 ya kadar aynı işlemi cwm.tar dosyası üzerinden uygulayın.

NOT : Unutmayın arkadaşlar yapacağınız yanlış bişey telefonunuzu brick (açılamaz) hale sokabilir.Bu işlemden önce yedeklerinizi alınız.Doğacak sorunlardan kendiniz sorumlusunuz. Ayrıyetten telefonunuz garanti kapsami dışında kalacaktır.

Ben bu stock romu yükledikten sonra garanti dışı bırakmaz değil mi telefonu ? İleride orijinal ICS geldiğinde sorunsuzca yükleyebilir miyim ben bu işlemler olunca ?

Ayrıca 7. adımda 2. yerden başlayarak 6'ya kadar olanları tekrar edip cwm.tar dosyası üzerinden uygulayın demişsiniz. Hangi işlemden sonra işlem bitmiş olucak ? Ne zaman kabloyu çıkarıcaz telefon yeniden vs mi başlayacak ?

• arkadaslar ics yi kullandim ama geri tusuna basinca bazen ekran yanip sonuyor bir tuhaf oluyor Adam gibi bir rom cikana kadar neo roma devam

• Avusturya Romunu cesaret edip yükledim ama telefon çok değişti. 3 gibi bir sembolle filan açılıyor. 3 olan programlar kalkmıyor. Bu garantiyi engellemez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

arkadaslar ics yi kullandim ama geri tusuna basinca bazen ekran yanip sonuyor bir tuhaf oluyor Adam gibi bir rom cikana kadar neo roma devam

hocam bendede ics yükledikten 1-2 gün sonra kendi kendine seçnekler tuşuna basmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Avusturya Romunu cesaret edip yükledim ama telefon çok değişti. 3 gibi bir sembolle filan açılıyor. 3 olan programlar kalkmıyor. Bu garantiyi engellemez mi ?

O ulkenin gsm operatorunun sembolu.bizdeki turkcell romlari gibi

• arkadaşlar vodofone hattım var ama galaxy r nin mms ayarlarını yapamadım bilgisi olan biri varmı ?
  • quote:

arkadaşlar vodofone hattım var ama galaxy r nin mms ayarlarını yapamadım bilgisi olan biri varmı ?

Marketten APN TURKEY i indir

• ilk çıktığı günden beri İCS kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım henüz.Çokta memnunum şu anki düşüncem GB ye geri dönmemmek ama zaman ne gösterir bilemişyorum tabiki.
  • Arkadaşlar bende ics ye geçtikten sonra telefon kendi kendine kasmaya başladı hele oyunları adam gibi oynatmiyo bu durum iyiden iyiye sinirimi bozmaya başladı keşke galaxy r yerine Nexus alsaydim
  • quote:

quote:

Avusturya Romunu cesaret edip yükledim ama telefon çok değişti. 3 gibi bir sembolle filan açılıyor. 3 olan programlar kalkmıyor. Bu garantiyi engellemez mi ?

O ulkenin gsm operatorunun sembolu.bizdeki turkcell romlari gibi

Hocam peki bize orijinal ICS gelince rahatça yükleyebilir miyim ? Şuan avusturya stock rom var telefonda. Brick vs olma ihtimali var mı ?
  • quote:

quote:

Şimdi flaşlama işlemine geçiyoruz...
    1- Telefonu kapatıyoruz ve usb kabloyu pc ye bağlıyoruz (Kies yüklü olsun nolur nolmaz)
    2- Telefonun Ses Kısma + Menü Tuşu (Ortadaki) + Açma/Kapama Tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    3- Uyarı yazısı gelecek (restart ederse tekrar deneyin) Ses Kısma tuşu telefonu baştan başlatır, ses açma tuşu download moduna alır, bize lazım olan bu 2.seçenek. Download moduna alıyoruz cihazı.
    4- Odini açıp çalıştırıp ayarları aynen resimdeki gibi yapıyoruz. (romu rardan çıkartmayı unutmayın)
     Samsung Galaxy R(Z)
    5- Start'a basıp bekliyoruz. (Güç kaybı yada kablo hatası telefonu brick (açılmaz) hale getirebilir dikkat)
    6- İşlem başarılı olduysa eğer sarı renkli barda yeşil renkte PASS yazısı gözükecek ve telefon açılacaktır.
    7- Telefon açıldıktan hemen sonra tekrar kapatın.Madde 2 den başlayarak 6 ya kadar aynı işlemi cwm.tar dosyası üzerinden uygulayın.

NOT : Unutmayın arkadaşlar yapacağınız yanlış bişey telefonunuzu brick (açılamaz) hale sokabilir.Bu işlemden önce yedeklerinizi alınız.Doğacak sorunlardan kendiniz sorumlusunuz. Ayrıyetten telefonunuz garanti kapsami dışında kalacaktır.

Ben bu stock romu yükledikten sonra garanti dışı bırakmaz değil mi telefonu ? İleride orijinal ICS geldiğinde sorunsuzca yükleyebilir miyim ben bu işlemler olunca ?

Ayrıca 7. adımda 2. yerden başlayarak 6'ya kadar olanları tekrar edip cwm.tar dosyası üzerinden uygulayın demişsiniz. Hangi işlemden sonra işlem bitmiş olucak ? Ne zaman kabloyu çıkarıcaz telefon yeniden vs mi başlayacak ?

Hocam önceki sayfalarda cwmli Avusturya rom var detaylı şekilde anlatılıyor odinle 1 kere yüklemek yetiyor hiç uğraşma cwmli Avusturya romu indir ve odinle kur

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

Hocam önceki sayfalarda cwmli Avusturya rom var detaylı şekilde anlatılıyor odinle 1 kere yüklemek yetiyor hiç uğraşma cwmli Avusturya romu indir ve odinle kur

Hocam anlatıldığı gibi yaptım. cwm'yi hiç kullanmadım. Direk romu attım starta bastım yüklendi. Cwm'li olunca ne oluyor ?
  • quote:

quote:

Hocam anlatıldığı gibi yaptım. cwm'yi hiç kullanmadım. Direk romu attım starta bastım yüklendi. Cwm'li olunca ne oluyor ?

CWM burada yayunlanan yada haberi verilen rom'ları yüklemen için gereklidir. Eğer CWM yüklemez isen bu romlarıda yükleyemzsin. Özetle bunun için gereklidir.
  • quote:

quote:

quote:

CWM burada yayunlanan yada haberi verilen rom'ları yüklemen için gereklidir. Eğer CWM yüklemez isen bu romlarıda yükleyemzsin. Özetle bunun için gereklidir.

Nasıl yani şimdi ICS duyuruldu. Ben CWM yapmadığım için yükleyemem mi ICS'yi ? CWM nasıl yapılıyor ek olarak ?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.