Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet İCS yükleyen arkadaşlar şarjın daha gitmesi için bir kaç tavsiye

1.Cihazı rootlayın üstte anlattım. (Gereksiz hub ve mapsi silip ,yazılım güncelleştirmeyi dondurun.

2.ayarlara gelin
    kablosuz ayarlara gelip mobil ağlardan şebeke seçimini yalnızca gsm yapın

ekran ayarına gelip ekran modunu standart olarak ayarlayın
    pil yüzdesini göstere basıp ekranda pil yüzdesini görebilirsiniz
    güç tasarrufu moduna girip sistem güç tasarrufunu seçin

hesap ve senkronizasyonu işiniz bitince kapatın

konum servislerindeki tüm tüm tıkları kaldırın

tarih ve saat menüsündeki otomatik tarih vesaat tikini kaldırın

ve en önemlisi

geliştirici seçenekleri menüsünden

pencere animasyonları ve geçiş animasyonlarını menüsünden Animasyon kapalı seçeneğini seçin

altında yer alan kısımdaki etkinlikleri saklama tikini işaretleyin

arkaplan işlemlerinden arkaplan işlemi yoku seçin

VE SİZE GİZLİ BİR ANİMASYON GÖRMEK İÇİN

AYARLARDAN TELEFON HAKKINDA GELİN ORADAN ANDROİD SÜRÜMÜ KISMINI 4.0.4 YAZIYOR KISMINI ÜST ÜSTE 6-7 KEZ PARMAĞINIZLA BASIP KALDIRIN ANDROİD ROBOT ÇIKACAK ÇIKAN ROBOTA UZUN SÜRE BASILI TUTUN VE UÇUŞAN ROBOTLARI GÖRÜN

:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu yeni aldım, 2. el biçimde rootlanmış vaziyette. Unroot yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek olan var mı ?

üstte anlattım...

Tam nerede hocam ? Bütün sayfalara neredeyse baktım zerre unroot göremedim.

roottan geri dönüşün yolu orjinal stock romu yeniden yüklemektir.ben bunu anlattım..

Hocam diğer telefonlarda apk atıp açılışta filan ek bişeyler yapıyoruz bunda olmuyor mu ?

ne yazıkki orjinal stock rom yüklemek dışında unroot olmuyor.ben 8 aydır teknosadan 1399 aldığım telefonu rootlu ,kernelli ve romlu kullanıyorum.

• Bende ekran arada kilitleniyor telefon rootlu. Hazır rootlamışken ics yükleyim diyorum ama odin midir kies midir rom mudur hiç bir şey anlamıyorum. Yardım edicek biri yok mu ?
  • quote:

Bende ekran arada kilitleniyor telefon rootlu. Hazır rootlamışken ics yükleyim diyorum ama odin midir kies midir rom mudur hiç bir şey anlamıyorum. Yardım edicek biri yok mu ?

tuş kilidine alıp açtığında düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Bende ekran arada kilitleniyor telefon rootlu. Hazır rootlamışken ics yükleyim diyorum ama odin midir kies midir rom mudur hiç bir şey anlamıyorum. Yardım edicek biri yok mu ?

Evet aynen oyle oluyor. Nedeni nedir ? Telefon cok hosuma gitti cidden cok guzel ama rootlu. Ben bu sekilde bilgisayara baglasam dosya vs telefon kitlenir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Evet aynen oyle oluyor. Nedeni nedir ? Telefon cok hosuma gitti cidden cok guzel ama rootlu. Ben bu sekilde bilgisayara baglasam dosya vs telefon kitlenir mi ?

nedenini bende bilmiyorum, bir kaç yabancı forumda görmüştüm (oyun oynarken böyle bir sorun olmuyor... yazılımsal diye düşünüyorum çünkü tuş kilidine alıp açınca düzeliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 18 Ağustos 2012; 21:50:22 >

• Burasi yerimi bilmiyorum iki yeni uyguluma kesfettim telefona hayranligim artti

1.notification toggle:bu uygulama status bara uygulama ve kisayol ekliyo.bence cok ise yarar ve gorselligi cok guzel.

play.google.com
    Notification Toggle - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

2.ics search widget: arama cubugunun degisik renk ve turleri var buda gorsel olarak degisiklik katiyo telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum87 -- 19 Ağustos 2012; 6:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

Burasi yerimi bilmiyorum iki yeni uyguluma kesfettim telefona hayranligim artti

1.notification toggle:bu uygulama status bara uygulama ve kisayol ekliyo.bence cok ise yarar ve gorselligi cok guzel.

2.ics search widget: arama cubugunun degisik renk ve turleri var buda gorsel olarak degisiklik katiyo telefona

linkleri verirseniz bizde goruruz :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

Burasi yerimi bilmiyorum iki yeni uyguluma kesfettim telefona hayranligim artti

linkleri verirseniz bizde goruruz :))

Linkler eklenmistir (: herkesin bayrami mubarek olsun

• arkadaslar ics yi denedim cok basarılı buldum fevkalade diyebilirim sistem değişti komple marketteki uygulamarın çoğu farklı arayuzde daha şık güzel görünüyorlar. ufak bir takılma dahi yok.

linkteki dosyayı indirdikten sonra rar içindeki klasörü sd karta attım. daha sonra bu klasörü sırasıyla cwm menüsünden ilk önce backup daha sonra restore yaptım ve sonuc mukemmel bir icsle karsılastım.

tereddüt etmeyin direk geçin derim.

• İlk ICS 4.0.4 Custom Rom Geldi ...

System:
    -Based on XXLQ7
    -Full deodex
    -Touch optimized
    -ICS Wallpaper
    -Rooted
    -AOSP LockScreen
    -EXT4 Juornal off
    -Impover video record quality
    -Internet Speed Tweak

Apps:
    -Deleted samsung app's
    -Add AOSP camera
    -Add AOSP Gallery
    -Add AOSP Calendar
    -Add AOSP Keyboard
    -Add Apollo Music
    -Add Solid Explorer
    -Add Google Play 3.7.18
    -Add OTA Updater
    -Nova Launcher as default

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 19 Ağustos 2012; 19:22:51 >

• Bu ICS 4.0.4 ü nasıl yüklicez detaylı anlatıcak birisi varmı veya nasıl yüklendiği ile ilgili bir link vericek varmı ??

Ayrıca herkesin ramazan bayramı mübarek olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: battles

quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

İlk ICS 4.0.4 Custom Rom Geldi ...

System:
    -Based on XXLQ7
    -Full deodex
    -Touch optimized
    -ICS Wallpaper
    -Rooted
    -AOSP LockScreen
    -EXT4 Juornal off
    -Internet Speed Tweak

Apps:
    -Deleted samsung app's
    -Add AOSP camera
    -Add AOSP Gallery
    -Add AOSP Calendar
    -Add AOSP Keyboard
    -Add Apollo Music
    -Add Solid Explorer
    -Add Google Play 3.7.18
    -Add OTA Updater

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Odin veya başka bir programla nasıl yükleyeceğiz bunu?

[ ICS 4.0.4 YÜKLEME İŞLEMLERİ ]

1- Öncelikle CWM yüklemelisiniz... (Burdan dosyalara ve nasıl yükleneceğine ulaşabilirisiniz.)

2- Şuanki sistem yedeğini almak için CWM menüsünden Select Backup and Restore => Make a backup seçilecek. (Opsiyoneldir isteyen yapsın,ben yapmadım)

3- CWM menüsünden Wipe cache & dalvik cache yapınız. (Örnek Görüntü İçin)

4- CWM 'den Wipe data/factory reset yapınız. (Opsiyoneldir, olası system-uygulama hatalarından kurtarır.)

5- İndirdiğiniz ROM dosyasını Zip'ten çıkarın ve rakamlı klasörü SD Kartınızda şuraya açıp kopyalayın. (/sdcard/external_sd/clockworkmod/backup/)

6- CWM içinden Advanced => Unmount system yazan yeri Mount System yapınız...

7- Son olarakta yine CWM içinden => Select Backup and Restore => ICS romunu attığınız rakamlı klasörü seçiniz.

8- Reboot Now System yapınız, ICS yükleme işlemi tamamlanmıştır.

NOT : 9.madde olarak CUSTOM ROM yükleyecekler romu sd karta atıp CWM için İnstall Zip sdkart yöntemiyle yükleyecekler...

Soran çok oluyor , ayrı ayrı yazmaktansa bu mesajı alıntı yaparak yardımcı olmaya çalışalım arkadaşlar...

• [ROM][4.0.4][XXLQ7] SynergyRom V1 | Released |

Custom Romlar gelmeye devam ediyor, ICS nin bereketi olsa gerek

DETAYLAR VE İNDİRME LİNKİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: battles

quote:

İlk ICS 4.0.4 Custom Rom Geldi ...

System:
    -Based on XXLQ7
    -Full deodex
    -Touch optimized
    -ICS Wallpaper
    -Rooted
    -AOSP LockScreen
    -EXT4 Juornal off
    -Internet Speed Tweak

Apps:
    -Deleted samsung app's
    -Add AOSP camera
    -Add AOSP Gallery
    -Add AOSP Calendar
    -Add AOSP Keyboard
    -Add Apollo Music
    -Add Solid Explorer
    -Add Google Play 3.7.18
    -Add OTA Updater

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Odin veya başka bir programla nasıl yükleyeceğiz bunu?

[ ICS 4.0.4 YÜKLEME İŞLEMLERİ ]

1- Öncelikle CWM yüklemelisiniz... (Burdan dosyalara ve nasıl yükleneceğine ulaşabilirisiniz.)

2- Şuanki sistem yedeğini almak için CWM menüsünden Select Backup and Restore => Make a backup seçilecek. (Opsiyoneldir isteyen yapsın,ben yapmadım)

3- CWM menüsünden Wipe cache & dalvik cache yapınız. (Örnek Görüntü İçin)

4- CWM 'den Wipe data/factory reset yapınız. (Opsiyoneldir, olası system-uygulama hatalarından kurtarır.)

5- İndirdiğiniz ROM dosyasını Zip'ten çıkarın ve rakamlı klasörü SD Kartınızda şuraya açıp kopyalayın. (/sdcard/external_sd/clockworkmod/backup/)

6- CWM içinden Advanced => Unmount system yazan yeri Mount System yapınız...

7- Son olarakta yine CWM içinden => Select Backup and Restore => ICS romunu attığınız rakamlı klasörü seçiniz.

8- Reboot Now System yapınız, ICS yükleme işlemi tamamlanmıştır.

NOT : 9.madde olarak CUSTOM ROM yükleyecekler romu sd karta atıp CWM için İnstall Zip sdkart yöntemiyle yükleyecekler...

Soran çok oluyor , ayrı ayrı yazmaktansa bu mesajı alıntı yaparak yardımcı olmaya çalışalım arkadaşlar...

Costum romu denedinizmi acaba artilari ve eksileri nelerdir rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

Costum romu denedinizmi acaba artilari ve eksileri nelerdir rica etsem

Malesef , ben sadece çıkan yeni sürümleri elimden geldiğince çabuk haber vermeye çalışıyorum...
  • wipe cache/factory reset ics de brick yapıyomuş.xda da iki kişinin başina gelmiş.bu konuda fikri olan var mi?
  • buarada iki sorum var

1.odinle custom rom yuklerken telefonun içindeki sayaç artıyor di'mi?
    2.cwm ile rom yuklerken sayaçta bir değişme olmuyo anladıgım kadarıyla
  • Ben de ics kervanına katıldım ama, beklediğimi bulamadım açıkçası (belki daha tam keşfedemediğimden, bilmiyorum). Birkaç sorum olacak, bilen varsa yanıtlayabilir mi?
    1- Swype özelliğini kullanamıyorum, mesaj ayarlarında tuş süpürme aktif ama yazarken kullanılamıyor, ayrıca mı yüklemek lazım
    2- Ana ekranda telefon, mesaj kutusu vb gibi hazır gelen uygulamaların yerini değiştirmeyi bulamadım
    3- IGO telefonla birlikte ücretsiz geliyordu, şu an o da gitmiş, gerçi kullanışlı bulmuyordum ama daha iyi bir program bulamadığım için işimi görüyordu. Yeniden nasıl yüklerim?
  • burası yeri değil ama yinede sormak istiyorum. Telefondaki uygulamların kısayollarını gizleyebileceğiim bir program varmı? Buna sistem uygulamalrıda dahil ( Ayarlar,galeriv.s. telefonla gelen uygulamalarda dahil)
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.