Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

Samsungun sitesinde yeni bir rom var bunu deneyen var mi

China
    PDA: I9103ZCLF1
    CSC: I9103OZHLF1

Link:
    http://www.sammobile.com/firmware/

June(haziran) güncellemesi(sahur vakti heycan yaptım)

Son mesajimda aciklamali bi sekilde ics guncellemesi yaziyo.cwm ile ics ye gecebilirsiniz link cwm backup dosyasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İsvecli elemanin telefondan cekilen resmi ics rom ve kurulumu

ics 4.0.4 stock rom!!!!!!

Instructions:
    1. You will need CWM v4 (not sure if you can use any other version).
    2. Put the file on /external_sd/clockworkmod/backup/
    3. Restart your phone, put it in CWM and then restore use this file.
    (That should do it, I'm not sure it works for your phones, but it should!)

DOWNLOAD:http://www.filefactory.com/file/1u6pksi5e103/n/2012-08-16.20.07.20.rar

Bu iyi oldu aksama indireyim sonra biara deneriz.

Eger bu romun icine girip modifiye edilebilirse custom rom bile yazilir valla

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

İsvecli elemanin telefondan cekilen resmi ics rom ve kurulumu

ics 4.0.4 stock rom!!!!!!

Instructions:
    1. You will need CWM v4 (not sure if you can use any other version).
    2. Put the file on /external_sd/clockworkmod/backup/
    3. Restart your phone, put it in CWM and then restore use this file.
    (That should do it, I'm not sure it works for your phones, but it should!)

DOWNLOAD:http://www.filefactory.com/file/1u6pksi5e103/n/2012-08-16.20.07.20.rar

Bu iyi oldu aksama indireyim sonra biara deneriz.

Eger bu romun icine girip modifiye edilebilirse custom rom bile yazilir valla

İcs yayinlanmadan once bile cm10da buyuk ilerleme kaydetmişlerdi.dun geceden beri takipteyim şimdiden costum rom ve jelibon icin calisiyolar..buarada 4.0.4 cok iyi ama arayuz cok degismemis bu sinir bozucu.

• 1.http://narod.ru/disk/59523749001.8e152b7603da92b268a2612a2e8f1a65/2012-08-16.20.07.20.rar.html linkinden dosyayı indirip cwm deki backup dosyasına atın ve telefonu cwm ile açıp bu dosyayı restore edin ve karşınızda ics !!!!

2 saattir kullanıyorum root ettim.

1.Yüz tanıma kilidi süper ötesi kullanışlı

2.Eskiye nazaran telefonun hızı arttı şarj iyi gidiyor gibi ama kullanmak gerek

3.Bu arada türkçe dili var :))

4.hatalar giderilmiş

5.arayüz esksi gibi ama menüler değişmiş,telefon açılışı bayagı hızlı hızlı fotoğraf çekiyor gibime geldi

6.sizde yükleyince hızı göreceksiniz kullanışlı olmuş eskiye nazaran % 40 lık bir değişim olmuş,üstteki arkadaşın dediği gibi arayüzde pek değişiklik yok ama menüler komple değişmiş.

bu arada root yapmanızı öneririm çünkü bayağı bir ram kullanıyor Ram miktarı 378mb / 723 mb yazıyor eski kernel ram hacki gitti :(

bunun dışında memnunum :))))))

• Hayirli olsun , darisi bizim basimiza...

• Tw ux geliyo az kalmis(official degil ytabiki).yakinda s 3 gibi olcak arayuz!

• quote:

Hayirli olsun , darisi bizim basimiza...

Sağolasın.Darısı başınıza diyelim....
  • quote:

Tw ux geliyo az kalmis(official degil ytabiki).yakinda s 3 gibi olcak arayuz!

[TouchWiz UX and SGS3 Widgets]

Galaxy S3 TouchWizi Geldi , Hadi Hayırlısı...

BUYRUN BURDAN ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1838016
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

1.http://narod.ru/disk/59523749001.8e152b7603da92b268a2612a2e8f1a65/2012-08-16.20.07.20.rar.html linkinden dosyayı indirip cwm deki backup dosyasına atın ve telefonu cwm ile açıp bu dosyayı restore edin ve karşınızda ics !!!!

4.hatalar giderilmiş

5.arayüz esksi gibi ama menüler değişmiş,telefon açılışı bayagı hızlı hızlı fotoğraf çekiyor gibime geldi

6.sizde yükleyince hızı göreceksiniz kullanışlı olmuş eskiye nazaran % 40 lık bir değişim olmuş,üstteki arkadaşın dediği gibi arayüzde pek değişiklik yok ama menüler komple değişmiş.

bu arada root yapmanızı öneririm çünkü bayağı bir ram kullanıyor Ram miktarı 378mb / 723 mb yazıyor eski kernel ram hacki gitti :(

Hocam romu indirilen sonra telefonu kapatıp cwm ile mi acicaz sonra backup dosyasına yapistiracaZ ama nasıl restore ediliyor bilmiyorum rica etsem anlatirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

quote:

1.http://narod.ru/disk/59523749001.8e152b7603da92b268a2612a2e8f1a65/2012-08-16.20.07.20.rar.html linkinden dosyayı indirip cwm deki backup dosyasına atın ve telefonu cwm ile açıp bu dosyayı restore edin ve karşınızda ics !!!!

4.hatalar giderilmiş

Hocam romu indirilen sonra telefonu kapatıp cwm ile mi acicaz sonra backup dosyasına yapistiracaZ ama nasıl restore ediliyor bilmiyorum rica etsem anlatirmisin

ilk önce verdiğim dosyayı indirin RAR uzantılıdır içinden tarihli dosyayı çıkarın,telefonunuzda cwm 4 yada cwm 5 kurulu olsun.daha sonra telefonunuzu kablo ise bilgisaya bağlayıp o tarihli dosyayı (indirdiğiniz ) hafıza kartındaki cwm dosyasının içinde bulunan backup dosyasının içine atın.

Şimdi yükleme de

telefonunuzu cwm ile açın ( ilk önce kapatın sonra açın galay r yazısını gördüğünüz an menü + ses yükseltme tuşuna basılı tutun ) cwm menüsünden bacp ve restore yi seçip restore kısmına girin.o kısımda o attığınz dosyayı ( tarihli ) göreceksiniz onu seçip yükleyin ( kendisi der zaten )

ve karşınızda ics

unutmayın indirdiğiniz dosyayı ( rarlı değil rar çıkartılmış halde bacup klasörüne bırakın )

• quote:

quote:

Tw ux geliyo az kalmis(official degil ytabiki).yakinda s 3 gibi olcak arayuz!

[TouchWiz UX and SGS3 Widgets]

Galaxy S3 TouchWizi Geldi , Hadi Hayırlısı...

BUYRUN BURDAN ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1838016

Bunlarin kullanimini anlatir misin?

• bu İCS yi yükledikten sonra türkiye için yayınlanırsa eğer onu yükleyebilecekmiyiz birde eğer çıkarsa ve yüklersek kernel vede herşey orjinal haline dönüyormu yani telefon yine garanti kapsammına girermi acaba?
  • quote:

4.hatalar giderilmiş

nasıl root ettin acaba açıklarmısın lütfen ?

• quote:

4.hatalar giderilmiş

nasıl root ettin acaba açıklarmısın lütfen ?

• web browser 10 numara 5 yıldız olmuş(netbookları sollar notebooklara kafa tutar hale gelmiş)
    gb kullanan arkadaşlara ics yüklemelerini tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 17 Ağustos 2012; 18:34:15 >
  • Telefonu kullananlar ve şikayeti olanlar var mı ? Yazılımsal problemleri var mı ? Mesela S2 ve S3'te konuşurken ses gitmemesi, yankı vs gibi problemler varmış çıkacak güncelleme ile gideriliyormuş.. Bunun gibi yazılımsal buglar var mı telefonun ? Ayrıca Kasma durumu nedir telefonun ?

Almak için çok mu geç kaldım ?
  • Kronik bi problem yok.yalniz super clear lcd ekranlarin bazi sorunlari oluyo.cok fazla sorun olmama nedeni az satilmiş olmasi bence.

Ekranda olu pixel taramasi yapmadan almayin.bu ekrami wave 2 de kullanmisti samsung.onlarda ekran sararmasindan sikayetci.

Bunlar cok dusuk ihtimaller tabi.memnun kalincak bi model galaxy r

• quote:

Kronik bi problem yok.yalniz super clear lcd ekranlarin bazi sorunlari oluyo.cok fazla sorun olmama nedeni az satilmiş olmasi bence.

Ekranda olu pixel taramasi yapmadan almayin.bu ekrami wave 2 de kullanmisti samsung.onlarda ekran sararmasindan sikayetci.

Bunlar cok dusuk ihtimaller tabi.memnun kalincak bi model galaxy r

Ben 2. el olarak almayı düşünüyorum da yüz üstü nasıl yapabiliriz ölü pixel testini ? Bembeyaz bir resim açsak belli olur mu ?
  • Beyaz ekranda sorun yok hatta beyaz renk cok iyi sc-lcd de.sorun siyah ekranda oluyo mavi takili kalmis pixel aslinda sorun.olu pixel denmez bunada (:

*#0*# tuslayip arama yapin.orda black(vibration) tiklayin siyah ekranda bakin.buarada *#0*# tum samsunglar icin gecerli bir test ekranidir.telefondaki herseyi rahatca degerlendirebilirsiniz.

• Bence Super Clear LCD çok iyi bir ekran, ilk nesil çıkan Super Amoled ile kıyaslanabilecek kadar iyi hemde. Bence Samsung Super Clear LCD ekranı alt/orta/üst demeden tüm modellerinde kullanmalı, sadece Amiral gemi olarak nitelendirilen High End segmentinde ki modellerinde Amoled kullanmalı diye düşünüyorum.

Bu arada 4.0.4 güncellemeniz şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar, en azından 4.0.3 çıkacakta sonradan 4.0.4 gelecek mi diye endişeniz kalmadı, şimdiden 4.1 JB güncellemesi alacak mı onu düşünün derim.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.