Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hydromax

ben CWM kurmadım henüz. Orjinal romu bir görmek istedim o nedenle.lurayımmı yani CWM yi sizce.

CWM kurun , üzerine yine CWM den ardatdat kernel ics 4.1 yükleyin. Sonra yine cwm den factory reset çekin.
  • Dil seçim menüsüne gelince telefon açılışını yapmak için seçenekleri çok hızlı bir şekilde onayladım ve telefon açıldı ama hata vermeye devam etti. Bende telefonu menüden fabrika ayarlarına çevirdim ve şu anda düzeldi.

CWM yüklemedim daha maa biraz cesaret toplayayım CWM yükleyeceğim. Romları denemek istiyorum :))
  • hocam bu xda sitesindeki paylasılan odını anladıkta digerleri ne işe yarıyor

File Type: zip Odin307.zip - [Click for QR Code] (453.2 KB, 39 views)
    File Type: zip new_sec_csc.zip - [Click for QR Code] (6.60 MB, 15 views)
    File Type: zip UnknownzD_Kernel.zip - [Click for QR Code] (5.10 MB, 4 views)
    File Type: zip UnknownzD_Kernel_with_superuser.zip - [Click for QR Code] (6.06 MB, 7 views)
    File Type: zip Superuser-3.2-RC3-arm-signed.zip - [Click for QR Code] (1.08 MB, 8 views)
  • Arkadaşlar anlamadığım bir nedenle telefon marketinden güncelleme ve indirme yapamıyorum.Ama internet gerektiren oyunları oynayabiliyorum.

nedendir nasıl çözebilirim teşekkürler...
  • arkadaşlar telefonuma ics güncelleemsi yapıp android 4 e getirmek istiyorum ama kies te "en son çıkan üretici yazılımıdır" yazmakta,cihazım android 2.3.4 sürümü niye böyle acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infersis -- 7 Eylül 2012; 22:28:31 >
  • Yeni bir rom daha geldi arkadaşalr.
    Blueberry rom v1

LİNK:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydromax -- 7 Eylül 2012; 22:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infersis

arkadaşlar telefonuma ics güncelleemsi yapıp android 4 e getirmek istiyorum ama kies te "en son çıkan üretici yazılımıdır" yazmakta,cihazım android 2.3.4 sürümü niye böyle acaba ?

Henüz Türkiye için ICS yazılımı Kies'e düşmedi sebebi budur. ICS Avusturya-İsveç versiyonu yayınlandı nette Türkçe desteğide var. Onu kies harici programlarla kurmanız gerekiyor. Bilgiler önceki sayfalarda mevcut. NOT : Bu işlem garantiyi bozar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

arkadaşlar telefonuma ics güncelleemsi yapıp android 4 e getirmek istiyorum ama kies te "en son çıkan üretici yazılımıdır" yazmakta,cihazım android 2.3.4 sürümü niye böyle acaba ?

Henüz Türkiye için ICS yazılımı Kies'e düşmedi sebebi budur. ICS Avusturya-İsveç versiyonu yayınlandı nette Türkçe desteğide var. Onu kies harici programlarla kurmanız gerekiyor. Bilgiler önceki sayfalarda mevcut. NOT : Bu işlem garantiyi bozar...

Çok sağ ol, Türkiye için ne zaman gelicek tarih belli mi acaba ? ve Kiese düştüğünde ordan güncellersem tekrar garanti kapsamına girer mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

Çok sağ ol, Türkiye için ne zaman gelicek tarih belli mi acaba ? ve Kiese düştüğünde ordan güncellersem tekrar garanti kapsamına girer mi ?

Tarihi net olarak kimse bilmiyor. Hali hazirda suan kullandigimiz ics yazilimlari bile sessiz sedasiz bir sekilde piyasaya dustu. Turkiye yazilimi ciktiginda kies uyarir, ordan guncelleme yaparsaniz garanti gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok sağ ol avalion. avusturya 2.3.6 stock rom için 1.8 kernal arıyorum. konuya bakıyorum bakıyorum bulamadım yardımcı olur musun ?
  • quote:

çok sağ ol avalion. avusturya 2.3.6 stock rom için 1.8 kernal arıyorum. konuya bakıyorum bakıyorum bulamadım yardımcı olur musun ?

ardatdat kernel v1.8.3 [CWM] (2012-07-22)

http://www.mediafire.com/?1iq7x046yxno24x

Bunu bulabildim,umarım işinize yarar...
  • allah razı olsun hemen denicem
  • arkadaşlar telefonumu root yaptım ve gereksiz sistem uygulamalarını silmek istiyorum ama yanlış bişey silmektende korkuyorm neleri silmem gerektiğini nerden öğrenebilirim ?
  • Beyler merhaba, bir süredir takip edemiyordum. Yeni güncelleme var kies'te ancak "Cihazınız Kies ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor " diyor. Çözüm olarak bunu yazmışlar *#272*telefonun imei numarası# işe yaramıyor unknow aplication yazıyor. Ne yapmak gerek kiesten güncelleme yapmak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Beyler merhaba, bir süredir takip edemiyordum. Yeni güncelleme var kies'te ancak "Cihazınız Kies ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor " diyor. Çözüm olarak bunu yazmışlar *#272*telefonun imei numarası# işe yaramıyor unknow aplication yazıyor. Ne yapmak gerek kiesten güncelleme yapmak için ?

telefonda yüklü olan rom orjinal değil ise kies ile güncelleme v.s yapamazsınız.
  • Orjinal rom linki verebilirmisiniz bana ? 2.3.6 avusturalya romu kurmuştum geri döndürebilirim umarım
  • Ben bu telefonu Aralık 2011 de aldım. Aldığımdan bu tarafa problem yaşıyorum. Telefon kendi kendine ekrandaki ikonlara basıyor. Birini aramaya çalışıyorum kendi kendine numaralara basıyor veya rehberden birini seçiyor. Hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz. Şu anda beşinci defa servise götürdüm. Önceki servislere götürmemde hiçbirşey yok diyerek bana geri verdiler. En sonunda yaşadığım sorunu filme çekip servise mail attım. Sizin dokunmatiğiniz bozuk diyerek dokunmatiği değiştirdiler. Halen aynı sorunu yaşıyorum. Beşinci defa başka bir servise götürdüm yine filme çekerek. Servis ertesi günü cihazınızda birşey bulamadık diyeretk telefonu almamı istedi. Gittim görüştüm ve ağızlarındaki baklayı aldım. Cihazın üretim hatasının bulunduğunu dokunmatik veya işlemcisinden kaynaklanan bir sıkıntı nedeniyle bu arızanın meydana geldiğini söylediler. Bu servisin işlem yapması için zorladım.

Samsung parça değişimi olmadan (bir yıl içerisinde dört defa) değişim veya iade yapmıyor. Kalitesine sual olunmaz bu Samsung'un.

İyi özelliklere sahip ancak çok ara bir model. Aksesuarları bile çıkmadı. Güncellemeler yapılmadı. Düşünen varsa önermem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pane -- 9 Eylül 2012; 18:34:02 >

• OCAK 2012 de aldım ve hala hiçbir sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum.Yaşadığınız sorunlar elbetteki her telefonda yaşanabilecek sorunlar ve sanırım sizin şanssızlığınız.Aynı arızadan 3 defa servise gönderdiyseniz eğer cihazı hakem heyetinden alınacak kararla ister para iadesi isterseniz aynı model yeni bir cihazla değişimi talep edebilirsiniz.Şahsen farklı bir cihazda başvuruda bulundum ve paramı iade aldım.2 yada 3 ay sürebilir ama sonuçta sorununuz halledilmiş olur.
  • TriangleAway adındaki program sayacı sıfırlıyor ve sarı üçgeni yok ediyor deniyor. Acaba bizim cihaz içinde uygunmudur? Bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydromax -- 11 Eylül 2012; 17:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pane

Ben bu telefonu Aralık 2011 de aldım. Aldığımdan bu tarafa problem yaşıyorum. Telefon kendi kendine ekrandaki ikonlara basıyor. Birini aramaya çalışıyorum kendi kendine numaralara basıyor veya rehberden birini seçiyor. Hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz. Şu anda beşinci defa servise götürdüm. Önceki servislere götürmemde hiçbirşey yok diyerek bana geri verdiler. En sonunda yaşadığım sorunu filme çekip servise mail attım. Sizin dokunmatiğiniz bozuk diyerek dokunmatiği değiştirdiler. Halen aynı sorunu yaşıyorum. Beşinci defa başka bir servise götürdüm yine filme çekerek. Servis ertesi günü cihazınızda birşey bulamadık diyeretk telefonu almamı istedi. Gittim görüştüm ve ağızlarındaki baklayı aldım. Cihazın üretim hatasının bulunduğunu dokunmatik veya işlemcisinden kaynaklanan bir sıkıntı nedeniyle bu arızanın meydana geldiğini söylediler. Bu servisin işlem yapması için zorladım.

Samsung parça değişimi olmadan (bir yıl içerisinde dört defa) değişim veya iade yapmıyor. Kalitesine sual olunmaz bu Samsung'un.

İyi özelliklere sahip ancak çok ara bir model. Aksesuarları bile çıkmadı. Güncellemeler yapılmadı. Düşünen varsa önermem!

Aynı sorunbende de var. Özellikle elim nemliyken ekran sapıtıyor, tuş kilidini kapayıp açınca düzeliyor. Cihazda üretim hatası olduğunu resmi bir şekilde söyledilerse tüketici heyetine başvur.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.