Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.3.4 versiyonu yüklüğ iken bendede aynı sorunlar vardı ama 2.3.6 vede ics 4.0 yükledikten sonra birdaha hiç olmadı çok şükür.
  • Beyler merhaba, avusturya stok romunu yükledikten sonra ara ara kendini resetlemeler ve şarjı ani bitirmeler oluyordu, o yüzden ics çıkınca hemen yükledim,
    bir hafta kadar herşey normaldi daha sonra şarja takılı değilken ekranda yavaşlama ve takılma olmaya başladı, şarja taktığım zaman herşey normal çalışıyor şarjdan çıkarınca yavaşlama ve takılma devam ediyordu,
    internette araştırdım yabancı forumlarda stok rom a dönerek çözülebileceği yazıyordu
    bende tekrar avusturya stok rom a geri döndüm
    yüklemede herşey normal oldu ama telefonu açtığımda bütün hizmetler için yükleme hatası veriyo ve hizmetler sırayla durduruldu mesajı geliyo ekrana,
    kurulum sihirbazının ilk ekranında kalıyor telefon

ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar ben kernel 1.8 kullanıyorum şarj daha fazla gittiği için kernel 1.5 kullanmakistiyorum peki bunu yaparsam telefonda bişe değişirme yüklü uygulamarda silinme gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihc

Beyler merhaba, avusturya stok romunu yükledikten sonra ara ara kendini resetlemeler ve şarjı ani bitirmeler oluyordu, o yüzden ics çıkınca hemen yükledim,
    bir hafta kadar herşey normaldi daha sonra şarja takılı değilken ekranda yavaşlama ve takılma olmaya başladı, şarja taktığım zaman herşey normal çalışıyor şarjdan çıkarınca yavaşlama ve takılma devam ediyordu,
    internette araştırdım yabancı forumlarda stok rom a dönerek çözülebileceği yazıyordu
    yüklemede herşey normal oldu ama telefonu açtığımda bütün hizmetler için yükleme hatası veriyo ve hizmetler sırayla durduruldu mesajı geliyo ekrana,

odinle stock rom kurar gibi , CWM 4 yükleyip CWM içinden "factory reset data" yapmalısınız, yazılım atmadan öncede telefon belleğini yani 4GB lık alanı formatlamayı unutmayın önceki sistemden artıklar kalıyor , yeni romla çakışabiliyor. NOT : Telefonun herşeyi sıfırlanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: infersis

Arkadaşlar ben kernel 1.8 kullanıyorum şarj daha fazla gittiği için kernel 1.5 kullanmakistiyorum peki bunu yaparsam telefonda bişe değişirme yüklü uygulamarda silinme gibi ?

Kernel yüklemelerinde telefondan hiçbirşey silinmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

Beyler merhaba, avusturya stok romunu yükledikten sonra ara ara kendini resetlemeler ve şarjı ani bitirmeler oluyordu, o yüzden ics çıkınca hemen yükledim,

odinle stock rom kurar gibi , CWM 4 yükleyip CWM içinden "factory reset data" yapmalısınız, yazılım atmadan öncede telefon belleğini yani 4GB lık alanı formatlamayı unutmayın önceki sistemden artıklar kalıyor , yeni romla çakışabiliyor. NOT : Telefonun herşeyi sıfırlanır...

dediğini yaptım, odinle cwm yükledim ve cwm den wipe cache, factory reset data yaptım hiçbirşey yüklemeden telefon açıldı, avusturya stok rom kurulu halde, ama hala şarjdan çıkarınca ekrandaki tutukluk devam ediyor, bunun sebebi sizce nedir? eğer yazılımsal bir sorun değilse orjinal stok romu yükleyip garanti kapsamında servise vercem, ayrıca verdiğin bilgi için sağol

• Ne oldu bir yenilik yokmu artık kimse uğramaz olmuş artık.
  • Evet arkadaşlar galaxy r için ne yazıkki ics rezalet hiç bir rom iyi değil hepsinde bir sorun var,şuan 2.3.6 avusturya romu üzerine neo rom v3 kullanıyorum memnunum.
  • selam ben bu telefondan iki adet aldım benimki şuan serviste sorunum ve sorum şu : Telefonu aldığımda bir kere düşürdüm bunun üzerinden 4 ay geçtikten sonra şarjda değilken telefonda donmalar yaşamaya başladım şarjda iken olmuyordu ilk gününde ,bir kaç gün sonra menü tuşu harici hiç bir tuş işlemez oldu, servise götürdüğümde düşmeden ötürü olduğunu servis garantisi dışı olduğunu ve 350 tl bedeli olduğunu söylediler fakat telefonunun sigortalı olduğunu ve bu bedeli ödemek istemediğimi bildirdim telefon 6 ay içinde kasten yere atsam dahi bedelinin %70i kadarını hediye çeki olarak vereceklerine dahil sözleşme imzalamıştık ve bu gün son gün telefondan tek haber yok bu günde eve geldiğimde eşime almış olduğum telefonun arama yaparken ekranı kapanıyor ve hiç bir tuş ve ekran işlemiyordu birde telefonun ağı full gösterirken dahi arayan kişi ulaşamıyor ben aramayı bitirdiğimde şu numara sizi aradı ulaşamadı vs... mesaı geliyor.. R serisi güncelleme sorunlarını forumda okudum korktum bu yüzden ve çokta bilmediğim için bu ayrıntıları güncelleme dahi yapmadım,otomatik günceleme gelince bildirir düşüncesi ile bekledim bir kaç kere menüden güncellemelere baktığımda bulunamıyor yada şuan yok gibi birşeyler yazdığı için aldığım gibi duruyor hala... Aldığıma'da pişmanım kullanıcıda pek göremiyorum... bu modelin toplanma ihtimali yada bu sorunların bitme ihtimali ne biliyim bir çıkış yolu varmı ??? telefonların aldığım mahaza çok bilindik bir yer değil SATURN İZMİR OPTİMUM AVM

• slm arkadaşlar ben yukarda bahsettiğim sorunlardan yeni bir kernel yükleyerek kurtuldum şu anda ics 4 var ve sorunsuz çalışıyor.

foruma pek uğrayan yok ve bundan sonra bu forumda herkes yeni telefon ne alacak onu konuşuruz sanırım =)
  • quote:

slm arkadaşlar ben yukarda bahsettiğim sorunlardan yeni bir kernel yükleyerek kurtuldum şu anda ics 4 var ve sorunsuz çalışıyor.

foruma pek uğrayan yok ve bundan sonra bu forumda herkes yeni telefon ne alacak onu konuşuruz sanırım =)

Evet malesef ICS de can veremedi bu telefona. XDA 'da MIUI , CM 10 , JELLY BEAN filan geliştiriliyor ama ilerleme kaplumbağa hızında. Rom geliştiricide hep aynı şeyleri yapıyor. O ondan alıyor o ondan. Hiçbi yenilik yok, Gelecek3535 dediği gibi illa bi kusurları oluyor, o kusurlarıda kapatamıyorlar. Birkere çıkaran öyle bırakıyor. Bir Huawei ideos x5 kadar gelişip yazılım göremedi şu telefon yanarım da ona yanarım. Benimkinin borcu ocakta bitiyor, HTC yada Sony e geçiçem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Benimkinin borcu ocakta bitiyor, HTC yada Sony e geçiçem.

Galaxy R için yazılım işi gerçekten talihsiz oldu, bazı modeller için hep böyle oluyor ama Samsung'un eski hataları diyelim buna. Şu dönemden itibaren Galaxy Mini 2 dahil bir çok giriş seviyesi telefon Jeally Bean güncellemesi alacak o yüzden Samsung gibi zirveye oynayan bir markadan vazgeçmemek lazım, pireye kızıp yorgan yakmayın derim, tabi yinede son karar sizin.
  • galaxy r için ne yazıkki güncel yazılım ve romlar olmadı,bence biraz bekleyip galaxy s3 tarzı bir telefon alınabilir bu arada IPHONE 5 falan o kadar iyi değil htc ve sony gibi markaları bilmem bence bizim hatamız galaxy s2 almamak oldu yada galaxy nexus yine de telefonumuz iyi ama ileride galaxy s3 gibi yazılım desteği olan güncel bir telefon almak daha mantıklı olur keza galaxy s3 şuan android telefonları com da 1578 lira
  • bu türkiye için çıkan ics nin avusturya romundan farkı var mı arkadaşlar.bir de ben blue rom v3 ün sd card romunu yüklemek istiyorum.yükü olan ics nin üzerine uygulamarı yada oyunları blueromda oldugu yine direk hafıza kartına atacak bir uygulama var mıdır acaba.blueromda telefon hafızasını hafıza kartı olarak gösteriyodu.ben aynı olayı ics de de yapabilir miyim acaba.
  • yaa arkadaşlar ben bu ics ye rom yüklemekte sorun yaşıyorum. nezaman bir rom yüklemeye kalksam ya ics açılmıyor dosyalar bozuluyor yeniden isitem yüklemek zorunda kalıyorum yada rom yükleniyor ama değiştirmek istediğimde yada aldığım backupu yüklemek istediğimde yüklenmiyor.Ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydromax

yaa arkadaşlar ben bu ics ye rom yüklemekte sorun yaşıyorum. nezaman bir rom yüklemeye kalksam ya ics açılmıyor dosyalar bozuluyor yeniden isitem yüklemek zorunda kalıyorum yada rom yükleniyor ama değiştirmek istediğimde yada aldığım backupu yüklemek istediğimde yüklenmiyor.Ne yapabilirim.

Bütün ics ler sorunlu ama altta vereceğim ics en son çıkan ve sorunsuz odin ile yükleyin türkçe seçeneği var.Ayrıca size tavsiyem daha sonra cwm kurun odinle,üstte vereceğim kerneli cwm ile yükleyin.ayrıca google play den root unistallerle gereksiz hubları silin yazım güncellemeyi dondurun.

1.odin ...http://dl.xda-developers.com/attachdl/0501d4d4743bb330dc7866dc28b3fd2b/5076d179/1/3/4/7/9/4/9/Odin3_v3.07.rar

2.ics ......https://hotfile.com/dl/175003504/ae68a9c/GT-I9103_XEO_I9103XWLP2_I9103OXXLP2_I9103XXLQ3.zip.html ( odin ile )

3.cwm.....http://dl.xda-developers.com/attachdl/533b5c0596d76c717a3030bd3a4ba989/5076d419/1/3/5/1/2/3/1/cwm_4.0.0.2_i9103.rar ( odin ile )

4.kernel....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848677 ( cwm ile )

5.root unistaller....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=tr ( android marketten )

iyi kullanımlar 3-4 gün şarj ve İCS hemde stock rom !!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

bu türkiye için çıkan ics nin avusturya romundan farkı var mı arkadaşlar.bir de ben blue rom v3 ün sd card romunu yüklemek istiyorum.yükü olan ics nin üzerine uygulamarı yada oyunları blueromda oldugu yine direk hafıza kartına atacak bir uygulama var mıdır acaba.blueromda telefon hafızasını hafıza kartı olarak gösteriyodu.ben aynı olayı ics de de yapabilir miyim acaba.

blue rom un devri bitti kullanacaksanız neo rom v3 kullanın,ics için ise linkleri yukarıda verdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

Orijinalden alıntı: hydromax

yaa arkadaşlar ben bu ics ye rom yüklemekte sorun yaşıyorum. nezaman bir rom yüklemeye kalksam ya ics açılmıyor dosyalar bozuluyor yeniden isitem yüklemek zorunda kalıyorum yada rom yükleniyor ama değiştirmek istediğimde yada aldığım backupu yüklemek istediğimde yüklenmiyor.Ne yapabilirim.

Bütün ics ler sorunlu ama altta vereceğim ics en son çıkan ve sorunsuz odin ile yükleyin türkçe seçeneği var.Ayrıca size tavsiyem daha sonra cwm kurun odinle,üstte vereceğim kerneli cwm ile yükleyin.ayrıca google play den root unistallerle gereksiz hubları silin yazım güncellemeyi dondurun.

1.odin ...http://dl.xda-developers.com/attachdl/0501d4d4743bb330dc7866dc28b3fd2b/5076d179/1/3/4/7/9/4/9/Odin3_v3.07.rar

2.ics ......https://hotfile.com/dl/175003504/ae68a9c/GT-I9103_XEO_I9103XWLP2_I9103OXXLP2_I9103XXLQ3.zip.html ( odin ile )

3.cwm.....http://dl.xda-developers.com/attachdl/533b5c0596d76c717a3030bd3a4ba989/5076d419/1/3/5/1/2/3/1/cwm_4.0.0.2_i9103.rar ( odin ile )

4.kernel....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848677 ( cwm ile )

5.root unistaller....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=tr ( android marketten )

iyi kullanımlar 3-4 gün şarj ve İCS hemde stock rom !!!!!!!

teşekkür ederim deneyeceğ,ö hemen.

• Yaklaşık bir ay önce servisten ana kart değişmiş haliyle telefonu aldım. Üç gün geçmedi aynı sıkıntı devam ediyor. Mahkemeye başvuracaktım, Samsung Çağrı merkezinin ısrarıyla İstanbul Telpa'ya gönderdim, ekranı çizik olarak geri aldım. Rutin yazılım güncelleyip geri göndermişler, hata bulamamışlar.

Benimde dikkatimi çekti. Avuçiçi terleyen elleri sürekli sıcak olan bir insanım. Yazın sıcağında bir de benim terli eller, cihaz gerçekten sapıtıyor. Cihazın arka tarafındaki hoparlör tam avuç içinize geliyor. Ya da hoparlör tarafından biraz sıcak nefes üfleyin ve bekleyin sapıtmaya başlıyor.

Şu anda eskisi kadar sıkıntı yaşamıyorum ancak havalar da soğudu.

GoodGateWay, siz bu sorunu aşabildiniz mi? Bir arkadaş 2.3.6 ve ICS4 yükleyerek aşmış. Sizin bir tecrübeniz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pane -- 26 Ekim 2012; 18:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pane

Yaklaşık bir ay önce servisten ana kart değişmiş haliyle telefonu aldım. Üç gün geçmedi aynı sıkıntı devam ediyor. Mahkemeye başvuracaktım, Samsung Çağrı merkezinin ısrarıyla İstanbul Telpa'ya gönderdim, ekranı çizik olarak geri aldım. Rutin yazılım güncelleyip geri göndermişler, hata bulamamışlar.

Benimde dikkatimi çekti. Avuçiçi terleyen elleri sürekli sıcak olan bir insanım. Yazın sıcağında bir de benim terli eller, cihaz gerçekten sapıtıyor. Cihazın arka tarafındaki hoparlör tam avuç içinize geliyor. Ya da hoparlör tarafından biraz sıcak nefes üfleyin ve bekleyin sapıtmaya başlıyor.

Şu anda eskisi kadar sıkıntı yaşamıyorum ancak havalar da soğudu.

GoodGateWay, siz bu sorunu aşabildiniz mi? Bir arkadaş 2.3.6 ve ICS4 yükleyerek aşmış. Sizin bir tecrübeniz oldu mu?

Arkadaşlar Merhaba

Bende yaklaşık 9 aydır galaxy R kullanıyorum. Telefon arada kendi kendine dokunmatikden menulerde gezip bir yerlere giriyor ana ekran da bazı simgeleri siliyor :)
    Yurtdışı sitelerde baktıgımda aynı sorun ve donma sıkıntısı bir cok forumda paylaşılmış. Ayrıca bir cok ülkede ne galaxy r nede z var. Tahminimce bir süre üretilmiş sonrasında problemli bir ürün olduğu için devam edilmemiş gibi görünüyor. Ben bu telefonu servise yollarsam önce dokunmatiği sonra çözülmediğinde anakartını değiştirip yollayacaklar. Ürünün gercekten sorunlu olduguna inanmasam servise yolluycam.Ancak telefonu daha beter etmekden başka bir işe yaramayacgını düşünüyorum. Bu konuda samsung Türkiye ye yazıcam bakalım ne diycekler, Ancak ben bu ürününün ayıplı ürün olduğunu düşünmekteyim.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.