Bekliyeceksen iPhone 5 i bekle ozaman karsilastirdigin telefonların biri 2010 biri 2011 cihazı .. İkiside 2011 olursa eşit bir rekabet olur ..
quote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darkness
Bekliyeceksen iPhone 5 i bekle ozaman karsilastirdigin telefonların biri 2010 biri 2011 cihazı .. İkiside 2011 olursa eşit bir rekabet olur ..
bekle babam yaz gelsin .. sgs2 büyük ihtimal mayıs sonuna kadar resmi yollardan TR de.. ip5 ise 2012 ye doğru anca resmi giriş yapar.. 6 ay telefonmu beklenir..
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
Yıl 2011 aylardan nisan sonu :) halamı I Phone 4 hala mı :) arkadaşlar bıkmadınızmı boşa para vermeye
Cihaz iyi güzel malzemesi albenisi herşeyi ama 2bin 1.800 tl verilirmi o cihazla allah aşkına ya hele cihaz gelmeden 3.000 tl ye alanları soylemıyorum bile
Bende cihaz alacağım hazıran bası bı kac yerde okumuşsunuzdur yorumlarımı HTC serileri arasında gidip geliyorum esas almak istediğim SGS 2 ama fiyat belirsizliği vardı şimdi bir kaç yurt dışı mağzalardan fiyat aldım şimdi hedefim o gibi bütcem çok değil 1000 1200 1200de en fazla olanı zorla bulunan kısımı :)
eğer bu fiyata SGS 2 alabilirsem birinle getirtip onu alırım lafı uzattım IP4 alırsın 3 4 aya kalmaz satarsın artık devri bitti.. bu karaborsacılara 1350tlye alıp piyasası bu diyerek 1800e satanlara prim vermeyin!
kağıt üzerinde HTC ve Samsung Galaxyler iPhone'dan iyidir dostum fakat pratikte iPhone'un yerini tutan bir cihaz görülmedi şimdiye kadar
Bende beklemedeyim
quote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darkness Bekliyeceksen iPhone 5 i bekle ozaman karsilastirdigin telefonların biri 2010 biri 2011 cihazı .. İkiside 2011 olursa eşit bir rekabet olur ..
adam 1 yıl telefon mu bekleyecek
Bende beklemedeyim Galaxy s 2 ağır basmaya başladı s2 tahminen 1300-1500 arası bir fiyattan çıkar gibime geliyor bu durumda fazladan 500-600 lira Iphone'a vermek pek akıl karı gelmedi tabi ote yandan Galaxy s2 in cıkısı Iphone fiyatlarınıda düşüreceğini düşünüyorum.
galaxy s2 gelio az kaldı bekle pişman olmazsın.
samsungun en fazla olacağı fiyat 1500 lira olur. bende alacağım bu aralar bi cihaz ama düşünüyorum ne alsam diye iphone uygulamarı filan çok iyi birde iphone 4 ve galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıktı piyasaya iphone daha hala aynı modeli kullanırken samsung galaxy s 2. modelini çıkartıyor ilk cihaz hemen eski model oluyor ve uygulamar değişiyor hatta 3,4 ay sonra galaxy s 2 ye çıkacaktır herşey. bu arada nokia n8 çıkmadan önce herkes konuşuyordu kağıt üzerinde bakıp ama cihaz bi çıktı telefon kasa kasa bi hal oluyordu canlısını görmeden konuşmamak gerek. benim tercihim iphone 4ten yana ama gel gelelim bu cihazı arayıp bulana bollaşana kadar galaxy s 2 piyasaya çıkar aradanda 1 ay geçer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme