Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Advance için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekle babam bekle bir işi beceremediler....

• S2ye gelmeden advance gelmesi sacma. S2 kullanicilari olrak ha guncelleme geldi gelmedi diye aylarca beklerken guncelleme yalan hikayesine donerken advance adi bile gecmiyorken tak ona guncelleme gelmis. Aferim samsung.

• Galaxy s3 ten i5 e geçerek ne kadar doğru karar vermişim.. Stabilite+yazılım uyumu ve kalite. Android daha oturmadı kimse kendini kandırmasın

• Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben ilk defa akıllı telefon aldım ve telefonum samsung Advance ama sistem güncellemesi hakkında hiç bir fikrim yok. Advance 2.3. 3 işletim sistemi kullanıyor güncelleme türkiyeye geldiğinde nasıl telefonu mu guncelleyebilirim bana yardımcı olur musunuz. Teşekkürler

• s2 kulaniyorum 4.1.2 kullaniyorum 2 aydir hiç bir sorun cıkamdı gayet akici bir şekilde kullaniyorum

• Zoruma gitmedi desem yalan olur advenced kaç sattı S2 kaç ?¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Galaxy s3 ten i5 e geçerek ne kadar doğru karar vermişim.. Stabilite+yazılım uyumu ve kalite. Android daha oturmadı kimse kendini kandırmasın

bu konuda yüzbinlerce yazı yazıldı..

bu stabilite dediğiniz şey nedir merak ediyorum..

s3 kullanıyor arkdaşım yanımda. bende iphone 4 kullandım. şimdi galaxy note kullanıyorum..

note için olmasada s3 için 4.1.z güncellemeleri ile bu güne kadar bir kere bile telefonum kilitlendi uyarısını almadım. menüler resmen akıyor..

son derece esnek bir yapısı var özellikle jelly bean sürümünün..

Iphone un övülecek yanıprogram yapısı bence. gerçekten farklı ve güzel

ama stabilite derken ne kastedliyor yada s3 te olmayan ne var anlamıyorum. ikiside sorunsuz çalışıyor. hatta ios 6 ile iphone 4 çok kötü çalışıyor bence :) resmen kasıldığını hissettiğiniz bir çok yer olmasına rağmen stabilite stabilite..

Bence sizler verdiğiniz fazla paralar nedeni ile kendinizi kandırmayı bırakın..

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

Ace 2 ye de güncelleme bekleniyor.Ace 2 güncellemeyi ülkemiz de yıl sonun da bulur artık.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Ocak 2013; 22:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

S2 ve ace 2 hatta galaksy W içinde güncelleme bekleniyor .....

galaxy w ye verilmeyeceği açıklandı beklemek zaman kaybından öteye gitmez
  • S2 için deneme sürümü var zaten neyin kafasındasiniz

Illa resmi Türk romu beklerim dersen daha çok bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Galaxy s3 ten i5 e geçerek ne kadar doğru karar vermişim.. Stabilite+yazılım uyumu ve kalite. Android daha oturmadı kimse kendini kandırmasın

s3 kullanıyor arkdaşım yanımda. bende iphone 4 kullandım. şimdi galaxy note kullanıyorum..

note için olmasada s3 için 4.1.z güncellemeleri ile bu güne kadar bir kere bile telefonum kilitlendi uyarısını almadım. menüler resmen akıyor..

ama stabilite derken ne kastedliyor yada s3 te olmayan ne var anlamıyorum. ikiside sorunsuz çalışıyor. hatta ios 6 ile iphone 4 çok kötü çalışıyor bence :) resmen kasıldığını hissettiğiniz bir çok yer olmasına rağmen stabilite stabilite..

Stabilite derken daha akıcı bu arada i4 2 yıl öncesinin telefonu, i5 te bide bakarsanız anlarsınız dedigimi benden cok androidci olmayın ama ben android üzerinde çalışan bi tane kaliteli uygulama göremedim basitçe uygulamalar, ios androidden daha iyi çalısıyor ve yazılımcılar daha cok önemsiyor yalanmı !!

• quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orijinalden alıntı: IceRulezbugün s2 mi 550 tl ye telefoncuya sattım, üstüne 1000 tl verip iphone 5 yurtdışı kayıtlı simfree aldım. olay bu kadarmış arkadaşlar
    S2ye yazık olmuş bence

yapıcak birşey yok hocam , sabrım kalmadı 6 aydır bekledim bugün en mutlu insan benim. mis gibi telefon herkese iphone 5 tavsiye ederim

Galaxy S2 kullanıcısı olarak, merak ettim hocam. Iphone 5 ile yapıp, Sen bunu galaxy S2 de yapamazsın dediğiniz bi özellik varmı ? Neden herkese iphone 5 tavsiye ediyorsunuz.? Güncelleme gecikti vs... sebepler için cevap yazmayın ama. Iphone 5'te hangi özellik var galaxy S2'de olmayan?

• quote:

quote:

quote:

Stabilite derken daha akıcı bu arada i4 2 yıl öncesinin telefonu, i5 te bide bakarsanız anlarsınız dedigimi benden cok androidci olmayın ama ben android üzerinde çalışan bi tane kaliteli uygulama göremedim basitçe uygulamalar, ios androidden daha iyi çalısıyor ve yazılımcılar daha cok önemsiyor yalanmı !!

Arkadaşım zaten uygulamalrın daha iyi olduğu konusunda yazımda belirtmişim. Bu konudaki durumlarında yakın zamanda değişeceğine inanıyorum. Android bence ülkemizde son 7-8 aydır geliştiriciler tarafıdann ciddiye alınıyor..

Halen tabi gidilmesi gereken çok yolu var özellikle uyguylama sıkıntısı konusunda. Bunuda çok af edersiniz ama piyasının %70 ine sahip bir işletim sistemine uygylama yapmak yerine %12-15 arası dolaşan bir sisteme uygulama yapan "Aptal" pazarlamadan anlamayan kurumlara iletmek lazım..

Ama yinede kullandığım uygulamalara baktığımda

Whatsapp
    Facebook
    Twitter
    Dolphin Tarayıcı
    Tapatalk
    Tivibu
    Gmail
    Youtube
    Lig tv
    Digitürk Play
    Sporx
    Catch Not alma programu
    speedtest
    ttnet mobil müzik
    fizy
    ebuddy
    İng,Akbank,işcep,garanti ve yapıkredi
    Avea online işlemler
    GOOGLE MAPS :)
    Kaave falı :)
    piyano
    google talk
    google messenger
    google plus
    Airdroid
    chip online
    google çeviri
    google drive
    daily motion
    blip me
    yurt içi kargo
    polaris office
    formspring
    yandex maps
    hepsi burada
    hotmail app
    facebook messenger
    metro istanbul
    mx player
    numara sorgulama
    photobucket
    zarchiver
    kartal bakışı
    milliyet
    shazam
    samsung sinema
    sofa score
    tango
    trt
    tune in radio
    worpress
    yemek sepeti
    tvyo
    tvgo
    barkod tarayıcı

Evet tamamı budur..

Ve hepsi son derece yeterli ve sorunsuz çalışıyor..%85-90 oranındada kaliteli uygulamalr..

Öyle bir dünya yaratıyorsunuzki sanki iphone dışında hiç bir cihaz sağlıklı kullanılamıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

@Rimesia demişki "Neden bu kadar sinir anlam veremedim"

Çünkü egoları tatmin olmuyor kardeşim. Bende s2 kullanıyorum ve bekliyorum. İsteyen sızıntıyı kursun devam etsin yoluna. 4.0.3 ten çekmediğiniz kalmadıysa 4.1.2 yi sızıntı olarak kurun kurabilceğiniz bütün romlardanda daha iyi olduğunu görün bu boş muhabbetide bırakın artık bence. Ortada bir çözüm varken niye çaresizmiş gibi yazı yazıyorsunuz. 5 dk lık işi var yani.

Öyle de acele etmeye de gerek yok ki, sanki telefon ics ile kullanılamıyor mu, mis gibi kullanıyorum ben. Resmi olarak jb çıkınca onu indirip oradan devam ederim.
    Güncellemeyi sonuç olarak verecek olması yeterlidir benim için.
  • quote:

iphone 5 e mi kalite diyorsun? Adamlar telefonu düz alüminyumdan yapmışlar tirnaklasan çiziliyor, öyle bir cihaza hayatta o kadar para vermem. Ekranında da sorunlar olduğu kanıtlandı, iphone yeni bir ekran teknolojisi geliştirdi ama işte daha stabil olmadığı için gecikme gibi sorunlar yapiyor. Tabi herkesin kendi görüşü, benim görüşüm bu. Ben 830 Tl ye garantili advance aldım ve ne kadar doğru bir karar verdigimi şimdi daha iyi anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i9070p' ye güncelleme gelecek mi?

• Gelir herhalde

• Herseye ragmen guncelleme alacagimizi bilmek guzel. Advange android 4 ile dis kapinin dis mandali gibi olmus gibiydi.

• quote:

quote:

ya bırak hocam bende apple kullandım zamanında şimdi s3 üm var. bırakın onlar menüde gezsin dursun. menüden ibaret telefon mu olur ya... istediği kadar stabil olsun ip5 ekranı küçük kaldı ve ios çok kısıtlı bir sistem insanı bir süre sonra sıkıyor. tamam güzel takılmıyor filan ama bir yere kadar.

• Arkadaşlar az önce 12.02.2013 saat 15.47 de samsung müşteri hizmetlerini aradım ve malesef Türkiyedeki cihazla jelly bin güncellemesi gelmeyecek dediler. Şimdilik bu şekilde bir beklentiniz olmasın diyorlar. Yurtdışı cihazlar ile Tr deki cihazların anakartları farklı olduğu için aynı güncellemeler uyumsuzdur deniyor.

Bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.