Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Advance için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: göktürk

Arkadaşlar az önce 12.02.2013 saat 15.47 de samsung müşteri hizmetlerini aradım ve malesef Türkiyedeki cihazla jelly bin güncellemesi gelmeyecek dediler. Şimdilik bu şekilde bir beklentiniz olmasın diyorlar. Yurtdışı cihazlar ile Tr deki cihazların anakartları farklı olduğu için aynı güncellemeler uyumsuzdur deniyor.

Bilgilerinize.

İyi sallamışlar Anakart uyumsuzsa odin üzerinden biz nasıl yüklüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

Orijinalden alıntı: göktürk Arkadaşlar az önce 12.02.2013 saat 15.47 de samsung müşteri hizmetlerini aradım ve malesef Türkiyedeki cihazla jelly bin güncellemesi gelmeyecek dediler. Şimdilik bu şekilde bir beklentiniz olmasın diyorlar. Yurtdışı cihazlar ile Tr deki cihazların anakartları farklı olduğu için aynı güncellemeler uyumsuzdur deniyor. Bilgilerinize.
    İyi sallamışlar Anakart uyumsuzsa odin üzerinden biz nasıl yüklüyoruz ?

Evet o konuda çok inanmadım , odin yüklemesinide biliyorum ama Tr için olan jl şuan görünmüyor arkadaşlar. En Resmi kanaldan sordum.

• 1.000 tl para sayıp aldım advange yi bu nasıl hizmet anlayışı ya. arkadaşımda iphone 3 var adamı kıskanır oldum artık. ayda bir güncelleme alıyor. daha bir yıllık geçmişi olan telefona bile güncelleme gelmiyor. hani telefon kötü olsa yine neyse eski deriz ama hala piyasada satışa sunduğu çoğu telefondan üstün. açıkçası cok iğrenç bir tablo.
  • Son Nefes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

1.000 tl para sayıp aldım advange yi bu nasıl hizmet anlayışı ya. arkadaşımda iphone 3 var adamı kıskanır oldum artık. ayda bir güncelleme alıyor. daha bir yıllık geçmişi olan telefona bile güncelleme gelmiyor. hani telefon kötü olsa yine neyse eski deriz ama hala piyasada satışa sunduğu çoğu telefondan üstün. açıkçası cok iğrenç bir tablo.

kardeşim bu kadar sinire gerek yok verdiler işte güncellemeyi
  • oha bu telefona 4.1 vermiş samsung helal olsun
  • Benim telefon 4 sene önce babam ırktan almıştı. Ben yapıyor um güncelleme sıstem belleği yenilenmesi dıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.