Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1988. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım yeni hali hoşunuza gitmiştir. CM11 M10 daha yeni bir stabil sürüm 20140912 tarihli ve M9'dan daha gelişmiş.
    Mackay iyi bir alternatif, ayrıca omnirom'da gerçekten güzel bir başka alternatif.
    Samsungun ilk efsane cihazını son android sürümü ile kullanabilmek güzel, muhtemelen android l ile de kullanabileceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal de AKBANK Uygulaması olmasa FM radyo ve canlı renkler için ROM değiştirmeyecektim ( TEST için yüklüyorum 4.1 - 4.2 - 4.3 ve en sonunda 4.4 ) Bende LG N4 vardı 45 gündür ANDROİD L kullanıyorum ( ART + PİL TASARRUF MODU güzel )

Ancak LG VE SAMSUNG 'un TUŞ ÇEVİRME menüsü inanılmaz güzel ve android kit kat ile bu gitti :(((

Tüm rom ve gapps ları indirdim , CM11 m10 link öğlen hata verdi. ( NORMALDE DÜN GECE EVDEKİ PC DE İNMİŞ HALİ VAR) Bende CM 11 M9 olanı recovery menü yükselmesi için yükledim ve TEST yapamadan MACKAY rom a geçiş yaptım. Şuanda gördüğüm en geliştirilebilir menülü rom diyebilirim. Hız normal ve süper değil ama ben beğendim :)) Özelleştirmesi tam bana göre , ( Ram miktarı 396 MB (Bigmem) kernel yüklemeye de gerek yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 20 Eylül 2014; 11:40:48 >
  • telefonu hali hazırda annem kullanıyor. kendim nexus 4'e geçerken ilk göz ağrımı anneme vermiştim fabrika ayarlarına geri döndürüp. geçmiş zaman, yanılmıyorsam üzerinde 2.3.3 var. telefonu geçen elime aldım kasım kasım kasılıyor. ben telefonu anneme vermeden önce 4.0'lar falan yeni çıkmıştı ve onlarla telefonun hiç böyle kasıldığını hatırlamıyorum. annemden bi gün telefonu alsam ve rom atsam kadıncağızın başını ağrıtmayacak iki gün sonra tekrar rom kurmamamı gerektirmeyecek en stabil ve önerebileceğiniz rom hangisidir acaba? yardımcı olabilir misiniz?
  • @ kiwi21

Orjinal 2.3.6 veya MİUİ nin 2.3.7 Custom rom

Uygulama uyumluluğu ve yeni sürüm gerekli ise , 4.4.4 Mackay
  • merhabalar telefonum çok yavaşladı ve pil durumunda sıkıntı yaşıyorum.Daha forum sayesinde ddlf2 yüklemiştim.Bana önerebileceğiniz bir sürüm bekliyorum.Telefonumun kasmasına çözüm olabilecek birşey.
    Telefonumda şu an 2.6.35.7 dpi kernel sürümü mevcut.
    ddlf2 yüklü.
  • bende geçici olarak kullanıyorum. ama kasmalar canımı sıkıyor. özellikle whatsappa mesaj gelmesi fena halde kasıyor telofonu. bir çözüm varmı acaba ?

pek anlamam androidden ürün bilgi sürümü 2.3.6 yazıyor
  • Beyler eşimin s1 i güncelleyeceğim. Odin 1.85 ile güncelleyeceğim rom linki veya tam adını yazarmısınız indirmek için.

sürüm.2.3.3

kernel surumu 2.6.35.7 19000jvjv9
    yapım no gingerbread jvjv9
  • Merhaba,
    get.cm/get/l9l linkinden cyanogen mod 11 m12 sürümünü indirip kurabilirsiniz.
    Veya fabrika ayarlarına dönüp cihazı daha kullanılabilir hale getirebilirsiniz.
    Her ikisi öncesinde de gerekli yedeklerinizi alıp sonra geri yüklemeyi unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

telefonu hali hazırda annem kullanıyor. kendim nexus 4'e geçerken ilk göz ağrımı anneme vermiştim fabrika ayarlarına geri döndürüp. geçmiş zaman, yanılmıyorsam üzerinde 2.3.3 var. telefonu geçen elime aldım kasım kasım kasılıyor. ben telefonu anneme vermeden önce 4.0'lar falan yeni çıkmıştı ve onlarla telefonun hiç böyle kasıldığını hatırlamıyorum. annemden bi gün telefonu alsam ve rom atsam kadıncağızın başını ağrıtmayacak iki gün sonra tekrar rom kurmamamı gerektirmeyecek en stabil ve önerebileceğiniz rom hangisidir acaba? yardımcı olabilir misiniz?

Annen kullanacaksa stok romdan şaşma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx

telefonu hali hazırda annem kullanıyor. kendim nexus 4'e geçerken ilk göz ağrımı anneme vermiştim fabrika ayarlarına geri döndürüp. geçmiş zaman, yanılmıyorsam üzerinde 2.3.3 var. telefonu geçen elime aldım kasım kasım kasılıyor. ben telefonu anneme vermeden önce 4.0'lar falan yeni çıkmıştı ve onlarla telefonun hiç böyle kasıldığını hatırlamıyorum. annemden bi gün telefonu alsam ve rom atsam kadıncağızın başını ağrıtmayacak iki gün sonra tekrar rom kurmamamı gerektirmeyecek en stabil ve önerebileceğiniz rom hangisidir acaba? yardımcı olabilir misiniz?

Yukarıdaki sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Chatin hocam özellikle sizden bir tavsiye alabilir miyiz. Benim de eski telefonumdu ve eşim kullanıyor. (Bu arada çok çakalız hepimiz. Ya annemize ya eşimize ) ve uzun zamandır custom romlar ile takılıyorum :D . Bazen yeni bi custom rom yüklemeden önce bi orijinal 2.2.1 yüklüyorum. Bakıyorum yok dayanılacak gibi değil. Hemen o zaman güncel ne varsa o romu yüklüyorum :)

Fakat son zamanlarda rom seçimimden de kaynaklanıyor olabilir; donma, telefon çalarken seste takılma vs. gibi sıkıntılar oluyor. Çok fazla rom denediğim için şu an son romun hangi rom olduğunu hatırlamıyorum.

Sizlerden ricam, sağlam, lite-light neyse yani hafif bi rom tavsiyesi. bu arada bazı kernel larda ram 400 küsür de oluyor. O yüzden kernel tavsiyesi de istiyorum(z)..

Teşekkürler ve herkese yeni telefonu ile mutluluklar. (bende de s4 var bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 19 Kasım 2014; 16:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Yukarıdaki sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Chatin hocam özellikle sizden bir tavsiye alabilir miyiz. Benim de eski telefonumdu ve eşim kullanıyor. (Bu arada çok çakalız hepimiz. Ya annemize ya eşimize ) ve uzun zamandır custom romlar ile takılıyorum :D . Bazen yeni bi custom rom yüklemeden önce bi orijinal 2.2.1 yüklüyorum. Bakıyorum yok dayanılacak gibi değil. Hemen o zaman güncel ne varsa o romu yüklüyorum :)

Fakat son zamanlarda rom seçimimden de kaynaklanıyor olabilir; donma, telefon çalarken seste takılma vs. gibi sıkıntılar oluyor. Çok fazla rom denediğim için şu an son romun hangi rom olduğunu hatırlamıyorum.

Sizlerden ricam, sağlam, lite-light neyse yani hafif bi rom tavsiyesi. bu arada bazı kernel larda ram 400 küsür de oluyor. O yüzden kernel tavsiyesi de istiyorum(z)..

Teşekkürler ve herkese yeni telefonu ile mutluluklar. (bende de s4 var bu arada )

Bu telefonu neredeyse 3 senedir kullanmıyorum. Uzun bir süredir de dahili belleğindeki bad sektör yüzünden ROM yüklenemiyor. Yani ıskarta durumu sözkonusu.
    Yukarda bazı arkadaşlar hem ROM hem de kernel tavsiyelerinde bulunmuşlardı. Eski mesajlara bir göz atın isterseniz.

• quote:

quote:

Şuan kullandigim ve gayet performansli buldugum rom, tweak kombinasyonunu paylasayim bari

1.güncel mackay omni rom indirin kurun [nasil kurulucagini aciklamama gerek yoktur sanirim. (ben 4.4.2 surumunu kullaniyorum.)]
    2.marketten kernel tweaker ve semaphore kernel uygulamalarini indirin
    3. Semaphore kernelden liveOC: 105%, governor: smartassv2, i/o scheduler: deadline degerlerinin uygulayin. Bigmemi acin.
    4.kernel tweakerda build.prop editore gelin. Windows max.(bla bla):128 olan degeri 180 yapin. Altta tikli yerler olacak ordanda enable jit degerini secin
    5.(opsiyonel) mackay omni switchi aktive edin. Mavi glowu kapatin. (Bi ayari vardi sanirim menu tusuna uzun basincada geliyordu) Ayarlardanda use recents olarak omni switchi secin (aklima gelmiyor adlari. Arayip buluverin artik.)
    6.(opsiyonel)ayarlardan dark omni yi aktive edin (pil ömrünü etkiliyor siyah olması. Neticede amoled sonuçta )
    7. Gelistirici seceneklerinden, pencere animasyon sure olcegi: kapali, gecis animasyonu sure olcegi: kapali. Animatör süre ölçeği: 0.25 (dialerin takilma sorunu icin) - (bütün kitkat romlarda olur. Romla alakali degil yani)

Not: Performans icindir. Batarya cabuk biter. 1 aydir rom degistirmedim. High end effectsi acabilirsiniz.(saydam durum cubugu seviyorsaniz)

• Cok tesekkur ederim ikinize de. Chatin hocam 2-3 sayfa geriden alıp okumuştum o yuzden yazdiginizdan haberim vardi. Ama belki yine de bi fikriniz vardir diye sorayim dedim.

Freezyslot hocam su an hemen oturup yapacagim dediginizi. Ancak pil suresi de onemli tabi. Gerci 2 tane harici pil var, kapak yalama olacak degistire degistire :) bir de ben bu romu denemistim ama bu tweaklari denememistim. Play deki programlardan ise hic haberim yoktu. Bakalim sonucu buradan paylasir, herkesin istifadesine sunarim.

Bu arada bizim rom spirit rom v1.5 muş. 4.4.4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok tesekkur ederim ikinize de. Chatin hocam 2-3 sayfa geriden alıp okumuştum o yuzden yazdiginizdan haberim vardi. Ama belki yine de bi fikriniz vardir diye sorayim dedim.

Freezyslot hocam su an hemen oturup yapacagim dediginizi. Ancak pil suresi de onemli tabi. Gerci 2 tane harici pil var, kapak yalama olacak degistire degistire :) bir de ben bu romu denemistim ama bu tweaklari denememistim. Play deki programlardan ise hic haberim yoktu. Bakalim sonucu buradan paylasir, herkesin istifadesine sunarim.

Bu arada bizim rom spirit rom v1.5 muş. 4.4.4

Yapamadiginiz yerde soyleyin yardimci olayim. Cok iyi anlatamadim kusura bakmayin telefon bende degilde su anda

• Galaxy S kullanan arkadaşlara ben de tavsiye ederim. Gayet güzel oldu. Tabi henüz birşeyler söylemek için erken, programlar çok güzel açılıyor kapanıyor, bekleme, kasılma falan yapmıyor. Tavsiye eden arkadaşıma teşekkür ederim.
  • quote:

Galaxy S kullanan arkadaşlara ben de tavsiye ederim. Gayet güzel oldu. Tabi henüz birşeyler söylemek için erken, programlar çok güzel açılıyor kapanıyor, bekleme, kasılma falan yapmıyor. Tavsiye eden arkadaşıma teşekkür ederim.

Önemli değil. Sizdende bekliyoruz hocam rom paylaşımı

• 2011 Şubat'tan beri bu telefonu kullanıyorum, verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun, hala çatır çatır akıyor, bozulana kadar da almayacağım yeni telefon, rekor peşindeyim, nereye kadar gidecek bakalım

• Selam arkadaslar haftasonu bende bir arkadasla anlastim i9000 telefonunu aliyorum.
    Cihazin uzerinde orjinal 2.3 var.
    Sormak istedigim sey cihazin orj romunu degistirmeden voodoo destekleyen kernel yuklenebilirmi?
    Cihazi towelroot ile root yapabilirmiyim?
    Eger root yapabilirsem hafiza kartiyla uyumlu kernel yukleyebilirmiyim?

Biraz fazla sordum kusura bakmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Selam arkadaslar haftasonu bende bir arkadasla anlastim i9000 telefonunu aliyorum.
    Cihazin uzerinde orjinal 2.3 var.
    Sormak istedigim sey cihazin orj romunu degistirmeden voodoo destekleyen kernel yuklenebilirmi?
    Cihazi towelroot ile root yapabilirmiyim?
    Eger root yapabilirsem hafiza kartiyla uyumlu kernel yukleyebilirmiyim?

Biraz fazla sordum kusura bakmayin.

İyi günlerde kullanın.
    Voodoo destekli kernel bit .ly/ 1yZSiYG (boşluksuz yazın)
    Towelroot için KitKat gerekir.
    Hafıza kartıyla uyumlu kernel ile neyi kastediyorsunuz? İnternal sdcard ile external sdcard değişimi ise buna ihtiyaç yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.