Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam.
    Orda demek istedigim,pc degilde hafiza kartindan cihaza uyumlu kerneli yukleyebilirmiyim olucakti.
    Sanirim pc gerekli,bendede ne bilgi birikim,nede cesaret var yapmak icin.
    Biraz arstirip denicem.
    Insallah bozmam cihazi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blntmsl kullanıcısına yanıt
    İlk root işlemini pc üzerinden odinle veya heimdall ile yapmalısınız. Cihazda çalışan mobil odin diye bir uygulamada var. Root ardından custom recovery (cwm veya twrp) ile sd kart üzerinden de kernel veya rom yükleyebilirsiniz.
    Ama evet okuyun, araştırın ne yaptığınıza emin olmadan işlem yapmayın.

• Arkadaslar cihazi aldim.
    Voodoo sound uyumlu stabil kernel önerebilirmisiniz.
    Anladigim kadariyla root islemi zaten kernel degistirmek demek.
    Cihazi 2. Telefon olarak kullanicam isyerinde.
    Ayni zamandada wolfson dac nimetlerinden yararlansam yeter.
    Birde cihaz onceden rootluymus galiba.
    Ben supersu yukledim olmadi,unroot yapmislar.

===>  SAMSUNG GALAXY S  ANA KONU  <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blntmsl -- 13 Aralık 2014; 9:19:34 >
  • stock 2.3.6 için en iyi kernel nedir arkadaşlar
  • h.ozgur H kullanıcısına yanıt
    http://www.semaphore.gr/homepage/semaphore-gb
    Stok kernel ile sorun nedir?
    Eğer kişisel güvenliğinizi ilgilendiren işler yapıyorsanız GB yerine CM11 M12 built gibi daha güvenli bir rom kullanmanızı öneririm.

• Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım telefonuna rom atarken imei silinmiş. Odin ile stock rom kurunca geri geliyor falan okumuştum bir yerde ama tam olarak bilmiyorum. Sizden bu konuda çözüm bekliyorum(ilgili kaynak, link, nasıl kurulur vs).
  • flymoon kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55277106

• quote:

Orijinalden alıntı: flymoon

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım telefonuna rom atarken imei silinmiş. Odin ile stock rom kurunca geri geliyor falan okumuştum bir yerde ama tam olarak bilmiyorum. Sizden bu konuda çözüm bekliyorum(ilgili kaynak, link, nasıl kurulur vs).

*#06# yi tuşlayın.
    eğer imei numaranız "0049.." (yada buna benzer bişey) şeklinde gidiyorsa imei numaranız silinmiştir.
    /sdcard/backup klasörünün içine bakın eğer efs şeklinde klasörler görürseniz benimle iletişime geçin.

yok eğer imei numaranızın yerinde hiçbirşey yazmıyorsa, ya da "unknown" yazıyorsa odin ile stock roma dönün. imei numaranız geri gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imei boş görünüyordu. efs klasörüne de baktım öyle bir klasör yoktu. neyseki odin ile stock rom yükledim sorun çözüldü teşekkürler.
  • i9000 için omni rom android L (5.0.2) beta sürümünü yayınladı.

Ana rom LİNK
    Pico Modular Gapps LİNK
    Super Su (Rom rootsuz geliyor) LİNK

KK üzerine kurunuz.

Not: Extracting system yazısında takılı kalıyor sanmayın 15 dk kadar sürebiliyor bu işlem. Ayrıca kurulurken sdcard ınız silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

i9000 için omni rom android L (5.0.2) beta sürümünü yayınladı.

Ana rom LİNK
    Pico Modular Gapps LİNK

KK üzerine kurunuz.

Not: Extracting system yazısında takılı kalıyor sanmayın 15 dk kadar sürebiliyor bu işlem. Ayrıca kurulurken sdcard ınız silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın.

çok anlamamakla birlikte cyaoemood dan orginal 2.3.6 roma geri dönmüştüm. Telelefonu tekrar rootlayıp recovery mood'dan ana romu zipinden yükledim. failed hatası verdi ancak recovery mood arayüzü değişti, dokunmatik oldu. Ancak şimdi telefon açılırken samsung yazısında kalıyor. Bir şeyleri yanlış yaptım ama neyi :) rom-root işini tam manasıyla henüz kavrayamadım, deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordic

quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

i9000 için omni rom android L (5.0.2) beta sürümünü yayınladı.

Ana rom LİNK
    Pico Modular Gapps LİNK

KK üzerine kurunuz.

çok anlamamakla birlikte cyaoemood dan orginal 2.3.6 roma geri dönmüştüm. Telelefonu tekrar rootlayıp recovery mood'dan ana romu zipinden yükledim. failed hatası verdi ancak recovery mood arayüzü değişti, dokunmatik oldu. Ancak şimdi telefon açılırken samsung yazısında kalıyor. Bir şeyleri yanlış yaptım ama neyi :) rom-root işini tam manasıyla henüz kavrayamadım, deniyorum.

wipe yaptım tekrar denedim. tam yukarıdaki mesajı yazarken omni ekrana geldi şu anda açılmasını bekliyorum.
  • Ordic O kullanıcısına yanıt
    Açıldı mı hocam yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkür ederim sorun olmadı yüklemeyi başardım ancak görselleri hoşuma gitsede seriliği göz önünde bulundurup cm10 yükledim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.
    http://www.filedropper.com/jvuBu linki kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 15 Mart 2015; 21:40:50 >
  • iyi günler
    hala galaxy s kullanıyorum.öğrenciyim değiştirme durumum çok zor ve android 2.2 beni çok sıkmaya başladı.çoğu uyguluma telefon sürümüne uygun olmadıgından inmiyor artık.
    ben de Cyanogenmod rom atmaya karar verdim ilk olarak odinle xxjpk uyumlu root attım.
    daha sonra stabil bir Cyanogenmod sürümünü hafıza kartına taşıdım.
    rom manager ile ClockWordMod 2.5.1.2 yükledim son olarak install rom from sd card deyip cm sürümünü flashlarken E: can't open /cache/update.zip(bad)Installation Aborted hatasını aldım.
    telefonu kaybetmemek için titiz davranıyorum zaten birdaha rom atacagımı düşünmüyorum.şimdiden size çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnfds

iyi günler
    hala galaxy s kullanıyorum.öğrenciyim değiştirme durumum çok zor ve android 2.2 beni çok sıkmaya başladı.çoğu uyguluma telefon sürümüne uygun olmadıgından inmiyor artık.
    ben de Cyanogenmod rom atmaya karar verdim ilk olarak odinle xxjpk uyumlu root attım.
    daha sonra stabil bir Cyanogenmod sürümünü hafıza kartına taşıdım.
    rom manager ile ClockWordMod 2.5.1.2 yükledim son olarak install rom from sd card deyip cm sürümünü flashlarken E: can't open /cache/update.zip(bad)Installation Aborted hatasını aldım.
    telefonu kaybetmemek için titiz davranıyorum zaten birdaha rom atacagımı düşünmüyorum.şimdiden size çok teşekkür ediyorum.

merhabalar
    cm nin hangi sürümünü yüklemek istediniz acaba?

recovery modda şuan clockworkmod yüklü sanırsam?

rom olarak omni kitkat öneririm oyun vs oynamıyorsanız omni lollipopda kullanabilirsiniz (pil açısından)

son olarak wipeları yaptığınızdan emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam şu anda mackay rom 4.4.4 ile sorunsuz kullanıyor, çok da memnun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda kullanılabilecek en güzel rom Mackay 4.4.4 ve Slim bean'in son sürümü. bu iki rom tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestiktk -- 10 Kasım 2015; 17:25:02 >
  • majestiktk M kullanıcısına yanıt
    Ben 2. Cihaz olarak CM11 ile kullanıyorum, hala güvenlik güncellemeleri yapılıyor ve makul kullanım deneyimi sunuyor.

• 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.