Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1986. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Köroğlu06

Merhabalar

Nexus 4 telefonum ekranı kırıldığı için emektar Galaxys döndüm.

Cm11 M9 gapps çalışmıyor ama stabil Cm10.2 ye göre bariz daha hızlı.

Gapps Cm10.2 de gayet iyi çalışıyor.

Gapps dosyaları farklı olması lazım. M9'un daha doğrusu CM11'in Gapps dosyaları olduğuna emin olun.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567979 bu linkten indirdim. M9'da çalışan mini gapps dosyası varsa çok iyi olur.Sırf bu yüzden Cm10.2 kullanıyorum
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567979 bu linkten indirdim. M9'da çalışan mini gapps dosyası varsa çok iyi olur.Sırf bu yüzden Cm10.2 kullanıyorum

3 yıldır bu telefonu kullanmıyorum. Uzun bir süredir de telefon belleğinde sanırım bad sektör oluştuğu için ne rom yüklenebiliyor ne de 10 takla atıp yüklense bile telefon açılabiliyor.
    Burası da uzun zamandır sessiz. XDA'da gapps varmı bir bakın. Gooim'den de bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar telefondaki cm yi kaldırıp orjinal rom a döneyim dedim. fakat pit dosyası bulamadım, linkler hotfile idi. I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA için pit linki verebilir misiniz?

Edit: Buldum ; (arayan arkadaslar icin link ekliyorum)http://www.mediafire.com/download/v2rub40k1bvccj4/s1_odin_20100512.pit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 9 Ağustos 2014; 22:20:04 >

• Bu arada kendine, eşine, dostuna S3 lazım olan varsa kendi S3'ümü satıyorum çok temiz cihazdır ve şahsım tarafımdan güvenilir bir şekilde satılmaktadır.

S3 // BEYAZ // Full Paket // Garantili // Tertemiz + 5 Tane Hediye (YOK YOK) !!

http://forum.donanimhaber.com/m_95759551/f_//tm.htm

• Merhaba

Bir yakınıma telefon alacağım.Bütçe 250 Tl.Sadece Facebook a girilecek.Belki ara sırada fotoğraf çekilecek.Oyun film vs önemli değil.wifi çekimi önemli ama.Mesela diğer odadan bağlantı sıkıntısı olmamalı.220 tlye galaxy s buldum bir tane.Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhaba

Bir yakınıma telefon alacağım.Bütçe 250 Tl.Sadece Facebook a girilecek.Belki ara sırada fotoğraf çekilecek.Oyun film vs önemli değil.wifi çekimi önemli ama.Mesela diğer odadan bağlantı sıkıntısı olmamalı.220 tlye galaxy s buldum bir tane.Tavsiye eder misiniz?

Wi-fi konusunda hiç sıkıntı yaşamadım yazdıklarınızı da fazlasıyla karşılar alın bence telefonun herhangi bir sorunu yoksa.
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 linkindeki mini veya microyu deneyebilirsiniz.
    Veya CM11 standart gapps paketinden kurulum öncesi ya da sonrası istemediğiniz uygulamaları silerek minileştirme yapabilirsiniz.
    Uzun süredir bakamadığım için geç bir yanıt oldu ama umarım işinize yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekuy N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • s5'e bilgisayar'dan müzik atıp zil sesi yapmak istiyorum ama mucis dosyasına atsam da zil sesi ekleme bölümünden göremiyorum bi türlü :( nasıl yapıcam yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deryaw_

s5'e bilgisayar'dan müzik atıp zil sesi yapmak istiyorum ama mucis dosyasına atsam da zil sesi ekleme bölümünden göremiyorum bi türlü :( nasıl yapıcam yardım eder misiniz?

Buna S5 konusunda çok daha hızlı ve doğru cevap alabilirdiniz.
    Genel mantık aynı olduğundan, LG G2 Teknik konusunda 1.saydada benim 2.mesajımda da bunun cevabı var. Bu konularda da var da arama yapmanız ve forumun arama sisteminin çalışıyor olması gerekiyor.

• Arkadaslar anne telefonu olarak kullanilacak i9000 ariyorum. Max 200 lira verebilirim o da temiz ve yurtici olmali.Satmak isteyenler pm atsin.

Ayrica whatsapp, facebook, instagram calistirir mi bu modeller?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Arkadaslar anne telefonu olarak kullanilacak i9000 ariyorum. Max 200 lira verebilirim o da temiz ve yurtici olmali.Satmak isteyenler pm atsin.

Ayrica whatsapp, facebook, instagram calistirir mi bu modeller?

Evet

Orj ROM ile sorun yok

Custom rom 4,3 - 4.4. De iyi

• Derteufel kitkat için kernel çıkarmayacak mı? Devil kernelsiz samsung bişeye benzemiyor yahu.

• Arkadaslar stok android yüklü bir galaxy s i9000 cihazda usb mass storage ile telefonu bilgisayara baglayip android vs gibi klasörlerin oldugu yere bir dosya attigimizda dosya 2 gb lik rom bölümüne mi kaydedilmis oluyor yoksa 8gb dan geriye kalan bölüme mi? Yani fotografarin kaydedildigi bölüme mi yoksa uygulamalarin kuruldugu yere mi? Acil cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Arkadaslar stok android yüklü bir galaxy s i9000 cihazda usb mass storage ile telefonu bilgisayara baglayip android vs gibi klasörlerin oldugu yere bir dosya attigimizda dosya 2 gb lik rom bölümüne mi kaydedilmis oluyor yoksa 8gb dan geriye kalan bölüme mi? Yani fotografarin kaydedildigi bölüme mi yoksa uygulamalarin kuruldugu yere mi? Acil cevap verirseniz sevinirim.

System partisyonuna root yapmadan erişmeniz mümkün değil. Root yapsanız da bu partisyonları kurcalamanız doğru olmaz, telefon brick olabilir.
    USB bağlantısıyla ulaşabileceğiniz 2 yer vardır. Dahili hafıza yani 6 küsur GB olan bölümle (sizin deyiminizle çektiğiniz fotoğrafların olduğu bölüm), harici sdkartınız olan External_sd bölümü.

Cevap icin tesekkürler. Peki root olmamis bir telefonda dahili hafizanin icinde android falan gibi klasörlerin gözükmesi mümkün mü? Android, Downloads vs gibi klasörler
  • quote:

Cevap icin tesekkürler. Peki root olmamis bir telefonda dahili hafizanin icinde android falan gibi klasörlerin gözükmesi mümkün mü? Android, Downloads vs gibi klasörler

Onlar normal dahili hafızada bulunması gereken klasörler. Yani 6GB bölümde olan klasörler. Daha onlarca klasör daha da olacaktır. Bir sorun yok.

Tekrar tesekkürler Son bir sorum olacak; uygulamalar root olmamis bir galaxy s icinde 6gb lik bölüme mi yoksa 2gb lik bölümemi kuruluyor?
  • quote:

Tekrar tesekkürler Son bir sorum olacak; uygulamalar root olmamis bir galaxy s icinde 6gb lik bölüme mi yoksa 2gb lik bölümemi kuruluyor?

Android'te uygulamaların hepsi System partisyonuna daha doğrusu Data partisyonuna yüklenir. Yani 2GB olan bölüme.
    Root yapılarak bazı uygulamalar yardımıyla bazı uygulamaların dahili yada harici karta yüklenmesi yada taşınması da sağlanabilir.

• 
Sayfa: önceki 19841985198619871988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.