Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1985. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen daha bu telefonu kullanan arkadaşlar var ama herşeyde olduğu gibi, bunların da ömürleri artık dolmak üzere. Belki haberiniz vardır, belki yoktur, Xiaomi yani sizlerin de aşina olduğu MIUI romunun cihazlarının üreticisi Türkiye'ye geliyor. 2014 yılı içinde girecekleri pazarlar arasında Turkiye'miz de var. www.miuiturkiye.net sitesi resmi fan sitesi olarak tescil edildi. Anakonusu da şurası :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90933579&p=1#90933579
    Yeni telefon almak isteyen arkadaşlar olursa ve bekleyebilirlerse beklemelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 20 Mayıs 2014; 2:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

Hangi supernexusu kurdunuz?https://uk.news.yahoo.com/galaxy-i9000-receives-android-4-4-2-kot49h-111253588.html burdakini bir deneyin tam temizlik yaptıktan sonra (/system dizinini de formatlayıp).

Şuan tekrar yüklemem biraz sıkıntı olabilir ama başka bir yöntem yok mu acaba bir kaç kişi bigmem kelvini flashlayarak felan halletmiş
  • Supernexus bigmem patch içermiyor diye hatırlıyorum. Bigmem patch eskiden 720p video kaydını engellerdi. Yeni MacKay'lerde buda sorun olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Supernexus bigmem patch içermiyor diye hatırlıyorum. Bigmem patch eskiden 720p video kaydını engellerdi. Yeni MacKay'lerde buda sorun olmuyor.

Peki mackay kernel yüklesem düzelirmi video çekmesi
  • benimde elimde Galaxy S vibrant var. telefon hiç açılmıyor,hiçbir tepki vermiyor arkadaşlar.Sizce servise götürsem astarı yüzünden pahalı mı tutar?
  • Sanmıyorum ama denemek acıtmaz. En iyisi hangi supernexusu kurduysanız xda forumuna bir bakın. Aynı sorunu yaşamış veya çözüm konusunda bilgisi olan birileri olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ondorax

Hocam Sizin rom atılamayan Galaxy S için bir çözüm buldum sanırım:http://www.ubenzer.com/dahili-sd-karti-bozulan-samsung-galaxysi-hayata-dondurmek/

Eyvallah. Bugünkü kötü haberlerin üzerine çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Hafta sonu inşallah fırsat bulursam ilk işim bu olacak.

• quote:

Ne demek hocam, Benim için bu cihaz çok şey ifade ediyor, eğer sizin i9000 'i kurtarmaya yardım edebilirsem ne mutlu bana. Benimkini parçalarının ömrünün yettiğince kullanmayı planlıyorum, ancak maalesef power tuşunu anakarta bağlayan flex kablo kopmuş durumda ve telefon 4 seneye yakındır canavar gibi çalışmasına rağmen şuan güç düğmesini bağlayan kablo kopuk olduğu için açamıyorum. Aklıma gelmeyen şey kalmadı ancak bataryası ağzına kadar dolu telefonu güç düğmesi olmadan açamadım. Eğer sizin bildiğiniz bir yol varsa lütfen söyleyin, yedek parçasını bulana kadar idare etse iyi olacak

Cihazın içini hiç hatırlamıyorum. Ancak Power tuşunun 2 kontak ucu vardır. Bir şekilde bu kontak uçları ile anakarta bağlandığı yerdeki uçları birleştirebilirseniz açabilirsiniz.
    Eliniz havya tutuyorsa belki flex kabloyu tamir edebilirsiniz. Son ihtimal olarak ta ebay'de, aliexpress'te falan kabloyu bulabilirsiniz.
  • quote:

dediğiniz parçayı aliexpress 'ten falan bulmuştum Türkiye 'ye gönderim de yapıyorlar alıp kendim takabilirim, Allah 'a şükür elimden geliyor ancak tek bir soru var kafamda; Güvenilir bir site midir?

Aliexpress'ten birkaç kere alışveriş yaptım. Android TV Stick HDMI'dan görüntü vermemeye başladı. ADB ile cihazın açıldığını anlayabiliyor, PC üzerinden screenshot alarak görüntüyü görebiliyor, hatta program çalıştırabiiyordum. Çalıştığını da aldığım screenshotlardan anlayabiliyordum. Adamlarla irtibata geçeyim dedim, aldığım adam kayıplara karıştı. Bir şekilde aylar sonra firmaya ulaştım, defalarca mail attığımı ama hiç cevap verilmediğini, bir seneye yakındır cihazımı kullanamadığımı, yardımcı olmayacaklarsa bilmek istediğimi yazdım, adamı kovduk, biz sizin sorunla ilgileneceğiz, fabrikaya hemen şimdi yazıyoruz falan dediler. Sonra onlardan da bir cevap gelmedi. 78$'a mı ne almıştım, gitti çöpe. Gerçi amacım cihazı onlara gönderip yenisini istemek yada tamir ettirmek değildi. Benim yapabileceğim birşey varsa, fabrikasyon yazılımı v.s. atılabiliyorsa nasıl olacağını öğrenmekti. İnternetten öğrendiklerim yeterli olmamıştı.
    Ayrıca Aliexpress en fazla sahte ürünün satıldığı yerdir. Original v.s. yazsa da nice ürünler hep sahte çıkıyor. Adam yeminler ediyor orjinal diye, gelince tırt. Burada en büyük sorun Paypal gibi bir ödeme sisteminin olmayışı. Eğer o cihazı Paypal ile almış olsaydım paramı geri alırdım. Sanırım şimdilerde Aliexpres'e de buna benzer bir sistem geliştirdiler. O zamanlar (3,5 seneye yakın olmuştur) yoktu. Ama uzun zamandır girmediğim için ayrıtılarını incelemedim.
    Eğer Ebay v.b. sitelerde bulabiliyorsanız oraları daha fazla öneririm. Ayrıca bizim sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelerde de yedek parça satan çok fazla firma var. Bazen yurtdışından almaya değmeyecek fiyatlar olabiliyor.
  • Yeni CM nightly 4.4.3 kitkat'ı Galaxy S kullanımına sundu.

• Merhaba arkadaşlar, sene başında bi arkadaştan baya ucuza s2 aldım. rotlu olduğunu biliyoprum telefonun. Fakat root nasıl kurulur vb. hiçbirşey bilmiyiorum kesinlikle. İki sorum var,

1.) Rootlu telefonda recovery mod olmadığı için nasıl sistem sıfırlanıp baştan kuruluyor?
    2.) Telefonu download moda aldığımda

ODİN MODE{Kırmızı Yazı}
    Product Name:GT-I9100
    Costum Binary Download: YES ( 23 binary )
    Current Kernel:SAMSUNG

yazıyor ve downloading yazıyor. Ben buna bu yüklemeleri nasıl yaparım. Biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8152

Merhaba arkadaşlar, sene başında bi arkadaştan baya ucuza s2 aldım. rotlu olduğunu biliyoprum telefonun. Fakat root nasıl kurulur vb. hiçbirşey bilmiyiorum kesinlikle. İki sorum var,

1.) Rootlu telefonda recovery mod olmadığı için nasıl sistem sıfırlanıp baştan kuruluyor?
    2.) Telefonu download moda aldığımda

ODİN MODE{Kırmızı Yazı}
    Product Name:GT-I9100
    Costum Binary Download: YES ( 23 binary )
    Current Kernel:SAMSUNG

yazıyor ve downloading yazıyor. Ben buna bu yüklemeleri nasıl yaparım. Biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.

Bu sorular yüzlerce kere sorulmuş ve yanıtlanmıştır. Lütfen S2 konusuna giderek ilk sayfaları biraz okuyun. Her ne kadar bizim cihazlarla benzer şekilde yapılsa da kendi konusundan çok daha doğru bilgiler bulabilirsiniz.
    Şimdi cevap yazmaya kalksak sayfalarca yazmamız gerekecek. Çünkü recovery'nin root ile gitmediğinden başlamak gerekecek.

• quote:

Hocam Sizin rom atılamayan Galaxy S için bir çözüm buldum sanırım:http://www.ubenzer.com/dahili-sd-karti-bozulan-samsung-galaxysi-hayata-dondurmek/

Yöntem işe yaramadı. Rom sdkarta yüklenmiyor. Her defasında dahili hafızaya yükleniyor. Dolayısıyla system dosyaları dahili hafızada olduğundan telefon açılmıyor. Aslında paylaşılan pit dosyası ile bizim kullandığımız pit dosyası birebir aynı dosya. MD5 hash'leri aynı. Hal böyleyken, pit dosyası da Partisyon bilgilerini içeren dosya olduğuna göre, nasıl dahili yerine harici karta rom yüklenecek zaten anlamadım.
    XDA'da böyle onlarca konu varmış. Baktığım konulardaki çözümler de benzer. Ama işe yaramıyor. Sdkart bomboş duruyor. Konuların bazıları da 2011 yılından. Aslında bu telefonlarda kronik bir durummuş gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 8 Haziran 2014; 19:31:42 >
  • Ondorax, Eger power tusu size sadece telefonu acabilmek icin lazimsa tusu yaptirmaniza gerek yok...
    Benin suan kullandigim rom hellybean - 20130616 bu rom telefon kapali olsa bile telefonu sarja taktiginda telefonu aciyor.yani power tusuna gerek kalmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 16 gb size yetiyormu,telefonda kasma oluyormu,lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorparnassus

arkadaşlar 16 gb size yetiyormu,telefonda kasma oluyormu,lütfen yardımcı olun

8+8 toplam bellekten mi bahsediyorsunuz? Öyleyse 32 gb kart kullanabilirsiniz. Kasma hangi durumda oluyor? Hangi romu kullanıyorsunuz?
    Bu konular donanım, kullandığınız rom, yazılımlarla ilgili ve ayrıca göreceli bir kavram. Bana yeter, başkasına yetmeyebilir.
    Durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı daha açık belirtirseniz bunlara özel çözüm önerileri alabilme şansınız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctorparnassus

arkadaşlar 16 gb size yetiyormu,telefonda kasma oluyormu,lütfen yardımcı olun

8+8 toplam bellekten mi bahsediyorsunuz? Öyleyse 32 gb kart kullanabilirsiniz. Kasma hangi durumda oluyor? Hangi romu kullanıyorsunuz?
    Bu konular donanım, kullandığınız rom, yazılımlarla ilgili ve ayrıca göreceli bir kavram. Bana yeter, başkasına yetmeyebilir.
    Durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı daha açık belirtirseniz bunlara özel çözüm önerileri alabilme şansınız olur.

en sonunda 32 gb da karar kıldım,sipariş verdim,bakalım inşallah iyi olur,,
  • Arakadaşlar rom kernel v.s çok bilen birisi değilim. 2010 yada 2011 yıllında almış olduğum Samsung Galaxy S telefon hala çalışıyor ve yedek olarak duruyor. Eşimin kullandığı telefon bozulduğu için bir süre galaxy s'i kullanacak ama çok kasıyor. Daha evvel cm rom yüklü idi. Ben bu sefer burda yazılanlardan yola çıkarak CM11 felan yükledim ve telefon gerçekten hızlandı. Ancak google apps yoktu, onlarıda recovery mod'dan yükledim ancak telefon tekrar yavaşladı. Bende şimdi onları kaldırmaya çalışıyorum. Google apps olmadan ancak kullanılabilir oluyor. Bunu nasıl yapabilirim?
  • Ordic O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Geçici bir süre kullanılacaksa ve play store, gmail gerekiyorsa stok 2.3.6 rom kurmanızı öneririm. Eğer play store ve gmail gibi google uygulamaları gerekli değilse cm11 m8 snapshot kurabilirsiniz. Kurduğunuz gapps paketini uninstall etme şansınız yok. Yeni temiz kurulum gerekecek.
    Eğer stok rom kuracaksanız odinle 2.3.6 romu repartition işaretli olarak kurun.
    Eğer cm11 kuracaksanız cwm recoveryde /system klasörünü ve hatta internal sdcardı formatlayıp cm11 m8 kurmanız uygun olur.
    Aslında her durumda stok romu kurup kullanın, beğenmezseniz üzerine cm11 m8 (cf-root ile root yetkisi alıp) kurabilirsiniz.

• Merhabalar

Nexus 4 telefonum ekranı kırıldığı için emektar Galaxys döndüm.

Cm11 M9 gapps çalışmıyor ama stabil Cm10.2 ye göre bariz daha hızlı.

Gapps Cm10.2 de gayet iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.