Şimdi Ara

Samsung Galaxy S: En hızlı Android telefon (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
5
Favori
119.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayk24

arkadaslar benim gps süper calisiyordu,, forumda 2.2 cikti diyen biri var ona uyup güncelleme yaptim telefon 2.2. floye olmadi üstüne de gps bozdu sanirim 1 dakida baglanan gps simdi baglanmiyor.. size tavsiyem orjnal güncelleeme oldugunda kies ile güncelleyin böyle lerine uyup acele etmeyin telin icine etti sarz bile sapitti bazen cok iyi gidiyor bazen hic dokunmadan 8 saatte bitiyo

Terbiyenizi bozmayın. Ben sizden özür beklerken siz, biri diye böyleleri diye bahsediyorsunuz. Kendi beceriksizliğinizi niçin başkalarının üzerine atıyorsunuz? Kaç kişi yükledi onların cihazlarına birşey olmadı da sizinkine niçin oldu? Ayrıca siz zaten froyo'yu yükleyemedinizki. Kendiniz yazdınız hala 2.1 yazıyor diye. Beni yalancılıkla suçladığınızda froyo 2.2 olduğunun resimlerini koyunca cevap bile vermediniz. Yazılımdaki sorunlardan bana ne. Benmi yazdım? Sadece haber verdim. Ayrıca unuttuğunuz bir nokta, bu rom da KIES ile yüklendi. Diğer arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Beğenmeyen herkes başka rom yükledi. Sizde başka rom yükletin. Bir daha da benim önerilerime kulak asmayın. Verdiğim haberleri okumayın ve yorum yapmayın.

Bu işlerde yeni arkadaşlara tavsiyem her çıkan rom'u hemen yüklemeyin. Biraz bekleyin. Yükleyebilen arkadaşların fikirlerini görüp ondan sonra yükleyin. Bu KIES'ten bile olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

quote:

Orijinalden alıntı: rel@x

quote:

Pil çok sorunlu,1 gün bile gitmiyor şu anda.ilerde artar mı bilmem ama kesinlikle önemli bir problem

HTC HD2 kullanırken hatta kullanamazken 8 saatte bitiyordu pil.
    Galaxy S'e geçtiğimden beri çok rahatım...
    elimden hiç düşmeyen Galaxy S gün içinde yaklaşık 150 dakika konuşmama, internete girmeme, video çekmeme, video izlememe, twitter, facebook ve daha bir çok şey yapmama rağmen 24 saat gidiyor...

sırrı nedir peki?

Ayarlardan Mobil ağl bağlantı şeklini GSM yaparak 3G yi kapatırsanız 1,5 gün bile gidiyor. Ama 3G açıkken 10 saat sonra tekrar şarj etmek gerekiyor.

• yalanmi söylücez kardesim senin dedigi aynnen uyguladim aynen senin dediklerin yazdi güncellendi numarasi da degisti ama 2,2, yazmiyo ve floye olmadi menü de ayni sadece bi kac sey eklendi ve degisti ama calisan gps uctu bunu söylim 30 saniye de baglaniyordu deneme yaptim simdi baglanmiyor .... sarz yogun kullanimla 6 yada 7 saaat gidiyordu ..... simdi tam sapitti bi gün gayet normal dusuyor bi gun hizli bitiyo hele hele böyle birsey görmedim fulll sarz la arka plandaki herseyi kapatmistim aksama kadar yaklasik 10 saatte durdugu yerde % 15 kaldi düsünün yani bunlar bu güncelleme ile olustu
  • quote:

quote:

quote:

Pil çok sorunlu,1 gün bile gitmiyor şu anda.ilerde artar mı bilmem ama kesinlikle önemli bir problem

elimden hiç düşmeyen Galaxy S gün içinde yaklaşık 150 dakika konuşmama, internete girmeme, video çekmeme, video izlememe, twitter, facebook ve daha bir çok şey yapmama rağmen 24 saat gidiyor...

sırrı nedir peki?

sırrı senin bataryanın bayat, onunkinin ise taze olması

• quote:

quote:

quote:

sırrı nedir peki?

app killer kulan

• Samsungun telefonlarını pek sevmem ama bu telefon bayağı güzelmiş.Her özellik var ama bu kadarda para verilmez bir telefona

Ya da siz şimdi alın bana 2011 de kelepir fiyata 2. el olarak satın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayk24

yalanmi söylücez kardesim senin dedigi aynnen uyguladim aynen senin dediklerin yazdi güncellendi numarasi da degisti ama 2,2, yazmiyo ve floye olmadi menü de ayni sadece bi kac sey eklendi ve degisti ama calisan gps uctu bunu söylim 30 saniye de baglaniyordu deneme yaptim simdi baglanmiyor .... sarz yogun kullanimla 6 yada 7 saaat gidiyordu ..... simdi tam sapitti bi gün gayet normal dusuyor bi gun hizli bitiyo hele hele böyle birsey görmedim fulll sarz la arka plandaki herseyi kapatmistim aksama kadar yaklasik 10 saatte durdugu yerde % 15 kaldi düsünün yani bunlar bu güncelleme ile olustu

ben diğer arkadaşlara rahatsızlık vermemek ve en önemlisi büyüklerimizin öğüdünü tutmak üzere susuyorum. Sizin birde göz doktoruna ihtiyacınız var. Kusura bakmayın bu konuda yardımcı olamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

quote:

quote:

sırrı nedir peki?

app killer kulan

Markete giremiyorum ki düzgün bir app indireyim

• netten paket halinde güzel uygulamalar var,onları indirebilirsin...
  • İphone 4 ile samsung galaxy s arasındaki farklar;

İphone;
    program sayısı çok fazla.
    Kamerası sarı renkte çekiyor diyorlardı ama o sorunu saymazsak kamera flashı var
    retine ekranı var

Samsung ;
    Program sayısı iostaki kadar olmasada yeterince fazla.
    super amoled ekranı var.
    Kamera flashı yok.
    4 inç ekranı var.

Bana göre flashının olup olmaması önemli değil.Ekranın büyüklüğü önemli video seyrederken oyun oynarken çok faydası oluyor.
    Ve de fiyatı 1400 tl uygulama sayısı daha fazla kamera flashı var diye 300 400 TL fazla veremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisemih

İphone 4 ile samsung galaxy s arasındaki farklar;

İphone;
    Kamerası sarı renkte çekiyor diyorlardı ama o sorunu saymazsak kamera flashı var
    retine ekranı var

Samsung ;
    super amoled ekranı var.
    Kamera flashı yok.
    4 inç ekranı var.

Bana göre flashının olup olmaması önemli değil.Ekranın büyüklüğü önemli video seyrederken oyun oynarken çok faydası oluyor.
    Ve de fiyatı 1400 tl uygulama sayısı daha fazla kamera flashı var diye 300 400 TL fazla veremem.

Zaten led flaşı bir kalemde geçmek gerek. Bence led flaş'ın olması artı olarak yazılamayacak bir durum, hiçbir işe yaramıyor çünkü. Ha xenon flaş olsa başımla beraber...
    Bende 2 aydır SGS kullanıyorum. 4" Super Amoled ekran gibisi yok, bravo Samsung'a...

• quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

İphone;
    retine ekranı var

Samsung ;
    super amoled ekranı var.
    Kamera flashı yok.
    4 inç ekranı var.

Zaten led flaşı bir kalemde geçmek gerek. Bence led flaş'ın olması artı olarak yazılamayacak bir durum, hiçbir işe yaramıyor çünkü. Ha xenon flaş olsa başımla beraber...
    Bende 2 aydır SGS kullanıyorum. 4" Super Amoled ekran gibisi yok, bravo Samsung'a...

Kıskandım sizi valla.. Vatan computer'da elime aldım , çok hafif ve hayran kaldım.. Para olmayınca power tuşuna basamıyorsun ama..

• Markete giremeyenler internetten apk uzantılı uygulama indirebilirler. İlla marketten almanız şart değil.
  • marketen parayla satın alınabiliyor mu ? bende ancak bedavaları gösteriyor
  • arkadaslar benim tel 2 aydir kullamiyorum bazen sarz dolu olsa bile bu aralar kendini yeniden baslatiyor .. özellikle geceleri denk geldim bu hafta olmaya basladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

marketen parayla satın alınabiliyor mu ? bende ancak bedavaları gösteriyor

Ücretli olan ve bazı ücretsiz uygulamaları markette bulabilmek ve yükleyebilmek için market sahibini kandırmak gerekiyor. Kandırmak için de bir programa ihtiyaç var. Merketaccess. Forumun arama özelliğini kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

quote:

quote:

quote:

sırrı nedir peki?

Ayarlardan Mobil ağl bağlantı şeklini GSM yaparak 3G yi kapatırsanız 1,5 gün bile gidiyor. Ama 3G açıkken 10 saat sonra tekrar şarj etmek gerekiyor.

Tüm bunları yaparken 3G açık... bu sabah yaptığım test sonuçlarına göre 30 saat bekleme süresi içinde 120 dakika konuşma süresi vardı... HD2 den sonra Galaxy S'in pili benim için yeterince verimli...

• rootlamayla ilgili ayrıntılı bilg veren site var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

quote:

İphone;
    retine ekranı var

Samsung ;
    super amoled ekranı var.
    Kamera flashı yok.
    4 inç ekranı var.

Bende alacağımda şu 3 tuş sorunu ve beyaz yerleri mavimsi göstermesi nedeniyle şuan beklemedeyim.

• arkadaşlar 2 senlik hero kullanıcısı olarak samsung galxy s satın almıştım turkcellden. ancak iki hafta içindeki karşılaştığım sorunlar beni en nihayetinde zararına bu telefonu satmaya zorladı. Süper bir ekran netliğine sahip olmasına rağmen, 3 tuş sorunu, sürekli olarak arama yapamıyacak şekilde kitleniyor olması. markete başka kaynaklardan ulaşıyor olmak. belliki rom vs. sıkıntı olacaktı. Ayrıca arama menüsündeki
    tuşlar kısmının ve history bilgisinin ayrı ayrı kısımlarda gözükmesi bir htc hero kullanıcısı olarak beni yordu. htc hero da karşı taraf telefonu yanıtladığında tel titrerdi. bunda ses çıkartıyor tabi duyabilirseniz. kullaklıkların biri çalışmıyor bekle güncelleme gelsin. heroda facebook fotograflarını galerinin içinde dilediğince görüntülerden galaxy de böle bir özellik yok. ama en önemlisi benim için kitlenme sorunuydu. alacak arkadaşlara yinede tavsiyem alacaksanız 3 tuş sorunlu alıp, kendilerini yormasınalar. bu telefonun distiribitör çıkışı 945 tl bilginiz olsun. 1200 liradan fazla parçalanmayın derim.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.