Şimdi Ara

Samsung Galaxy S: En hızlı Android telefon (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
5
Favori
119.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar cihazı daha almamış biri için TR'den özel ithalat kayıtlı cihaz için kaç para verilir?
  • Galaxy S'te android markete bağlanılabiliyor mu cevap verirseniz çok sevinirim ben de almak üzereyim ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • Maillerdeki karakter sorununu çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

arkadaşlar cihazı daha almamış biri için TR'den özel ithalat kayıtlı cihaz için kaç para verilir?

1200 TL fiyat biçiyorlarki bence gidip Turkcellden garantili almak daha mantıklıki ben öyle yaptım :D

arkadaş cihazı Turkcell'de 1475 TL fiyatla satılırken 1000TL'ye satışa çıkardım açılmamış kutusunda cihaz 2 ay satmayı denedim alan olmadı neymiş bizim milletimizdeki bu garanti merakı anlayamadım...
  • Ber iletişim yazısını gördüğüm bir şeyi kesinlikle almam. Garantiye o kadar kargo parası ödeyerek gönderiyorum ama saçma sapan sebeplerden dolayı telefonunuz garanti kapsamı dışındadır dediler. 1 1,5 yıllık telefon daha. aradığımdada almasaydınız kardeşim demeleri artık beni çileden çıkarttı. Uzak durun arkadaşlar gidin bildiğiniz markaları alın. Ber iletişimle alakalı hiç bir şey almayın. HEPİNİZE İYİ GÜNLER
  • Benim sormak istedigim konu aslinda kisaca soyle.

1 haftadir niyetlendim bu telefonu almaya.. ancak 1 haftadir hergun forumlari okuyorum, bi yandan 3 tus problemi diyorlar, bi yandan 2.2 cikti ama 3 tus duzelmedi, yaparken telefon brick oldu vs..

1. Eger turkcelden bugun alsam SGS; 3 tus problemi olacak degil mi?

2. Turkcellden aldigimi 2.2 update etsem edebiliyormuyum.. ettigimde sikinti problem oluyor mu? diger yandan 3 tus problemi bu 2.2. de de devam ediyor mu

3. 2.2 versiyonunda android market dedikleri yerden uygulama program download etme imkani taniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twomen

Benim sormak istedigim konu aslinda kisaca soyle.

1 haftadir niyetlendim bu telefonu almaya.. ancak 1 haftadir hergun forumlari okuyorum, bi yandan 3 tus problemi diyorlar, bi yandan 2.2 cikti ama 3 tus duzelmedi, yaparken telefon brick oldu vs..

1. Eger turkcelden bugun alsam SGS; 3 tus problemi olacak degil mi?

2. Turkcellden aldigimi 2.2 update etsem edebiliyormuyum.. ettigimde sikinti problem oluyor mu? diger yandan 3 tus problemi bu 2.2. de de devam ediyor mu

3. 2.2 versiyonunda android market dedikleri yerden uygulama program download etme imkani taniyor mu?

1.- Son satılan telefonlarda genelde 3 tuş sorunu yok. Deneyerek almak en iyisi.

2.- Henüz Türkiye için resmi olarak 2.2 çıkmadı. Bu ay çıkması bekleniyor ama bence aralığın sonunu bulabilir. Şu anda bizim yüklediklerimiz Avrupa ülkeleri için çıkmış olan JPA ve JPO sürümleri. Bunları yükleyince garantinizin bozulduğunu söylememe gerek yok sanırım. Henüz sürüm çıkmadığı için 3 tuş sorununun devam edip etmeyeceği henüz meçhul.

3.- Android market maalesef Turkcell Rom'larda kısıtlı. Yeni çıkacak olan 2.2 de de bu durum devam edecektir. Çünkü bu durum Samsung veya Turkcell ile ilgili değil, Google ile Türkiye arasında olan bir sorundur. Elbetteki bizim yüklediğimiz rom'lar Türkiye için olmadığından Market te kullanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Teknoloji geliştikçe her şey küçülüyor, bi' telefonlar küçülemedi.

bide ekran kartları
  • biraz hantal kalıyor rakiplerinin yanında.Yine de çok sağlam ve karizma bir telefon
  • komik valla hantal kalmak falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

biraz hantal kalıyor rakiplerinin yanında.Yine de çok sağlam ve karizma bir telefon

Karizma Iphone'a yakışır. Başka bir özelliği de yok zaten. Jobs bile itiraf etmiş.
    Bizim için önemli olan işlevi. Bu da SGS'de yeterince var zaten.
  • şöle bi sorun çıktı daha dün wifi ile evdeki nete bağlanabiliyodum ama bugün ip adresi alınıyor diyo sonra bağlantı kesildi yazıyo... nasıl bir sorundur çözemedim bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

şöle bi sorun çıktı daha dün wifi ile evdeki nete bağlanabiliyodum ama bugün ip adresi alınıyor diyo sonra bağlantı kesildi yazıyo... nasıl bir sorundur çözemedim bilen varmı ??

bendede aynı sorun var nasıl çözülebilir acaba?
  • o dönem bu haber hiç ilgi çekmemiş
  • Vay be 4" telefona herkes çok büyük demiş. Bugünkü standart ise 6-6.5" 19:9 ekranlar ve 7" 20:9a doğru gidiyoruz.
    Kim bilebilirdi ki 1 sene sonra çıkacak olan Galaxy Note'un büyük ekranları sevdirip olayları değiştireceğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 27 Mart 2020; 14:54:8 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.