Şimdi Ara

Samsung Galaxy S: En hızlı Android telefon (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
5
Favori
119.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deliorman2010

quote:

Arkadaşlar ben de dün turkcell garantili aldım telefonu.
    Bir sorum olacak.android market ve youtube yok uygulamalarda.nasıl yüklerim?

güle güle kullan

nasil android market yok mu? basari veya telpa gibi secenegimiz var mi? bende ctesi gıunu alacagim

Teşekkür ederim.samsung android market var, onda da toplam 10 tane uygulama seçeneği ya var ya yok.
    Ben telpa dan aldım, başarı var mi bilmiyorum.
    Pazar günü 2.2 sürümünü yiyeceğim yükleyecegim bakalım.
    Android market hakkında bilgisi olan varsa çok
    Minnettar olurum
  • çok pahallı
  • turkcell den alanların hepsinde market sorunu var mı yoksa Türkiye ye gelenlerin hepsinde durum aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolume

turkcell den alanların hepsinde market sorunu var mı yoksa Türkiye ye gelenlerin hepsinde durum aynı mı?

turkcellden alınanlarda sorun yok, turkcell kendi rom yapmış onu yüklemiş. telefon acılırken bile turkcell müzigi çalıyor zaten.android market yok yerine samsung android market diye birşey war ancak başarı ya baglanıyor site olarak ve 10 uygulama falan var.youtube uygulamasını da kaldırmıslar.

çözüm custom rom yuklemek. bende turkcellden aldım aldıgım gun dayanamayip turkcell romunu sildim. sorunsuz kullanıyorum suanda.market te cok guzel calısıyor youtubede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolume

turkcell den alanların hepsinde market sorunu var mı yoksa Türkiye ye gelenlerin hepsinde durum aynı mı?

turkcellden alınanlarda sorun yok, turkcell kendi rom yapmış onu yüklemiş. telefon acılırken bile turkcell müzigi çalıyor zaten.android market yok yerine samsung android market diye birşey war ancak başarı ya baglanıyor site olarak ve 10 uygulama falan var.youtube uygulamasını da kaldırmıslar.

çözüm custom rom yuklemek. bende turkcellden aldım aldıgım gun dayanamayip turkcell romunu sildim. sorunsuz kullanıyorum suanda.market te cok guzel calısıyor youtubede.

Çok teşekkürler

• quote:

hocam cok cahilce bir soru olabilir..herkesden ozur dileirm turkcell romu sildikten sonra custom rom u nerden yukleyecez tekrardan ozur dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliorman2010

quote:

hocam cok cahilce bir soru olabilir..herkesden ozur dileirm turkcell romu sildikten sonra custom rom u nerden yukleyecez tekrardan ozur dilerim

http://forum.donanimhaber.com/m_42578899/tm.htm
  • arkadaslar benim gps süper calisiyordu,, forumda 2.2 cikti diyen biri var ona uyup güncelleme yaptim telefon 2.2. floye olmadi üstüne de gps bozdu sanirim 1 dakida baglanan gps simdi baglanmiyor.. size tavsiyem orjnal güncelleeme oldugunda kies ile güncelleyin böyle lerine uyup acele etmeyin telin icine etti sarz bile sapitti bazen cok iyi gidiyor bazen hic dokunmadan 8 saatte bitiyo
  • foxmulder tesekkurler
  • Turkcell telefonu piyasaya sürdügünden beri ben internete cıkaıyorum data alış verişi yapmıyor telefon. Daha once hic bir sorun yoktu fakat 2 gundur internet çalışmıyor.. anlamadım gitti adamlar kendi romu dısında rom yuklu telefonlara hizmet mi vermiyorlar nedir ?
    boyle bişi olabilirmi yani saçma bi tanı ama ne yaptıysam nete cıkaramadım telefonu.. vodafone hatta baglayıp deniyecem birde eger onunla cıkarsa turkcell
  • Arkadaslar haftaya ingiltereden bir tanıdık gelecek,bana bir Galaxy S getirse burada sorunsuz kullanabilir miyim, güncelleme veya başka bir konuda sıkıntı yaşar mıyım?
  • Ben ingiltereden aldım.Hiçbir problem yasamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chyrsophilax

Turkcell telefonu piyasaya sürdügünden beri ben internete cıkaıyorum data alış verişi yapmıyor telefon. Daha once hic bir sorun yoktu fakat 2 gundur internet çalışmıyor.. anlamadım gitti adamlar kendi romu dısında rom yuklu telefonlara hizmet mi vermiyorlar nedir ?
    boyle bişi olabilirmi yani saçma bi tanı ama ne yaptıysam nete cıkaramadım telefonu.. vodafone hatta baglayıp deniyecem birde eger onunla cıkarsa turkcell

turkcell sizin rom degiştirdiginizi nerden anlıycak ya yapmayın her operatörün belli ayarları vardır 3g internet ve mms için. telefonu aldıgımızda bunlar hazır geliyordu. ama yüklediginiz romda bu ayarlar olmadigi için 3g olarak baglanamıyorsunuzdur internete. bu ayarlar oldukca basit. daha önce forumda defalarca verildi. biraz bakarsanız gorursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: Chyrsophilax

Turkcell telefonu piyasaya sürdügünden beri ben internete cıkaıyorum data alış verişi yapmıyor telefon. Daha once hic bir sorun yoktu fakat 2 gundur internet çalışmıyor.. anlamadım gitti adamlar kendi romu dısında rom yuklu telefonlara hizmet mi vermiyorlar nedir ?

turkcell sizin rom degiştirdiginizi nerden anlıycak ya yapmayın her operatörün belli ayarları vardır 3g internet ve mms için. telefonu aldıgımızda bunlar hazır geliyordu. ama yüklediginiz romda bu ayarlar olmadigi için 3g olarak baglanamıyorsunuzdur internete. bu ayarlar oldukca basit. daha önce forumda defalarca verildi. biraz bakarsanız gorursunuz.

Ben turkcellden almadım zaten telefonu, bendeki rom orjinal romu. 2 ay oluyo telefonu alalı forumdaki ilk galaxy s alanlardan biriyim bahsetiginiz ayarları biliyorum yani, telefonu aldığımda nette çok araştırdım kimse bilmiyordu ozman operatorlerde destek vermiodu telefon tr de yok diye. (belkide foruma ben yazmısımdır :) Demek istedigim tcell satısa baslayınca telefon nete girmemeye basladı garip bir şekilde onu soyluyordum.. Fakat baska hatla denedim çalışıyor telefonda sorun yok. Çaılşmayan hattı baska telefona takınca oda çalışıyor ilginc bir şekilde ama galaxy s'e takınca net çalışmıyor müsteri hizmetlerini aradım çözum bulamadılar ilk defa boyle bir şey goruyoruz dediler Garip bir durum anlıyacağınız. Turkcell shop'a gidip kartı değiştiricem bakalım sorun çözülecekmi

• Pil çok sorunlu,1 gün bile gitmiyor şu anda.ilerde artar mı bilmem ama kesinlikle önemli bir problem
  • Arkadaslar bu cihaz icin 2.2 surumunun orjinali cikmadi deyilmi?
    Ben iki gundur deniyorum cihaz bi turlu volume+home+power ile download moduna gecmiyor.Desteginizi rica edebilirmiyim.Eger anlasilabilir bir 2.2 surumu guncellemesi varsa. hangi siteden nasil yapicaz.Kies bu cihaz guncellenemez diyor.Lutfen yardim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzalo

Arkadaslar bu cihaz icin 2.2 surumunun orjinali cikmadi deyilmi?
    Ben iki gundur deniyorum cihaz bi turlu volume+home+power ile download moduna gecmiyor.Desteginizi rica edebilirmiyim.Eger anlasilabilir bir 2.2 surumu guncellemesi varsa. hangi siteden nasil yapicaz.Kies bu cihaz guncellenemez diyor.Lutfen yardim.

Hayır henüz çıkmadı. Resmi sürümü beklemekte fayda var. Şu an ortalıkta dolananlar beta halleri.
  • Cevabin icin tesekkur ederim igtx. Resmi rom ciktiginda hemen forumda bilgilendirmesini paylasiriz o zaman.SUPER GALAXY S
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

Pil çok sorunlu,1 gün bile gitmiyor şu anda.ilerde artar mı bilmem ama kesinlikle önemli bir problem

HTC HD2 kullanırken hatta kullanamazken 8 saatte bitiyordu pil.
    Galaxy S'e geçtiğimden beri çok rahatım...
    elimden hiç düşmeyen Galaxy S gün içinde yaklaşık 150 dakika konuşmama, internete girmeme, video çekmeme, video izlememe, twitter, facebook ve daha bir çok şey yapmama rağmen 24 saat gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rel@x

quote:

Orijinalden alıntı: FoxMulder

Pil çok sorunlu,1 gün bile gitmiyor şu anda.ilerde artar mı bilmem ama kesinlikle önemli bir problem

HTC HD2 kullanırken hatta kullanamazken 8 saatte bitiyordu pil.
    Galaxy S'e geçtiğimden beri çok rahatım...
    elimden hiç düşmeyen Galaxy S gün içinde yaklaşık 150 dakika konuşmama, internete girmeme, video çekmeme, video izlememe, twitter, facebook ve daha bir çok şey yapmama rağmen 24 saat gidiyor...

sırrı nedir peki?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.