Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II vs Apple Iphone 4s drop test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu videoya fake diyenler yada ''kırılsın parasıyla değilmi bir tane daha alırım sonuçta apple'' diyenler olacaktır bu bir gerçek Onları bu acı gerçekle baş başa bırakalım

Ha birde konudaki ''iphone daha ağır ondan olmuş'' ve ''iphone'un ekran daha önde'' ''ekranı patlasada iphone un malzeme kalitesi daha iyi'' ''iphone plastik diğeri cam'' yorumları gece gece iyi güldürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Ekim 2011; 2:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bu videoya fake diyenler yada ''kırılsın parasıyla değilmi bir tane daha alırım sonuçta apple'' diyenler olacaktır bu bir gerçek Onları bu acı gerçekle baş başa bırakalım

Ha birde konudaki ''iphone daha ağır ondan olmuş'' ve ''iphone'un ekran daha önde'' ''ekranı patlasada iphone un malzeme kalitesi daha iyi'' ''iphone plastik diğeri cam'' yorumları gece gece iyi güldürdü.

adamlar yolu bulmuşlar sonuçta o kırılan camlardan da para kazanıyorlar

helal olsun elmaya, ne ticaret zekası var bu adamların telefonu sattıktan sonra bile para kazanmasını biliyorlar

• Samsung düşme ve çarpmada başarılı olduğu bu video ile kanıtlandı.
    I phone ile s2 kullanılan malzeme açısından farklı ama ı phone da gorilla glass denilen cam kullanılmış. aynı cam samsungta da kullanılmış ama ı phone camı çatlarken samsung çatlamıyor. işte bu tasarımın özelliği. appleda cam kasayla bütün, samsungta ise ekranın yanındaki metal şerit çıkıntısı ekranı direk darbelerden koruyor ve böylece cam çatlamıyor. appledaki gibi kasaya sıfır bir tasarım olsaydı samsungun da camı çatlardı. Zira ı phone düşmeden sonra bile ekran ışığı çalışıyor. Tüm fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını bilemioruz keike gsterselerdi. Ama 2bin lira verdiğim bir telefonun daha ilk düşmede böyle kötü bir görünüme kavuşması beni cihazdan acayip soğuturdu

Ayrıca ı phoneda hem önde hem de arkada cam kullanılmış ve bu kasaya sıfır dizayn edilmiş. Bu tasarım anlayışı ile çatlaması gayet doğal. dediğim gibi samsungtaki çıkıntı darbelere karşı ekran camını koruyor ve sert plastik arka kapak sayesinde düşmelerede çok daha az hasarla darbeyi abzorbe ediyor samsung

• iphone 4 çok arızalı kronik arızalar

zil sesi ve mikrofon sesi.. Dogubank taraflarında camlarda yazıyorlar ip4 zil entegresi geldi diye :)
  • hala iphone için sağlam ve sgs2 için dandik kasası var diyenlere gülüyorum
  • Tamam kasa olarak bu testte samsung daha iyi gozukuyor ama bu test sonucunda donanimsal olarak hangi telefon daha az zarara ugramistir kimse deginmemis.iphone dokunmatigi ve donanimi filan daha gucludur ve uzun omurludur.s2 in o dusmelerden sonra eskisi gibi kusursuz caliscagini pek sanmiyorum ama iphone.da bir sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi, öyledir 'filan'. Hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

Tamam kasa olarak bu testte samsung daha iyi gozukuyor ama bu test sonucunda donanimsal olarak hangi telefon daha az zarara ugramistir kimse deginmemis.iphone dokunmatigi ve donanimi filan daha gucludur ve uzun omurludur.s2 in o dusmelerden sonra eskisi gibi kusursuz caliscagini pek sanmiyorum ama iphone.da bir sorun olmaz

He he öyle öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

quote:

Tamam kasa olarak bu testte samsung daha iyi gozukuyor ama bu test sonucunda donanimsal olarak hangi telefon daha az zarara ugramistir kimse deginmemis.iphone dokunmatigi ve donanimi filan daha gucludur ve uzun omurludur.s2 in o dusmelerden sonra eskisi gibi kusursuz caliscagini pek sanmiyorum ama iphone.da bir sorun olmaz

He he öyle öyle...

Birilerinin zoruna gitti galiba

• quote:

quote:

quote:

He he öyle öyle...

Böyle komik yorumlar yapıp kendinize güldürmeyin. On camı paramparça olan bir telefonun dokunmatigi çalışırmi, çalışsa kullanılir mi, böyle paramparça ekranlı bir telefonu kullanan bir zeka özürlü gördunuzmu çevrenizde. Telefon pert olmuş siz hala kullanılır diyorsunuz fanboy lar bile ses çıkarmıyorken. Telefonunuz problemli çıkmış olabilir, bu her Samsung telefona b.k atmayı gerektirmez, benim Galaxy s2 muhteşem çalışıyor bahsedilen problemlerin hic biri yok, bunlarda genel problemler değil. Telefonunuz problemli çıkmış olabilir servise verip yaptıracaksanız.

Kolay gelsin

• geçen hafta bu testi izledikten sonra iphone 4 ümü sgs 2 ile değiştirdim; tabi tek sebep bu değildi ama son kararımı vermemde etkili oldu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

quote:

He he öyle öyle...

Böyle komik yorumlar yapıp kendinize güldürmeyin. On camı paramparça olan bir telefonun dokunmatigi çalışırmi, çalışsa kullanılir mi, böyle paramparça ekranlı bir telefonu kullanan bir zeka özürlü gördunuzmu çevrenizde. Telefon pert olmuş siz hala kullanılır diyorsunuz fanboy lar bile ses çıkarmıyorken. Telefonunuz problemli çıkmış olabilir, bu her Samsung telefona b.k atmayı gerektirmez, benim Galaxy s2 muhteşem çalışıyor bahsedilen problemlerin hic biri yok, bunlarda genel problemler değil. Telefonunuz problemli çıkmış olabilir servise verip yaptıracaksanız.

Kolay gelsin

"paramparça ekranlı bir telefonu kullanan bir zeka özürlü gördunuzmu çevrenizde"

sizin tabiriniz ile zeka özürlü bu kişilerden gördüm. hem 1 degil 2 tane;

1-ünlü bir markanın marka yöneticisi; iphone 1gen i ilk çıktığından yurtdışından getirtmişti. defalarca yere düşürdüğüne şait oldum.
    En son ekranın kapasitif tarafınıda kırdı. Ve bu şekilde uzun süre bu cihazı kullandı.
    2-Acer liquid kullanan arkadaşım aleti çalışırken yere düşürmüş. Ekranın kapasitif tarafı bayağı dağılmıştı. BU şekilde 3-4 ay kullandı. Sonunda cihaza farklı güçte sarj cihazı takınca boarduda bozdu.

• S2 nin ekran camı Gorilla Glass olduğu için zor çizilip kırılıyor.. iphone laradn gorilla glass yok.. çizilmiyor onlarda ama çabuk kırılabiliyorlar.. düşürmemek lazım valla hassas alet.
  • apple işi biliyor , önce adama 2000 Tl 'ye telefon aldırttıyor , sonra da camdan bir telefon veriyor, bakın cam daha sağlıklı diye , ondan sonra
    bir düşmede telefon tuz buz oluyor . sonra git yenisini al , vay uyanıklar vay , buna kanan insanları da uyarıyorum , yarın apple daha kaliteli
    diye özel bir malzemeden bir telefon yapar , bu en kalitelisi der , ama tek kusuru vardır , bu da sarsıntıda bile dağılıyordur , ama boşver onların
    sirisi var.
  • quote:

Sağlam güldüm :D

Samsung Galaxy S II vs Apple Iphone 4s drop test

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

S2 nin ekran camı Gorilla Glass olduğu için zor çizilip kırılıyor.. iphone laradn gorilla glass yok.. çizilmiyor onlarda ama çabuk kırılabiliyorlar.. düşürmemek lazım valla hassas alet.

Profilindeki telefona bakın

Cep Telefonlarınız NOKIA 5800 XM C6 CFW
  • iyiki s2 almışım ayfon kıçı başı dağıtmış videoda bir ayfon ayfon deyip duruyorlar
  • quote:

S2 nin ekran camı Gorilla Glass olduğu için zor çizilip kırılıyor.. iphone laradn gorilla glass yok.. çizilmiyor onlarda ama çabuk kırılabiliyorlar.. düşürmemek lazım valla hassas alet.

Türkiye'de satılan S2'lerde Gorilla Glass olmadığını belirtmek isterim. Onun için bu testlerdeki sonucu Türkiye telefonlarına da yansıtmamak lazım
    http://forum.donanimhaber.com/m_56554585/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

zuhaaaa biri şunu ....... la iphoncular şaka gibi adamlar apple alan bi adamın ıq'su 90 geçemez satanınki geçer %50 karla satıyo çünkü hadi apple sempatizanı bi yönetici beni uzaklaştırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

quote:

Türkiye'de satılan S2'lerde Gorilla Glass olmadığını belirtmek isterim. Onun için bu testlerdeki sonucu Türkiye telefonlarına da yansıtmamak lazım
    http://forum.donanimhaber.com/m_56554585/mpage_1/key_/tm.htm

GG var her GT-i9100 de.. o konuyuda biliyorum ayrı muamma adamlar daha sattıkları ürünün özelliklerini bile iblmiyorlar ya da garantiden yırtsınlar diye öyle birşey saçmalamışlar.. zira GG ne kırılmaz nede çizilmez bir camdır ama millet bunu anlamıyor.. işin gerçeği bunalr zor kırılan ve çizilen camlardır.. 2 hafta oldu kullanıyorum tek micro çizi kbile yok.. bu ardaa kılıf koruma hikaye bunlar..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.