Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecan dorukda :p Bakalım teknik özellikler ve tasarım nasıl olucak, şüphem yok etkileyici şık ve albenili olacağından ama.. bekliyip görücez :)
  • Geri sayım ne zaman yapacağız...
  • Daha Samsung cihazı tanıtacak, cihaz Türkiye'ye gelecek, fiyatı uygun mu olacak, 2000 mi olacak, 4 Cortex A9 mu olacak, 2 Cortex A15 mi olacak, 1 GB mı yoksa üstü mü ram olacak, cak, cek yani.
  • Bence küçük MAVİ damla SIII ü, Büyük MAVİ damla Galaxy Tab 11.6 yı diğeride Tablet telefon karışımı bişey olabilir :D

Not: Galiba çok hayalperestim.
  • Ben 4.3inç i bile zor kullanıyorum s2 sahibiyim bu arada.En ideal ekran 4inç bence yüksek bir çözünürlük ile gelecek ama 4.3 inç in üstüne çıkılmamalıydı
  • Bugün kendime HTC One X alacaktım fakat, bu haberi okuduktan sonra beklemeye karar verdim. 4.65 319ppi ekran zaten muhteşem, birde güçlü işlemci ve 1GB üzeri RAM gelirse hemen alacağım.
  • Bazı arkakadaşlar hala telefonun boyutunun s2 ye göre çok büyük olacağını ve kullanımının pratik olamyacağını sanıyor. Yav bu telefon uçtan uca ekran olacak. Yani ya s2 boyutunda olur yada s2 den çok azıcık mm bazında büyük olur. Ama s2 den ince olacağı kesin. Önemli olan bataryası ne olacak nasıl olacak. Bu kadar ince bir telefon bataryadan dolayı sınıfta kalabilir. Çıkar çıkmaz hemen almayın. Yabancı forumlara batarya test sonuçları bir gelsin görelim bakalım bu kadar ince batarya neyin nesiymiş. Acele edip batarya test sonuçlarını beklemeden alırsanız elinizde patlayabilir. Demedi demeyin.Hem talep olmayın telefonun fiyatı da kısa sürede düşer. Ama aç gibi çıktığı gün saldırırsanız. Türkiye de ki yüksek fiyat yılın yarısına hatta yol sonuna kadar düşmez. Demedi demeyin.
  • eh ucuzlasın biz de s2 alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Görseldeki akışkanlar neyi temsil ediyor acaba?
    Üzerlerindeki çizgili desenler seramiği temsil ediyordur da, neden akışkan formda???

akışkan değil onlar bence ama yorumlamak gerekirse bence yumuşak hatlı bir telefon olacak gibi geliyor

Edit: açıkcası ben metalik cam bekliyorum kasayı çok mu hayalperestim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 16 Nisan 2012; 16:44:48 >
  • S2 kullanıyorum. Ama S2 ince olması bence çok da iyi değil. Telefon elden kayıp düşecek gibi geliyor. Şu ana kadar çok şükür hiç düşürmedim ama hala her an elimden kayacak gibi geliyor telefon. Iphone 4 de kullandım. Gerçekten ele daha güzel oturuyor. Ama 3,7 ekran gerçekten küçük. İnceliği dışında her yönüyle memnunum telefonumdan ve S3 almaya da niyetim yok. Şu ana kadar yapamadığı hiç bir şey olmadı. Hiç bir eksikliği yok telefonumun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çook Teşekkürler
  • Samsung'da çalışan bir arkadaşım olan Lee Kun-hee'nin söylediğine göre Galaxy S3 özellikleri şöyle olacak:

- 5 - 20 MHZ Microchip PIC16F84A (Dahili 68 Bayt RAM, 1,75 KB ROM)
    - 1 LED
    - DOS Mobile 1.0 (1.1 almayacak.)
    - 10 mAh Batarya
    - 10000 Dolardan başlayan fiyatlar...
  • ilk ay 2000 liradan girer sonra 1600-1700 civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bazı arkakadaşlar hala telefonun boyutunun s2 ye göre çok büyük olacağını ve kullanımının pratik olamyacağını sanıyor. Yav bu telefon uçtan uca ekran olacak. Yani ya s2 boyutunda olur yada s2 den çok azıcık mm bazında büyük olur. Ama s2 den ince olacağı kesin. Önemli olan bataryası ne olacak nasıl olacak. Bu kadar ince bir telefon bataryadan dolayı sınıfta kalabilir. Çıkar çıkmaz hemen almayın. Yabancı forumlara batarya test sonuçları bir gelsin görelim bakalım bu kadar ince batarya neyin nesiymiş. Acele edip batarya test sonuçlarını beklemeden alırsanız elinizde patlayabilir. Demedi demeyin.Hem talep olmayın telefonun fiyatı da kısa sürede düşer. Ama aç gibi çıktığı gün saldırırsanız. Türkiye de ki yüksek fiyat yılın yarısına hatta yol sonuna kadar düşmez. Demedi demeyin.
    Hocam ortada fol yok yumurta yok, sen bunları nereden biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bazı arkakadaşlar hala telefonun boyutunun s2 ye göre çok büyük olacağını ve kullanımının pratik olamyacağını sanıyor. Yav bu telefon uçtan uca ekran olacak. Yani ya s2 boyutunda olur yada s2 den çok azıcık mm bazında büyük olur. Ama s2 den ince olacağı kesin. Önemli olan bataryası ne olacak nasıl olacak. Bu kadar ince bir telefon bataryadan dolayı sınıfta kalabilir. Çıkar çıkmaz hemen almayın. Yabancı forumlara batarya test sonuçları bir gelsin görelim bakalım bu kadar ince batarya neyin nesiymiş. Acele edip batarya test sonuçlarını beklemeden alırsanız elinizde patlayabilir. Demedi demeyin.Hem talep olmayın telefonun fiyatı da kısa sürede düşer. Ama aç gibi çıktığı gün saldırırsanız. Türkiye de ki yüksek fiyat yılın yarısına hatta yol sonuna kadar düşmez. Demedi demeyin.
    Hocam ortada fol yok yumurta yok, sen bunları nereden biliyorsun?

Samsung yetkilileri S2 piyasaya sürdükleri gün bir sonraki Galaxy S de uçtan uca ekran kullanacağız demişlerdi. Yıl içindede hep tekrarlandı. 7mm olacağı da sık sık tekrarlandı. Tek bilinmeyen incelen bu bataryanın performansı ne olacak. ?

• Yeni S2 alanlara üzüldüm.Telefonun fiyatı çok ciddi bir biçimde düşecek.
  • Herkeste bir telaş ama benım tahmınım agustos temmuza anca türkiyede olur bu canavar.

Fiyat aralıgı ise 2000-2250tl aralıgında olur düşüncesindeyim
  • O değilde inşallah Mesut Abi,Erdinç abi ve Gün abi sunumu canlı olarak bize aktarırlar.3.nesil ipad etkinliğinde olduğu gibi.
  • http://global.samsungtomorrow.com/

adresinden live stream(canlı yayın) olacakmış...
  • sonunda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.