Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor

Samsung'un çok uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S III'ün tanıtım tarihi netleşti. Samsung Mobile tarafından yurt dışındaki basın kuruluşlarına yollanan davetiyeye göre Galaxy S III, 3 Mayıs'ta Londra'da yapılacak "Samsung Mobile Unpacked 2012" etkinliğinde tanıtılacak. Resmi lansmanına sadece 17 gün kalan Galaxy S III için pek çok detay belirsizliğini koruyor. 

Haziran ayı içerisinde ülkemizde de satışa sunulması beklenen Galaxy S III için genel kanı, dört çekirdekli Exynos işlemcisiyle geleceği ve 4.65-inç büyüklüğünde Super AMOLED Plus HD ekrana sahip olacağı yönünde. Android 4.0 işletim sistemi ve TouchWIZ 5 arayüzünün eşlik edeceği telefon ile Samsung, toplamda 22 milyondan fazla satan Galaxy S ve Galaxy S II modellerinin elde ettiği başarıyı daha da ileri götürmeyi hedefliyor. 

• Yine güzel bir telefon bizi bekliyor bence.
  • Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
  • Görseldeki akışkanlar neyi temsil ediyor acaba?
    Üzerlerindeki çizgili desenler seramiği temsil ediyordur da, neden akışkan formda???
  • Güzel haber
  • hadi bakalım Samsung 19 gün indirim yaptı merakla bekliyoruz.
  • Böylelikle kasada seramik kullanılacağı kesinleşmiş gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kaliteli bir kasa ile gelirse kesin alırım yok eğer plastik kasa ile devam ederse hiç içime sinmesede HTC ye yönelirim.
    Görseldeki sıvı madde eriyik haldeki Cam gibi duruyor.
    İphone gibi camda kullanabilirler şeffaf değilde renkli camda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayhanKaan -- 16 Nisan 2012; 11:38:19 >
  • heyecan dorukta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 16 Nisan 2012; 11:42:53 >
  • ülkemize giren ilk 4G li telefon olacak ve dünyada ilk olarak hem 3G li hem de 4G li ilk telefon olacak yanlışım yoksa :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Her markanın daha küçük ekranlı ve çok başarılı modelleri var. Büyük ekran telefon bekleyen çoğunluk bu haberdeki ekran boyutundan da gayet memnun.
  • the verge bekle bizi 3 mayısta...
  • sonunda bu telefon ve ıphone 5 yüzünden kaç aydır telefonsuzum
  • yok yok ama yinede 41 mp fotoğraf çekemiyor bu gidişle batmaya mahkumsun Semsıng.
  • S4 olsa 4 mayısta tanıtılırdı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle ClawYanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.
    Her markanın daha küçük ekranlı ve çok başarılı modelleri var. Büyük ekran telefon bekleyen çoğunluk bu haberdeki ekran boyutundan da gayet memnun.

Bana bu özelliklerde,aynı performansı sunabilen bir ve küçük ekranlı bir Samsung modeli söyleyebilirmisin ?

Şu telefon 4" veya daha küçük boyutlarda olsa eminim daha çok satar.
  • Her haberin altında aynı komedi var. "Tahmin edilen özellikleri" koymayın artık şunu insanların kafasınıda karıştırmayın. Her S3 haberinin sonunda sallamasyon özelliklerini görmekten bunaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Eğer kaliteli bir kasa ile gelirse kesin alırım yok eğer plastik kasa ile devam ederse hiç içime sinmesede HTC ye yönelirim. Görseldeki sıvı madde eriyik haldeki Cam gibi duruyor. İphone gibi camda kullanabilirler şeffaf değilde renkli camda olabilir.

Değiştirin şu kafayı artık. Plastik kasa her zaman daha sağlıklıdır. Diğer kasalar yamulur, kırılır, çizilir ama plastiğe birşey olmaz çünkü esnektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 16 Nisan 2012; 12:11:35 >
  • ben gALaxy note kullanıyorum keşke ekranı daha büyük olsun dediğim bi çok zamanı bilirim
  • anaa azdaha bugün gidip samsung Galaxy S II alacaktım verilmiş sadakam varmış be

2 ay daha bekler 3 alırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.