Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maşallah galaxy 3 kendini gösterecek sonunda desenize ondan sonra diyeceklerki hele şu i phone 5 çıksın ondan sonra alırımmm hepp işler böyle yürürrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

ben gALaxy note kullanıyorum keşke ekranı daha büyük olsun dediğim bi çok zamanı bilirim

daha büyük ekranlı olsaydı nasıl taşımayı ve asli görev olan konuşmayı nasıl yapmayı planlıyordun :D
  • İnşallah 2 çekirdekli A15 işlemciyle gelir yoksa batarya performansı çok düşü olur
  • Büyük diyen almasın arkadaşım.Her telefon haberinin altında bunları duymaktan bıktım usandım. Kimse sana zorla alacaksın demiyor. İster al ister alma ama çamur da atma. Galaxy S kullanıyorum diye iPhone'a çamur atmıyorsam sen de bir zahmet büyük, aşırı donanımlı cihazlara çamur atmayıverin. Kimisi limuzine binmek ister, kimisi Ferrari'ye kimisi Koeningsegg'e...Bırakın da alacak olan karar versin büyük mü değil mi diye. Sınıf arkadaşıma iPhone bile büyük geliyor ben Galaxy Note'u tek elle kullanabiliyorum. Şimdi hangi cihaz büyük?

Çıksın 5250(A15) ile 1GB+ ram ve düzgün kamera ve pil ile gelsin son sözü fiyat söyleyecektir yinede... 1400TL(Yurt dışı fiyatı) olursa almayı düşünüyorum...Ya da HTC One X...Samsung A15 ile çıkar da hayal kırıklığına uğratmaz...4412(2012 model) olursa sorun olmaz ama saf kan A15 çok daha güzel olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan
    quote:

Orijinalden alıntı: StummScream
    quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan Eğer kaliteli bir kasa ile gelirse kesin alırım yok eğer plastik kasa ile devam ederse hiç içime sinmesede HTC ye yönelirim. Görseldeki sıvı madde eriyik haldeki Cam gibi duruyor. İphone gibi camda kullanabilirler şeffaf değilde renkli camda olabilir.
    Değiştirin şu kafayı artık. Plastik kasa her zaman daha sağlıklıdır. Diğer kasalar yamulur, kırılır, çizilir ama plastiğe birşey olmaz çünkü esnektir.
    Bence sen kafanı komple kaldır at. İphone un arkası cam 1 sene kullandım sapasağlam duruyor şimdi eşim kullanıyor hala çizik yok. Galaxy S2 5-6 aydır kullanıyorum kenarındaki boyalar attı. Hiçbir şey yapamıyorsan Sony gibi dizayn yap kardeşim Samsung donanımda 1 numara dizaynda sıfır
    Benimki gayet temiz. Kullanıcı hatasıdır o boya atması Dizayn olarakta bir çok telefondan iyi hele hele o kaba Iphonedan daha iyi Samsung başlığı altında Iphone ile kıyaslamak zaten baştan saçma

Önceki mesajınıza + atmıştım ama buna - attım. iPhone mu kaba? Güldürmeyin Allah aşkına.

• Her sene en az 3 4 ay önceden iphone un yeni modeli hakkında çıkan haberler batmıyor da galaxy s3 mü batıyor arkadaşlar ? Ben hıc rahatsız degılım , hayatımda hıc samsung telefonum olmadı , samsunguda hiç sevmem ama galaxy s2 ile bir sempatı besledım ve sabırsızlıkla s3 üde beklıyorum , buyuk ıhtımal s3 ilk samsung cıhazım olcak.
  • Galaxy SII satılık Kaporta sağlam.Çizik yok.
  • Etkinlik Londra'da mı?
  • Bir iPhone değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

iphone 4 ün hayırlı olsun
  • s2 alcaktım iyi oldu ucuzlayacak iyice :D
  • Super AMOLED Plus HD ekran ... İsmi buysa kendisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacLoaD

Yeni S2 alanlara üzüldüm.Telefonun fiyatı çok ciddi bir biçimde düşecek.

Telefonun fiyatı düşmeyecek. s3 pahalı gelecek 2000 küsürlerden bahsediliyor. s2 hiçbir zaman 2000 küsür olmadı. Dolayısıyla 2000 küsür s3 se 1500 de s2 olacak. Farkeden birşey yok.
  • merhaba,

iPhone 4 kullanıcısıyım, iOS tan çok memnunum ama merak ettiğim birkaç nokta var, sgs2 veya Android tabanlı telefon kullanan arkadaşlarım genelde bana Android'in daha esnek ve kendin düzenleyebileceğin bir yazılım diyorlar örn. "içine kendin kod yazabiliyorsun" cümlesini çok duyuyorum, bunun uygulamaları nelerdir, forumda bu konu ile ilgili birşeyler yapan var mı? Bence SGS 3 oval bir tasarımla gelecek ve çok şaşırtacaklar.Merakla bekliyorum
  • Herkes 4 - 5 çekirdekli telefon çıkarmaya başladı
    Bakalım Samsung napıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0

android boş iş. apple'da hayat var. ios'a gel ios'aa ;)

yav he he
  • telefonun çekirdeği, rami, grafik kartı falan önemli olan özellikleri olmamalı. s3 ü diğerlerinden ayıracak yenilikçi, farklı özelliklerle gelmeli telefon.

yoğun kullanımda 3 gün giden şarj, 1080p de 60 fps 720p de 120 fps video çeken kamera yenilikçi özellikler olabilir. aksi takdirde bu kadar beklettiklerine değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

telefonun çekirdeği, rami, grafik kartı falan önemli olan özellikleri olmamalı. s3 ü diğerlerinden ayıracak yenilikçi, farklı özelliklerle gelmeli telefon.

yoğun kullanımda 3 gün giden şarj, 1080p de 60 fps 720p de 120 fps video çeken kamera yenilikçi özellikler olabilir. aksi takdirde bu kadar beklettiklerine değmez.

o batarya bulununca bana da haber verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yanında büyük cepli pantolonlarında tanıtılması bekleniliyor.

Telefon büyümeden ekranın büyüyebileceğini hala akıl edemediniz mi ya?Çerçeve ufalıp ekran büyüyebilir anlayın bunu artık.Ezbere konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

http://global.samsungtomorrow.com/ Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor adresinden live stream(canlı yayın) olacakmış...

Ama Genede Mesut Abi,Erdinç abi ve gün abi den dinlemek başka ve hepimizin ingilizcesi yeterli olmayabilir konuşulanları anlamak için o açıdanda iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.