Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bada kullanıcılarını nasıl verem ettiğini bilmiyoruz sanki. bırak bu işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1 yıldır S2 ye vermediği YAZILIM DESTEĞİ

Nasıl yani :D Bahsettiğiniz durum türkiye samsung ile ilgili. Benim cihazım ingiltere ve stock. 1 ay önce 4.0.4 güncelleme aldım. Lütfen şikayetlerinizi samsung türkiyeye yazın.Buraya değil ;)
  • Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S3 ve İphone 4s arasında kaldığım şu günlerde samsung kendini pazarlamasını çok iyi biliyor. :)

• Ahaha iOS'un Android'den daha özgür olduğunu düşününler varmış. Niye biz düşünemedik ki bunu. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raseoner

Samsunga bak sadece koreye özel olan 2 gb ram li ve LTE destekli telefonu yazmış sanki tüm dünyada o özellikleti ürünü satıyormuş gibi . evet insanların bunu görmesi için dahi olmasına gerek yok gerçekten .

USA yazıyor alt tarafta orayı oku sonra bir de s3 USA versiyonunun özelliklerini oku

• Ama Samsung'cuğum herşey telefonun fiziksel özellikleri, donanım ve senin eklediğin ufak yazılımlar ile olmuyor. Sen bir telefona 2 yıl 3 yıl yazılım desteği versene. O kadar ürün çıkartıyosun ama yazılım desteğini hemen kesiyosun. 2GB Ram koymuşsun ama iPhone 5'teki 1GB Ram çok daha verimli kullanılıyor. Ne o ? Her zaman dual core, quad core eklerdin bu sefer eklememişsin ? iPhone'daki çift çekirdek senin dört çekirdeğinden daha iyi olduğu için mi ?...

• 2 markayıda sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 16 Eylül 2012; 15:00:14 >

• s3 kullanıcısıyım 1 senede ip4 kullandım ve size şunu söyleye bilirim s3 ün home tuşu basılı kalıyordu servise götürdm ve bana kullanıcı hatası olduğunu söylediler para ödedim ama daha bir çıt yok ip4 yere düşüp arkası çatladığında apple götürdüm(londra)ve 3-4 gün içinde yapıp gönderdiler samsung tamam donanımı veriyorsun ama telefonun arkasında hiç durmuyorsun s2 ye jelly bean gelmedi s2 den daha güçsüz tefonlara bile geldi şunu unutmayın ios farklı bir dünya android farklı bir dünya bunları karşılaştırmak yanlış androide 8 çekirdekli işlemci koysan da yine o ios daki akıcılık yok(jb de biraz düzeldi) bunu sadece samsunga söylemiyorum hepsi böyle bir s3 kullanıcı olmama rağmen bende ip 5 düşünüyorum s3 den vazgeçermiyim ASLA bu arada apple fanı deilim hatta android fanı bile sayılabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

S3 için 2 GB Ram yazıyor ?

Reklamı Samsung Amerika yayınlamış.Amerika'da 2GB Ram ile çıktı S3.

• Samsung aslında ufak bir gönderme yapmış ilerde iPhone 5 kopyası çıkarıp Samsung Genius 5 diye. Sonuçta otu ... kopyalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

Birde fandroitlere sorun bakalım. Biz neyin kafasındayız S3'de 1 gram kasma donma çökme problemleriyle karşılaşmamışlar

Çok isteyen olursa günlük olarak ss atarım. ama şöyle de bir sorun var. elin kenarıyla ss alma özelliği çalışmıyor. daha doğrusu o ahreketi yapmak istediğimde ekran değişiyor. ana ekrandaysam diğer tablara geçiyor. teşekkürler samsung tabii direct call özelliğinin ara butonunun 1 saniyeden kısa sürede başlattığı aramayı 3-4 saniyede başlatması paylaşım özelliklerinin genelde samsung çihazlarla uyumlu olması vs saçmalıklarını saymıyorum. şahsen daha özgür diye ios tan android e geçtiğime çok pişmanım. kafasına göre wifi açan, kafasına göre gps açan, kafasına göre kendini kapatmayan arkada çalışan, bedava/paralı her uygulamanın telefon rehberime ve arama kayıtlarıma ulaşım yetkisi olacağını bilseydim asla android e geçmezdim. bazı fanboylar 1-1 yi basacaktır ama neyin kafasını yaşadıklarını cidden bende anlamıyorum.

Anlamışsınızdır artık ios'un android'den daha özgür olduğunu.

yukarda arkadaş bişeylerden bahsetmiş ve sende olabildiğince alıntı yaparak dahada içeriye gömmüşsün. ne demek ios daha özgür :D

itunes olmadan yaşayabiliyor musun? Hayır. Bitti. Burda bitti işte.

Gelelim diğer konuya. Kardeş telefonuna uygulama indirirken gerekn izinler diye açıklma yapıyor. 2 göze sahipsiniz. Daha ne diyeyim yahu. Apple size bir telefon yapmış siz değil apple kullanıyor telefonu. bu durumda özgürlük oluyor. Bırakın bu işleri yahu.

• S3 iPhone 4S'i geçsin önce. Samsung böyle saçma reklamlar ile ancak kendisini kandırır. İPhone 5 satışları ortada. Apple'in bu saçmalığa cevap dahi vermeyeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde fandroitlere sorun bakalım. Biz neyin kafasındayız S3'de 1 gram kasma donma çökme problemleriyle karşılaşmamışlar

Çok isteyen olursa günlük olarak ss atarım. ama şöyle de bir sorun var. elin kenarıyla ss alma özelliği çalışmıyor. daha doğrusu o ahreketi yapmak istediğimde ekran değişiyor. ana ekrandaysam diğer tablara geçiyor. teşekkürler samsung tabii direct call özelliğinin ara butonunun 1 saniyeden kısa sürede başlattığı aramayı 3-4 saniyede başlatması paylaşım özelliklerinin genelde samsung çihazlarla uyumlu olması vs saçmalıklarını saymıyorum. şahsen daha özgür diye ios tan android e geçtiğime çok pişmanım. kafasına göre wifi açan, kafasına göre gps açan, kafasına göre kendini kapatmayan arkada çalışan, bedava/paralı her uygulamanın telefon rehberime ve arama kayıtlarıma ulaşım yetkisi olacağını bilseydim asla android e geçmezdim. bazı fanboylar 1-1 yi basacaktır ama neyin kafasını yaşadıklarını cidden bende anlamıyorum.

Anlamışsınızdır artık ios'un android'den daha özgür olduğunu.

yukarda arkadaş bişeylerden bahsetmiş ve sende olabildiğince alıntı yaparak dahada içeriye gömmüşsün. ne demek ios daha özgür :D

itunes olmadan yaşayabiliyor musun? Hayır. Bitti. Burda bitti işte.

Gelelim diğer konuya. Kardeş telefonuna uygulama indirirken gerekn izinler diye açıklma yapıyor. 2 göze sahipsiniz. Daha ne diyeyim yahu. Apple size bir telefon yapmış siz değil apple kullanıyor telefonu. bu durumda özgürlük oluyor. Bırakın bu işleri yahu.

Güze kardeşim o açıklamalar bütün uygulamalarda yazıyor. bende o açıklamalardan dem vuruyorum. nesini anlamadın? en basit uygulamada bile telefon rehberine ulaşım izni var. çoğunda gps ve tam ağ yetkisi var. sen neyi savunuyorsun? o açıklamaları kabul etmezsen telefona 1 tane bile düzgün program kuramıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

S3 için 2 GB Ram yazıyor ?

Reklamı Samsung Amerika yayınlamış.Amerika'da 2GB Ram ile çıktı S3.

Teşekkürler bilgi için
  • Allah akıl versin zeka yoksunu Samsung ezildiği icin bu tür hareketler ile kendini kurtarmaya calısıyor

• galaxy s3 çok büyük bir telefon...

• samsung iyice cirkeflesti, serefsizlik yapiyorlar. dunyadaki en cirkef firmav

• quote:

quote:

quote:

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

Benim telefonum s2 ve ben bu telefonun ekranını açmasam eminim 2 günden fazla gider. 3 günde olabilir. Arkadaşımın s3 üyle yapmış olduğum testte yaklaşık s3 ün %20-30 daha verimli olduğunu görünce bende bu şekilde yazıyorum.Her iki arkadaşımdada s3 var ve pil performansının ip4 ten çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. ip4s demedim bakın. Bu yüzden sizin yazmış olduğunuz şeyler telefondan kaynaklanan sorun olabilir. gidin servise verin. S3 te sizin bahsettiğinizi gibi bir durum yok. ya da pil sömüren bir uygulama indirdiniz haberiniz yok.

Ayrıca s2 ile bahsettiğim pil performansı bütün senkronlar açıkken. hatırlatmakta fayda var. Şu an telefon 4 saattir yatıyor(5dk ekran açmışım) %3 pil gitmiş. Umarım bu değer sizin telefonunuz için bir kıyaslamaya deeğr bir sonuç olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.