Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok 1.800 lirası olan her kez alabilir
Yani isim aslı mesajda gizli ; S3almak için dagı olmaya gerek yok,iPhone 5 almak için dahi olmak ve ya dahilik potansiyeli olması lazım. Bu durum da ben iPhone 5 o alayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: diemcizone
Jelly bean ile ios karşılaştırıyorlar haha gülüyorum. Jelly bean en iyi mobil işletim sistemidir iosdan daha akıcıdır. Ios cihazınıza uygulama yükleyin görürüz hangisi daha iyi. Ios'da doğru düzgün efek bile yok olsa cihaz elinizde kalır emin olabilirsiniz.
Karıştırmışsın sen iOS ile Android'i
Samsung kendini birşey sanıyor
Bende Galaxy W sahibiyim ve cyanogen mod ve S3 teması yükledim telefon eskisinden kat kat daha iyi oldu bu bir gerçek stok yazılımlar Samsung'un bazı modellerinde oldukça kötü olabiliyor ve bu modeller genellikle geçiş modelleri oluyor Android,iOS'ten kullanıcı kitlesi olarak daha büyük ve bir sürü telefon var ben Apple ile yarışmak isteyen sadece Samsung'u görüyorum fakat ikiside kulvar dışı ve farklı tarz insanlar kullanıyor telefonun bütün özelliklerini kurcalamak istiyorsanız ve bilginiz var Android bu açıdan daha iyi ama sürekli geliştirmeye açık olduğu için yazılımsal olarak Stabil değil bunun ana nedeni izinleri kendiniz ayarlıyorsunuz ve sonunda yanlış bir dosya silindiğinde vb. şeyler olduğunda telefon donup çöküyor Android çok daha karmaşık ama iOS kesinlikle uğraşmak istemeyen ve stabilizasyon arayan insanlara göre
Motorola kullanıcısıyım ikisi ilede alakam yok ama tarafsız görüşüm Apple'ın tüm ürünleri gibi IPhone 5 te çok tutacaktır, uzun felan diyorlar ama incelik o farkı kapatacak rahat bir kullanım sağlayacaktır dokunup o hissiyatı bi almak lazım, benim için maksimum ekran kullanım boyutu 4.3" Ayrıca tam detaylar henüz belli değil ama görünen oki hiç bir özelliği aynı kalmamış hemen hemen Iphone 5'in donanım ve yazılımında bir geliştirme var Samsung S2 de kullandığı Super Amoled Plus ekranı S3 te kullanmamıştı. Apple'in güzel özelliklerinden biride az ama güzel cihazlar üretmesi bence. 1500 lira para veriyorsun en iyisinden telefon alıyorsun 3 ay sonra firma bakmıssın bu daha iyi bunu al diye yeni cihaz çıkarmış seninki pert olmuş kaç kişi konuşmak için 1500, 2000 lira para verir biraz havası olması lazım ama IPhone 5 alırsın en kötüsünden 2 yıl en iyi telefonu kullanırsın insanın verdiği paraya değer verildiğini görmesi cidden güzel. Bu nedenlerden ötürü benim tercihim IPHONE 5
quote:
Orijinalden alıntı: The Snowy Man
Samsung kendini birşey sanıyor
Samsung bir şey değilki, bir çok şey.. Elektronik aletlerden gemi üretimine kadar.. (:
teknolojiyi takip eden adamın iPhone la işi olmaz işi oluyorsa 2-3 yıl geriden geliyordur.moda akımına kapılayım sosyetik takılayım beni zengin zannetsinler diyen için zaten fazla söze gerek yok apple tablet piyasasında çok başarılı bulsamda telefon piyasasında vasattan öteye gidemez.o ekran büyümeyip yerinde saydıkça tasarım ince bir tuğladan öteye gidemedikçe benim için değil 2500 500tl bile etmeyen bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Frievent
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykorogluSen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:
Dalga mı geçiyorsun? nerede o aldığın güncellemeler? hayır ben 2 güncelleme aldım onlarda ufak hata düzeltmeleriydi. yazdıklarımı düzgünce okursan s3 kullanıcısı olduğumu anlaman fazla vakitini almaz.
tabii 1 saat oyun oynadın ama nasıl olduysa ekran görüntüsünde o bölümü almamış değil mi? 14 gün koydun kenara telefonu saf saf baktın. bizde bunu yedik.
bluetooth tan dosya atamayan telefonmu olur :P
Bunu samsungun ayrıca belirtmesine gerek yoktu,kim hangisini isterse onu alır..
quote:
Orijinalden alıntı: the_end_
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)
Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.
Benim telefonum s2 ve ben bu telefonun ekranını açmasam eminim 2 günden fazla gider. 3 günde olabilir. Arkadaşımın s3 üyle yapmış olduğum testte yaklaşık s3 ün %20-30 daha verimli olduğunu görünce bende bu şekilde yazıyorum.Her iki arkadaşımdada s3 var ve pil performansının ip4 ten çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. ip4s demedim bakın. Bu yüzden sizin yazmış olduğunuz şeyler telefondan kaynaklanan sorun olabilir. gidin servise verin. S3 te sizin bahsettiğinizi gibi bir durum yok. ya da pil sömüren bir uygulama indirdiniz haberiniz yok. Ayrıca s2 ile bahsettiğim pil performansı bütün senkronlar açıkken. hatırlatmakta fayda var. Şu an telefon 4 saattir yatıyor(5dk ekran açmışım) %3 pil gitmiş. Umarım bu değer sizin telefonunuz için bir kıyaslamaya deeğr bir sonuç olur.
he kardeşim he öyledir. zaten yabancı forumlarda felan kullanım grafikleri de beni yalanlıyor. ilk çıktığında telefonu açıp hala şarja takmamış insanlar varmış. öyle diyorlar. şaka yaptığını umuyorum. ekranı 5 dakıka açmısım %5 gitmiş diye kıyaslama mı olur? ayrıca olayın geneli 1 gün mü 2 gün mü değil. adamlar 11 saat konuşma süresi diyor. sen konuyu en baştan kaçırmışsın.
Puhahaha Galaxy S3'e 2 GB ram yazmışlar utanmazlar tek bir versiyona 2 GB ram koyup milleti kandırıyorlar sonra Bir de özellik listesi kalabalık olsun diye her şeyi doldurmuşlar NFC'yi yazıp alta da S Beam'i yazmışlar. İki firma da üçkağıtçı ama bu reklam Samsung'u küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz
Bomb has been planted
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
1 yıldır S2 ye vermediği YAZILIM DESTEĞİ
Nasıl yani :D Bahsettiğiniz durum türkiye samsung ile ilgili. Benim cihazım ingiltere ve stock. 1 ay önce 4.0.4 güncelleme aldım. Lütfen şikayetlerinizi samsung türkiyeye yazın.Buraya değil ;)
4.1 JB diyorum. Bir arada SAMSUNG a siz ulaşmaya çalışın sonra görüşürüz :)))
SAMSUNG / ASUS firması hem teknik servis hemde müşteri hizmetleri olarak çok çok kötü.
Elinizde DEĞERSİZ s2 var ama halen SAMSUNG u savunuyorsunuz !!!!! .....
SE arc 1ghz + 512 mb ram li ve onda da 3/4 aydır 4.0.4 var
şöyle bir bakınca samsung donanım olarak oldukça üstün duruyor. ben iphone 4 ümden memnunum. s3 kullanmadan da ikisi arasında bir yorum yapmak istemem. yapanlarda yanlış yapıyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
quote:
Orijinalden alıntı: Frievent
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykorogluSen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:
Dalga mı geçiyorsun? nerede o aldığın güncellemeler? hayır ben 2 güncelleme aldım onlarda ufak hata düzeltmeleriydi. yazdıklarımı düzgünce okursan s3 kullanıcısı olduğumu anlaman fazla vakitini almaz.
Pardon 3 (edit)
Kanıtla S3 kullancısı olduğunu.. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: xlmnt13
bluetooth tan dosya atamayan telefonmu olur :P
Hafıza kartına uygulama - oyun yüklenemeyen + STABİL bir sürümü halen dağıtamamış bir ANDROİD sürümle donanım alacağıma,
Bluetooth ( ki 2004 de kullanıyordum en son ) benim için BAĞLANTI teknoloji hariç! dosya paylaşımda hiç kullanmadığım bir seçenek....
Bluetooth ile çok virüs bulaşan SYMBİAN cihaz duymuşsunuzdur , bir araştırın.
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun 1 yıldır S2 ye vermediği YAZILIM DESTEĞİ
Nasıl yani :D Bahsettiğiniz durum türkiye samsung ile ilgili. Benim cihazım ingiltere ve stock. 1 ay önce 4.0.4 güncelleme aldım. Lütfen şikayetlerinizi samsung türkiyeye yazın.Buraya değil ;)
4.1 JB diyorum. Bir arada SAMSUNG a siz ulaşmaya çalışın sonra görüşürüz :))) SAMSUNG / ASUS firması hem teknik servis hemde müşteri hizmetleri olarak çok çok kötü. Elinizde DEĞERSİZ s2 var ama halen SAMSUNG u savunuyorsunuz !!!!! ..... SE arc 1ghz + 512 mb ram li ve onda da 3/4 aydır 4.0.4 var
4.0.4 sürümü zaten uzun süredir nette dolanıyor. Hatta 4.1 de sızdı ama final sürümü değil. Arkadaşın da dediği gibi Samsung Türkiye ile alakalı bir durum söz konusu. S2 için 4.1 final sürümü kasımda çıkıyor diye biliyorum. Yalnız anlamadığım telefonunuzun nesinden rahatsız oluyorsunuz da güncelleme için bu kadar yakınıyorsunuz? Yani ortada kusurlu gördüğünüz şeyi merak ediyorum açıkçası
Herşey donanım demek değildir.
İsteyen istediğini alsın, buraya gelip boş boş mesaj atmak neyin nesi...