Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan konusayim ilkkez yorum yapiyorum yeni iphone hakkinda bu kadar kotu bir tasarim ve ozellikler beklemiyordum herkesten sonra cikiyorsun ama onlar ile bas edebilecek dogru duzgun bir ozelligin yokki en onemli detay insanlari yine sarj aleti ile gezmeye mahkum ediyorsun cok uzucu ..imza iphone kullanicisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

S3 iPhone 4S'i geçsin önce. Samsung böyle saçma reklamlar ile ancak kendisini kandırır. İPhone 5 satışları ortada. Apple'in bu saçmalığa cevap dahi vermeyeceğini düşünüyorum.

:D 3 ayda 20 milyon devirdi. sende hayal kur burda ;)
  • iPhone 5 alüminyum kasayla çıkıcak millet plastik s3 alıyor :/

• Şurdaki yorumları okuyunca sanki bunları yazanlar Samsung ve Apple yetkilileri küçük velet gibi nasılda tartışıyorlar.Benim telefonum daha iyi hayır benimki iyi :D.
    İsteyen istediğini yapsın bırakın ya sanki siz onları böyle savununca size ödül vericekler sanırım sizlerde para bol başka sorununuz yok biraz gerçekçi olun...

• bunu herkes biliyor s3'ün iphone 5'den kat kar iyi olduğunu ama samsung telefon satınca ilgilenmiyor. bende wave 2 vardı bilen bilir. Bada işletim sistemi vardı. bada 2 çıktı ama hala güncelleme vermedi. yazılım desteği neredeyse yok samsung'un.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

S3 iPhone 4S'i geçsin önce. Samsung böyle saçma reklamlar ile ancak kendisini kandırır. İPhone 5 satışları ortada. Apple'in bu saçmalığa cevap dahi vermeyeceğini düşünüyorum.

Guldurdun beni Allah ta seni guldursun..

4s ne zaman gecmis s3 u? Oyle bir haber konu birsey varsa paylasirmisin merak ettim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

cihaz 1 günü dolduyormu 1 saat internete girdim ve 1 saat oyun oynadım
    http://a1209.hizliresim.com/11/j/d3c6r.png

• Kim ne derse desin applenin sonu geliyor.kendilerini bi b*k sandılar adamlar dikdörtgenin patentini aldılar o zaman ilk cep telefonunu icat eden firmadan sonra kimse cep telefonu yapmasaydı. rahmetli Seve Jobs ölüm döşeğinde bile andoridi yok edeceğiz o bizden çalıntı bunun için tüm servetimi harcamaya hazırım bu ne kibir sanki dünyayı yarattılar ama her çıkşın bir inişi vardır

• Aslında apple mı? samsung mu? değilde ios mu? android mi? diye kıyaslamak lazım. Bana göre androidli telefonların içindeki klasörleri rahatlıkla görebiliyor olmamız ve 3G üzerinden birşeyler indirirken herhangi bir kısıtlama(20 mb saçmalığı gibi) olmaması bile androidi seçmem için yeterli. Tabi tercih meselesi. Kullanım amacına göre ikiside tercih sebebi olabilir. Ancak ben de apple dan yeni bir akıllı telefon artaya çıkarırken ciddi bir veya bir kaç teknolojik yenilik beklerdim açıkcası.

• s3 ün şarjı gitmiyor diyenler

1 saat internet ve 1 saat oyun oynadım
    http://a1209.hizliresim.com/11/j/d3c6r.png

• quote:

Orijinalden alıntı: techprofessional

s3 kullanıcısıyım 1 senede ip4 kullandım ve size şunu söyleye bilirim s3 ün home tuşu basılı kalıyordu servise götürdm ve bana kullanıcı hatası olduğunu söylediler para ödedim ama daha bir çıt yok ip4 yere düşüp arkası çatladığında apple götürdüm(londra)ve 3-4 gün içinde yapıp gönderdiler samsung tamam donanımı veriyorsun ama telefonun arkasında hiç durmuyorsun s2 ye jelly bean gelmedi s2 den daha güçsüz tefonlara bile geldi şunu unutmayın ios farklı bir dünya android farklı bir dünya bunları karşılaştırmak yanlış androide 8 çekirdekli işlemci koysan da yine o ios daki akıcılık yok(jb de biraz düzeldi) bunu sadece samsunga söylemiyorum hepsi böyle bir s3 kullanıcı olmama rağmen bende ip 5 düşünüyorum s3 den vazgeçermiyim ASLA bu arada apple fanı deilim hatta android fanı bile sayılabilirim

Arkadaşım bilgi paylaşmadan önce biraz araştır. jelly bean nexus haricinde hiçbir telefona gelmedi. Önümüzdeki ay s3 için kasım ayındada s2 için çıkacak.

• ikisi de paraya para demiyorlar, gelmiş burada tartışıyorsunuz. s3 de çok satan bir cihaz iphone da.

• iphone 5de mükemmeliyete ulaşmış ios gibi bi sistem varken içinde android olan bi tel alınırmı 2kez düşünmek lazım

• Jelly bean ile ios karşılaştırıyorlar haha gülüyorum.
    Jelly bean en iyi mobil işletim sistemidir iosdan daha akıcıdır.
    Ios cihazınıza uygulama yükleyin görürüz hangisi daha iyi.
    Ios'da doğru düzgün efek bile yok olsa cihaz elinizde kalır emin olabilirsiniz.

• quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:

• quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Birde fandroitlere sorun bakalım. Biz neyin kafasındayız S3'de 1 gram kasma donma çökme problemleriyle karşılaşmamışlar

Çok isteyen olursa günlük olarak ss atarım. ama şöyle de bir sorun var. elin kenarıyla ss alma özelliği çalışmıyor. daha doğrusu o ahreketi yapmak istediğimde ekran değişiyor. ana ekrandaysam diğer tablara geçiyor. teşekkürler samsung tabii direct call özelliğinin ara butonunun 1 saniyeden kısa sürede başlattığı aramayı 3-4 saniyede başlatması paylaşım özelliklerinin genelde samsung çihazlarla uyumlu olması vs saçmalıklarını saymıyorum. şahsen daha özgür diye ios tan android e geçtiğime çok pişmanım. kafasına göre wifi açan, kafasına göre gps açan, kafasına göre kendini kapatmayan arkada çalışan, bedava/paralı her uygulamanın telefon rehberime ve arama kayıtlarıma ulaşım yetkisi olacağını bilseydim asla android e geçmezdim. bazı fanboylar 1-1 yi basacaktır ama neyin kafasını yaşadıklarını cidden bende anlamıyorum.

Anlamışsınızdır artık ios'un android'den daha özgür olduğunu.

yukarda arkadaş bişeylerden bahsetmiş ve sende olabildiğince alıntı yaparak dahada içeriye gömmüşsün. ne demek ios daha özgür :D

itunes olmadan yaşayabiliyor musun? Hayır. Bitti. Burda bitti işte.

Gelelim diğer konuya. Kardeş telefonuna uygulama indirirken gerekn izinler diye açıklma yapıyor. 2 göze sahipsiniz. Daha ne diyeyim yahu. Apple size bir telefon yapmış siz değil apple kullanıyor telefonu. bu durumda özgürlük oluyor. Bırakın bu işleri yahu.

jailbreak nedir bilmezsiniz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

Benim eski ip2 cihazı 4 sene kullandım bataryası wfi acıkken normal kullanımda 6 saat bile gitmezken beklemede herşey kapalıyken 7 8 gün gitti bu telefonda rahat 20 30 gün gider. 2 saat 15 dk icinde şarjı şuan 97 de face twitter 5 dk gezdim maillerimi anlık senkronda 10 dk telle görüştüm.

yoğun kullandığımda 3g acık günde 1 2 saat görüşme 100 den fazla mesajlaşma internetde dolaşım facebook müzik dinleme vs. % 50 zor iniyor kaldı ki ip4 ve ip4s kullandım bu kadar kullanımda şarjı coktan bitiyordu.

Kısaca 2.5 gün olmasa bile 2 günü cıkartır bu telefon.

• Apple da malzeme kalitesi her zaman 1.sınıf olmuştur.Ama donanım zayıf,yazılım süperdir.Her ürününde böyle...

Samsung da ise malzeme kalitesi çok kötüdür s3 deki gibi alayı plastik kırılgan ve dökülgen.Donanım süper,yazılım ise zayıftır.Her ürünleri böyle..

Samsunga bakın adamlar her türlü inorganik materyal ve eşyada varlar.Yakında prezervatif bile çıkarabilirler..

Ama S3 kullanıyorum çok memnunum benim için tek artısı 4.8 "lik ekranı ve hızlı olması jet gibi iphpne ye göre,İphone ile internete girmek işkence,İphoen 5 deki 4" de hiç yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 16 Eylül 2012; 15:55:11 >
  • Arkadaşlar şu yanılgıdan kurtulun lütfen. Telefondaki programlar kafasına göre yetki alıyor kafasına göre kapanıyor diye bir şey yok. Android için bilgi ve tecrübe gerekiyor. İzinler zaten kurulumdan önce belirtiliyor, siz de uygunsa onaylıyorsunuz. Ayrıca sonradan da yetkileri değiştirebilmek mümkün. Diğer taraftan yazılımlar profesyoneller tarafından geliştirildiği gibi amatörlerce de geliştiriliyor (mesela öğrenciler çokça denemelerde bulunuyor). Kapanma problemi telefonun değil yüklediğiniz programın başarısızlığıdır. Diğer taraftan Android tek cihaz için optimize edilmiyor, her fiyat aralığı için Android telefon olduğunu unutmayınız. Son olarak Samsung 4.1 sürümünün çıkış tarihlerini zaten açıkladı, hangi yazılım desteğinden yakınıyorsunuz. Ekran kartı değil ki bu her çıkan yazılımda oyunda güncellensin.

Eğer Android kullanmak zor geliyorsa kullanmayınız, bakın Apple daha kullanıcı dostu. Kilitlenme de olmaz, başka birşey de. Çünkü size hiçbir yetki vermiyor, kullanıcı hatasını minimuma indirgiyor. Eğer özgürlüğü kalsın, sadece pratik olsun diyorsanız Apple tabi ki. Android kullanmak daha fazla sorumluluk ve bilgi gerektiriyor.

NOT:
    iPhone 4, 4S; Samsung Galaxy S, S2, S3 kullanıcıları lütfen kendinizi kandırmayın. Stok yazılımla bu telefonlar 2 gün aktif kullanımı hiçbir şekilde çıkaramazlar. Akıllı telefonların en zayıf noktasıdır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Eylül 2012; 15:59:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.