Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

Alıntı
    Mesut Cevik‏@mesutcevik

Apple hayranı basını anlamak zor. GeekBench 2'de 1600 alan iPhone 5'e epik diyorlar :D Alın SnpDrgn S4'lü One S sonucu pic.twitter.com/192hubdy

http://twitter.com/mesutcevik/status/247659902078705664/photo/1

• Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok
    [
  • SGS3ün rami ilk çıktıgında 1 bi zaten. Sonraki parti ürünlerde 2 olarak sürdüler. Yani şu beam güncellemesini 1 GB kaldıramazmış. E o zaman nolucak ilk parti galaxy kullanıcıları sorun yaşayacak sonrakiler rahat olacak varmı böyle bişey? Ayrıca samsung artık komedi yaratmaya başladı. Alarm çalar saat bunları falanda koysaydı. iPhone 5 in yazılmayan tonla özelliği var.

• Fazlasına gerek var mı ?
    Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok
  • Samsung kendi reklamında bile kendisini apple ile kıyaslıyor bilmem farkındamısınız? 3.0 ghz 4 gb ram li telefon yapsa bile hatta bunu apple "evet samsung un telefonu çok başarılı çok iyi" şekilinde resmi bir açıklama yapsa bile samsung asla bir apple olmayacaktır olamazda. Ya diyorum ya farkındamısınız adam kendi telefonunu apple la kıyaslıyor siz hiç apple ın " iphone u seçmek için dahi olmaya gerek yok " tarzında yada "samsungdan bakın daha iyiyiz " tarzında birşey dediğini yada reklam yaptığını gördünüzmü ? bu yüzden apple benim için tektir.

• 9gag 'da çıkan resim ne hikmetse 1 saat içinde burdada oluyor.Yan kuruluş filanmı anlamadım.
  • iPhone akar Samsung kopyalar
  • + yada - rekoru kırmak için en iyisi tüm mobil piyasanın dolayısıyla tüm mobil istihbaratın amerikanın eline geçmesi için kasıtlı öldürülen , veremli muamelesi yapılan symbian belle diyorum başka birşey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 20 Eylül 2012; 12:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirtom

İşletim sisteminin yazıldığı satırı şöyle düzeltirsek iyi olacak;
    İOS 6,7,8,9,.... > android 4.0 (No more)

Apple'cıyım macbook air, iphone vs kullanıyorum ancak ios'lar güncelleniyor da ne oluyor? Bana ios 4'ten 6'ya kadar hotspot özelliği, icloud özelliği dışında adam gibi getirdiği iyi bir özelliği sayabilir misin?

Gereksiz update'ler telefonları gereksiz yoruyor. İnsanları bir üst modeli almaya teşvik ediyor/zorluyor. Ama tabii update'ler olacak ki telefonlar zorlansın, bu telefon artık eskidi densin, yenisi alınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Apple'cıyım macbook air, iphone vs kullanıyorum ancak ios'lar güncelleniyor da ne oluyor? Bana ios 4'ten 6'ya kadar hotspot özelliği, icloud özelliği dışında adam gibi getirdiği iyi bir özelliği sayabilir misin?

Gereksiz update'ler telefonları gereksiz yoruyor. İnsanları bir üst modeli almaya teşvik ediyor/zorluyor. Ama tabii update'ler olacak ki telefonlar zorlansın, bu telefon artık eskidi densin, yenisi alınsın.

siri

Şuanda copy yapılıyor ama 1 yıl geriden geliyorlar. Ayrıca apple İOS 5 - 6 nın yeniliklerini burada yazmak güç olacak (uzun bir liste ) " google amca " ya sorarsanız , vaktinizde varsa yardımcı olacaktır.

Benim apple / android ve yakın zamanda S3 alıp 10 larca özelliğini kullanmayan ( bilmiyor / gereksiz ) insanları tanıyorum.

APPLE - S3 - LG 4X bazı elektronik cihazlar her zaman ONU KULLANAN ların elinde olmayabilir.

NOT: İOS 6 dün gece yayınlandı ve android 4.0 yayınlanıp halen bunu alamayan hatta 4.1 JB yi destekleyen ama FİYAT POLİTİKASI nedeni ile bu güncellemenin destek verilmeyeceği cihazlar var,

Mesela atrix ICS 4.0 yok , LG X2 optımız da ICS 4.0 yok !!! APPLE İOS ile her zaman yenilikçi bir ( ikon meraklısı değilseniz ) yol izlemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

Bi noktayada açıklık getiriyim illa android kullancam diyorsanız nexus alın 1 ay önce mecburen elden çıkardım ios neyse o okadar stabil. 3 ay önce 4.1 güncellemesi gelmişti mükemmel olmuştu Xperia s de daha tık yok

JB 4.1 android tarafından çıkan bir güncellemedir hiç bir zaman DONANIM anlamında yükseltme sağlamaz. Nexus belli bir rakama kadar F / P cihazı olabilir. hatırlarsanız 2 telefon + 1 adet tablet JB 4.1 destekliyor,

Şuanda ICS 4.0 bekleyen ( hatta bilerek bu desteğin verilmediği cihazlar varken ) çok fazla DONANIM ÜRETİCİSİ mağduru kullanıcı mevcut. Samsung daha galaksy beam için bile ICS 4.0 ı sunamadı. Madem web performansı bu süremde daha iyi , hatta JB 4.1 ile cihazlar " akıyor " neyi bekliyor samsung - LG - htc ?

Xperia S e gelene kadar S2 - S3 den bahsetmemeniz ne kadar kötü. 2012 de en yii ICS 4.0 desteği veren firma SE dir . xperia olarak ayrılan firmada bunun gayet bilincindedir.

Nexus TR da 1.200TL ve sadece 4.1 JB için aceleci bir tercih olacaktır. ( 700 - 800 TL ye alamıyorsanız )

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

siri

Şuanda copy yapılıyor ama 1 yıl geriden geliyorlar. Ayrıca apple İOS 5 - 6 nın yeniliklerini burada yazmak güç olacak (uzun bir liste ) " google amca " ya sorarsanız , vaktinizde varsa yardımcı olacaktır.

Benim apple / android ve yakın zamanda S3 alıp 10 larca özelliğini kullanmayan ( bilmiyor / gereksiz ) insanları tanıyorum.

APPLE - S3 - LG 4X bazı elektronik cihazlar her zaman ONU KULLANAN ların elinde olmayabilir.

NOT: İOS 6 dün gece yayınlandı ve android 4.0 yayınlanıp halen bunu alamayan hatta 4.1 JB yi destekleyen ama FİYAT POLİTİKASI nedeni ile bu güncellemenin destek verilmeyeceği cihazlar var,

Mesela atrix ICS 4.0 yok , LG X2 optımız da ICS 4.0 yok !!! APPLE İOS ile her zaman yenilikçi bir ( ikon meraklısı değilseniz ) yol izlemiştir.

Siri Türkiye'de ne kadar kullanılıyor? Türkçe bile olsa ne kadar kullanılacak? Örn. operatörlerin sesli mesaj hizmeti ne kadar kullanıldı Türkiye'de?

Google amcaya cok uzun zamandır sorup okuyup yorum yapıyorum. Ancak ios6 ile 200 tane minor update'i yenilik diye sunmak başka, kullanıcı kanadında efektif olması başka.

4s kullanıyorum. Siri'yi ya 3 ya 5 defa kullandım. İngilizcem de iyidir ancak bir şeyi sorarken zaman kaybı ve sesini algılayamazsa cevap alamıyorsun. E noldu şimdi? Ben o an iyi bir şekilde faydalanamadım bu özellikten. Açıp web'den sorması daha kolay daha hızlı.

Yani oturup uğraşalım 200'den fazla yenilik de buluruz orası dert degil. Dert olan, kullanıcı tarafında bir şey ifade etmesi. Bugün siri bile birçok kişiye birşey ifade etmiyorsa (oturup boş zamanlarında oyun gibi oynamanın dışında) o 200 tane birbirinden küçük güncelleme zaten pek bir şey ifade etmez.

Ben android'i savunmuyorum ancak ana bir ios'un da birşey ifade etmesi gerekir. İçerisine gerçekten işe yarayacak birşey koyamıyorsan (ki koyamayabilir suçlamıyorum) o zaman kullanıcı tarafında gereksiz olur. Ondan sonra güncelleyelim gelsin yavaş telefonlar.

• Motorola akar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

siri

Siri Türkiye'de ne kadar kullanılıyor? Türkçe bile olsa ne kadar kullanılacak? Örn. operatörlerin sesli mesaj hizmeti ne kadar kullanıldı Türkiye'de?

Google amcaya cok uzun zamandır sorup okuyup yorum yapıyorum. Ancak ios6 ile 200 tane minor update'i yenilik diye sunmak başka, kullanıcı kanadında efektif olması başka.

4s kullanıyorum. Siri'yi ya 3 ya 5 defa kullandım. İngilizcem de iyidir ancak bir şeyi sorarken zaman kaybı ve sesini algılayamazsa cevap alamıyorsun. E noldu şimdi? Ben o an iyi bir şekilde faydalanamadım bu özellikten. Açıp web'den sorması daha kolay daha hızlı.

Yani oturup uğraşalım 200'den fazla yenilik de buluruz orası dert degil. Dert olan, kullanıcı tarafında bir şey ifade etmesi. Bugün siri bile birçok kişiye birşey ifade etmiyorsa (oturup boş zamanlarında oyun gibi oynamanın dışında) o 200 tane birbirinden küçük güncelleme zaten pek bir şey ifade etmez.

Ben android'i savunmuyorum ancak ana bir ios'un da birşey ifade etmesi gerekir. İçerisine gerçekten işe yarayacak birşey koyamıyorsan (ki koyamayabilir suçlamıyorum) o zaman kullanıcı tarafında gereksiz olur. Ondan sonra güncelleyelim gelsin yavaş telefonlar.

İP4s i ydışında olan birisi olarak bakarsanız ( TR dakinin % 40 ucuza + daha iyi servis garantili ) bu dedikleriniz anlamsız kalıyor.

Siz bir çok ülke - insanlar tarafından adı duyulmamış ( ki bir çok firma TR da hizmet vermiyor ) ülke için SİRİ nin TR desteği yok demişsiniz. Son güncelleme ile sanırım APPLE TR klavye konusuna da eğilim verdi örneğin ona bakarsanız.

Yazılımları tek tek incelemek zor gelebilir , ancak belli bir geliştirme amaçlı çıkartıldığı inkar da edilemez. Bugün mac book air kullanan birisini + apple ı olan birisinin bu tür ÜST SEVİYE sorular ile cevap almayı beklemesi ÜST GELİR SEVİYESi GURUBU nun neden APPLE aldığınında bir göstergesidir. diye ! ayrıca bir soru ortaya çıkartır. İnsanlar zengin olunca " maalesef " apple alıyorlar !!

Fiyat ve ulaşılabilirlik açısından , sunduğu yenilik ve teknolojik katkısı olarak APPLE yi savunuyorum , android in donanım üreticisinin para kazanma hırsına yenik düştüğünü düşünüyorum. Apple sunduğu özellikleri için de hitap şekliniz sadece TR için kullanılıyorsa ( 4G - LTE - WİMAX ... vb ) bu iyidir / kötüdür düşüncesinin oluşturmasını ben şahsen yanlış buluyorum.

Bugün S3 ü 2500 TL ye kontratlı satıp, 1 yıl boyunca 250mb internet hizmeti veren değerli operatörümüzüde ayakta alkışlıyorum.

Bugün Apple yi 30 eylül biterken sizde 700 dolar gibi bir rakama ( USA - APPLE ın tam güvencesinde ) alsanız inanın bir çok eksikliği göze batmayacaktır. Aynen S3 ü TR dan 1.999 TL ye alıp , sonrada 1.150 TL den alıp İMEİ atıp kullanan NORMAL VATANDAŞ gibi vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Motorola akar

EVET , ofislerini kapattı - insanları işten çıkardı YAĞ gibi akıt gitti

Hatta 2012 ortasında ATRİX e resmi ICS 4.0 gelcekti halen ( hızlıal + HB sağolsun ) DH deki bir çok üye hevesle bunu bekliyor.
  • Apple Vs Samsung tartişması çok anlamsız ve gereksiz.Her yerde bu başlık.Insanlar sıkılmadan bu konu üzerinde yoğunlaşıyor.
    Kullanıcı hangi üründen memnun ise onu alır.Ben ip4s kullanıyorum ve apple ürünlerini almaya devam edeceğim.samsung
    ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok.Ürünleri eleştiren arkadaşların amacı ne çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RZGO

Apple Vs Samsung tartişması çok anlamsız ve gereksiz.Her yerde bu başlık.Insanlar sıkılmadan bu konu üzerinde yoğunlaşıyor.
    Kullanıcı hangi üründen memnun ise onu alır.Ben ip4s kullanıyorum ve apple ürünlerini almaya devam edeceğim.samsung
    ürünleri hakkında hiçbir bilgim yok.Ürünleri eleştiren arkadaşların amacı ne çok merak ediyorum.

SALDIRINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok
    [

Yok edilemezlik

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Motorola akar

o yüzden satıldı google a :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

S3 için 2 GB Ram yazıyor ?

Amerika versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.