Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple iphone bölümünde bu telefonun konusu ne alaka anlamadım gıtsın kendı baslıgı altında ıphone 5 ile karşılaştırma yapmaya çalışşın anlamadım gitti
    samsung bölümünde varmi iphone başlığı şahsen hıc gırıp bakmadım yoktur muhtemelen......
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Fazlasına gerek var mı ?
    Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: tirtom

İşletim sisteminin yazıldığı satırı şöyle düzeltirsek iyi olacak;
    İOS 6,7,8,9,.... > android 4.0 (No more)

Apple'cıyım macbook air, iphone vs kullanıyorum ancak ios'lar güncelleniyor da ne oluyor? Bana ios 4'ten 6'ya kadar hotspot özelliği, icloud özelliği dışında adam gibi getirdiği iyi bir özelliği sayabilir misin?

Gereksiz update'ler telefonları gereksiz yoruyor. İnsanları bir üst modeli almaya teşvik ediyor/zorluyor. Ama tabii update'ler olacak ki telefonlar zorlansın, bu telefon artık eskidi densin, yenisi alınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raseoner

quote:

Orijinalden alıntı: Frievent

quote:

Orijinalden alıntı: raseoner

Samsunga bak sadece koreye özel olan 2 gb ram li ve LTE destekli telefonu yazmış sanki tüm dünyada o özellikleti ürünü satıyormuş gibi . evet insanların bunu görmesi için dahi olmasına gerek yok gerçekten .

Farkindamisin reklamin verildigi yer Amerika ve oradaki model 2GB ram ve LTE desteğine sahip..

Ya bikere bazı ülkelere 2 ram li model bazılarına 1 gb ram li telefonu pazara sunmak baştan fiyasko . O zaman apple da 3 5 tane özel seri çıkartsın bütün hepsi o ürün gibi konuşma kıyaslama yapsın ? olurmu sizce bu ? . saçmalıkta son nokta! . ayrıca samsung global bir firma bu işin amerikası türkiyesi olmaz . ya tek tip çıkartcaksın yada piyasada en çok olan yani 1 rm ramli sürümü üzerinden konuşcaksın

Tamam yarın Samsung CEO su ile görüşücem aktarıcam bunları..

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

Fazlasına gerek var mı ?

işte olay budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone

Jelly bean ile ios karşılaştırıyorlar haha gülüyorum.
    Jelly bean en iyi mobil işletim sistemidir iosdan daha akıcıdır.
    Ios cihazınıza uygulama yükleyin görürüz hangisi daha iyi.
    Ios'da doğru düzgün efek bile yok olsa cihaz elinizde kalır emin olabilirsiniz.

bir fanboy gördüm sanki, evet evet bir fanboy gördüm
  • Yil olmus 2012.. Ben sahsen titresimsiz ve radyosuz akilli telefon almam.
  • iOS ezer geçer.

• Gerçekten merak ediyorum bu kadar fandeoid içinde durup düşünen bir kişi bile yok mu? Samsung'un özellik sayısıyla reklam yapması ne ifade ediyor sizce? Yani hiçbiriniz o özelliklerin niteliğini, ne kadar iyi çalıştığını, ne işe yaradığını filan düşünmüyor mu? Neden kimse dürüstçe söylemiyor: iOs üzerindeki tüm programlar daha kaliteli, daha akıcı, kullanması daha keyifli. Nexus 7 aldım daha yeni, Android'in en iyisi, o bile tek çekirdekleri iPhone 4 kadar bile akıcı değil. Bir argüman yapıyorsanız önce karşı tarafın üstünlüklerini bir kabul edin ki dediğiniz kale alınsın.

Çok zor değil:

iOS: daha kaliteli yazılımlar, daha akıcı ve keyifli arayüz, daha sorunsuz stabil ve gücenli sistem, daha iyi destek
    Android: Daha çok özelleştirebilme seçeneği, daha çok donanım seçeneği, açık kaynak kodu sayesinde çok özellik ekleyebilme şansı

Sonuç: Şık, kaliteli, güvenli, sorunsuz ve kaliteli donanım+yazılım için iPhone.
    Daha büyük ekran, daha çok kurcalama özelleştirebilme seçeneği, müdaheleye daha açık işletim sistemi için Galaxy Nexus veya HTC one x . SGSIII diyemeyeceğim çünkü SGSIII ün kasasını ve touchwiz i çok kötü buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 22 Eylül 2012; 23:32:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu samsung neden sürekli Apple'a sataşıyor? Neden her reklamda iPhone'nu sürekli kötülüyor? Bunun tek sebebi kendinden emin olmamaktır. Eğer sen sürekli başka firmayı kötüleyen reklamlar yapıyorsan kötülediğin firmanın telefonun seninkinden daha başarılı olduğunu düşünüyosundur. Samsung hep Apple'ı kötülüyor demekki korkuyor ben hiç HTC ye veya Nokia ya sataştığını görmedim.

• Dava sonrası samsung her fırsatta apple' a sataşıyor. Herkes hangisi hoşuna gidiyorsa onu alır büyütecek bir şey yok bu kadar.
  • Bu ne la?Telefonum,bilgisayarım hatta beyaz eşyalarım bile Samsung fakat böyle bir reklam yapması-eğer gerçekten varsa böyle bir şey-hiç olmamış.

Biz seni zaten seviyoruz Samsung,gerek yok böyle şeylere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumbam

Yil olmus 2012.. Ben sahsen titresimsiz ve radyosuz akilli telefon almam.

titreşimsiz?

• önemli olan sadece donanım değil yazılım desteği .stabilite
  • Samsung ya da Apple fanı değilim.İkisininde beğendiğim yönleri tabiki var. samsung büyük bir atakta ama bir takdir edilesi özelliği samsung türkiye diye bir oluşum olduğu için 150 dolara mal ettiği telefon için, 3350 tl ödemiyor insanlar.

apple acil olarak apple türkiye olusumunu kurmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Gerçekten merak ediyorum bu kadar fandeoid içinde durup düşünen bir kişi bile yok mu? Samsung'un özellik sayısıyla reklam yapması ne ifade ediyor sizce? Yani hiçbiriniz o özelliklerin niteliğini, ne kadar iyi çalıştığını, ne işe yaradığını filan düşünmüyor mu? Neden kimse dürüstçe söylemiyor: iOs üzerindeki tüm programlar daha kaliteli, daha akıcı, kullanması daha keyifli. Nexus 7 aldım daha yeni, Android'in en iyisi, o bile tek çekirdekleri iPhone 4 kadar bile akıcı değil. Bir argüman yapıyorsanız önce karşı tarafın üstünlüklerini bir kabul edin ki dediğiniz kale alınsın.

Çok zor değil:

iOS: daha kaliteli yazılımlar, daha akıcı ve keyifli arayüz, daha sorunsuz stabil ve gücenli sistem, daha iyi destek
    Android: Daha çok özelleştirebilme seçeneği, daha çok donanım seçeneği, açık kaynak kodu sayesinde çok özellik ekleyebilme şansı

Sonuç: Şık, kaliteli, güvenli, sorunsuz ve kaliteli donanım+yazılım için iPhone.
    Daha büyük ekran, daha çok kurcalama özelleştirebilme seçeneği, müdaheleye daha açık işletim sistemi için Galaxy Nexus veya HTC one x . SGSIII diyemeyeceğim çünkü SGSIII ün kasasını ve touchwiz i çok kötü buluyorum.

bu kadar basit

• Eline al kullan,anla

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

Alıntı
    Mesut Cevik‏@mesutcevik

Apple hayranı basını anlamak zor. GeekBench 2'de 1600 alan iPhone 5'e epik diyorlar :D Alın SnpDrgn S4'lü One S sonucu pic.twitter.com/192hubdy

http://twitter.com/mesutcevik/status/247659902078705664/photo/1

One S 960x540 piksel. iPhone 5 1.136x640 piksel. %40 daha yüksek bir çözünürlüğe sahip.

• Yaşasın Trident.....
  • hâlâ şu olayı sürdürüyorsunuz ya anlamış değilim...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.