Bildirim
Samsung Galaxy S mi Samsung Galaxy W mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadasım valla butcen yetiyorsa..hic durma galaxy s al her bakimdan sorunsuz bir telefon performans w ye gore kat kat iyi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmm kardeş saol bende onu almayı düşünüyodum ama kararsızdım bende şuan galaxy ace vardı onu satdım üstüne ekleyip galaxy s i alırım artık -
quote:
Orijinalden alıntı: android0242
tmm kardeş saol bende onu almayı düşünüyodum ama kararsızdım bende şuan galaxy ace vardı onu satdım üstüne ekleyip galaxy s i alırım artık
s al
Wonder da hiç fena değil aralarında sıfır fiyatı olarak 300 tl gibi bir rakam var sıfır alcaksan s e o kadar para verme derim. 300 tllik bir fark olduğunu şahsım adına düşünmüyorum. Ama 2. el alcaksan kesinlikle s al derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: olgacxx
Wonder da hiç fena değil aralarında sıfır fiyatı olarak 300 tl gibi bir rakam var sıfır alcaksan s e o kadar para verme derim. 300 tllik bir fark olduğunu şahsım adına düşünmüyorum. Ama 2. el alcaksan kesinlikle s al derim.
Arkadaşa aynen katılıyorum. Bu saatten sonra sıfır S alma derim 2. al temiz bak keyfine -
galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150 -
quote:
galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150
Arkadasım tamam bu iki telefon kıyaslanmakta ama hic bir zaman galaxy s i gecemez bunun youtubede bir sürü videosu var...Sen bide butce belirtmemissin butce sınırın yuksekse galaxy s i kesin al... hic bir sekilde pisman olmazsın..Ve sunuda soyleyim galaxy w islemci scorpion islemci önu acık bir islemci degil sıkıntı yasarsın....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
galaxy s diyorum -
Galaxy s al amoled ekran var pisman olmazsin ama galaxy w da tft lcd ekran kullaniyo berbat bir ekran
quote:
Orijinalden alıntı: frmkcgl
quote:
galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150
Arkadasım tamam bu iki telefon kıyaslanmakta ama hic bir zaman galaxy s i gecemez bunun youtubede bir sürü videosu var...Sen bide butce belirtmemissin butce sınırın yuksekse galaxy s i kesin al... hic bir sekilde pisman olmazsın..Ve sunuda soyleyim galaxy w islemci scorpion islemci önu acık bir islemci degil sıkıntı yasarsın....
ewt haklısın ben ne yaapcağımı söleyeyim bnm para bütçem 800 galaxy s söle alıcam spot sizce spot 800 daha güzel bişey alınırmı
-
quote:
quote:
quote:
ewt haklısın ben ne yaapcağımı söleyeyim bnm para bütçem 800 galaxy s söle alıcam spot sizce spot 800 daha güzel bişey alınırmı
800 tl ile 2.el s2 alirsin be kardesim
-
galaksi s diyorum ve gidiyorum -
quote:
quote:
quote:
Arkadasım spot olarak htc desire felan bulabilirsin 750 tl ye ama sana sunu soyleyim gerek yok al galaxy s ini tadını cikart...Cunku galaxy s serileri ozel tasarimlardir seni heryonden idare eder ve 2 ,3 yil kullanirsin....Sunu da soylemeden gecmeyim eger guvendigin bir kisiden felan galaxy s2 alabilirsen 800 tl gayet guzel alabilirsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X