Şimdi Ara

Samsung Galaxy S mi Samsung Galaxy W mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Telefon alıcam şu ikisi arasında kaldım

*Samsung Galaxy S i9000
    *Samsung Galaxy W i8150

Sizce Hangisi Daha iyi Hem görünüm hemde özellik(rom,ses vs.) Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android0242 -- 24 Haziran 2012; 14:37:37 >

• Arkadasım valla butcen yetiyorsa..hic durma galaxy s al her bakimdan sorunsuz bir telefon performans w ye gore kat kat iyi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm kardeş saol bende onu almayı düşünüyodum ama kararsızdım bende şuan galaxy ace vardı onu satdım üstüne ekleyip galaxy s i alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: android0242

tmm kardeş saol bende onu almayı düşünüyodum ama kararsızdım bende şuan galaxy ace vardı onu satdım üstüne ekleyip galaxy s i alırım artık

s al

• Wonder da hiç fena değil aralarında sıfır fiyatı olarak 300 tl gibi bir rakam var sıfır alcaksan s e o kadar para verme derim. 300 tllik bir fark olduğunu şahsım adına düşünmüyorum. Ama 2. el alcaksan kesinlikle s al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Wonder da hiç fena değil aralarında sıfır fiyatı olarak 300 tl gibi bir rakam var sıfır alcaksan s e o kadar para verme derim. 300 tllik bir fark olduğunu şahsım adına düşünmüyorum. Ama 2. el alcaksan kesinlikle s al derim.

Arkadaşa aynen katılıyorum. Bu saatten sonra sıfır S alma derim 2. al temiz bak keyfine
  • galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150
  • quote:

galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150

Arkadasım tamam bu iki telefon kıyaslanmakta ama hic bir zaman galaxy s i gecemez bunun youtubede bir sürü videosu var...Sen bide butce belirtmemissin butce sınırın yuksekse galaxy s i kesin al... hic bir sekilde pisman olmazsın..Ve sunuda soyleyim galaxy w islemci scorpion islemci önu acık bir islemci degil sıkıntı yasarsın....

• galaxy s diyorum
  • Galaxy s al amoled ekran var pisman olmazsin ama galaxy w da tft lcd ekran kullaniyo berbat bir ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: frmkcgl

quote:

galaxy s'i alıcaktım da şu site aklımı karıştırdıhttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9000-Galaxy-S-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150

Arkadasım tamam bu iki telefon kıyaslanmakta ama hic bir zaman galaxy s i gecemez bunun youtubede bir sürü videosu var...Sen bide butce belirtmemissin butce sınırın yuksekse galaxy s i kesin al... hic bir sekilde pisman olmazsın..Ve sunuda soyleyim galaxy w islemci scorpion islemci önu acık bir islemci degil sıkıntı yasarsın....

ewt haklısın ben ne yaapcağımı söleyeyim bnm para bütçem 800 galaxy s söle alıcam spot sizce spot 800 daha güzel bişey alınırmı

• quote:

quote:

quote:

ewt haklısın ben ne yaapcağımı söleyeyim bnm para bütçem 800 galaxy s söle alıcam spot sizce spot 800 daha güzel bişey alınırmı

800 tl ile 2.el s2 alirsin be kardesim

• galaksi s diyorum ve gidiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasım spot olarak htc desire felan bulabilirsin 750 tl ye ama sana sunu soyleyim gerek yok al galaxy s ini tadını cikart...Cunku galaxy s serileri ozel tasarimlardir seni heryonden idare eder ve 2 ,3 yil kullanirsin....Sunu da soylemeden gecmeyim eger guvendigin bir kisiden felan galaxy s2 alabilirsen 800 tl gayet guzel alabilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.