Şimdi Ara

samsung galaxy s plus mı sony ericson xperia arc s mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cok araştırdım evet forumdada iki telefon hakkında cok guzel acıklamalar var iki telefonunda özellikleri birbirine cok yakın (tabi kağıt uzerinde) ben karara varamadım kullanan arkadaslar düşüncelerini nedenleri ile birlikte söylerse sevinirim
    tesekkurler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizmusty

arkadaslar cok araştırdım evet forumdada iki telefon hakkında cok guzel acıklamalar var iki telefonunda özellikleri birbirine cok yakın (tabi kağıt uzerinde) ben karara varamadım kullanan arkadaslar düşüncelerini nedenleri ile birlikte söylerse sevinirim
    tesekkurler ...

S Plus kullanmış biriyim ama Arc S çünkü s plusa yazılım desteği 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

arkadaslar cok araştırdım evet forumdada iki telefon hakkında cok guzel acıklamalar var iki telefonunda özellikleri birbirine cok yakın (tabi kağıt uzerinde) ben karara varamadım kullanan arkadaslar düşüncelerini nedenleri ile birlikte söylerse sevinirim
    tesekkurler ...

1500 tl lik telefonda ön kamera yok maalesef günümüzde 3G görüntülü görüşme varken bu kadar para ile satılan s.e. htc. gibi üreticilerin telefonlarında ya ön kamera yok yada olanlarda da 3G destekli görüntülü görüşme yok.

neredeyse 2 aydır telefon araştırması içindeyim bu yüzden htc, s.e. gibi markaları eledim tek kalan ise samsung s plus ve R modelleri oldu.
    diğer taraftan da acaba diyorum bu kadar parayı telefona vereceğime bir notebook mu alsam nasılsa alo diyecek kadar bir telefonum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

tesekkurler ...

1500 tl lik telefonda ön kamera yok maalesef günümüzde 3G görüntülü görüşme varken bu kadar para ile satılan s.e. htc. gibi üreticilerin telefonlarında ya ön kamera yok yada olanlarda da 3G destekli görüntülü görüşme yok.

neredeyse 2 aydır telefon araştırması içindeyim bu yüzden htc, s.e. gibi markaları eledim tek kalan ise samsung s plus ve R modelleri oldu.
    diğer taraftan da acaba diyorum bu kadar parayı telefona vereceğime bir notebook mu alsam nasılsa alo diyecek kadar bir telefonum var.

Öğrendiğim şu var bütün ara modeller pişmanlıktır Galaxy R ve S plus benim için öyle.

• kardesim dur arc s ama 1400 kusur ona vereceğine uzerine 20 tl daha ekle galaxy s2 al hem daha iyi donanım olarak bence sakın böyle fr-ırsat varken ikisinide alma s2 çift çekirdek 1gb ram 12. ghz işlemci ve dahası onlar ise bu donanımın gerisindeler ileriye dönük olarak s2 daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.