Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S - TEKNİK VİDEOLAR - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır düşündüğüm bir proje var ve bence forumda çok uzun sayfalar ki şuanda 198 galiba tutan konuları aslında belki video ile anlatırsak çok daha yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Ben bu konuda kendi telefonumu yeniden kurup ODIN ve Flash atmak için yardım konusunda sıfırlayabilirim sıkıntı yok. Ama bunun için gerçekten talep olsun ki bari boşuna uğraş olmasın. Şimdi bir oylama başlatmak istiyorum ve lütfen herkes katılsın ki gerçekten buna ihtiyaç var mı bileyim. Ben ve belki diğer arkadaşlar böylece Video yükleyerek gereksiz yere tonlarca sayfa kirliliğin önüne geçeriz

SAMSUNG GALAXY S için VİDEO ile teknik yardım hazırlayalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf1979 -- 10 Ocak 2011; 18:34:15 >

• Hazırlanabilir.
    İhtiyacı olan mutlaka çıkacaktır, hem bu tür videolar her zaman yararlı olur.
  • bence çok mantıklı
  • Güzel fikir destekliyorum
  • Bu akşam bir sıkıntı olmaz ise ODIN ve FLASH atma olayını video ya çekeceğim :=) Sizler de bazı konularda videolar hazırlarsanız herşey çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf1979

Bu akşam bir sıkıntı olmaz ise ODIN ve FLASH atma olayını video ya çekeceğim :=) Sizler de bazı konularda videolar hazırlarsanız herşey çok güzel olacak.

gerçekten faydalı bir paylaşım olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.